Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  El Sitio Restaurant

  Share

  El Sitio Restaurant

  on Hétf. Okt. 05 2015, 23:30

  First topic message reminder :


  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Csüt. Szept. 21 2017, 21:13

  Candy és Nicho

  Halványan elmosolyodom ahogy rá kérdez.-Sok arcom van Candy. mindegyik egy bizonyos helyzetben elő jön, mert tudom akkor arra van szükség.Tegnap nem azért voltam veled olyan mert jól esett rád hozni a frászt. Sőt nem akarom alkalmazni azt az arcomat. De van olykor, hogy a mézes madzag, vagy a normális szó nem sokat segít. Függő vagy, és tudom nagyon nehéz dolgunk le, de hiszek benned, és az dühítene a legjobban ha te feladnád. Mert tudom, hogy többre vagy képes mint amit te gondolsz.-mondom miközben eszem a falatokat.-Ezt apámtól örököltem...de ahogy mondtam nem szeretek olyan lenni...Más akarok lenni, és valami sokkal jobbat akarok le tenni az asztalra mint ő.-Rá pillantok kék szemeimmel és elmosolyodom.-Hidd el találunk valami sokkal jobb munkát. Segítek keresni neked oké?-mondom magabiztosan. -Mit szeretsz még csinálni a táncon kívül?-kérdezem majd ahogy a falatot a számhoz emeli bekapom és elvigyorodom ahogy szemeibe nézek majd megfogva egy sült krumplit mártom a kechupba és tartom oda neki.-Rendben, de este sajnos nem tudok veled maradni.-mondom féloldalas mosollyal.-Edzés. De addig veled tudok lenni.-kacsintok rá majd ahogy befejezem a reggelit kezdem kortyolgatni a kávémat.-Ugye tudod, hogy csodálatos vagy?-mondom csak úgy. Jött mint az, hogy tegnap elfussak az árvaházig miatta...
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Szomb. Szept. 23 2017, 15:29

  Nicho & Candy




  -Kicsit félek ettől az egésztől... Nicho én idejét sem tudom már, hogy mióta drogozok. Nem tudok csak úgy gondolni egyet és abbahagyni... A díler akitől vásárolok pedig csak nehezíteni fogja a helyzetet, tudja, hogy hol lakom. -Szusszanok egy aprót miközben figyelem őt.
  -Miért nem szeretnél olyan lenni mint apád? Mi az ami nem jó benne?
  -Kérdezem kíváncsian szemeibe pillantva veszem el tőle a felém nyújtott falatot majd egy falat baconnel viszonzom.
  -Én..Nem is tudom..-Gondolkodom el a kérdésen. Mit szeretek csinálni? Soha életemben nem csináltam mást ezen kívül..
  -Igazából magát a táncot szeretem...Azt nem szeretem, hogy fogdosnak és bámulnak közben. Az állatokat is szeretem..És a gyerekeket is-Hümmögök fel halkan.
  -Talán ebből már ki lehet hozni valamit, nem? -Ahogy elvette a falatot egy újabbat tartok ajkaihoz majd a kávémba kortyolok és jólesőn felszusszanva dőlök hátra. Kicsit fáradt vagyok, nem volt elég az a pár óra alvás. Szemeimet lehunyva pihentetem őket pár másodpercre majd ismét Nichora pillantok.
  -Nem baj, este még nekem is dolgoznom kell. -Felelem majd a pár másodpercnyi csendet ismét Nicho szavai törik meg. "Ugye tudod, hogy csodálatos vagy?" Visszhangzik fejemben a mondat és elpirulva figyelem a szemeit. Annyira meglepett, hogy rövid ideig csak hallgatok ahogy mosolyom egyre szélesebb lesz, nagyon jól esik amit mondott, főleg az ő szájából.
  -Köszönöm..Te vagy az első aki ezt mondja nekem. -Szólalok meg végül simogatva egyik kezét. Legszívesebben a nyakába ugranék de az asztal elválaszt minket.
  -Nagyon szeretlek Nicho. -Szorítok gyengéden a kezére és odébb tolom a tányérom, hogy ne legyen útba, majd áthajolva az asztalon csókolok ajkaira, végül elhúzódok tőle és visszaülök a helyemre.
  - Hamarosan kitalálom, hogy hova menjünk ma délután.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Vas. Szept. 24 2017, 20:18

