Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Jazz Quinn Yesterday at 17:54

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Long Island villa
by Raul Dessauge Vas. Dec. 09 2018, 20:29

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  East River Ferry

  Share

  East River Ferry

  on Kedd Okt. 06 2015, 00:39

  First topic message reminder :


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 19:20

  Candy és Nicho

  - A hambi nagyon jól hangzik! Szeretem. -Bólogatok felcsillanó szemekkel, hisz azért már én is kezdek éhes lenni. -De nem muszáj sétálnunk vele, megehetjük ott is, nyugodtan...Mondjuk egy kis sültkrumplival. -Álmodozva nyalintom meg szám szélét és még a hasamra is simítok közben. Nem tagadom, szeretem az ilyen ételeket, kevésszer eszem egy nap, de akkor elég sok fér belém, pedig senki nem mondaná meg rólam. Belékarolva haladok tovább egyenesen a büféig ahol rengeteg étel tárul elénk.-Én azt a nagyot fogom enni!-Mutatok izgatottan a dupla húsos sajtburger felé, hatalmas hamburgerzsömlében. - Eszünk mellé krumplit? Ezt most én fizetem, cserébe a reggeliért. -Állok is be a sorba és amint Nicho is elmondta mit szeretne leadom a rendelésünket, majd körbepillantva nézek ki egy árnyékos helyen lévő asztalt és odaülök vele. -El kéne nevezni a plüssöm. -Támasztom rá az állam elgondolkodva. -Szerinted mi legyen a neve? Te szerezted, szóval együtt kéne elneveznünk.-Mosolygok rá, és csak reménykedem benne, hogy nem néz túl gyerekesnek, vagy idiótának amiért ennyire odavagyok ezért a játékért.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 19:33

  Candy és Nicho

  Nem ellenkezek, ülve a legjobb enni. És az ellen se ellenkezek, hogy fizessen. Nincs értelme, bár nem érzem túl jól magam mikor hagyom, hogy át adja a kis vagyonát. Gyűjtenie kellene inkább arra, hogy minél előbb maga mögött hagyja az árvaházat, és azt a munkát. Talán, ha sok meccsre megyek és elég pénzt össze gyűjtök akkor tudok neki venni egy lakást. Igen! Ez egy remek terv! A rám fogadott összegek felét meg szoktam kapni a másik felét az edzőm, és a klub kapja. Így meg van oldva a dolog. Csak akkor a nagyobb meccsekbe is bele kell fognom, ahogy abba is, hogy most végkép sokat kell majd edzenem. De megoldom. Megfogom. Segíteni fogok neki és ha ennek ez az ára hát ez az ára. És egy dupla sajtosat kérek és sok krumplit meg majonézt. Azzal le lehet venni a lábamról...Két üdítőt is mondok, magunknak majd felkarolva indulok el vele a padhoz és leülve nézek végig a mögötte elhúzódó vízen és a szélén táncoló fényeken. Aztán ahogy beszélni kezd, rá terelődik a figyelmem és hallgatom. nem találom kicsinyesnek, inkább aranyosnak, hogy nevet akar adni a farkasának. Ahogy nézem a plüsst apám jut akaratlanul is az eszembe. -Nem tudom, de ha javasolhatom, lehetne Dante.-Amiről nem tud az nem fáj neki...-Már ha tetszik neked is, de ha kitalálsz jobbat akkor az lesz.-mondom ahogy bele harapok a hambiba és figyelem kék szemeimmel az arcát, vajon mit fog mondani a névre. Biztos mond valami jobbat szóval lehet nem is ennek lesz elkeresztelve ez a kis szivacs golyó.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 20:04

