Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Crocheron Park

  Share

  Crocheron Park

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:54  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Hétf. Dec. 14 2015, 23:56
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  Megint jót mosolyogtam a beosztáson. Mondjuk örülök ennek a sorsolásnak, mert végre eltölthetünk egy kis időt közösen. Mindig is kedveltem Enzot. Egy igazi bohóc, de pont ezért imádni való, de e mellett azért ott van benne Dante is. Igaz már nem egyszer futottunk össze mióta itt vagyok, de még nem volt alkalmam vele négyszemközt beszélni és nah nagyon is kíváncsi vagyok arra, hogy hogy van.
  A tél megérkezett, így előkerülnek a vastag kabátok, csizmák, kesztyűk és mindenféle kellék. Bár minket annyira nem érint meg a hideg a látszatnak mindig kell adni. Igen furcsán festene, ha egy szál pólóban rohangásznánk a mínusz fokokban is.
  A ház előtt állva várom őt. Tekintetem az égre emelem, úgy figyelem a lágy havazást. Mindig is szerettem a havat. Annyira meg tudja változtatni a tájakat. Olyan tiszta és amikor ropog a talpad alatt... Igazi mámor. Még a bundásom is alig várja, hogy végre beleugorhasson egy nagyobb kupacba.
  Szokásomhoz hívem most is velem van a fegyverem. Bár bízom abban, hogy semmi gáz nem lesz, de jobb felkészülni mindenre. Tudom Enzo sem fog üres kézzel érkezni, így pont elegendőnek tartottam a szolgálati fegyveremet. Már akkor is jól dolgoztunk együtt. Igaz azóta eltelt hetven év, de hiszem, ha arról van szó most is együtt tudunk majd dolgozni.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Szomb. Dec. 26 2015, 03:00  Rach& Enzo


  Már napok óta itt van Rachel, vagyis nem tudom mennyi ideje, de még nem voltunk sosem kettesben, amit kicsit bánok, mert egy irgalmatlan jó fej nőstény, nem is értem hogy volt képes összejönni a kerge faterommal. Hehehe. Persze imádom ám az öreget, meg hát Rach illik is hozzá, komoly, de nem olyan nyálas, rózsaszín hello kitty csajszi. Bírom a buráját, na. Belevaló bige. Bár az igazi sokk az volt, hogy van egy fia Dantétől, aki nem is tudta és ezt velünk is utólag közölte, és hát nah baszki, szülés után is jó alakja van... Elképesztő. Ejj, de elkalandoztam. Épp azon akartam morogni hogy megint én mehetek ki a hóba fagyban cidribe, de észrevettem kivel megyek, és már nem is olyan rossz. Vagyis, nem tűnik olyan rossznak, mi van velem, hogy beszélni se tudok, ez már a vég kezdete. Mindenesetre felöltözöm, fekete nadrág, vastag zokni, bakancs. Mert abból nem engedek, ez ember, még a jégen is tapad! Nem is volt olcsó. Fekete póló, és dzseki. Az a kedvencem, amelyiknek a pokol angyalai van a hátára hímezve és késznek nyilvánítom magam, lévén nem vagyok egy fázós alak, de azért izompólóban mégsem rohangálhatok, oda lenne az álcánk. Elteszem a fegyvereim, két pisztoly a hónóm alá, a tartójukba, és három kés. Kettő az alkarvédőim alá szerelt tokba, egy pedig a bakancsom szárába. Spéci cuccok ezek, kialakított helyük van. Ennyi fegyverzet bőven elég, ha nem akkor jönnek a karmok és agyarak. Kiszaladok a hát elé, ahol Rach már vár, és vigyorogva ugrok a nyakába, mint minden alkalommal, mióta betette ide a lábát.
  - Helló Anyuskám! Mi a pálya, mehetünk? - kérdezem ahogy a hóesésre ügyet sem vetve elindulok a park felé, ami éppen az őrségünk területe. Általában jól kijövünk és max hülyeségek miatt vagyunk képesek veszekedni és az most nincs.
  - Merre jártál az elmúlt 70 évben? Amúgy, tényleg! Úgy 70éves lemaradással de gratulálok a fiadhoz! - vigyorgok, hiszen a kicsi Nicky még nem tudja hová került, és Lioval már megjelent a fejünk felett a kis ördögszarv. Hmmm ha tudnááá.
  Zene©
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Dec. 27 2015, 00:23
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  Ártatlanul álldogálok a ház előtt, de ahogy megérzem Enzo illatát egy széles mosoly kúszik az arcomra, úgy fordulok meg szép lassan az ajtó felé. A hirtelen jött ugrásnak köszönhetően kissé hátratorpanok, de nem esünk el. Imádom ezt a lökött fiút. Bár már jeleztem neki, hogy ne hívjon Anyuskának, hisz nem vagyok az, de hiába. Az maradtam. Anno is rám aggatták ezt a nevet, úgy tűnik most már lekaparhatatlan. Remélem Dantét nem fogja zavarni.
  -Szia Enzo! Tőlem mehetünk!-Szélesedik ki vigyorom, ahogy elengedem őt. Mennyire hiányoztak nekem. Nem is hittem volna, hogy ilyen nagyon. Boldog vagyok, hogy megint mellettük lehetek. Miután megvolt a nagy örömködés el is indulunk. A gratulációjára kissé lehervad mosolyom. Tudtam, hogy Dante mesélt Nichoról, de ha nem tette volna meg is simán rájöttek volna, hogy az ő fia. Ez a téma még mindig kissé kényesen érint.
  -Öhm köszönöm.-Csak ennyit reagálok rá jelezve felé, hogy kissé hanyagoljuk is ezt a témát.
  -Nos elég sok helyen voltam, voltunk. Sok minden történt… például Irakba is kiküldtek engem, eltűntem egy két évre utána… Öhm volt egy normális falkánk ahonnan Nicho az alatt a két év alatt úgy döntött, hogy elpályázik és keress magának valami jobbat. Igaz azt hitte, hogy meghaltam… De akkor sem volt túl bölcs döntés a részéről… De a lényeg, hogy most itt vagyunk mellettetek és ennél nagyobb örömöm nem is lehetne… Fura, hogy milyen vicces tud lenni velünk az élet. Bevallom őszintén azt hittem soha többé nem foglak titeket látni… Erre meg pont Queensbe jöttünk, pont miután elfoglaltátok a területet. Ez biztosan nem lehet véletlen.-Neeem ekkora véletlenek nem létezhetnek. Oka volt annak, hogy ide jöttünk… Mégpedig az, hogy megtalálhatom a családom.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Dec. 27 2015, 01:12  Rach& Enzo