  Candy és Nicho

  Kicsit hülyén nézek rá, de észben kell tartanom, ő csak egy egyszerű embert lát bennem, nem többet. Fél a többi embertől, pedig ha tudná, hogy nem rég egy igazi szörnyeteggel osztotta meg az ágyát. Mert ha úgy vesszük. Ebbe sokszor bele gondoltam már, és rendben farkas farkassal..Na jó Nicho ezt azonnal fejezd be. Szép lassan be kell őt avatnod a dolgokba, és akkor rá jön, nincs mitől tartania. Egyenlőre nem mondok semmit a drogoskodásra de a mondata erősít, hogy muszáj megcsinálnia. A kérdésre le pillantok a bögrémre és annak tartalmára.-Mert minek? Nem nekem való az amiben ő van. És nem is tudnék olyan lenni. Vagyis...vannak oldalak amikben teljesen olyan vagyok mint ő...De vannak amikben meg ki nem néznék belőlünk, hogy apa és fia vagyunk. Csak azért jönnek rá egyből a dolgokra, mert csak az anyám hajszínét örököltem amúgy külsőre olyan vagyok mint az apám. De...nem akarok ő lenni belül is. Teljesen máshogy akarok gondolkodni, élni és cselekedni. Nem szeretem használni a rideg felem mint tegnap is...de néha nagyon is muszáj....csak ezzel mindig az jut eszembe, hogy semmivel nem fogok túl tenni rajta, és csak egy másolat leszek róla.-mondom halkan ahogy fel pillantok rá kék szemeimmel majd ajkaimhoz emelem a bögrét és bele kortyolok párat.-Óvodában, vagy esetleg egy állatkereskedésben való munkára még nem gondoltál?-kérdezem ahogy lerakom a bögrét és rajta tartom kék szemeimet.-Miért kell oda menned...?-kérdezem és kisfiús dúrca fut át az arcomon, ahogy a tegnap esti komorság is, de nyelek egyet és mindkettőt vissza küldöm magamba. De azért hangot adok magamnak.-Nem akarom, hogy oda menj...Én is szeretlek Candy, de a munkádat rühellem.-mondom a csók tán ahogy kinyitom a szemeim és figyelem őt majd hallgatom, az utolsó mondatát. Eddig se volt szív melengető, hogy fogdózzák meg nézik, sőt egyszer meg is ütötték és akkor is mérges voltam. Hát most, hogy velem van...csak még jobban felbolygat a gondolat...
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Vas. Szept. 24 2017, 21:01

  Nicho&Candy

  Figyelmesen hallgatom ahogy az apjáról beszél, bár még nem ismerem őt, csak pár percre láthattam a meccsén így nem igazán tudok hozzászólni. Mindenesetre én szeretem Nichot olyannak amilyen. És nem szeretném kihozni őt a sodrából.
  -Még nem igazán, de mind a kettő jól hangzik. Bár azokhoz biztosan kell valami szakképzettség is. -Gondolkodom el miközben egy aprót bólintok, majd a következő falat után az arcát figyelem. Nem tetszik neki, hogy bemegyek dolgozni, és ennek hangot is ad. Mondjuk nem értem ezen miért lepődök meg. Várható volt, hogy nem akarja, hogy a barátnője idegenek előtt illegesse magát.
  -Tudom..-Fogok a kezére és simogatni kezdem.- Én sem szívesen megyek, de nem léphetek le csak úgy...Be kell mennem felmondani. Ha szerencsém van a főnök azonnal elenged, ha nem akkor lehet, hogy a mai napot még le kell dolgoznom...De ha majd hozzám akarna érni valaki azt orrba rúgom.-Mosolygok rá bíztatón.
  - Jut eszembe..Megtaníthatnál engem is boxolni. Akár ma, persze csak ha nem vagy túl fáradt.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Hétf. Szept. 25 2017, 22:35

