Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Trade Fair

  Share

  Trade Fair

  on Hétf. Okt. 05 2015, 00:29  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Kedd Okt. 03 2017, 22:50

  Egy barátság kezdete??  Eljött a gyönyörű ősz. A színes falevelek, a meleg pihe-puha takaró, az isteni forrócsoki. Szeretem az őszt, ahogyan Lobo is. Minden sétálás alkalmával megkeresi a legnagyobb levél kupacot és azonnal beleugrik. Kiskoromban én is sokszor játszottam ezzel, de bevallom őszintén így felnőtt fejjel is néha bele ugrom… Ahogyan hó angyalkákat is szoktam készíteni. Legalább ez maradjon meg a gyerekkoromból.
  A mai napomat egyik megrendelőmnél töltöttem el. Egy gazdag nőszemély. Barátnőjétől hallott rólam, aki járt már a boltomban. Fogalmam sincs, hogy ki lehetett az, de én csak örülök neki. A lakásuk hatalmas volt. Mondjuk én sosem tudtam elképzelni magam egy ilyen helyen. Igaz a falkaház se semmi, de ott sokan lakunk.
  A nő két ruhát is rendelt tőlem. Mindent részletesen átbeszéltünk. Ott a helyszínen készítettem neki vázlatokat. Sokszor bele szólt, hogy mi nem tetszik neki, de végül sikerült olyat alkotnom, ami elnyerte a tetszését.
  Hosszú órák után végül kezet rázunk és el is köszönök tőle. Ahogy kilépek az utcára egy mélyet szippantok a levegőből. Imádom az őszt és most még a nap is süt. Tökéletes idő egy kis sétára.
  Felveszem a napszemüvegem és el is indulok. Jól érzem magam. Már csak Lobo hiányzik mellőlem, de majd ha hazaértem elviszem egy nagy sétára. Hadd élvezkedjen ő is.
  Sétálgatás közben meglátok egy zöldségest. Oda is sétálok, majd körül nézve veszek is pár friss zöldséget, gyümölcsöt. Az egyik almába jóízűen bele is harapok és tovább sétálok. Nem is teszek meg túl sok lépést, mikor egy ismerős arcot pillantok meg. Meglepődöm kissé, majd egy apró mosoly kúszik az arcomra.
  -Szia Bret! Há te?-Állok meg előtte ahogy feltolom szemüvegemet.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Kedd Okt. 03 2017, 23:12


  To Masako    


  Olaj szag, és napsütés. Még egy kicsit lehet kint dolgozni. Így is tettem. A motoromnak kell a téli feltuningolás még az évszak előtt és most ezt el is intézem. Ha valamit akkor a motoromat karban tartom, ha magamat nem is. A szakadt fehér pólóm már tiszta szürke, olajfoltos és koszos mindenhol. Ahogy a szakadt szürke nadrág is rajtam. A motor alatt fekszem és az arcomat megtörölve szívok egy nagyot az olaj szagból az orromon ahogy kidugom a nyelvem nagy koncentrációmban, majd meghúzva pár csavart rakom le a szerszámot magam mellé majd mászok ki a Rosem alól. Felülök szusszanva egyet majd a rongyot fel emelve ami mellettem van törlöm bele a kezemet és az arcom,d e ez nem segít csak el kenem az olaj foltokat meg ilyesmi..Az energia italos flakont felemelve rázom meg.Még van benne pár korty. Azt leküldöm és lassan fel állok leporolva magam...Nem mintha sokat segítene a külsőmön. Aztán valaki megszólít mire arra fordítom a tekintetem és Masa áll velem szembe ami kicsit meg lep. Mondjuk nem tudom miért. Az ő falkája területén vagyok, szóval várható volt ha nem vele mással fogok találkozni. De ez a legjobban felszerelt szerelő műhely szóval ide jöttem. Elmosolyodom halványan ahogy a nadrágomba törlöm a kezem és felé fordulok egész testemmel.-Szia!-köszönök vissza majd a kérdésre felvonom a szemöldököm.-Csak néz rám, és körbe. Motorom van, és ez egy motorműhely. Akkor vajon mit kereshetek itt?-most ezt nem bunkóságból csinálom csak rá vezetem a dologra.-Amúgy télre felkészítem a dögöt..-biccentek a motorom felé.-És te? Séta csak úgy? Vagy munka? esetleg vegetáriánus lettél?-pillantok a sok gyümölcsre és zöldségre a kosarában.-Vagy csak jól néztek ki?-kérdezem ahogy kezeimet zsebeimbe csúsztatom és úgy figyelem fekete szemeimmel a gyér napsütésben.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Szomb. Okt. 07 2017, 18:54