  Candy és Nicho

  -Dante...-Ízlelgetem a nevet, hol a plüssre, hol Nichora pillantok majd elmosolyodok. Ez nagyon tetszik, szerintem illik rá. -Simítom meg az állat fejét, majd arrébb rakom, nehogy összekoszoljuk az étellel. -Akkor jó étvágyat! -Látok is neki a hatalmas hamburgernek, persze az egész arcom tiszta maszat tőle, még a hajam is ketchupos lesz. Minden falat után zavartan próbálom letörölgetni a nyomokat, de persze még így is marad bőven az arcomon, néha egy-egy sültkrumplit is a számba dobok, majd Nicho szájához is tartok egyet. -A krumplit se felejtsd el! Újra felszabadultnak érzem magam, nagyon jó ez a nap. És még mennyi kaland vár ránk! -Miközben eszem a hamburgerem szemeimmel folyamatosan vizslatom, hogy mit nézhetnénk még meg. -Szereted a hullámvasutat? Úgy látom,hogy van egy kisebb is itt. Vagy akár dodgemezhetnénk is, azt mindig ki szerettem volna próbálni... Mondjuk vezetni azt nem tudok, lehet, hogy nem tudnám irányítani...De egy próbát megér!-Kortyolok az üdítőmből és kíváncsian figyelem, várva, hogy tetszenek-e neki az ötletek.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 20:16

  Candy és Nicho

  Nem hiszem el valóban Dante lesz. Erre hangosan felnevetnék, de vissza fojtom mégis egy elfojtott nevetés valahogy jön, és teli szám elé teszem a kezem majd lassan lenyelem a falatot aztán újabbat harapok, néha sült krumplit is felélve. Hallgatom amit mond, és ahogy rá nézek szélesebb lesz a mosolyom. Mondjuk az ilyen kajákat nem igazán lehet maszatolás nélkül enni szóval csak mosolygok rajta, hogy milyen festéket varázsol magára. Viszont kívánok a kajához majd újabbat harapok, és ahogy felém tartja a sült krumplit szemezek vele majd kinyitva a számat kapom be, ajkaim ép, hogy ujját érintve ezzel.-Abba a két órába pont bele fér az a sok kaland.-mondom ahogy halkan elnevetem magam majd lassan kivégzem a hambimat és megtörlöm a számat majd nagyokat kortyolok a colámból.-Nem rossz tervek, bár szerintem előbb a dodzsem aztán a hullám vasút, mert most teli hassal felszállunk és ki is engedjük mind azt amit bekajáltunk.-mondom ahogy a szalvétámat kezembe fogva hajolok oda és törlöm le egyik kecsapos tincsét majd az arcát ahol nem is tudom hogy sikerült össze kennie magát.-Úgy eszel mint egy kisgyerek.-nevetek halkan ahogy figyelem. Elveszek egy krumplit a táljáról és bekapom majd rá kacsintok, és ismét a kezembe véve az italom iszok belőle.-Vezetni ehhez nem is kell tudni csak a kormányt kell forgatnod és kész.-mondom. Valóban soha nem ülhetett ilyenben ha vezetni akar hozzá. -Ha más nem majd én elkormányozgatok, ha nem akarsz majd vagy nem megy a kormány forgatása.-mondom kicsit csipkedve ahogy vigyorogva figyelem.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 21:36

  Candy és Nicho

  -Te most kinevetsz? -Nevetek fel halkan, mondjuk gondolhattam volna, hogy viccesnek találja ha elnevezem az állatot. De érzem, hogy nem gúnyból nevet...Vagy lehet, hogy nem is ezért nevet? Ahogy bekapja a krumplit ujjaim ajkához érnek, kissé zavartan húzom vissza és eszem tovább a hamburgerem egészen az utolsó falatig, mire ő odahajol hozzám és elkezdi letörölgetni az arcom...és hajam?! Te jó ég, hogy nézhetek ki? Zavartan nevetgélve pirulok el kissé és lesütöm a szemeim - Nem is igaz...Csak ezt nem lehet máshogy enni! - Próbálom védeni magam, de meg kell hagyni, hogy neki van igaza, valóban úgy eszek. Az üdítőmbe kortyolok és az asztalra könyökölve figyelem a szemeit miközben beszél. -Igazad van, akkor előbb a dodgem. Hah? Még hogy nekem ne menne? Elsőre lealázlak majd!-Húzom ki magam büszkén, bár nem tudom mire fel, hisz sosem ültem még dodgemben. Szép kis beégés lenne, ha ezek után még csak be sem tudnám indítani. De lesz ami lesz, most már meg kell tennem a tőlem telhetőt, nem akarok farkast kiáltani. -Akkor készen állsz a harcra? -Állok fel és összepakolom magunk után a szemetet, amit a közeli kukába dobok, végül megvárva őt is indulok a dodgem felé.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 22:04