  Candy és Nicho

  -Nem feltétlen. A dajkához, elég egy érettségi ahogy szerintem a kisállat gondozóhoz.-mondom ahogy megrántom a vállamat elgondolkodva.-Még szép, hogy orrba rúgod.-mondom halkan morranva, mintha ez magától érthető lett volna.-És ne titkold el, ha bántottak. Oké?-mondom ahogy komolyan a szemeibe pillantok.-Ha elkísérlek biztosan el fog engedni már ma.-mondom ahogy rá mosolygok szélesen, hogy ebben biztos lehet.-Lehet róla szó.-gondolom végig a boxot. -De ha gondolod, az edzőm is besegít. Ő is nagyon jó tippeket tud adni.-mondom ahogy még bólogatok is rá. Ahogy megiszom a kávémat lerakom a bögrét majd felállok és mellé sétálok. Kezemmel jelzek, hogy keljen fel, és amint megteszi leülök a helyére és behúzom az ölembe. Nem zavartatom magamat. Vállára puszilok és össze kulcsolom vele az ujjaimat ahogy fel pillantok rá kék szemeimmel.-Kis boxoló leszel? A végén nem figyelek és engem is megversz.-vigyorgok rá ahogy duruzsolok a fülébe, majd finoman megpuszilom fülcimpáját.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Kedd Szept. 26 2017, 01:42

  Nicho&Candy

  Elmosolyodva hallgatom őt és figyelem az arcát. Aggódik értem, ami érthető...És..Féltékeny lenne? Mosolyodom el és halkan felkuncogok ahogy morran egyet majd aprót bólintok.
  - Bármi is történik el fogom mondani. Attól félek, hogy ha elkísérnél a főnököm nem úszná meg törött csontok nélkül. Nem is miatta aggódom, téged nem akarlak bajba keverni. -Mosolygok rá halványan.
  - Az edződ..? Az tényleg jó lenne, de csak rabolnám az idejét nem? Biztos sok fontosabb dolga van. -Figyelem ahogy feláll és mellém sétál majd engem is felállít. Értetlenül ugyan, de felállok végül széles mosolyra húzódik a szám ahogy az ölébe húz. Szívem már attól újra hevesebben dobog, hogy a vállamra puszil, folyton ez van...Ahogy közelebb kerülünk egymáshoz úgy érzem kiugrik a szívem a helyéről, de azt hiszem ez jó dolog. Összekulcsolom ujjaimat az övéivel miközben nekidőlve figyelem.
  -Bizony...Úgyhogy vigyáznod kell majd magadra. -Nevetek fel halkan ahogy behajlítva egyik karomat feszítem meg kissé a bicepszem. Összerezzenek és bőröm libabőrös lesz mikor a fülcimpámra puszil és lehunyom a szemeimet. Kis idő múlva nyitom csak ki az asztalunknál lévő hangos csörömpölésre amit a pincér lány kelt. Sokkal csöndesebben is meg lehetne ezt oldani, elég nyilvánvaló, hogy direkt kelt ekkora zajt, morcos arckifejezése csak még nyilvánvalóbbá teszi a sejtelmeim.
  -Mit szólnál ha elindulnánk? Úgy érzem nem néznek minket jó szemmel. Megbeszéltük, hogy ma én fizetek. - Felé fordulva csókolok ajkaira majd a tárcámba nyúlva veszem elő a reggelink árát és egy kis borravalót, bár azt nem szívesen, de így illik és nem akarom lejáratni Nichot.
  - Akkor boxolni menjünk ma, vagy azt inkább máskor kezdjük?
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Kedd Szept. 26 2017, 21:50