  Egy barátság kezdete??  Hülye azért nem vagyok, egyértelmű volt a számomra, hogy éppen szereli a motorját, de pont itt Queens területén? Tudtommal ő egy másik falkának a tagja, vagy mi. Bár mondjuk erről még sosem beszélgettünk. Miután felvázolja a helyzetet egy amolyan „ezt nem mondod komolyan” tekintettel pislogok rá.
  -Tényleg?... Én meg azt hittem, hogy virágot szedsz.-Forgatom meg szemeimet, majd ismét elmosolyodom.
  -Leginkább arra gondoltam, hogy mit keresel itt, a városban… Queensben…-Teszem fel ismét a kérdést. Nem mintha tilos lennie ide jönnie, csak meglep. No de nem is akarom őt kifaggatni. Szabad ember, vagyis farkas. Nincs jogomban megkérdőjelezni.
  -Oh én igazából csak sétálgattam, annyira szép az idő… Nah meg igen munka miatt is erre kellett jönnöm. Egy megrendelőmhöz mentem, megbeszélni a részleteket.-Vázolom fel röviden a dolgot, majd a kis finomságaimra pillantok.
  -Inkább jól néztek ki és nagyon finomak is. Tudod lehet, hogy a farkas húst kíván, de én mindig is szerettem ezeket a zöldségeket, gyümölcsöket. Tudom nektek hihetetlennek tűnik, de sosem mondtam, hogy normális vagyok.-Újra bele is harapok az almámban. Tényleg nagyon finom édes. A legjobb egy kis csokival lenne, de ez most elmarad.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Szomb. Okt. 07 2017, 19:41


  To Masako    


  -Virágot? Valami jobbat is kitalálhattál volna.-fonom össze magam előtt a karjaimat halkan nevetve ahogy figyelem.-Csak mert nincs "családom" nem jelenti azt, hogy nem mászhatok be helyekre egy magam. Amíg nem okozok gondot nem fáj senkinek sem, hol kóborolok. Meg...Ez az egyik legjobb műhely ami nincs szét tömve pénzes zsákokkal akiket legszívesebben a belénél fogva akasztanál fel. Meg itt van ismeretségem.-mondom ahogy vállat rántok miközben vissza fordulok a motoromhoz majd lehajolva veszek egy kulcsot a kezembe ahogy a motornál kezdek ütyködni miközben hallgatom. Végig hallgatom majd fel pillantok rá amint be fejezi.-Valakinek különcnek is kell lenni. Mondjuk, ha jól van megcsinálva és finom is akkor nem mondom, hogy én se eszem meg. De hát...voltak helyzetek az életemben mikor azt hittem magamat fogom elfogyasztani nem hogy gyümölcsöket és zöldségeket zabáljak szóval jah...nem az én műfajom.-mondom ahogy váltok más fegyverre a motoromhoz. Szibériában a 8 év hidegben nekem ne mondja senki, hogy nem gondolt arra, hogy enné meg a karját vagy ujjait...-Milyen munka? Elő rendelés esetleg?-kérdezem ahogy ismét felé pillantok.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 08 2017, 00:12

  Egy barátság kezdete??  -Oh ne haragudj, hogy jobb nem jutott az eszembe. Megbocsáthatatlan bűn!-Rázom meg a fejem tök komolyan, majd csak elmosolyodom.
  -Nem mondtam azt, hogy nem jöhetsz ide, csak meglepődtem. Ennyi… Szerencsére egyelőre nekem ilyen gondjaim nincsenek. Se kocsim, se robogóm, de még biciklim sincs. Jogsit mondjuk megcsináltam, de még nem jutottam el odáig, hogy befektessek valami járműbe.-Volt fontosabb dolgom is, mint azon agyalni, hogy milyen járgányt szerezzek magamnak. Van időm még beszerezni. Amúgy is szeretek tömeg közlekedni.
  -Nah igen különcnek… -Húzom el a szám sarkát. Igaz tudom az a jó, ha nem vagyunk normálisak, ha különbözünk az átlagtól, de néha úgy érzem, hogy túlságosan is kilógok.
  -Az ember soha nem gondolná, hogy mennyire hálás lehet azért, amiért esélye van rendesen táplálkozni. Sokan több kiló ételt dobálnak ki, ahogyan a boltok is… Aztán eljön az éhezés… és az ember bármire képes lenne a túlélésért. Mondjuk én nem gondolkoztam el a saját kezem megevésén…-Biztosan borzalmas helyen lehetett, ha idáig jutott. Most nem fogom elkezdeni kifaggatni, majd egyszer talán elmeséli nekem. Ha nem, az sem gond.
  Figyelem ahogy tovább szerelgeti a motorját. A kérdésére először bólogatok egyet, majd válaszolok is neki.
  -Egy gazdag nőcike rendelt tőlem ruhát. Két ruhát kell megvarrnom neki. Kedves egy nő volt.. igazi díva… A végén picit már kezdett sok lenni, de végre van egy újabb rendelésem. Szóval örülök neki….De nem akarlak feltartani.-