  Candy és Nicho
  -Nem azt soha.-mondom de közben halkan nevetek. Csak figyelem kék szemeimmel a zavart reakciót, és ahogy rá döbben hogy is fejthet éppen. A maradékot is letörlöm az arcáról amit ott hagyott és félre tűröm pár tincsét a füle mögé majd a szemeibe nézve hallgatom miközben megiszom a maradék colámat is. Csak nézem őt és folyton megragad csak úgy ahogy van. Ahogy beszél nekem, és ahogy a mimikája változik a mozdulatai...mind...varázslattal bírnak ellenem. -Tudom, hogy nem lehet de én legalább nem kentem össze a hajam.-piszkálom még egy kicsit majd elnevetem magam.-Oké, oké befejezem.-emelem meg megadóan a kezeimet és a nevetését hallva egyre jobban elönt a boldogság.-Hát azt azért megnézem.-mondom ahogy fel kelek és mellé lépve indulok el vele a dodzsemhez majd itt most én kerülök előre mire veszem meg a két jegyet.-Külön külön menjünk vagy egybe?-kérdezem.-És akkor félóra múltával cserélünk vezető helyet, ha egyben megyünk ketten.-mondom ahogy kiállok vele a sorból miután meg vannak az apró cetlik mint kulcsok a kis kocsikhoz.-Lealázni, kérlek az anyám pilóta, ha ő autót nem is de engem mesterien megtanított vezetni.-itt egy kicsit engedek nagyképűségemnek majd elnevetem magam.-Lehet nem is kéne egy kocsiba ülnöm veled. Ellesed a technikámat.-mondom és rá vigyorgok szélesen.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 22:52

  Candy és Nicho

  -Külön menjünk, hogy egymásnak tudjunk ütközni. Aki többször "támadja" a másikat az lesz a nyertes. -Bólogatok miközben tudom, hogy a saját vesztembe rohanok, hisz látom rajta, hogy magabiztos. Próbálok én is annak tűnni, legalább a látszatot tartsam fent. -Így a technikád sem lesem el. -Nevetek fel miközben rányújtom a nyelvem.  -Anyukád pilóta? Akkor ezért repültél olyan sokat? -Közben a kocsihoz sétálok és beülök az egyikbe. Szemeimmel felmérem mi hol van, azt sem tudom hogyan kell elindítani, de valahogy majd csak rájövök. Időközben megszólal az indulást jelző hang és az összes játékos beindítja az autóját, engem kivéve. Nyomom a létező összes pedált, tekergetem a kormányt de az autó nem moccan. -Hé ez így nem ér! Hogy indul?! -Kiáltok oda Nichonak kétségbeesetten miközben előre hátra mozogva próbálkozom, hátha a súlyomtól elindul az autó, de semmi. Végül felfedezem az érmét a zsebemben amit kaptam és a nyílást a kormány mellett. Oh..Lehet, hogy...? Dobom is be az érmét a helyére és láss csodát, az autó elindul, ám irányítani nem igazán tudom. Ahogy megindul a jármű egyből tolatni kezdek, neki az út peremének, mire felsikkantva ütközök az ülésnek a kocsiban és próbálom egyenesbe hozni, de csak átlósan száguldozok össze-vissza a pályán. Azt hittem ez azért ennél egyszerűbb..A gyerekeknek ez hogy megy?!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 23:10

  Candy és Nicho

  -Nem gondolod, hogy kicsit...magaddal szúrsz ki?-kérdezem ahogy vigyorgok majd ahogy a kocsimhoz megyek két oldalt rá támaszkodva ugrok bele és kényelmesen elfoglalom a kocsit.-Pilóta, és katona is. Több bakancsot hord mint tűsarkút.-mondom ahogy felé pillantok ahogy beszáll a kocsiba és látom a kétségeket az arcán de csak vigyorgok ezerrel. Ahogy elhangzik a rajt mindenki beindul és én is elindulok a tömeggel de ahogy megnézem, hogy Candy merre van látom ő még ezerrel a rajtban visít; hogy nem megy neki. Szembe fordítom vele az autómat és neki hajtok szemből, és hangosan nevetek majd látom beindul aztán tolat hátra mire követem és ismét belé megyek.-Vezetek kettővel.-mondom és elhajtok előle majd figyelem ahogy elindul és össze vissza megy.-Úgy megy nekik, hogy szinte minden majálison ilyenekbe ülnek!-mondom ahogy követem és ismét neki megyek oldalról, majd hagyom ott nevetve és egyszerűen lavírozok el a többi kocsi között.-3-0 a részemre!-kiabálom oda neki majd ahogy teszek egy kört ismét megtalálva őt megyek neki.-4-0-mondom és rá vigyorgok szélesen ahogy nézem az arcát és elnevetem magam. Kicsit megalázom ezzel de vicces az egész. Nagyon jól szórakozom és régen csináltam már ilyet. Hiányzott ez az egész játék..és ő vissza adja nekem ezt az érzést.-Gyerünk kapj el ha tudsz Candy!-mondom ahogy elfordítom a kocsimat és elhajtok előle.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Kedd Aug. 01 2017, 23:25