  Candy és Nicho

  -Candy...ne mondj már ilyeneket!-mondom ahogy finoman megharapom a vállát.-Szerinted, felajánlanám, ha teher lenne? Nem mondok olyan dolgokat amiket nem tudok beteljesíteni, ezt már tudhatnád.-mondom a bőrére ahogy figyelem kék szemeimmel.-És ne félts engem...Vagyok olyan ügyes, hogy megússzam ép bőrrel.-Mondjuk otthon biztos kapnék, ha szét vernék egy bárt, és jó pár napig biztos én lennék a falka omegája. De hát...meghülyít mindenkit a szerelem...mondjuk ezt otthon biztos nem mondhatom mert megölnek azonnal. A csörömpölésre felnézek és figyelem a csajt majd Candyre pillantok. Nem nagyon figyelem a szavait és ezt észre is veheti azzal, hogy egyszerűen elhallgattatom egy csókkal, ahogy szabad kezemmel arcára simítok és hüvelyk ujjamat finoman végig húzom arcán ahogy ujjaim finoman hajába futnak míg nyelvem felfedezi a száját. És nem ez nem idegesítés céljából van...egyszerűen jobban lefoglalt most a szája mint az amit mond... Lassan elengedem és kinyitva a szemeim pillantok fel rá.-Induljunk.-suttogom ahogy rá vigyorgok, majd lassan elengedem és hagyom, hogy felkeljen az ölemből majd a pulthoz sétálok vele és figyelem ahogy fizet. Aztán ahogy megvan átkarolom a derekát és kimegyek vele a kajáldából.-Köszönöm a reggelit!-mondom ahogy oda hajolva puszilok arcára és mosolygok mint a tejbe tök.-Amúgy szerintem ellátogathatunk az edzőterembe. Nem ártunk vele semmit. Legalább keresünk neked méretre való kesztyűt.-ecsetelem ahogy elindulok vele az utcán, és nem engedem el a derekát.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Kedd Szept. 26 2017, 22:39

  Nicho és Candy


  Hosszú mondatomat a csókja szakítja meg, arcom elvörösödik és lehunyt szemekkel hosszan viszonzom azt néha-néha ajkaira harapva. Azt hiszem nem igazán figyelt arra amit mondtam, de nem bánom. Ahogy ajkaink elválnak egymástól elmosolyodva pillantok szemeibe majd fizetés után hozzábújva sétálok ki vele.
  -Egészségedre! -Ölelem át én is egyik kezemmel ahogy haladok mellette.
  -Jól hangzik, benne vagyok. Bár nem hoztam semmi váltóruhát.
  -De amúgy én tőled szeretnék tanulni. Nekem te vagy a legjobb. Na meg ha eltanulom a technikát akkor simán legyűrlek bármikor. -Nevetek fel halkan ahogy haladunk az edzőterem felé. Izgatott vagyok, nem hittem volna, hogy így alakul a nap. Igazából még sosem csináltam hasonlót..Sportolni sem nagyon sportoltam a táncon kívül. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog menni...Remélem nem égek le nagyon előtte. Hosszabb séta után végül egy nagy épület előtt állunk meg, valószínűleg ez az a bizonyos edzőterem.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Pént. Szept. 29 2017, 21:40