  Kirohanok a házból, mert hát a visszafogottság, és mértékletesség még csak meg sem környékeztek sosem, és nem titkolom örülök hogy Rach megint itt van velünk és a mi életünket teszi boldogabbá, apácskámét legalábbis, hiszen az ő csaja. Vagy nem csaja, de majdnem. Egyik se ismeri el, de szépek együtt, és ő pont olyan nőstény, akit mind kedveltünk annak idején, és most hogy előkerült, nem is igazán titkolom el az érzéseim. Ahogy elkap csak elvigyorodom, hiszen nem sikerült a hóba borítanom, de majd máskor! Minden új nap egy új lehetőség, vagy mi.
  - Kirááályság, akkor lépjünk is, a végén még idefagyunk ha nem mozgunk - nevetek, hiszen mi nem vagyunk olyan fázósak, a dzsekit is csak azért vettem fel hogy legyen valami látszat, na meg persze jampizásból, hiszen az a hátfelvarró elég beszédes hogy nem épp mozartot hallgatok szabad perceimben. De mégis mi az hogy ma negyvennyolcasba vagyok beírva?! Kész tragédia! Ehh, nem tudom hogy élem túl a gitárjaim látványa nélkül, vagy hogy ma nem verhetek le mindenkit a kedvenc videó játékomban. Ember, kegyetlen az élet...
  - Szóval nem unatkoztál te sem. Irakba? Jesszus, de nem esett semmi bajod? Mármint nem sérültél le nagyon? - kérdezősködöm ahogy haladunk kényelmes tempóban és csak ropog a hó a talpunk alatt.
  - Hát mi se unatkoztunk. Eljöttünk Nashvilleből, és apácska einstandot csinált az itteni falkával, és egybeolvasztotta a kettőt, de ezt biztos ő is mesélte már neked. Azon kívül még mindig imádom a régi szokásaim, és még rocksztár is voltam! Persze nem sokáig, hiszen az életünk nem teszi ezt lehetővá, de azért jó volt, és még mindig szívesen zenélek - árasztom rá az infó hadsereget, mert nem bírom magamban tartani.
  - Te is hiányoztál! Bár nem hittem volna, de mégis, és hát kell egy ilyen belevaló tökös csaj a falkába mint te vagy, Lio most túl elfoglalt, bár ugyanolyan jóban vagyunk még mindig - nevetek hiszen Rach mindig is lazábban vette a dolgokat és hamarabb jött velünk inni, meg bulizni és remélem ezt a jó szokását, nem vetkőzte le most sem.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Dec. 27 2015, 01:49
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  -Öhm nos nem.-Nem akarok belemenni a részletekbe, nem akarom sajnáltatni magam, nah meg már régen volt.
  -Tudod keményfából faragtak engem. Nem olyan könnyű megszabadulni tőlem.-Bár azoknak a vámpíroknak nem volt céljuk megölni, vagy legalább is kezdetben nem, de mégis úgy hiszem kisebb csoda, hogy nem haltam meg ott. Sok másik farkassal is megtették ugyanazt, amit velem, és sokan bele is pusztultak, de én nem adtam olyan könnyen magam… Hogy miért? Nos bármennyire is nyálasan hangzik a válaszom egyszerű. Nicholas.
  -Igen mesélte, hogy mi történt… Igazából mindig is sejtettem, hogy Dante egyszer Alfa lesz. Mindig is jó vezetőnek bizonyult. És tessék. Most itt van. Végre megéltük ezt is.-És én az ő falkának a tagja lehetek. Kell ennél több?
  -Tényleg voltál rocksztár? Basszus és én erről lemaradtam? A francba már! Remélem megmutatsz majd pár számotokat. Huu ha tudtam volna én lettem volna az egyik legnagyobb rajongótok. Sajnálom Enzo. Sok mindent pótolnunk kell!-Lassan ideje lenne elmennem velük egyet bulizni. Mindig is imádtam csatlakozni hozzájuk. Bár általában én voltam az egyedüli nőstény, de pont ez volt a legjobb benne.
  -Hogy én tökös csaj? Ez igazán kedves tőled Enzo… De miért mondod ezt? Nincs a falkában más ilyen tökös csaj? Lio igaz sokat dolgozik, de azért csak akad más nőstény is, aki imádja a bulikat. Mondjuk a kölykök közül. Nem hiszem el, hogy ilyen kis zsenge korban nem járnak el szórakozni. Nah mesélj csak nekem.-Pletykákat akarok! Természetesen a kis csevegésünk közben nem feledkezem meg túránk igazi okát, így néha körbe-körbe pillantok és nagyokat szimatolok a levegőbe. Egyenlőre minden békésnek tűnik, de nem szabad elbízni magunkat. Bármikor történhet valami.
  A hozzászólást Rachel Earhart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 27 2015, 02:37-kor.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Dec. 27 2015, 02:17  Rach& Enzo