  Candy és Nicho

  4-0...Már négyszer sikerült belém jönnie, most már muszáj összeszednem magam és megbosszulni ezt. Végre sikerül kicsit egyenesbe hoznom a kocsit, bár még mindig nem vezetek valami biztosan, de Nicho után eredek. Egy ideig követem erősen koncentrálva, majd súrolom az autóját, ütközésnek ezt semmiképp nem lehet nevezni, de azért betudom győzelemnek. - 4-1 -Kiáltom oda büszkén, majd véletlenül ismét tolatni kezdek. -Csak előnyt akartam neked adni ám! - Össze-vissza tekerem a kormányt és véletlenül sikerül egyenesen felé haladnom, oldalról telibe elkapom a kocsiját. -4-2! -Egyre büszkébben jelentem ki, egészen addig míg egy idegen belém nem jön oldalról. Felsikítva lök arrébb 1 méterrel, de nem adom fel, ismét próbálok Nicho közelébe jutni. -Nem tudnál kicsit közelebb jönni, hogy neked mehessek?-Kiáltok oda neki a lehető legártatlanabb arcommal miközben kedvesen mosolygok rá. Önerőmből azonban már nem sikerül közelebb érnem hozzá, így mikor megszólal a menet végét jelző hang, az állás 4-2 Nicho javára. Lebiggyesztett ajkakkal és felfújt arccal szállok ki az autóból majd elé lépek és az ég felé emelem orrom -Nyertél..! -Ismerem be gőgösen majd elmosolyodva pillantok rá- Gratulálok, tényleg ügyes voltál.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Szer. Aug. 02 2017, 20:59

  Candy és Nicho

  A végére bele jön, elég ügyesen meg is lep kétszer, de tovább nem hagyom a feltörekvését csak menekülök előle de mindig megközelítem, hogy esélyt adjak de el is suhanok előle. Nevetve nézek mindig hátra rá és nagyon élvezem a játékot. Ö persze folyton értem kiabál de én csak vigyorgok mint egy rossz gyerek. Az jut eszembe mikor anya elvitt valami erdősebb területre és fogócskázott velem. Elkapott de idővel megtanultam kicselezni, vagy elbújni előle. És én kaptam el őt. De Candy más...sokkal másabb vele a játék. Nem én teszem boldoggá...Ő tesz engem azzá. Az, hogy minden új dolgot megmutathatok neki, és hogy ő ezeket mennyire értékeli...Ezek sokkal boldogabbá tesznek mint a játékok. Ő igazán értékeli és ettől szép, hogy vele lehetek. Ő, nem csak lát engem mint mindenki más...Nem csak a bokszoló, a helyes csávó, és ilyesmik...Ő a belsőmet látja. Ez annyira elgondolkoztat, hogy észre se veszem, hogy vége a játéknak. A férfi zavar fel, hogy vége a menetnek mire kiszállok és szemeimmel körbe nézve sietek Candyhez és mosolyogva figyelem ahogy gőgösen más felé néz majd őszintén gratulál nekem. Szemeibe pillantok ahogy ő az enyémbe és nem tudom megállni, mire magamhoz húzva ölelem át szorosan, és államat vállára teszem, és az ő kis pici alakját szinte át fonom magammal. Annyira jó érzés érezni a melegét, a szíve dobogását, hogy itt van velem.-Köszönöm...-suttogom halkan ahogy lehunyom a szemeim és egyik kezem finoman hajára simít míg a másik derekán fonódik. Nem tudom meddig ölelem, csak állok vele és élvezem a pillanatot majd mintha nem történt volna semmi engedem el és vigyorgok rá.-Nah akkor irány az a hullámvasút.-mondom ahogy szemeibe nézek és a játékos gyerekségem ismét felszínre tör mire elindulok élénk léptekkel a kisebb vasút felé.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 17:08

