Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Noel Wyard Yesterday at 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Yesterday at 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Kórház
by Nathaniel Montgomery Szer. Okt. 17 2018, 21:35

» Folyosók
by Connor Shayeh Szer. Okt. 17 2018, 19:08

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 21:13

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 14:11

» Avatarfoglaló
by Emerald Wrímans Hétf. Okt. 15 2018, 21:43

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Crocheron Park

  Share

  Crocheron Park

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:54

  First topic message reminder :  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Crocheron Park

  on Hétf. Jún. 19 2017, 20:33

  Ahogy megremeg, ujjam végigsiklik testének gerincén, követve a hullámot, közben behunyom szemeim. Ahogy megpörgetem, ragyogása éget, ám annál szélesebb a mosolyom, mert ez az érintés és érzés tőle jön, a boldogságával együtt. Olyan régen láttam már így.
  - A hiányom kínozzon is, mézem – halkan duruzsolom a fülébe. – Hogy minél inkább látni akarj – tekintek a szemeibe, s lehunyom ismét egy pillanatra tekintetem, hogy aztán az övébe függesszem, amint megérint lágy, finom cirógatással.
  - Az ihlet sosem a rendből születik – nevetem el magam, s hívom hegedűm, melynek káosza a múzsák éltetője, a teremtő erő.
  Játszom, míg energia zubog át rajtam, a káosz rendezettsége sugall át Allenához, mely a művészi lélek olyan sajátja, melyet maga a művész sem nem ért, sem fel nem fog, hiszen ő maga nem más, mint egy közvetítő. Mégis, rajongok értük, hiszen képesek átadni mindazt, amit sugallunk feléjük. Játszom, hol halkan, lágyan, hol erővel, agresszívan, hol kedvesen, hol szomorúan, hol pedig hirtelen szakad meg, majd folytatja újra ritmusát a dallam. Nem foglalkozom, kik jönnek, érzelmeik annál inkább. Örömük, bánatuk, dacuk, dühük, féltésük és boldogságuk jön át a hegedűn.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Csüt. Jún. 22 2017, 21:39

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl  Ne mondj nekem ilyeneket Daryl. Minden pillanat mikor eltűnsz előlem egy mély szakadék tárul a lábaim alá és úgy érzem megszakadok. És ez a mélység ott van, sötétség, elhalt alvadt vérrel áztatott tollak, kifakultak, és erejüket vesztettek, és azok között az a mély trónus amiben te mindig benne ülsz....Hallgatom, ahogy kiadja minden energiáját megindítja az utat és bele karol az ihlet, a varázs, a sok adományom, a természet pedig velünk táncol, ahogy én is követem, és táncolok neki, ahogy pörögnek az ujjaim, hol lelassulva mikor ő haragos, hol én felzaklatva mikor ő nyugodt. Néha sikít a hegedűm az ő mélységes káosz hangja mellett, hol lágyan táncolja körbe, miközben lehunyom a szemeim és csak követem a közös dallamunkat, testem pedig úgy mozog ahogy ép a dallam kívánja. De nem állok meg, és elrugaszkodva tőle, emelkedik meg a művészetem mint a kikelt főnix madár és ragyog meg ahogy szinte végig fut azokon akik éppen felénk járnak. érzik a csodát, érzik azt, hogy mindenben ott lehetünk Daryllel. Kavarognak bennem az érzések, és úgy táncolok ahogy csak lehet. Nem nyitom ki a szemeim. Mindig más kép lép elém, ami újabb és újabb dallamot varázsol magából, és minden kitör ahogy csak az eszembe jut. Csípőm ring, hol lágyan, hol dacolok de soha nem állok meg. Nem akarok. Nem akarok soha sem elveszni a szürkületben. Az elveszetségben, a művészet nélküli világban....Lassan kinyitom a szemeim és Darylre pillantok, széles mosollyal de szememből egy apró könnycsepp legördül. Te soha nem hagynád ezt...Tudom...Most csak neki muzsikálok, ahogy ellágyul a dallamom, és neki susog a hegedűm, őt táplálva minden erőmmel. Csak halkan dalol a muzsikám, és kék szemeimet az ő íriszeibe mélyesztem. Mosolygok rá és lassan közelebb megyek hozzá testem lelassul ahogy a dal is.