  - Ennek örülök, igazán kár lett volna érted ami azt illeti - vigyorodom el, ahogy haladunk egymás mellett, de pont olyan távolságban hogy egyikünk se akadályozza a másikat ha hirtelen fegyvert kell rántani. Ez is olyan megszokás, ő katona volt, én is voltam egy ideig, aztán meg is maradt ez a mentalitás, és fegyver szeretet. Az én kicsikéim. Átlag kb annyit nyomnak mint én, de sebaj, én elbírom.
  - Még jó. Szeretem a kemény csajokat! - kacsintok rá, de érezheti hogy csak merő kedvelésből mondom, amúgy sem tekintek rá úgy, mint szabad prédára, ő apácska nője, vagy ha nem az akkor az lesz, tiszta aranyosak együtt, és mellette még mosolyog is, és az a morcona pofija és kisimul. Nem tudom honnan csöppent ide most ez a nő, de jókor jött, és szerintem apácskámnak is jót tesz majd.
  - Jah hát nem gondoltam volna hogy ez lesz, mármint érted ő meg a felelősség, és egy falka vezetése... De azért örülök hogy így történt, és jól is csinálja eddig amit csinál - válaszolok, hiszen nem véletlenül lettem én az egyik testőre, mert hát ebben vagyok jó, és nem bétáskodom, az megmarad másnak. Natannal mi őrzünk és védünk, ahogy mondani szokás, apácskát meg hát... tud az magára vigyázni. Nem kell neki testőr, de hát ez a pozíciónk és nem is hagynám másnak hogy ezt csinálja, ragaszkodom az apácskámoz.
  - Voltam, nem is olyan régen 5-10 éve kb de hát nyilván nem csináltam sokáig, bár vannak saját számaim, és a random kis bandával is levelezek még, nekik azóta sikerük lett más-más banda tagként, és gyakran megfordulok a koncertjeiken, de én nem igen kerülhetek rivaldafénybe... - magyarázom, mert bánom kicsit, de ez van túl kell élni, és majd a falkának koncertezek, ahogy szoktam, ha rám jön az öt perc és zúzhatnék, és mindig akad lelkes társaságom is.
  - Jaja, de majd bepótoljuk, éneklek is ha akarod, meg elmegyünk egy irtózatos bulit csapatni ha nem leszünk beosztva sehová és megünnepeljük hogy itt vagy - mosolyodom el, nem bánom talán még a kicsi Nickyt is elvinnénk, majd felügyelem, azaz csak annyi sört gurítok bele, amennyi belefér. Muhahaha.
  - Most mért? Ne szerénykedj már, az vagy és kész! Ennyi pasi között, elviselni mindünk faszságait, és még vissza is vágni... Hát persze, akadnak, Masa is egyre inkább felnő hozzánk de ő finomabb lelkű, Lio meg jah sokat melózik, de imádom őt is, meg hát most akadt egy friss husi de az még nagyon friss... - mesélem lelkesen hogy mik történnek, hiszen nemrég hoztam haza én is egy kis nőstényt, de ki tudja mi lesz még vele? Körbeszimatolok, és ugrásra készen vagyok, mint mindig, hiszen felderíteni kell.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Dec. 27 2015, 02:51
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  -Ez igazán kedves tőled Enzo! Jól esik, de tényleg!-Mosolygok rá. Ilyenkor sajnálom azt a kimaradt hetvenegy évet, de talán mindennek így kellett történnie, hisz különben most nem is tudnánk ennyire örülni egymásnak. Mondjuk talán akkor nem is lennék itt… De ezen felesleges agyalni, mert a jelen a fontos, nem a múlt, vagy a mi lett volna ha.
  -Nem is tudnék melléd elképzelni egy kis rózsaszín leányzót. –Természetesen teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ne akar rám mozdulni. Nem is tudnék úgy tekinteni rá. Igaz a fiamnak sem tudom nézni őt, de nem azért mert nem szeretném. Egyrészt ő az idősebb és mégis csak Dante kölyke. Azt elfogadtam, hogy én Anyuska vagyok, de már akkor is megmondtam nekik, hogy tőlem ne várják el, hogy fiamnak, vagy lányomnak szólítsam őket.
  -Ez nagyon jól hangzik. Én mindenben benne vagyok, de remélem ezt mondanom sem kell!-Kacsintok felé. Oh nem kell félni. Ez az énem cseppet sem veszett el. Továbbra is ugyanolyan őrült vagyok, mint amilyen voltam. Talán ezért is találtam meg olyan hamar a közös hangot velük. Mondjuk emlékszem arra, hogy az elején azért volt bennem egy kis félelem, hogy hogy fogad majd Dante családja, az új falkám, de hamar rájöttem, hogy semmi okom félni.
  -Azt hiszem a kis nőstényt már láttam, akiről beszélsz, de esetleg mesélnél nekem róla? Mit érdemes tudnom, illetve az új hús is érdekelne. Szeretném minél jobban megismerni a falkát. Persze jó lenne mindenkit személyesen, de most úgy is rengeteg időnk van.-És bízzunk benne, hogy senki sem fog minket megzavarni és beszélgethetünk egy jót, úgy mint régen is.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Szer. Jan. 06 2016, 19:19  Rach& Enzo