  Candy és Nicho

  Shape of You

  Halkan nevetek a szavain ahogy lassan sétálok vele a hely felé és le pillantok rá felvont szemöldökkel.-Azért ne bízd el magad kis mazsola.-Emelem fel egy kézzel és szorítom magamhoz. Olyan mint egy toll pihe. Még futni is tudnék vele. Finoman fogom magamhoz és tarom ahogy álla alá simítok másik kezemmel ahogy kék szemeimmel figyelem vigyorogva.-Még egy kicsit gyúrnod kell rá,de ha már így fel tudsz emelni elég lesz a technika is.-nevetek halkan ahogy figyelem majd arcára puszilok és leteszem.-De majd szépen feltornázunk mindent. Nem azért mondtam az edzőm, hogy csak tőle tanulj. Női fogásokat is tud neked mutatni, és ő akkor is rá ér amikor mondjuk én nem de neked kedved van ütlegelni valamit.-mondom ahogy bemegyek vele. Engem már ismernek így csak egy kérés és Candy mostani 1 óráját felírják az én nevemre így nem sok időt töltünk a portán. Még egy sport cuccal is szolgálnak neki és gyakorló kesztyűt is adnak. Nekem van itt holmim szóval nem vagyok gondba. Megfogva a kezét vezetem az öltözőkhöz és megállok a lánynál.-Nyugodtan öltözz át, én is át vedlek valami másba. Itt várj meg ha végzel. Oké?-pillantok rá kék szemeimmel ahogy mosolygok rá. Ahogy elindul be, finoman megpaskolom a fenekét és rá vigyorgok, majd a szomszéd férfi öltözőbe megyek. Elő szedem a sport nadrágom, és egy atléta felsőt meg a fáslit amit a kezemre szoktam kötni. Kiveszem a vizet is ha szomjasak lennénk majd kilépve az öltözőből állok meg az ajtónál és várom, hogy megjelenjen.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Pént. Szept. 29 2017, 22:20

  Nevetve felsikkantok ahogy könnyedén felemel. Mintha csak egy poharat kéne megemelnie. Kapálózva próbálok szabadulni majd átölelem és lehunyom szemeim mikor az arcomra puszil végül apró puszit nyomva ajkaira landolok ismét a földön.
  - Simán felkapnálak...Csak..Majd akkor mutatom meg, ha eljön az ideje..! Hogy jól meglepjelek vele. -Bólogatok roppant meggyőző arccal miközben be is érünk a helyre. Szerencsére minden simán megy, váltó ruhát is kapok.
  -Rendben, itt találkozunk -Mosolyodok el és Nicho kezére simítok majd az öltözőbe sétálva veszem át a trikót és a nadrágot amit kaptam. A fáslival és kesztyűvel küszködöm egy darabig, majd inkább hagyom a dolgot. Amint elkészültem visszasétálok az öltöző elé és ahogy megpillantom Nichot felé nyújtom a kesztyűm.
  -Nem igazán tudtam megcsinálni a fáslit.. Tudnál segíteni?-Nyújtom felé kissé elhúzva a szám, teljesen bénának érzem magam, nem lehet túl bonyolult dolog. Ha már ez sem megy mi lesz az edzésen?
  -Akkor ma veled fogok gyakorolni, vagy az edződdel? Ha vele akkor ugye te is mellettem maradsz? -Kérdezem kissé aggódva ahogy szemeibe pillantok.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Vas. Okt. 01 2017, 21:18