  Nicho és Candy

  Gratulálok neki mire a szemeimbe pillant és egyszercsak szorosan magához vonva ölel át. Érzem ahogy arcom lángokba borul, egy ideig csak állok tétován, nem mozdulok, szinte földbe gyökereznek a lábaim, majd lassan megemelve kezeimet fonom köré és ölelem át őt szorosan miközben fejemet mellkasába fúrom. Hosszú percekig állunk így, végül elenged de arcom még mindig paradicsom vörös. Elhúzódik és vigyorog rám, mintha mi sem történt volna, de nem ússza meg ennyivel, odahajolva hozzá húzom vissza magamhoz és egy puszit adok az arcára. -Én is köszönöm. -Mosolygok rá majd biccentek. -Irány a hullámvasút. -Lépek mellé ahogy elindul és követem őt egészen a vasútig. -Legelőre üljünk, ott a legizgibb! -Veszem is meg a jegyeket és sietek a vagonok felé, el is foglalom a legelső helyet. Mikor Nicho is beül mellém a karbantartó fiú odajön és ránk zárja a biztonsági karokat, nem sokkal később pedig el is indulunk. Lassan haladunk felfelé, amit egy gyors, hirtelen zuhanás követ, mire feltör belőlem a sikítás és egyik kezemmel Nichoba kapaszkodok. -Ez nagyon jó! -Kiáltok fel majd magasba emelem a kezeimet.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 18:43

  Candy és Nicho
  Amikor megpuszil lehunyom a szemeim és szélesebb lesz a mosoly az arcomon, olyan hevesen ver a szíve és lángol a bőre. Elenged és jön velem a vasút felé. Csak nézem és egy kicsit végig gondolom. Biztos, hogy rosszullét miatt akarok ennek véget vetni? Csak fújok egyet és inkább elfújom a kétségeimet majd behuppanok mellé. Lecsuknak minket és mikor elindulunk csak nézem a lassú felmenetelt majd ahogy elindulunk lefele és megérzem magamba a karját szélesen elvigyorodom majd elnevetem magam és elengedek és "Húúúúúhoooot" mint egy kisgyerek, de fogom Candy kezét, erősen, hogy érezze itt vagyok vele és nagyon is élvezem ezt a játékot amit játszunk. Száguldunk a vasúttal, egy éles kanyar majd ismét egy lejtő majd lassan vissza lassul és megáll a parkolójában. Tényleg rövid volt de pont jó volt. Ahogy felnyitják a lecsukot Candyra pillantok és még mindig fogom a kezét. Csak szótlanul vigyorgok és már szólnak, hogy ki kéne szállnunk mire pislogok párat és vigyoromból mosoly lesz majd lassan elengedem a kezét és kiszállok majd kezemet nyújtva segítem ki a kocsiból.-Ez jó volt.-mondom ahogy mindketten biztos talajon vagyunk és beengedjük a következőket és kezeimet zsebre teszem.-Nagyon élveztem, bár nem sokszor ültem fel rájuk ha elmentem. Inkább a pörgetős hintára ültem be-mesélem ahogy lassan elindulok vele valamerre. Nem tudom mennyi az idő de nem is akarom tudni, csak vele akarok menni, tovább ameddig csak lehet...
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 22:28