  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Crocheron Park

  on Szomb. Júl. 08 2017, 10:11

  Kínjának hulláma végigül fizikai s éteri testemen, démoni lelkem, bármily pokolinak is hiszik, elégedettsége mellett, melyet szavaimmal értem el, a féltő szeretet csillagai is kigyúlnak. Allena éltető energia a világ összes dimenziójának, még a holt dimenzióknak is.
  Játszunk, keringőzünk, csábítunk, húzunk-vonunk az energiában. A szemlélődők csak a művészetet látják benne, s tán csak pár kevesen, kik sejtik, mi is lehet itt.
  Emelem energiáját, képességét, ahogy tovaszárnyal, megérinti az itteni lényeket. A művészi érzékelés káosza társul mellé, mely oly sok gyönyört, ihletet, mámort, s kínt, kétségbeesést tud adni az alkotóknak, legyen az bárki. Az angyal mellett ott a démon, kedvesség és a múlandóság fájdalma, a kifejezhetetlen gyönyörűségé.
  A könnycsepp a szemében gyémántként ragyog, a sötétség és fény kettős táncaként.
  Dallamára hol játékosan, hol aprón, halkan válaszolok, mintha csak megijednék valamitől, hogy lépjen nyomomba, jöjjön utánam, hogy aztán megfoghassam, s el ne engedjem.
  Ahogy közeledik, sötét szárnyaim kitárom, felé-fölé, s finoman cirógatva érnek hozzá, hogy aztán árnyaim végigfolyva szárnyain, tovatűnjenek.
  Végül elé érek, s tekintetét el nem engedném, a ragyogások csillámaiba merülök bele, s dallamom végleg elhalkul, majd elenyész, Allena fénye tündököl most már egyedül. A Fény győzött az Árny felett, s az árny tovább él a Fényben, hiszen közösen tudnak csak létezni.

  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Szer. Júl. 19 2017, 20:43

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl  Csodálatosak vagyunk ketten. Olyan mélységeket hoz ki belőlem amit egyedül soha nem tudok létre hozni. És ezt nem is bánom. Akkor a legjobb a művészetben osztozni mikor valaki más is látja a gyönyörűt...Mikor más is látja azt az ihletet amit az ég adományoz- Felbecsülhetetlen érték. És mily ironikus, hogy pont egy démon. Lassan a hegedűm hangja elszáll, és elvékonyodik, elhalkul és végleg elszáll a kezeim közül. A hegedűm sok millió apró lepkére robban szét a vég kifejlésben de a hangja még ott cseng a fülembe. Mindenkiében aki csak körülöttem van...Kinyitva szemeimet szárnyaim olyan kicsire össze mennek a sötétség érintéstől, és ettől megbizsereg a lényem. Leengedem kezeimet és elmosolyodom ahogy Daryllel találkozik a tekintetem, majd lassan vissza ereszkedek a földre. Ne szállj messzire angyalka....Megfogom a kezét, mert egy pillanatra elhagy minden. Megkapaszkodok benne és olyan jó közel érezni őt magamhoz....hirtelen ölelem át a nyakát és bújok hozzá szorosan ölelve mintha soha többé nem láthatnám. Kitudja mikor jön újra hozzám, mikor jelenik meg nekem...A közelsége egy támasz, és bocsássák meg nekem oda fent bárki is lát. Szeretem őt, ahogy Gabrielt, az összes mélység szülötjét aki értem kiáltott segítségért. Ők az én apró kincseim. A művészet örök társai.-Köszönöm, hogy itt vagy....-suttogom ahogy lehunyom a szemeim, és megcirógatom tincseit.-Nem tudod, mennyire hiányoztál nekem....Mennyire egy magamnak éreztem magam...-suttogom egyre halkabban és úgy érzem egyre kisebb leszek mellette...