  - Jah, hát én még mindig ilyen kedves ember vagyok, ez nem változott, amíg nem voltál itt, és csak egyre kedvesebb és kedvesebb lettem - nevetek fel, hiszen én aztán tudok, de ha nem akkor az összes létező, és nem létező istennek sem jópofizok én senkivel. Inkább betöröm az orrát, az jobb móka, és ahhoz kevesebb izmot kell megmozdítanom magamban, mint egy kényszerű mosolygás miatt, meg hát jobban is tükrözi a személyiségem is. A kijelentése szórakoztat, én se tudnák elképzelni magam mellé egy Barbiet. Az valahogy, nem tudom rosszul vagyok az olyan csajoktól.
  - Fúj, hát azt én se. Ki se bírnának, meg hát egy vad numera közben nem fog érdekelni hogy összekócolom a tökéletesen belőtt séróját, vagy letörik a körme. Majd visszanő, nem? - kuncogok, hiszen olykor nem épp a legfinomabb úriember vagyok, de hát annak nézek ki? Csajozni akarok, és élni, nem házasságot kötni, vagy évekig udvarolni, az unalmas. Nekem nem kell, és nem is akarok ilyesmivel vessződni, amikor annyi egyszerűbb út van, minek szívassam saját magam?
  - Reméltem is hogy benne vagy, istentelen bulit fogunk csapni, majd ráfogjuk az érkezésed örömére - mosolyodok el, hiszen nekünk amúgy nem kell ok ahhoz hogy igyunk és bulizzunk, énekeljünk és romboljunk valahol, egyszerűen elég ha valaki elkezdi a többi meg támogatja szorgalmasan, nehogy már ökör igyon magában, kell a társaság, és szolidaritunk.
  - Masako a kis nőstény, de halál cuki csajszi, divattervezőnek tanult, és a nagybátyja a falka tagja volt, és nem rég vesztette el a szüleit is. Mármint olyan 10 éven belül nemrég - hiszen ő még fiatal, de nekem tíz év pl meg se kottyan, élek még egy jó darabig. Viszont vannak emlékek amik sosem fakulnak el, és fájdalmak, amik enyhülnek, de nem szűnnek meg.
  - Az új husi Kathrine, ő inkább az én ízlésem, ha érted, és én fogtam magamnak, azaz a falkának. A városban kószált, és véletlen találkoztunk, falkátlan volt, én meg meginvitáltam magunkhoz, hiszen ha többen vagyunk, erősebbek is vagyunk - magyarázom még, és nem is titkolom hogy én fogtam, tehát nyilvánvalóan igényt tartok majd a bájaira és mindarra amit adhat. Hm...
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Jan. 17 2016, 19:45
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  Csak mosolygok és megrázom a fejem szavaira. Nem is ő lenne… Sosem hozott zavarba engem a szex téma. Már nem egyszer jött szóba vele. Persze én azért nem veséztem ki a kapcsolatunkat Dantéval, de egy két dolgot igen is megbeszéltünk már egymás között.
  -Egy buli már nagyon rám fér. Idejét sem tudom mikor eresztettem ki a gőzt.-És még az sem zavarna, ha Nichot is elrángatnák, neki is jót tenne biztosan. Már látott engem részegen, őrülten, nem ez lenne az első közös kis kiruccanásunk. Már miért is kellene szégyellnem magam e miatt? Nagyon is élvezi, hogy az anyja ilyen őrült nőszemély. Oké nem mondom, hogy nem hoztam már kínos helyzetbe, de nah, ennyit csak el tud viselni.
  -Oh szegény lány. Szóval neki sem volt túl könnyű. De a jelek szerint jól bírja. Mármint nem tűnt nekem összetörtnek, ha érted mire gondolok.-Bár nem ismerem a hátterét, de sosem könnyű elveszíteni a szeretteinket, és ha jól értettem, akkor még a beharapóját is elveszítette. Emlékszem mikor én veszítettem el. Nehéz volt túllépni rajta, de sikerült és most itt vagyok.
  -Nyugi nem fogom elhappolni előled.-Kacsintok rá, majd felnevetek. Mondjuk nem titkolom egyszer kipróbáltam nővel is és nos nagyon is élveztem a dolgot, de nem pártoltam át a másik oldalra. Még mindig a férfiak vonzanak, leginkább egy férfi, de erről csitt.
  Ahogy tovább sétálunk farkasom hirtelen morran fel és kapja hátra tekintetét. Ebben a pillanatban érzem meg én is azt a bűzt… Megállok, és hátra tekintek. Semmit nem látok, de az orrom nem hazudik. A közelünkben vannak.
  -Enzo azt hiszem, nem vagyunk egyedül… Te is érzed?-Bár biztos vagyok, hogy igen. A kezem azonnal a fegyverem markolatára helyezem. Egy picit még várok, de mivel nem történik semmi, így jelzek, hogy menjünk tovább, bár igaz nekem kellene hozzá alkalmazkodnom, így bocsánatkérően pillantok rá. Ő az idősebb és régebbi tagja a falkának. Nekem még kuss a nevem.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Pént. Jan. 29 2016, 20:46  Anyuska& Enzo


  Fülig ér a vigyorom, és még jó hogy van fülem, hiszen ha nem lenne akkor körbeérne az egész fejem a jókedvem, és azzal meg elég undok látvány lehetnék, szóval... Mindenesetre egyikünk sem túl szégyenlős ha a szexről van szó, és nem beszélünk meg ugyan minden részletet és trükköt, de azért van amit néha igen, és nem olyan amiről nem lehet beszélni. És mindig veszi ha valami szexista szöveggel jövök neki.
  - Hát én sem. Azt hiszem azóta nem, hogy idejöttünk, mivel eléggé prioritást élvezett hogy berendezkedjünk, és minden simán és gördülékenyen menjen - válaszolok, mert kisebb ivászatok voltak, de mértékkel, hogyha ugrani kell, akkor ugorhassunk. Valahogy még gyanakvóak vagyunk, de ez szerintem totál természetes, nem ringatjuk magunkat csalóka nyugalomba.
  - Nem, de már szerencsére nincs annyira összetörve, legalábbis jah, jól mondod, erős kis csajszi ő, csak még neki is rá kell jönnie - mosolyodok el, hiszen Lio után második húgom, és ki nem szaharja le hogy nem Dante az apja vagy hogy kétszáznegyven évvel fiatalabb. Aki rossz szemmel néz rá, azt úgy megharapom, hogy ott marad.
  - Hm, mertem remélni hogy nem a fiatal, cuki fekete hajú csajok az eseteid, most úúúgy de úúúgy megnyugodtam - sóhajtok fel megjátszott megkönnyebbüléssel. Nem igazán gondolkodtam el azon hogy Rachelnek mennyire jönnek be a csajok, de valahogy megnyugtat a gondolat hogy nem igazán. Legalábbis gondolom hogy nem. Ahogy haladunk, körbeszimatolok, és biccentek, a pillantásom elkomolyodik ahogy körbenézek, és csak biccentek.
  - Vérszopók - szólalok meg ahogy kezem a fegyveremre téved. Nem is kell csalódnom az érzékeimben öten vannak, elég kis csapat de nem becsülöm le őket.
  - Mit keresnek az éjszaka gyermekei a farkasok területén? - kérdezem tőlük.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Hétf. Feb. 15 2016, 21:23
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  -Ez mondjuk érthető. Előbb a munka utána a szórakozás. Dante mindig is szigorúan vette ezt, de jól is teszi. Ha mindig csak a szórakozás lenne, semmi sem lenne most. A mai napig is barlangokban élnénk és vadásznánk, meg gyűjtögetnénk, és fura hangokkal beszélgetnénk egymás között.-Ne kérdezzétek, hogy ez most mégis hogy jutott az eszembe, de végül is jó érvelésnek bizonyul. Nem kis munka van abban, hogy az emberiség idáig jutott.
  -No de hamarosan bepótoljuk ezt!-Kacsintok rá. Azt hiszem mindenkire ráfér majd egy parti. Lehet, hogy fel is vetem az ötleted Danténak. Szerintem belemenne egy jó kis házibuliba, így legalább az új tagokkal is könnyebben megismerkedhetnénk.
  -Nem tudom milyen a viszonyotok vele, de tudod sokszor nagyon tud segíteni az, ha elmondjátok neki, hogy mit is gondoltok róla. Megdicséritek, ha valamit ügyesen csinált… De akár csak őszintén elmondjátok neki, hogy mennyire erősnek tartjátok, hogy milyen büszkék vagytok rá. Lehet, hogy nektek ez természetes dolog, de tudod ez olyan min a szeretet. Ha nem hallod egy bizonyos személytől egyszer sem, hogy szeret, hiába tudod, hogy így van, mégsem tudod elhinni. Elbizonytalanodsz egy idő után. Hidd el néha egy szó iszonyatos hatalommal bír.-Mivel tényleg nem tudom, hogy milyen kapcsolatban áll a lánnyal, így nem akarom megmondani, hogy mit csináljon. Lehet, hogy megtette, megtették már, csak a lány annyira önbizalom hiányos, hogy nekik sem hisz… Bár akkor Dante biztosan kitalált volna valamit. Az önbizalom hiány gyengeség és egy Alfa nem hagyhatja, hogy egy hibás láncszem is legyen a falkában.
  -Oh édesem… Meglepődnél, ha tudnád miket próbáltam már ki.-Kacsintok rá, majd hangosan felnevetek. Nem szégyellem magam. Én is sok mindent kipróbáltam. Ha már ilyen hosszú az életünk hülyeség lenne kihagyni nem?
  A jó kedvünket hamar elkergetik a vámpírok érkezése. Reménykedtem abban, hogy nem lesz ma sem semmi gond, de túl szép lett volna. Igazából már ideje volt ennek. Túl nagy volt a nyugalom. Nem mozdulok el Enzo mellől. A kezem továbbra is ott van a fegyveremen. A farkasom morogva figyeli a vérszopókat. Nincs túlságosan kibékülve velük, miután egy évig a foglyuk volt.
  Végül csak előbújnak a nyomorultak. Enzo még elég kedvesen szólítja meg őket, de látni rajtuk, hogy nem éppen a béke szeretetéről híresek. Ezek direkt jöttek ide. Provokálni akarnak minket, de mi ennél okosabbak vagyunk.
  -Mit ugat az a korcs?... Bár a másik nem is olyan rossz bőr, csak túl sok a bolhája.-Nevetik el magukat, hogy megállnak tőlünk nem is olyan messze.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Hétf. Május 16 2016, 01:47  Anyuska& Enzo