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 08 2017, 00:40


  To Masako    


  -Nem is tudom képes leszek-e megbocsátani.-mondom halkan nevetve.-Pedig néha jó. Egy busszal nem lehet száguldozni...Vagyis amikor kipróbáltam nem volt túl kellemes.-mondom ahogy egy pillanatra megállok a szerelésben ahogy fel pillantok rá majd folytatom tovább a szerelést.-Ne mond ilyen furán...a különc jó dolog. Valami másért szeretnek meg nem azért mint a többit.-mondom megrántva a vállamat ahogy inkább a motort nézem ismét és folytatom rajta a dolgokat.-Nos...erre nem igazán tudok mit mondani. ha el is jön valami éhező, vagy apokalipszis korszak én már vagy a földet akarom nyomni, vagy gépfegyverrel az oldalamon mint egy tank mindenkit agyon lőni aki meg akar enni, vagy dugni, ölni.-gondolom végig.-De lehet én lennék aki ezt csinálná egy ilyen közepén.-gondolom végig a dolgot ahogy halkan kinevetem magamat. -Nem tartasz fel.-mondom ahogy fel állok amint végzek. Könnyedén csavarom vissza a csavart és ahogy felemelkedek megtörlöm a homlokomat, majd felé fordulok rá emelve fekete szemeimet.-El kell viselni, a pénze fontos nem? Jó neked a ruha is vagy valami ilyesmi is fontos de érted. Néha áldozatokat kell hozni.-vigyorodom el ahogy rá ülök a motoromra és úgy figyelem őt.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 08 2017, 19:18

  Egy barátság kezdete??  -Nah majd egyszer megmutatod milyen nagy élmény is tud lenni a száguldozás.-Valahogy engem sosem vonzott a dolog, hogy kipróbáljam, de igaz nem is igen volt rá lehetőségem. Mondjuk a falkában több tagnak is van motorja, egy-kettőn ültem is, de sosem száguldoztunk vele.
  -Nem hittem volna, hogy ilyen kedveset is tudsz mondani.-Szélesedik ki mosolyom. Ez tényleg jól esett. Én inkább bele sem gondolok abba, hogy mit csinálnék, ha egy újabb háború jönne el. A falka akkor is biztosan együtt maradna. Nagyobb esélyünk lenne a túlélésre, mint a sima halandóknak, de azért mi sem vagyunk halhatatlanok. És tény ilyenkor sok férfinak megy el az esze és olyan dolgokat művelnek, amit az előtt sosem. Bár Bret más tészta… Nem mondanám száz százalékra, hogy ő sose tenne olyat egy nővel. De ki tudja. Lehet, hogy tele van még meglepetésekkel.
  -A pénze is igen… de tudod én már csak annak is nagyon örülök, hogy varrhatok. De gondolom ezt neked nem kell elmagyaráznom. Gondolom te is így vagy a motorozással.-Egy kicsit közelebb sétálok és körbe nézek. Sok itt az ismeretlen tárgy. Sosem fogtam ilyen szerszámokat. De biztos vagyok benne, hogy majd egyszer ezeket is megtanulom használni, ahogyan a gyógyítást is megtanultam.
  -Mióta motorozol?-Pillantok Bretre kérdőn.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 08 2017, 22:00


  To Masako    


  -Ha gondolod, kész leszek akkor elviszlek, egy körre. Ha nagyon beijedsz akkor persze lassítok de jó buli.-lelkesülök be az ötletre ahogy bele gondolok a dologba.-Persze ha csak van kedved és rá érsz ma. Vagy randid lesz?-kérdezem. mert elég csinosan ki van öltöve. Nem az a durva kicsípés de kitudja. Azért csinos. Megrántom a vállamat.-Ritka, szóval jegyezd meg mikor ilyeneket mondok.-mosolyodom el féloldalasan ahogy kezeimmel a motorra támaszkodok és úgy tartom magam miközben figyelem, hogy jön beljebb és nézi meg a holmikat. Nos a motorozás...Ott csak én vagyok, És az egyetlen dolog amiben elhiszem, hogy szabad vagyok. Amiben el felejthetek mindent és csak a száguldás marad.-Hosszú ideje azt hiszem...Talán amióta csak megjelent a két kerekű. Bár igazából sok mindent köszönhetek neki, helyzeteknél. Meg aztán...Valami kell nekem is amit csak szeretni tudok.-mondom ahogy fel pillantok rá.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Szer. Okt. 11 2017, 22:47