  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Crocheron Park

  on Hétf. Júl. 24 2017, 21:18

  Allena – Daryl

  A szétrobbanó hegedű látványa megbabonáz, s csak utána tudok Allenára tekinteni. Elkapom, ahogy éteri szépsége, lénye enged a gravitációnak, szinte karjaimba csusszan, átölelem karjaimmal. Ki tudja, meddig tartom így karjaimban, gyöngéd öleléssel, erős támasszal, és behunyt szemekkel, hogy csak érezzem őt, minden más részemmel. Szeretete méreg démoni énemnek, mégis úgy fürdök benne, mintha az örök sötétségben lubickolnék.
  Érintésére mélyet lélegzek be, hiába csak a fürtjeimmel játszadozik.
  - Nekem is hiányoztál, aranymadaram – energiát adok a sajátoméból, amikor érzékelem, mintha kezdene eltűnni.
  - Ne tűnj el... nélküled fénytelen minden... – elcsendesedek, s arra ügyelek, erőre kapjon.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1993
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Crocheron Park

  on Kedd Júl. 25 2017, 22:18

  Daryl & Allena
  Zene neked: Lost Girl  Hallgatom kérlelő szavait és szélesen elmosolyodom.-Tudod...néha a sötétnek is uralkodnia kell...Sőt igazából mindig...mindig a sötét az aki a fény előtt jár. Hiszen...a fény kihuny, és a sötét mindig ott lesz...És néha a fénynek ki kell hunynia, hogy a sötétség feléledjen. Így a fénynek is van miért vissza térnie...-suttogom halkan ahogy szorosan át fonom majd lassan kicsit eltolom magam tőle, de karjaiból nem menekülök. Ereje táplál, de nem fogadom el. Csak itt vagyok vele, és aprócska kezem arcára simít ahogy a másik vállára.-Én egyetlen hercegem....Mindig annyi erőt adsz nekem, és veszed el a terheimet. Én pedig meg se hálálom amit értem teszel. Annyira szégyellem magam...-suttogom ahogy lágyan cirógatják ujjaim arcát. Borostája enyhén szúr, de ez kellemes bizsergést generál.-Köszönöm...mindent annyira köszönök...-suttogom egyre halkabban. Lehunyom a szemeim és szárnyaim lassan újra feltámadva finoman karolja át ahogy közelebb hajolok, és finom csókot lehelek ajkaira.-Nem sokára újra találkozunk...mindig újra és újra...Hogy lássalak, ahogy te engem...Megkönnyebbül a lelkünk, és azok lehetünk akik vagyunk...-susogóm ahogy lassan távolodok, és csúszok ki kezei közül, ahogy kezem arcáról leesik de másik kezem végig simít a karján majd a kézfején és az ujjaim az ujjain lassan végig siklanak.-Szeretlek Daryl...-suttogja a hangom ahogy szárnyaim vissza húzódnak és széles mosollyal búcsúzok tőle ahogy elfordulok és szárnyaim betakarva engem tűntetnek el szemei elől.

  Köszönöm a játékot <3 <3!!!)

  Ruházat: link
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Crocheron Park

  on Pént. Aug. 11 2017, 21:04

  Allena – Daryl

  Szomorúan nézek rá, fáj, hogy így beszél magáról, s egyben örömmel tölt el, hogy ennyire hiányoztam számára, mert hasonlóképpen érzek én is. S elfogadom, hogy nem kér az erőmből, egy finom simítással elengedem ezt.
  - Ne beszélj így, ez nem igaz – rekedten suttogom felé, szomorúsággal telve. – Jelenléted felér mindennel, amit adhatsz nekem, mellette minden eltörpül, amit én adhatok neked.
  Tenyerem hátára simul, a derekához, ahogy hozzám ér, majd finoman siklik ki tenyereim közül, ahogy kibontakozik ölelésemből. Ajkaim viszonozzák csókját, vágynak utána, szomjúhozzák, mint a Hold a Nap fényét.
  - Szeretlek, drága Allena – felemelem a kezem, ahogy finom ujjai végigsiklanak rajta, s ő egy távolodik tőlem.
  Még egy ideig arra tekintek, amerre eltűnik, s nem zavar, ahogy az esőcseppek egyre mossák arcom, amely éppen akkor kezdett neki, mikoron az utolsó fénycseppek eltűntek a távolban. Fáj a szívem érte, még senkiért sem fájt ennyire.

  //Én is nagyon köszönöm! wow //

  Re: Crocheron Park

  on Pént. Aug. 11 2017, 21:07


  Ajánlott tartalom

  Re: Crocheron Park


   Pontos idő: Szomb. Okt. 20 2018, 14:00