  Candy és Nicho
  Ahogy kijön elégedetten nézek végig rajta de a tekintetén áll meg folyton a szemeim világa majd halkan nevetve pillantok le a kezére.-Persze, hogy nem tudod, ehhez külön módszer van. Nem csak úgy felkötjük.-mondom, ahogy leveszem róla a kesztyűt és a fáslit.-Megtanítom, ezt elsőnek oké? Még nagyon verekedni nem fogsz amúgy sem. Először ki kell találnom neked, mikkel kéne kondit csinálnom neked, és egy étrendet fogok neked összeírni.-mondom, miközben lehúzom a kezéről a rosszul össze rakott fáslit majd megfogva a kezét húzom magam után be az edzőterembe. A terem tágas, és lent van a föld alatt. Kisebb ablakok vannak egy szinttel az utca járdáival így igyekszenek szellőztetni. Hétvége lévén nincsenek sokan. Két csaj van bent és pár ismerős férfi de összesen vele és Candyval együtt vagyunk 7-en. Leülök vele a szélén kialakított pihenőrészre az erősítő gépek mellett. Középen a ring amit most a csajok használnak. Egy kis példa neki, hogy ő is boxolhat így.-Ad a kezed.-mondom ahogy körbe nézett és mindent megcsodált.-Én mindig fáslival szoktam edzeni, de neked kötelező lesz a védő kesztyű is rá. A fásli mindig szoros legyen, de mégis kényelmesnek érezd. Ha túl szoros fájni fog a kezed és könnyen begörcsölnek az ujjaid. Ha laza jobban fájnak az ütések.-magyarázom ahogy elkezdem szépen a csuklójától bekötni a kezét. Gyakorlottak a mozdulataim és könnyedén csavarom be mindkettő kezét. Végül bele bújtatom a védő kesztyűbe és össze fűzöm a madzagokat majd kötöm meg.-Ezt általában egyedül nem tudod megcsinálni, szóval ne rágódj azon, hogy nem megy. Nekem is mindig az edző köti fel. Egy kézzel az ujj nélküli kesztyűvel nehéz lenne bekötni a csomókat. De a fáslival egyedül is lehet boldogulni.-mosolygok rá ahogy kék szemeimet rajta tartom.-Látod az edzőm, naiv? Ő csak este jön, hozzám. Szóval itt most velem fogsz edzeni, úgy hogy ne izgulj, hogy egy magad maradsz.-Kacsintok rá, majd kelek fel és intve a kezemmel jelzek neki, hogy kövessen. A belső terembe vezetem ahol kisebb nagyobb zsákok is vannak és az erősítők többi gépei.-Karra kéne gyúrnunk.-mondom ahogy rá pillantok.-Mi lenne ha megcsinálnád az én sorozataim negyedét velem, vagy amennyit bírsz? Hm?-kérdezem ahogy felé fordulok.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Szomb. Okt. 07 2017, 18:30

  Nicho és Candy


  Megnyugszom ahogy azt mondja külön módszer van a tekercselésre, így legalább nem érzem magam teljesen idiótának, hogy nem tudtam feltenni egy fáslit. Hagyom, hogy lehúzza a kezemről majd indulok utána a terem felé.
  - Egy étrendet? Az miért kell? -Kérdezem érdeklődve miközben beérünk a terembe és körbepillantok. Szerencsére nincsenek sokan, nem szeretem a tömeget, főleg akkor nem ha kezdő vagyok valamiben. Lányok is vannak, ez jó..Nem én vagyok az egyelten. Mikor kéri odanyújtom neki a kezem, hogy rá tudja tenni a fáslit és figyelem minden mozdulatát, hallgatom ahogy magyaráz. Megnyugtat, hogy egyedül nem is tudtam volna megcsinálni, de mégjobban felvillanyoz az amit ezután hallok. Vele fogok ma edzeni. Ez az, pont ezt akartam, hogy ő tanítson. Remélem gyakran lesz így, tőle szeretnék tanulni.
  -Ennek örülök, jobban szerettem volna veled edzeni. -Mosolyodok el majd felállva követem őt mikor elindul.
  -Negyedét? Alábecsülöd az erőm -Vigyorgok rá miközben kihúzom magam. A rúdtánchoz is erő kell ám! Vágjunk bele! -Pillantok körbe.
  -Melyik gépnél kezdjük?
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Szomb. Okt. 07 2017, 20:07

  Candy és Nicho

  Rá pillantok ahogy megállok a karerősítőnél. A súlyokat nézem és beállítom neki, a megfelelőre. Legyen benne munkája is de elsőre ne erőltesse szét magát, mert csak többet ártunk mint használunk...-Nekem is van egy étrendem. Olyan dolgokat eszem amik az izomzatomat és a csontomat táplálják. És egészségesen kajálok. Már amennyire lehet.Persze ha nem akarod nem kell, csak ezzel könnyebb elkezdeni. nem kell örökké ilyeneket enned, csak amíg bele rázódsz ebbe.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel és rá mosolygok.-Nem becsülök én alá semmit. Csak nem doblak bele egyből az óceánba a cápák közé. Előbb csak egy 50 méteres úszó medencébe.-vigyorgok rá.-Nah utánozz kicsit.-mondom ahogy vele szembe állok és megemelem a kezeim. Lazító gyakorlatokat mutatok neki, fejtől karig, kartól derékig, onnantól pedig le a lábig. Ahogy ez meg van jelzem, hogy üljön be a gépbe és amint meg van megemelve finoman a kezeit adom meg a karokat.-Válból kell dolgozni ennél. A térdeidet be hajlítva tarsd és próbáld meg elérni az ökleiddel őket. Ez a végső cél. Nem kell azonnal, csak ameddig megy. Ebből a saját tempódban nyomj le 50-et és ha ezzel meg vagy kicsit lazísd le a karjaid. Ha meg vagy itt leszek melletted, a súlyzónál.-mondom ahogy ellépek. Meg várom míg elkezdi majd ahogy bele merül vagy bele lendül megfordulva pakolok a rúdra megfelelő mennyiségű súlyt majd befeküdve kezdem el, a szokásos edzés rendemet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: El Sitio Restaurant