  Egy barátság kezdete??  Felszökik a szemöldököm, mikor rákérdez a randira. Nekem eszembe sem jutnak ilyenek mostanság, sőőt már jó rég óta nem gondolok erre.
  -Randi? Miért gondolod, hogy randim lesz?-Teszem fel a kérdést. Semmi ilyet nem sugalltam felé. Mégis kivel mennék el randizni?
  -Mindenesetre van időm bőven. Vagyis nem bőven, de igen most van időm. Szóval mehetünk!-Mosolyodom el. Tényleg örömmel megyek, próbálom ki, hogy miért élvezik ennyire az emberek a sebességet, a száguldást. Azt hiszem a farkasnak is jót fog tenni egy kis adrenalin.
  -Örökre az agyamba vésem!-Szerintem ez volt az első és utolsó kedves szava hozzám. Talán egy év múlva esetleg elejthet véletlenül egy újabbat, de akkor az nagy csoda lenne.
  -Mindenkinek kell egy ilyen. Nekem a tervezés, rajzolás meg a varrás is ilyen. Akkor teljesen kikapcsolok és csak a „munkára”, a ruhára koncentrálok…De nem akarlak ilyenekkel untatni. Nyugodtan dolgozz csak. Sokáig tart még? Mármint csak azért kérdem, hogy addig menjek el esetleg körbe nézni vásárolgatni, vagy ilyesmi.-Rántom meg a vállam. Gondolom a fecsegésemmel csak elvonom a figyelmét. Így ha még legalább egy óráig ügyködik rajta inkább elmegyek pénzt költeni. Nézelődni…

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Csüt. Okt. 12 2017, 22:00


  To Masako      Megrántom a vállamat.-Nem tudom. A ruhádból. Elegáns de Masás.-mondom ahogy leszállok a motorról, majd leereszkedve a hátsó keréknél kezdek valamit bütykölni szép lassan, ujjaim precízen, profin kutatnak a hátsó résznél. Halkan nevetek ahogy ezt mondja majd felé pillantok fekete szemeimmel.-Nem untatsz, de ahogy érzed. Hát...megbecsülve egy olyan 30 perc talán?-mondom homlok ráncolva ahogy jobban a munkámhoz hajolok.-De itt is maradhatsz. ha közben csinálok valamit jobban tudok beszélgetni.-mondom, mintha ez tök természetes volna. nem az unalmas amit mondanak az emberek...(vagyis azoknál akikkel már egy ideje beszélgetek), hanem az egy helyben való maradás és csak arra figyelni, hogy mozog a szája és téged néz. Na az untató. Persze tőle függ hogy dönt. Ha marad hallgatom a kérdéseit és válaszolok rájuk miközben a  motoromat babrálom, de ha nem csöndben elmerülök, és építek mint egy kisgyerek. Szeretem ezt csinálni..Ha tehetném lenne egy kis házam valahol egy erőben, távol az emberektől, a fajtámtól, Pandórától...Ott élnék, magamba, és a motor gyűjteményemet szerelgetném. Lenne egy kis porontyom, meg...valaki aki elvisel még pár száz évemre...  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 22 2017, 22:25-kor.
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 22 2017, 21:25

  Egy barátság kezdete??  -Ez igazán kedves tőled, de én általában így öltözködöm. Csak otthon nem. Tudod én nagyon odafigyelek a megjelenésemre, főleg a munkám miatt is.-Azért jól esnek a szavai. Régen kaptam már ilyen kedves bókot.
  -Harminc perc? Azt megvárom.-De nem fogom feltartani az ostoba csevegésemmel. Amikor dolgozom nem szeretem, ha beszélnek hozzám. Szeretek csendben lenni, vagy ilyenkor zenét teszek be. A csacsogás csak megzavar. Lobo is megtanulta már, hogy ilyenkor békén kell hagynia.
  -Majd szólj, ha elkészültél. Addig lefoglalom magam.-Ahogy körbe sétálok találok is egy széket, amin helyet foglalok. A táskámból kiveszem a rajz mappámat, ceruzámat, majd felhúzva lábaimat neki is kezdek a rajzolásnak. Hogy kinek lesz a ruha? Még magam sem tudom. Sok ruhát rajzoltam már meg úgy, hogy végül nem készült el. Talán még nem jött el az ideje… De egyszer biztosan újra elő fogom venni rajzokat a rajzokat és megalkotom őket. De akárkinek nem adom oda.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 22 2017, 22:25