  - Jajam. Ez mondjuk régebben is így volt, de hát tudod, akkor is ismerted már Dantét, és tulajdonképpen még mindig meglep hogy senki nem akar ránk támadni és meglepni minket de falkaszinten, sem magányosan, már szinte hiányolom a balhét - sóhajtok fel, mert új falkaként érkeztünk és arra rendezkedtünk be hogy bármilyen irányból jövő támadást könnyedén leszereljünk, erre... semmi. Nem hiszem el, hogy itt ilyen puhap*csű banda él, és nem mernek istenesen elénk állni hogy héj paraszt... jah nem, az másik sztori, bocs. Szóval, akárhogy is, de unalmas egy picit.
  - Jeej, bulizni mindig találunk valami apropót, most is lesz - lelkesedek fel, hiszen imádok pörögni, bulizni, és inni a többiekkel, amikor nem kell azon gondolkodni hogy mi lesz a következmény, mert biztonságban leszek velük, mint mindig is voltam. aztán ki tudja hol talál ránk a hajnal, kinek az ágyába. Ez szinte teljesen mindegy, úgyis helyben vagyunk, és majd mindenki megtalálja másnap avagy harmadnap a sajátját.
  - PErsze, tudom. Szoktuk neki mondani, és nagyon jól is halad, egyszerűen csak fiatal kis nőstény, de... a falka szeme fénye szinte. Nekem olyan mint a második húgom, és bárkinek széjjel rúgom a hátulsó részét ha rondán néz rá - vágok morcona fejet, mivel ez így is van. A családra és falkára elég kényes vagyok, minden téren. Visszanevetek Rachelre, akit önkényesen akkor is anyuskának hívok ha én vagyok az öregebb jó pár évvel, de kit zavar? Apám nője, és bírom a fejét.
  - Oké, de morci leszek ha lecsapod a kezemről Kathyt, azért úgy szólok... - bocsátom előre széles vigyorral, de nem tart sokáig mert megtorpanok, ahogy megérzek egy szagot. Elég jellegzetes, vérszopók.
  - Bolhák? Kikérem magamnak... De ha így hát így. Tűnjetek el innen, amíg szépen mondom - morranok rájuk, és előhúzom a fegyvert. Fájni fog nekik ha beléjük lövök, és vagyok olyan gyors, mint ők. Nagyon szívesen le is tesztelem.
  - Mi? Hallottátok srácok? El kéne mennünk innen. Hűű de megható volt, mert különben mi lesz blöki? - vicsorít az egyik, és elvigyorodom ahogy golyót küldök a szemei közé.
  - Mondjuk ez! - helyezkedek védekező állásba és újra lövök ha kell.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Kedd Aug. 09 2016, 22:44
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  -Tudom, hogy hiányzik, de inkább örülj annak, hogy senki nem próbálkozik. Jobb a békesség, mint a háború. Igen, ezt pont én mondom. Azért ez nem egy gyenge falka. Biztosan hamar elterjed a híre annak, hogy a régi falka legyőzetett és egy erősebb lépett a helyére. Tudod sose becsüld alá az ellenséged. Ők sem ostobák. Lehet, hogy most is éppen terveznek.-Ki tudhatja kinek nem tetszik az, hogy mi itt vagyunk. Őrültség lenne készülődés nélkül ránk támadni. Sokan vagyunk és erősek. Ezt mások is érezhetik.
  Egy buli mindig jól jön a csapatnak. Ellazít, kikapcsolt, levezetheted egy kis tánccal, vagy éppen verekedéssel a felgyülemlett feszültséget. Mindig is szerettem velük bulizni. Te jó ég hány helyről csaptak ki minket.
  -Nem is várnék mást tőled. Majd egyszer mutasd be nekem ezt a leányzót!-Kíváncsi vagyok arra a lányra. Biztos nem lehet most neki könnyű, de a jelek szerint nem kell őt félteni, Vigyáznak rá elegen. Helyes! Csalódtam is volna Dantéba, ha magára hagyta volna szegényt. Biztosan van benne valami, amiért képes volt Dante ellent mondani az alfájának.
  -Nyugi nem fogom! Azért még mindig a hímeket preferálom!-Bár sokszor csak az őrületbe kergetnek, de nah unatkoznánk nélkülük.
  A békés sétánkat tetves vérszívók zavarják meg. Elfintorodom, ahogy szaguk az orromig hatol. Bíztam abban, hogy nem fogunk összefutni velük. Természetesen megállunk. Nem vagyunk ostobák. Nem fogjuk a hátunkat mutogatni nekik. A beszólásokat én nem veszem fel, viszont Enzo nem hagyja ennyiben… Aztán egy lövés. Mérgesen pillantok a mellettem lévőre. Mégis mi a franc volt ez?
  A vámpíroknak nem kell több azonnal támadnak. Nem is csodálkozom rajta. Ha a mi társunkat ölték volna meg mi is nekik rontanánk. A hozzám közelebbi engem vesz célba, de érzem rajta, hogy még fiatal. Fiatal hozzám, így a harc már az elején eldöntetett. Hamar a földre kényszerítem őt. Amint elintézem az ellenfelem Enzo felé pillantok, de ahogy fellélegezhetnék már jön is a következő támadó.
  //Dobás//  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Szer. Szept. 28 2016, 18:57  Anyuska& Enzo