  Nicho és Candy


  Mikor megérkezünk a parkolóba még mindig nem engedi el a kezem, és én sem az övét. Csak a karbantartó fiú zökkent ki minket mire Nicho kiszáll, és én ismét belé kapaszkodva lépek utána. -Pörgetős hintára? Olyat nem láttam még. De biztosan az is nagyon jó! - Csak lépdelek tovább mellette, arcomról le sem lehetne törölni a mosolyt. Nagyon boldog vagyok és nagyon jól érzem magam, azt kívánom bár sose lenne vége, de csalódottan állapítom meg, hogy már körbejártuk az egész helyet, és mindent kipróbáltunk. -Azt hiszem mindenre felültünk, és mindennel játszottunk-Motyogom csalódottan miközben az égre pillantok. Már sötétedik...Nem tudom mennyi lehet az idő, de azt hiszem hamarosan el kellene indulnom a munkahelyemre. Pedig jó lenne még Nichoval maradni. -Jó lenne még maradni, de azt hiszem lassan mennem kéne a bárba...A főnök nem tolerálja a késést, félek, hogy kirúgna. Mit szólnál, ha legközelebb én választanék helyet? Vagyis.. Ha szeretnéd, hogy legyen legközelebb. -Mosolygok rá zavartan miközben a fülem mögé tűrök egy hajtincset. Remélem, hogy ő is jól érezte magát, és szeretne még találkozni velem...
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 22:38

  Candy és Nicho

  Csak csendben lépkedek mellette és kicsit én is sajnálom a dolgot. Figyelem kék szemeimmel majd még egyszer végig nézek a helyen és szusszanva állok meg vele majd pillantok rá.-Ne törj le, jól érzetük magunkat ez volt a lényeg, oké?-mondom ahogy megemelve a kezem finoman megcirógatom.-Lesz majd még jobb bulik amikben benne leszünk, elsőnek ez teljesen jó volt.-kacsintok rá és elvigyorodom szélesen majd elveszem a kezem az arcáról és tarkómra teszem.Munka...megint oda kell mennie...lehunyom a szemeim és inkább nem gondolok rá, mit is dolgozik mert az meg az én kedvemet venné el.-Értem...persze hogy szeretnék veled legközelebb is találkozni.-mondom ahogy bólogatok párat.-Csak hívj fel és megtárgyaljuk azt a legközelebbet, oké?-mondom széles vigyorral.-Szeretnéd, ha elkísérnélek egy darabon?-kérdezem ahogy szemeibe nézek és kezeimet végül a zsebeimbe engedem. Talán nem gond a legutóbbi után.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 22:56

  Candy és Nicho

  -Szeretném. -Vágom rá egyből, gondolkodás nélkül. -Persze csak ha neked sem gond. -Teszem hozzá és elindulok vele egyenesen a bár felé. -Köszönöm, hogy elhoztál ma ide, régóta nem éreztem már ennyire jól magam. -Mondom ahogy néha-néha felpillantok rá. -Te most mész majd edzeni igaz? -Haladok közben tovább és egyre inkább közelítünk a bár felé, már hallani a kiszűrődő zenét. Egyre lassítok a tempón ahogy közeledünk, szeretném kicsit még elhúzni az időt, de így sem telik bele 10 percnél több időbe, hogy odaérjünk. Csalódottan szusszanva állok meg a bár bejárata előtt és Nicho felé fordulok, táskámból egy tollat veszek elő. -Nekem megvan a te számod, de neked nincs meg az enyém-Finoman kihúzom zsebéből a kezét és alkarja belső felére felírom a telefonszámom. -Akkor holnap hívlak..-Kissé tétovázok, de végül átölelem őt, majd percek múlva elszakadva tőle indulok be a bár öltözőjébe, ahol átveszem a táncos ruhám és visszatérek a "rendes" kerékvágásba.

  Köszi a játékot Smile <3
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: East River Ferry

  on Csüt. Aug. 03 2017, 23:03

  Candy és Nicho

  Csak lépkedek vele és az eget nézem vagy magam előtt a lépéseim.-Igen most edzés aztán haza...- mondom halkan ahogy rá pillantok és hallom a zenét majd kicsit fintorogva állok meg vele és rá pillantva ismét normális arcot vágok.-Én is örültem hogy eljöttél, és hogy ilyen jó bulit csaptunk.-mosolygok rá szélesen. Figyelem ahogy vesz elő tollat majd a karomra firkantja a számát. Majd át kell raknom a telefonomba mert leizzadom magamról. Át ölel én pedig viszonzom szorosan.-Vigyázz magadra..-suttogom majd lassan elengedem és figyelem ahogy bemegy majd szusszanva fordulok meg és indulok én is az edzőteremhez hogy lenyomjam a 2 órámat.

  Én is köszönöm. Smile

  Re: East River Ferry

  on Vas. Aug. 06 2017, 20:57  Ajánlott tartalom

  Re: East River Ferry


   Pontos idő: Csüt. Dec. 13 2018, 06:19