  To Masako    


  Megvárja de nem zavar. Ami tulajdon képen nem is bánt engem. Leguggolva szerelem még a motoromon a cuccokat, egy kerék csere, a kormányomon igazítok, és a szürke részt lefújom gyors száradó sprével. Le zsírozok pár csavart, majd felülve rá, olyan lágy vaj hangon bőg fel a motorom, hogy akaratlanul is egy széles mosoly ül az arcomra. Kicsit adok a gáznak mire hangosabban megmordul mint valami anya farkas mikor a kicsinyeit neveli. A lámpákat még le ellenőrzöm. Mindent rendben találok és leszállva állítom le majd törlöm meg az arcomat és a kezeimet.-Kész van.-mondom Masának szólva ahogy le veszem a pólómat. Nem most nem a szédítés képen..amúgy sem szeretem a testemet mutogatni. Mármint, mindig sötétben vetkőzök...Ha tehetem mindig sötétben. De most nem tudom, és Masán kívül már mindenki látta a felső testemet, de valamiért most zavar, hogy ő látni fogja. Tele vagyok, hegekkel és a lapockámon a betű és szám kombinációm. A12...Nem nézek felé, csak keresem a tiszta pólót és amint megtalálom veszem is fel magamra. Tudom minden farkasnak van pár hege de ezek egy élet történetet mesélnek el rajtam. Mindegyik...Ahogy nagyjából megtisztítottam magam az olajtól össze dobálom a cuccaim és a motor ülésébe teszem a táskámat.-Nah...mehetünk?-kérdezem és a bukó sisakot felé tartom. Száguldunk, de attól még kap a fejére egy keményet akármennyire is nem tetszik a dolog.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Vas. Okt. 22 2017, 23:27

  Egy barátság kezdete??  Miközben ő dolgozik elmélyülök a rajzolásban. Csak akkor kapom fel a fejem, mikor elindítja a motort. Érdeklődve figyelem őt. Látom arcán a mosolyt. Ezt sem fogom sosem megérteni. Sok pasi oda-vissza van ezekért a motor hangokért. Tény nem hangzik rosszul, de nem alélok el tőle. Nah meg képesek a hang alapján megkülönböztetni a motorokat, ami nekem nagy rejtély. No de különbözőek vagyunk. Őket a motor… engem a cipő vonz.
  Mikor megszólal, hogy készen van csak bólintok egyet, majd szép lassan elkezdem összeszedni a holmim. Csak egy pillanatra nézek rá, amikor leveszi a felsőjét. Kidolgozott test… De ez nem lep meg. Egy ilyen fickó mint ő biztosan rendszeresen edz, hogy mindig jó kondiban legyen. Úgy lehet a legjobban elcsábítani az ostoba libákat.
  -Igen persze! Esetleg az én táskám is belefér? Ha ne muszáj nem jönnék vissza érte.-Amennyiben engedi odateszem a holmimat az övé mellé, majd a bukósisakra pillantok. Tudom, hogy ez csak biztonság, de nem szívlelem az ilyet. Kissé fintorogva, de végül felveszem. El tudom képzelni, hogy milyen szépen nézhetek ki benne.
  -Azt elárulod, hogy merre megyünk?-Naná, hogy kíváncsi vagyok rá.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Hétf. Okt. 23 2017, 21:07


  To Masako      Kinyitom a motorom ülés részét és hagyom, hogy ő is bele tegye a táskáját. Figyelem ahogy fel veszi a sisakot. Én nem zavartatom magam. Az, hogy hogyan fest benne az zavar a legkevésbé. A kérdésre rá pillantok és pislogok párat.-Nem terveztem semerre. Csak megyünk és kész, aztán valahol megállunk ahol megtetszik.-rántok vállat ahogy át vetem a lábamat a motoron majd kitolatok ahogy leakasztom a tartójáról és egyenesbe állítva állok meg előtte majd pillantok rá fekete szemeimmel.-Nah akkor pattanj fel és menjünk.-Ahogy felül, intek a bent dolgozó szerelőnek és ő vissza int majd beindítva az én drága dögömet indulok el vele. Egyenlőre nyugodtan gurulok el az utca végéig. Imádom a dörmögő hangot amit kiad. Olyan mint egy felspanolt vadló ami bármikor kitör és vadul megindul alattunk. Tudom, hogy a motoromnak van lelke, és ugyan úgy élvezi azt a szabadságot mint én amit jelképezünk. Ahogy körbe nézek rá nyomok erősebben a gázra és a motorom mintha erre várt volna kifarolva indul meg velem és Masával majd egyenesbe állva szinte pillanatok alatt gyorsul fel. Könnyedén kerülöm ki az autósokat vágok át a réseken és csak megyek előre. Élvezem a hideg levegőt amit fúj felénk a szél a fények gyors elhúzása mellettünk. Elfelejtem, hol is vagyok és ki, csak megyek előre az út az enyém a pezsgő vérem pedig csak visz...