  - Én ennek örülök is, főleg a kölykök miatt, de akkor is egy kcisit hiányzik mióta apácska einstandolta az egészet. Jajj azt mesélte neked? Hallod, az nagyon nagy volt. Bejöttünk a városba megvártuk a másik falkát ő meg fapofával bejelentette hogy: einstand - mesélem neki hiszen ez akkora élmény, ennél bunkóbban nem is érkezhettünk volna, de szerintem sikerült szétzúzni a sztereotípiákat magunkról, mert egyikünk se egy begyöpösödött vén fsz. Na az kellene még, eret is vágnék magamon...
  Elvigyorodom a közös bulizáson, hiszen azok mindig emlékezetesek ha a falka beveszi magát valahová, és aztán jószerivel repülünk is mert nem tudunk viselkedni. Tudunk mi, csak nem vagyunk mindig a vendéglátóhely kedvence mert elég hangosak tudunk lenni, de egyszer élünk.
  - Naná, majd ha hazaérünk bemutatom. Még nem lakik nálunk de már majdnem, és mentorkodok én - hiszen ez nem is vitás, ha már én hozom ide, az én felelősségem is lesz, ezzel apácska is egyet értett. Mert így kell lennie ha egyszer... azt választja hogy csatlakozik.
  - Reméltem is, a végén még féltenem kéne a választottjaimat... - kuncogok hiszen Rachel az utolsó kb akiről feltételezném hogy lecsapja a kezemről a barátnőmet. Mármint az aktuális barátnőm, és eddig egyetlen emberi társam volt, aki nem kapott agyvérzést a családomtól, és attól, hogy mik vagyunk de nem működött hosszabb távon.
  A sétánkat vámpírok zavarják meg, öt nyüves vérszívó és provokálnak minket. Mondjuk nem kéne felvennem, de mégis megteszem, és bele lövök az egyikbe. Gyönyörű 50 pontot érő lövés a szemei közé. Az ezüstözött lövedék nekik is fáj ám.
  - Később megmagyarázom - morranok Rachelnek, de nem neki szánom a morgást, hanem az egyik vérszívónak aki felém közeledik, és kerülgetni kezdjük egymást. Nem akarok alakot váltani csak ha muszáj. Nem tudom mennyire képzett de a szeme villogásából inkább indulatembernek mondanám.
  - Na gyere csak tamponfogú... - hergelem hogy rám támadjon, és ölre menjünk.

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Okt. 23 2016, 00:32
  Enzo
  és ©
  Rachel

  Egy ügyes kardvágás minden pajzsnál jobb védelem.

  Elnevetem magam, ahogyan elmeséli a megérkezésüket. Bevallom őszintén cseppet sem lep meg a dolog. Dantétól mást nem is lehetne elvárni.
  -Bevallom őszintén hallottam már hírét a dolognak, de az apád mindig is ilyen volt. Bevallom őszintén azért jó látni rajtatok, hogy ennyi év után sem változtatok semmit… Na jó nem mondom azt, hogy semmit. Mert mindig változunk, de nem látványosak ezek. – Szélesedik ki mosolyom. Mondjuk ne is akarjanak nagyon megváltozni. Igen nem tökéletesek, ahogyan én sem, vagy bárki… De pont azért imádjuk egymást, pont azért vagyunk ilyen jó falka. Tudjuk magunkról, hogy mik a gyengéink, erősségeink és segítünk egymásnak.
  Viszont most Enzo valami olyasmit tett, amivel nem tudok vele egyetérteni és ezt érezheti is rajtam. Szó nélkül lőtt. Csak ostoba szavakkal dobálóztak. Nem mondom azt, hogy nekem nem lett volna kedvem beléjük lőni szó nélkül, de kordában tudom tartani érzelmeimet.
  Természetesen a lövés miatt a vámpírok nem várnak tovább támadnak. Mind a kettőnkre jut elég ellenfél. Próbálok megfontoltan cselekedni, felesleges erőfeszítéseket mellőzöm. A mozdulataim határozottak és átgondoltak. Ám az utolsó vérszívónál mégis benézem a dolgot.
  Iszonyatos fájdalom hasít a lapockámba, ám mégsem ordítok fel, csak egy gyors mozdulattal rántom ki egyik rejtett tőröm és döföm ellenségem szívébe azt, majd egy határozott mozdulattal leütöm őt annyira, hogy csak elájuljon. Csak ekkor érzem meg igazán azt a fájdalmat, amit okozott a vámpír. Rég éreztem már ezt, de nagyon jól tudom, hogy csakis egy dolog képes rá, még pedig a karmok. Hátra nyúlok és érzem a kiserkenő véremet. Felszisszenek, majd csak leülök a földre.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Crocheron Park