  on Szomb. Okt. 07 2017, 22:20

  Nicho és Candy


  -Megpróbálom... Bár nem igazán szoktam főzőcskézni, igazából nekem konyhám sincs az otthonban. Csak egy szoba. De valahogy biztos megoldom majd. -Mosolyodok el ahogy figyelem őt és felnevetek.
  -Én még onnan is kievickélek ám. Kemény fából faragtak. -Kacsintok rá és utánozni kezdem a mozdulatait. Pontosan követem minden rezzenését majd elfoglalom a gépet amihez küld. Meghallgatom az utasításait és neki is látok a sorozatnak, de mikor Nicho is elfoglalja a helyét kissé lelassulok, majd idővel meg is állok ahogy  nyakamat nyújtogatva egyre inkább őt figyelem. Azt hiszem én vagyok a legszerencsésebb lány a világon...Mikor felém pillant zavartan köhintve látok neki újra az edzésnek.
  - Végeztem. -Szólalok meg ahogy befejeztem és felállva sétálok át elé. Kissé szuszogok, hisz azért megéreztem a gyakorlatot, de még nem merültem ki teljesen. Na meg nem is akarom, hogy azt gondolja puhány barátnője van.  
  - Mi a következő? Eddig még simán bírom
  Húzom ki magam büszkén és mikor Nicho is végez odahajolva hozzá puszilok ajkaira.
  - Te vagy itt a legügyesebb. -Suttogok majd arrébb húzódva tőle mosolygok rá.
  -Csinálhatnánk olyan páros erősítő gyakorlatokat is, amihez nem kellenek gépek, csak egymás súlya. -Csillannak fel egyből a szemeim ahogy felötlik bennem az ötlet, de utána halkan el is nevetem magam ahogy elképzelem, hogy Nicho nyakába kapva engem guggolgatni kezd velem...Aztán a realitástól kissé elterelődnek gondolataim és azt is elképzelem ahogy én kapom őt a nyakamba.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: El Sitio Restaurant

  on Csüt. Okt. 12 2017, 21:39

  Candy és Nicho

  Lassan emelem fel le a súlyt és a gondolataim a zenére terelődnek ami a teremben szól. Jól érzem magam, és szeretek itt lenni és valamiért az is boldoggá tesz, hogy Candyt mind ez érdekli meg velem is tartott...Az lök ki mikor meghallom a hangját mire kicsit gyorsabban kezdem emelni a súlyt végül vissza téve a helyére emelkedek fel. Ahogy arcomra puszil elmosolyodom és hallgatom az ötletet.-Hát egymás súlyánál még nem tartunk, de ha gondolod fekvőtámaszt nyomhatunk együtt. Kinyomod magad majd pacsi. Fel pacsi, le.-mondom ahogy fel állok és szemeibe pillantok ahogy megcirógatom az arcát kezemmel finoman majd rá vigyorgok.-Vagy mire gondoltál te?-kérdezem ahogy figyelem kék szemeimmel várva hogy mondja el az ötletét.

  Re: El Sitio Restaurant

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:12


  Ajánlott tartalom

  Re: El Sitio Restaurant


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58