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Hétf. Okt. 30 2017, 18:17

  Egy barátság kezdete??  Elhelyezem a táskám a csomagtartóba és csak reménykedem abban, hogy nem fog kiesni belőle. Szinte az életem van benne. Ha ez elveszne és nem is tudom mihez kezdenék… Jó gondolom újra nekiállnék, de az nem lenne kevés munka és félő akkor elveszíteném a megrendeléseket.
  A sisak nem lesz a kedvencem, de inkább elviselem minthogy betörjön egy esetleges baleset miatt a fejem. Amint felülök mögé kezeimmel átkarolom derekát, úgy kapaszkodom meg. A szívem már most elkezd hevesebben kalapálni. Bízom a vezetési tudásában. Nem félek attól, hogy bajom esik, de valamiért mégis félek. A farkasom boldog, hogy száguldozhat. Bár igaz nem ő fog futni, de ahogyan a kutyák ő is szereti a süvöltő szelet.
  Mikor kicsit megugrik a motor erősebben szorítom meg. Mellkasom szinte teljesen rásimul a hátára. Érezheti, hogy a szívem iszonyatosan hevesen kalapál. Néha nem is merem az utat nézni, ilyenkor behunyom a szemem, de utána megint csak leskelődök. Alig látok valamit olyan gyorsan száguldozunk. Egyelőre még mindig nem tudom megérteni, hogy miért jó ez, de nem is vetem meg azért, mert szereti. Jó kis adrenalin löketet ad a dolog. Az, hogy én üljek a motor mögé egyedül… Az kizárt. A robogóval szívesen közlekednék, de a motor nekem már túl gyors… De aztán ki tudja. Lehet száz év múlva nem ezt fogom mondani.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Szomb. Nov. 04 2017, 19:49


  To Masako    


  Olyan helyre viszem ami a város fölé vezet és semmi nem akad az utunkba. Csak hajtok előre majd ahogy elfogynak az autók és csak ő, meg én meg a motor marad körül nézek. Finoman fúj a szél és a város gyönyörűen látszik. Messzebb tájak és világok. Amerika. Nem nagy szám de ebben is lehet szépet találni. Lehet ezzel nem fogom meg Masát de lehet tetszeni fog neki legalább a táj. Megyünk, de csak finoman süvít a szél mellettünk, és a motornak kellemes bőgése a zaj ami a lábunk között van. A testem teljesen laza, és finoman tartom a kormányt, mintha rá hagynám a jószágra, hogy vigyen minket. Fekete szemeimet rajta tartom az úton és csak megyünk fel a dombon, egy kisebb parkoló felé, ami leginkább a filmekből lehet ismert az embereknek ahol a tini fiúk levarrják a csajokat és meg lesz az első szexuális élményük. Én élvezem. A szelet, a finom levegőt, a gyér napsütést, és a valamennyi csöndet. De a varázs elveszik és felérve a domb tetejére leparkolok azon a helyen és lerakva a lábaim állítom le a motort és pillantok hátra rá.-Nah? Tetszik?-kérdezem ahogy figyelem fekete szemeimmel és várom, hogy kimásszon mögülem és körül nézzen, hátha elnyertem a suttyó döntésemmel a tetszését.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Hétf. Nov. 27 2017, 21:44

  Egy barátság kezdete??  Az utazás közben nem mondok semmit, nem mintha bármit is értene belőle. Inkább az utat figyelem, a szabadságot élvezem. Bár a szívem hevesebben kalapál a sebesség miatt, de azért idővel egy amolyan szabadság érzés elfog. Rég nem éreztem már ilyet. Talán mikor először futottam az erdőben farkas alakban… Nah akkor éreztem ez. Mint aki szárnyal.
  Kissé meglepődöm mikor észlelem, hogy kifelé megyünk a városból. Vajon hova akar engem vinni? Nem számítottam arra, hogy ilyen „messzire” megyünk. Előbb képzeltem volna el róla, hogy valami kocsmába visz, vagy akár sztriptíz bárba, hogy csajozzon egyet.
  A motor lelassul, végül megáll. Egy ideig mg fogom Bretet, de ahogy hátra pillant elengedem őt. Egyelőre nem válaszolok a kérdésére, csak lemászok a motorról, leveszem a sisakot és körbe nézek. Még sosem jártam erre, pedig nincs is olyan messze és ez a kilátás… Te jó ég milyen gyönyörű.
  -Ez nagyon szép!-Mondom neki őszintén, majd egy hatalmas mosollyal a képemen pillantok felé.
  -Köszönöm, hog elhoztál ide. Nem is hittem volna, hogy ilyen szép lehet ez a város innen fentről. Milyen békésnek tűnik.-Tekintetemet visszaemelem a városra és úgy csodálom tovább a tájat.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Pént. Dec. 01 2017, 20:49