  on Pént. Nov. 04 2016, 21:18  Rach& Enzo


  Még mindig nevetve gondolok rá hogy micsoada hatásvadász belépőnk volt, és hogy apácska tényleg nekiment az egésznek úgy hogy pokerface és akkor einstand. Csak az én apám lehet ennyire komolyan komolytalan, de már megszoktam és így szeretem, de... ezt még hallgatni fogja egy jóóó ideig.
  - Jajj hát nagyon nagy volt. Komoly pofa, beállás, falkafelsorakozás, érted és akkor Einstand. Sokat nem, új tagok jöttek inkább öt évvel ezelőtt Masako aki Lió mellett húgom lett, annyira édes... jó hát azért cukor helyett is lehetne nyalogatni de érted... - kuncogok fel, mert megtehetem, és mert annak ellenére hogy Masa a húgom, még csinos fiatal és egzotikus a szememben mert ázsiai. Szeretem benne hogy olyan visszafogottan szép és kedves.
  Ám nem igazán folytathatom a falkánk méltatását, mert utunkba akad egy öt fős vérszopó banda, és naná hogy nem bírják ki hogy ne sértegessenek bennünket, és tudom hogy nem kéne felvennem, de valahogy mégis mozdul a kezem, és mire józanul észbe kapnék már le is lőttem az egyiket. Arra figyelek csak hogy ne nyírjam ki végleg őket, de legyenek harcképtelenek. Egészen jól boldogulok, harcedzett vagyok, és figyelmes, ezért elkerülöm a komolyabb sérüléseket, és éppen lerúgom magamról a vérszívót, mikor utolér Rachel szisszenése, ami felér egy ordítással is. Gyorsan odafordulok és ugrok is.
  - Aida! Mi tört, hol fáj? - keresem rajta a sérülés nyomát, tisztán érzem a vérének szagát de... és felfedezem hogy a vállán. Vagy hátán, lapockáján ott hátul karmolták meg.
  - Gyere, menjünk innen - emelem meg és ha nem érzi jól magát, és akkor a karját átvetem a nyakamon és úgy viszem el. Közben tárcsázom apámat és röviden beszámolok neki mi volt, majd később tárgyalunk róla hogy velem mi lesz, előbb Rachel fontos.


  /A játékot lezártuk, köszönöm szépen a lehetőséget Anyuska!//

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Jan. 15 2017, 23:12

  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Kedd Május 30 2017, 21:50

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl  Lassú dallam, finom és kellemes. Csupasz lábacskámat lassan emelgetem a lépcsőkön, az emberek pedig csak egy egyszerű előadót látnak. Fehér egybe ruha simul hozzám, a szoknya kellemesen fodros körülöttem. Vörös hajam kibontva táncol utánam. Drága nyár, lásd hogy neked is szól ez a drága áriám....Finom meleget, hozz közénk, hoz művészetnek sok munkát, hogy énekelhessen, színezhesse az életet, az emberek lelkét, és földiek között szelje kedvét az ember felettiekkel. De legfőképpen az én hercegemmel....Ugyan az emberek nem látnak semmit, de a fehér galambjaim ismét megjelennek ahogy lépkedek felfele a lépcsőn és szinte táncol velem a mindenség. Remélem látod dicső lovag, mert neked szól. Ezzel csalogatlak magamhoz. Drága muzsika ami téged szeretne szórakoztatni, nyugtatni, és felfrissíteni. Hogy újra láthassalak. A te kis angyalkád....Pici vagyok, és törékeny, de te mindig vigyázol rám....Mosolyogj nekem, hogy a dalom valóban igazakat rebegjenek ne csak látomásokat. ne csak kósza képzelgéseket mik elcsavarják naiv eszemet....Táncolj velem! Vörös hegedűm dallamja szinte eljut a parkban minden fele ahogy fel érek a lépcsőn és megállva csak muzsikálok és lassan járnak ujjaim a hegedűn, és táncolok, mint egy boldog, tudatlan gyermek. Hisz ki más lehetnék, ha nem művészet.....

  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Crocheron Park

  on Csüt. Jún. 01 2017, 20:42

  Allena – Daryl

  Míg nem láttam Allenát, viharherceggé válva idegeltem az embereket. Napfénybe hót, hóba derűs napsütést adva. Ideális a hangulatomhoz. Allena hiányzik, hiába szökell a nyár felém ezen a nyüves bolygón, van, akit mindennél jobban várok. Még a drága kis papnőm sem tudott felvidítani, végül ő is hisztis tyúkká változott (mert azzá tettem). Tavaly óta nincs hatalma felettem, megtörtem a rám kiosztott átkát, kötelékét, de ennyi idő alatt kedvemre formáltam és szándékomban nem áll elengedni. Tündér legyek, ha ilyen jó démonalanyt elengedek.
  Halkan csendül először valami, elhessegetem. Nincs most nekem kedvem erre.
  A dallam azonban jön, érkezik, ellenállhatatlanul. Felkapom a fejem. Az energia ismerős, s ez az a báj, s bűverő, amit hiányolok.
  A lépcső alján jelenek meg, kiengedett hajjal, borostásan, emberi alakban, hollófekete öltönyben, s fényes, fekete lakkcipőben, fekete nyakkendővel s csak nézek fel rá, áhítattal. Nincs olyan ördög hegedűje, mint ez, mely magához vonzana. Dallamokat kicsalogató, kecses, habfehér ujjak, s tulajdonosa az, amely miatt ez lehetséges. Ó, Allena, hattyúvirágom, hát ismét láthatlak?
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Pént. Jún. 02 2017, 21:55

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl
  Szeretem a muzsikát. Úgy megérinti a testem, a lelkem, Minden belém olvad, úgy érzem, és mindenki érzi aki körülöttem van, mennyire gyönyörű. Megérzik a tiszta művészetet. Én pedig csak boldog vagyok, és teljes mikor át adhatom nekik ezt a csodát. Föld anya gyönyörűségét amit nekem ajándékozott. Olyan gyönyörű és csodálatos. Azt mondja tegyem még, éljek a pillanattal, ne engedjem én pedig engedek a parancsnak. Nem is akarok ellen állni. A hegedűmön a vonó egyre gyorsabb ahogy a dallam kiteljesedik velem és úgy érzem magam mint egy virág ami szirmait kibontva teljesedik ki a világ előtt véglegesen. Ahogy a dallam lágy részéhez érek megállok és kinyitva szemeim az erős, ismerős, meleg aura irányába fordulok. Hát meghallottál engem? Az apró kis muzsikámat? Lassan a végéhez érek az újabb kitörés után, és mosolyogva nézem kék szemeimmel a démont a lépcső alján. Ahogy az utolsó dallamok is elszállnak egy pillanatra mintha a világ megállna velem hallgatva ahogy elszáll a zene a messzeségbe én pedig lassan leengedem a vonómat magam mellé, majd a hegedűt is leeresztem állam alól és magam előtt tartva nézem Darylt. Mezítelen kis lábacskámat lassan leengedem a lépcső fokokra és végig őt figyelem amíg le nem érek hozzá. Csak pár fokkal fölötte állok meg, majd a hegedűmet lassan leengedem a földre, hogy szabaddá tegyem kezeimet, és végül kitárva hívom, magamhoz az én hercegemet.-Hát újra láthatlak, kedvesem?-súgom ahogy mosolygok rá, árad belőlem a nyugalom, szeretet, és a béke.