  To Masako    


  Ahogy megállok és feltettem a kérdést előre dőlve támaszkodok a kormányra és támasztom le a motort, hogy a lábaimat a tartón tudja tartani. Finom kis érintéssel kapaszkodik meg bennem én pedig csak figyelem ahogy előrébb megy és csodálja a várost ami elé tárul. Tetszik neki és ahogy hátra néz elvigyorodom szélesen kezeimet lassan össze dörzsölve.-Nincs mit.-válaszolom ahogy szusszanok egyet és én is a tájat figyelem majd a kellemes szél felén fúj és lehunyom egy pillanatra a szemeimet és ahogy kinyitom Masa, szálló haját figyelem fekete szemeimmel majd egy ideig rajta ejtőznek szemeim majd lassan vissza nézek a tájra.-Amióta itt élek, itt a legjobb kiabálni és részegeskedni.-mondom ahogy halkan nevetek magamon, és felegyenesedek a motoron ahogy egyik lábamat rá vetem a motorra és egyik kezemmel meg is támasztom magamat Masa ülés helyén ahogy rá pillantok.-Éjszaka a legszebb ez a hely.-mondom csendesen ahogy szusszanok egyet.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Szomb. Dec. 16 2017, 22:13

  Egy barátság kezdete??  A városok messziről mindig sokkal békésebbnek tűnnek. Nem is értem eddig hogy nem találtam meg ezt a helyet. Mondjuk Bret is meglepett ezzel a húzásával. Azt hittem, hogy ő igazi nagyvárosi farkas, aki a nyüzsgést, a bulit szereti. Tévedtem.
  A szavaira elmosolyodom, majd hátra pillantok felé.
  -És esetleg hoztál magaddal valami alkoholt?-Ha már azt állítja jól le lehet részegedni, akkor igazán hozhatott volna valami piát. Viszont mivel nincs nálunk, így kénytelen leszek a másikat kipróbálni.
  Szembe fordulok a várossal, kezeimet a számhoz emelem és elvonyítom magam, mint egy rendes farkas. Teljes tüdőmből felordítok. Minden erőt beleadok. Igaz nincs telihold, de kit izgat? Farkasok vagyunk, így ez tűnt logikusnak. A sikítás meg, nah az félrevezethető lenne, azt a végén a rendőröket ébresztem fel vele.
  Addig vonyítok, míg el nem fogy a levegőm, majd elhalkulok és végül felnevetek. Széles mosollyal fordulok Bret felé.
  -Ez nagyon jól esett!-Végül fogom magam és leülök a földre.
  -Tényleg csodálatosan szép, de szerintem napfelkeltekor, vagy nyugtakor is gyönyörű lehet. Egyszer talán kijövök Lobóval ide. Jó nagy séta lenne.-Álmodozom kicsit.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Vas. Dec. 17 2017, 18:43


  To Masako    


  Figyelem és halkan nevetek majd lassan leszállva a motorról sétálok mellé.-Persze mindenhova piát hordok magammal nem?-kérdezem ahogy figyelem fekete szemeimmel majd a város felé nézek és ahogy befejezi és elmondja a véleményét csak hallgatom a vízhangot és észre sem veszem, hogy le ül csak érzékelek valamit. Némán állok mikor nagy levegőt veszek és én is vonyítok egy nagyot, mélyebb recés farkas hangomon ahogy lassan abba hagyom és hallom még saját vízhangomat. Lassan le pillantok rá és végül én is leülök mellé.-Hát ahogy érzed. Amúgy itt farkasként is nagyon jókat lehet rohangálni. Nincsenek olyan nagy vadak de sok nyuszi van. És szerintem ha kellőt megfog a farkas jól lehet vele lakni.-mondom ahogy mélyet szusszanok.-Egyszer eljöhetnél velem ide futni.-ajánlom fel neki ahogy szemem sarkából rá pillantok majd vissza a városra.-Egy nagy bűzlő romtelep.-elfekszik feje alá teszi a karjait.-Közben meg mennyien próbálnak élni benne....

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Kedd Dec. 19 2017, 23:08

  Egy barátság kezdete??  -Már ne is haragudj, de ha nekem lenne egy ilyen motorom és lenne hozzá csomagtartó, akkor biztosan mindig hordanék magammal piát.-Na jó ez kicsit úgy hangzott, mintha alkoholista lennék, de most nincs igazam? Most is milyen jól este valami pia és még ő is megmondta, hogy itt jó inni.
  Mosolyogva nézem ahogy ő is felvonyít. Az ő hangja sokkal mélyebb, mint az enyém. A végén a város lakók még azt fogják hinni támadnak a farkasok. Csoda, hogy a normális farkasok nem vonyítanak vissza. Igaz ők nem ennyire ostobák, mint mi.
  Elgondolkozom a szavain. Ideje lenne megint megmozgatni a bundást. És miért ne most? A jelek szerint lehet benne bízni. Lehet, hogy Dante nem örülne neki, hogy ennyit lófrálok egy külsős farkassal, de csak nem tekeri le a fejem.
  -Tőlem akár most is elmehetünk egyet futni. Már rég nem engedtem ki őt. Kellemes az idő, nem sietek sehová. Nah?-Nézek rá kérdőn. Még a kis bundás is fellelkesül az ötlettől és hergelni kezdi a hímet, hogy menjenek.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Szer. Dec. 20 2017, 18:40