  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Crocheron Park

  on Szomb. Jún. 03 2017, 23:42

  Allena – Daryl

  A dallam legtökéletesebb részénél bukkanok fel, teljes mivoltában Allena maga. Gyönyörködök benne, teljesen megbabonáz, energiáim a dallammal fonódnak össze, erőt és energiát öntve belé. Menny és Pokol, erő és szépség együttesen.
  A perc végtelenségéig nézem őt, s csak akkor tárom felé karom, kézcsókra, mikor megáll előttem s felteszi kérdését.
  - Csak szólítanod kell, s máris melletted termek, szívem fénye – hívogató karjaira kitárom kezem, kézcsók helyett, mely sosem lesz képes visszaadni azt a csodálatot, melyet Allena felé érzek.
  - Hiányoztál, napom csillaga – ha már karjaimban tarthatom, a fülébe súgva érintem meg, sötétségem boldog remegéssel öleli körbe, mintha el sem akarná engedni, s óvni akarná mindentől, ami .... bánthatná.
  - Hogy vagy, lelkem világossága? – hol volt, s mi történt vele, szeretném tudni, hogy ha baja volt, megtorolhassam, ki elkövette ellene. S kisimítsam minden fájdalmát annak, akit karjaimban tarthatok.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Jún. 04 2017, 21:10

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl
  Ahogy kitárja kezeit szinte bele repülök. Sötétsége és a fényem szinte össze ütköznek és egymásba futnak mint két színes festék por ami össze olvad, és szorosan át fonom a nyakát ahogy hallgatom szavait. Lehunyom szemeimet és megsimogatom mint egy elveszett gyermeket aki végre megpihenhet.Lassan eltávolodok tőle hogy szemeibe tudjak néni és össze kulcsolom tarkóján a kezeimet ahogy mosolyogva nézek.-Mindig eltűnsz előlem.-dorgálom lágyan ahogy halkan elnevetem magam.-De pont ezért jó újra és újra magamhoz csalni téged...-vigyorgok rá és megsimogatom lágyan az arcát egyik kezemmel.-Te is hiányoztál nekem...mélységem hercege...-súgom lágyan és homlokomat az övének támasztom ahogy ujjaim finoman cirógatják borostás arcát.-Hogy lehetnék kedvesem? Tele vagyok, művészettel, kimondatlan szavakkal, és mély érzelmekkel. Szeretettel, ugyan akkor szomorúsággal, boldogsággal, de csalódottsággal, gyermeki játékkal, de komoly felnőttséggel...-súgom ahogy felnézek fehér pillagóimra és az egyiket megérintve pirossá válva repül más fele, az emberek pedig látják már, mint az összes többi pillangót.-Mond te hogy vagy kedves hercegem...?-súgom ahogy szemeibe nézek ismét és fényes energiám lassan körbe táncolnak minket mint a tündérek.

  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: Crocheron Park

  on Vas. Jún. 11 2017, 19:30

  Elégedett mormogással szakítom meg szavaim, ahogy megsimít. Egyedül csak ő tud megszelídíteni. Ahogy átölel, úgy ölelem át én is hátánál, gyengéden. Elveszek a mosolyában.
  - S én ezért szökök el újra meg újra – nekitámasztom homlokom övének, behunyom szemeim, s kezem felkúszik tarkójára, lágyan cirógatva hajtincseit. Mélyet lélegzek illatából, melyek a Menny balzsamos illatát rejtik magukban. Más démonnak talán méreg, ám én sosem a megszokott démon voltam.
  Szavaira felkacagok, majd felkapom és megforgatom a levegőben.
  - Mindig légy ilyen Allena, mennyei királyném – magamhoz vonom, arcom az arcához ér, úgy suttogok hozzá. – Mondd, ki bántott, fénylő holdam?
  A pillangókba merül a nép, én Allena csillagfényeibe.
  - Nélküled csak zokogó mélységem létezik csupán – éget fénye, de elégedett mormogással hunyom be szemeim, s mozdulok bele energiáiba, ahogy végigsiklanak rajtam.
  - Zenélj még, fényem királynője, töltsd meg fénnyel a háborgó mélységet – lépek hátrébb, s kezemben hegedű terem, az ördög hegedűje, tökéletes párja Allenának, s játszani kezdek rajta, dallamra csábítva őt.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Szer. Jún. 14 2017, 13:06

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl
  Erre szélesen mosolygok, és olyan jól esik érintése, ahogy össze ér a homlokunk összeérünk....Velem van. Jól esik az érintése, és finom borzongás fut végig a gerincemen ahogy megérint és mélyet fújok ajkaim között. Aztán ahogy elneveti magát elvigyorodom és jókedvűen kacagok ahogy megemel és megpördül velem. Olyan jól esik ahogy magához von, és ő miatta egyre jobban ragyogok, és a legboldogabb angyal vagyok ilyenkor. És ezt egy démon váltja ki. Remélem látja mindenki, milyen jó velem, és mennyire szeretem őt....-Hidd el...nem bántott senki. Csak a hiányod kínzott kedvesem...-cirógatom meg az arcát kezeimmel ahogy kicsit eltávolodva tőle nézek a gyönyörű kék szemekbe és borostáján játszanak ujjai. Olyan kellemes a borostája finom szúrása puha kis kezeimnek, és ez bizseregteti az ujjaimat. Finoman hajába simítok majd homlokomat ismét az övének döntöm, lassan lehunyva a szemeimet.-Nélküled, művészet nehezen talál boldog, ihlet gazdag művészeket.-nevetek halkan majd elengedve figyelem ahogy kezeiben megjelenik a hegedű és muzsikálni kezd, én pedig boldogan pörgetem meg magamat ahogy a szoknyám megleng körülöttem, majd a hegedűm hozzám jön és felkarolva veszem a kezembe, és teszem a nyakam alá végül kezdek játszani az én csodálatos hercegemmel. Művészetem szárnyalni, kiteljesedni kezd ahogy muzsikálni kezdünk. Együtt...Olyan jó, hogy végre nem egyedül tartom ezt a mélységes ihletet és valaki osztozik velem....

  Ruházat: link

  Ajánlott tartalom

  Re: Crocheron Park


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:20