  To Masako      Felvonom a szemöldökömet.-Oké, hogy iszok és sokszor fogsz látni inni, de anélkül is lehet néha az ember még ha egy seggfej is.-mondom ahogy nézek rá fekete szemeimmel majd látom ahogy fellelkesül és halkan nevetek.-Nekem nem kell kétszer mondanod. Jobban szeretem ha ő irányít.-gondolok farkasomra aki azonnal vigyázzban áll, én pedig szó nélkül felállok és ledobom a dzsekimet, majd a pólómat és a nadrágomat, ahogy minden más ruha darabot , hogy később meglegyenek. Nem fordulok felé, lehet szégyenlős és nem akarja, hogy lássam én csak fekete vadammal való viszonyomra gondolok, ahogy lassan az erdő felé veszem az irányt és belépek a fák között. Talpamat finoman simogatja a hideg, vizes föld, majd szép lassan kényszerülök négy lábra és szőrösödik meg a testem, nyúlik meg az arcom, és növök meg majd megrázva magamat már teljes pompámban állok meg a zöldben és húzom ki magam. Bundámban a hegek a fehér szőrtől látszanak ahol már nem fekete szőr nőt vissza. A pofám is fehér kissé és a mellkasomon kezd kis fehér gallér lenni, de mégis fekete színem nem veszít sötétségéből. Nem fakulok egyszerűen. Ahogy ő is kiengedi hátra pillantok és figyelem sárga szempárommal majd játékoson csavarok egyet magamon, és úgy indulok, meg mint akit puskából lőttek volna ki.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Trade Fair

  on Csüt. Dec. 28 2017, 17:54

  Egy barátság kezdete??  Mikor Bret elkezd vetkőzni egy pillanatig csak azt figyelem, majd azon kapom magam, hogy őt bámulom még mindig. Kissé elpirulva rázom meg fejem, hogy észhez térjek, majd én is felállok és leveszem a kabátom, majd ismét hátra pillantok. Én nem tudok csak így levetkőzni mások előtt. Igaz nem néz ide, de mégis zavar a dolog. Így megpróbálok kicsit a motor mögött elbújni és úgy levenni a maradék ruhámat, gondosan összehajtogatva azokat. Megvárom, hogy Bret átalakuljon. Ez után engedem ki én is a farkasomat. A fehér bundám nagyon elüt az övétől, engem jobban észre lehet venni a sötétben. Bezzeg, ha havas tájon futkároznánk.
  Örömmel telve indul meg a kis bundásom a másik után. Először csak gyors lépésekkel, majd mikor a hím futásnak ered ő sem habozik sokáig. Azonnal versenyre kell vele és próbálja az idősebb farkast leelőzni. Persze tudja, hogy nem lesz egy egyszerű menet, de nem is lehetetlen.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Trade Fair

  on Csüt. Dec. 28 2017, 18:28


  To Masako    


  Ahogy átalakul és végre megjelenik a kis fehér farkas figyelem sárga szemeimmel és végül megindulok mint a golyó, és ő jön velem. A fák között szaladok vele és használom ki a természet adottságait, de nem futok ezerrel, tartalékolok és mindig hagyom, hogy mellém érjen és soha nem veszem el a kedvét attól, hogy ne próbálkozzon. Hagyom is, hogy elém kerüljön, de mikor irányt kell változtatni, mindig irányítok rajta de mindig engedek neki. Persze néha futok vele hogy adjon bele mindent de egy idő után lassítok és ahogy megérkezek vele a forráshoz szépen lassan váltok vissza ügetésbe és halkan lihegve megyek le a völgybe ahol a forrás kezdődik. nagyon finom a víz, így ahogy oda érek körbe nézek, hogy követett-e engem és ha igen akkor lehajolva kezdek lefetyelni a vízből. Finom, és hűsítő íze van. Ahogy ittam lassan szaglászok a levegőbe és járnak a füleim de csak mi vagyunk és az erdő, meg annak élővilága. A forrást követve lassan indulok lefelé majd egy idő után elhagyom és egy rét felé veszem az irányt. Megmutatom neki a nyuszikat. Ahogy kiérek vele egy kisebb tisztásra messziről lehet látni a nyulakat és halkan morgok ahogy figyelem a kis rágcsálókat majd elindulok, hogy a közelükbe érjek majd szépen egyre lejjebb hajolva indulok el kúszva. Amint elég közel vagyok és figyelmetlen a banda ugrok be közéjük és 3 vágta ugrással el is kapok egyet és megemelve vágom földhöz majd cibálom meg mire azonnal megpusztul szegény. Ahogy meg van lassan vissza ügetek elégedetten és oda teszem neki.


  Ajánlott tartalom

  Re: Trade Fair


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:56