Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Gyro King

  Share

  Gyro King

  on Kedd Okt. 06 2015, 23:25


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Gyro King

  on Hétf. Okt. 22 2018, 23:45

  Damien - Noel

  [Egy nappal a puccs előtt]

  Az utolsó előtti megbeszélés vagy tárgyalás, és ez ugyanolyan fontos, mint a többi. Damien... ugyan remélte, hogy sosem kér semmit cserébe azért, mert megmentette, de amire készül, azaz készülnek, az felülír mindent.
  Ennek ellenére úgy indult el a parkolóba, hogy a tollat eltette ugyan, de nem szeretné erre alapozni, nem szeretné, ha amolyan kényszer hatására nyerné el a tündér támogatását.
  Lassan ott tart, hogy jobban járt volna, ha diktafonra veszi az egész mondandóját, mert most ismét el kell mondania mindent, ami nem baj, de már félő, hogy elröhögi magát.
  Mit tud egy tündérnek ajánlani aki ráadásul erős és herceg is? Na ez az. Fogalma sincs. Tényleg nincs.
  Egyelőre nem akar tippelni, nem akar előre gondolkodni, most meg szeretné várni, hogy Dj mondjon valamit. Azt is eldöntötte, hogy ha nem kell bevetnie a tollat, akkor azt amúgy is visszaadja neki.
  Most viszont rohan a parkolóba, mert sikeresen elnézte az órát, így ahol lehet, gyönyörűen használja a képességét is... hogy odaérjen. Lecövekel az egyik fa alatt, mégsem villanyoszlop az, ahol csak az nem figyel fel rá, aki nem akar. Damien észre fogja venni, efelől nincs kétsége.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 518
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Gyro King

  on Kedd Okt. 23 2018, 12:05

  Az emberek világa helyett ismét a tündérek birodalma az otthonom. Annyi évszázad után ismét birtokba vehettem a hercegségem, s bár tartottam attól, az ott lakók és élők nem fogadnak el, tévedtem. Hiszen éppen miattam volt puccs a királynő ellen, csupán időre volt szükségük. Bizalmat élvezek, s bár az erőm még nem érte el a régi szintjét, élvezem, hogy ismét rendelkezem vele. Már nem az a tündér jelenik meg, hosszú idő után, aki elment. A rosszmájúság, az alacsony önbecsülés a múlté. Az a tündér, aki lehetnék, még ugyan messze van, ám korántsem csak csírájában van jelen. Kezdek kiteljesedni és ezt is élvezem.
  A hívásra felkapom a fejem a lovagi csarnokban, érzékelem a hívót is. Megsimítom Dorian vállát és kérek egy kis időt. Vacsorát otthagyni nem szeretek, szerencse, hogy csak egy teára ültünk le, ami Doriannél csoda, mert a zabszem, az nem a szájában van.
  Repülve érkezem, pegazus formában, amely a földet érve vált ember alakba. Ekkor szüntetem meg a rejtőzést. Szükséges volt repülni, a portál messze van, s erőm még kevés odajutni. Figyelek a vezetékekre, nem vágyom fennakadni. Körbenézek, addigra már megtalálom, ki hívott. Egészen más az energiája, mint mikor utoljára találkoztunk.
  - Hívtál – a hangom az egyedüli, amely nem emberi még. Nem is akarom visszaváltoztatni. Régen használtam már, s kedvemre való. Noel érteni fogja szavaim.
  - Miben állhatok rendelkezésedre?
  Formálisak a szavaim, tónusa is, ám tekintetemben ott van a vidámság és öröm.  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Gyro King

  on Kedd Okt. 23 2018, 19:11

  Türelmesen várakozik, nem rohan, bőven időben van, hogy átérjen majd a fészekbe, azaz bejelentkezzen egyáltalán és időpontot kérjen Jackson Montgomerytől, aztán majd vissza Willhez, hogy átbeszéljenek mindent.
  Damienben nem kételkedik, hogy eljön, ugyan vicces természetű mint tündér, de ilyesmivel nem szokott, vagyis eddig nem ezt szűrte le részéről.
  Nem is téved, hiszen DJ megjelenik, bár igen hivatalosra veszi a figurát, ami elsőre meg is lepi. Ennyire még egyszer sem volt az, mint most. Azonban amint a szemébe tekint, látja a vidámságot, hát ennyit a hivatalosságról.
  -Szia! Köszönöm, hogy jöttél.
  Biccent, ellöki magát a fától is, már nincs rá szükség, de azért nem sétál ki a világítás alá.
  -A támogatásodat kérném akkor, amikor Manhattanért indulok. Tudom, hogy sok közötök nincs hozzá, azt is, hogy jobbára titeket nem érdekel, mi zajlik ebben a világban, de szükségem lenne erős szövetségesekre, hogy kompenzálni tudjam az erőhiányt. Azaz... az ellenfél lássa, hogy nem csak egy kölyök törte rá az ajtót, hanem van mögötte tartalom is.
  Röviden összefoglalja a lényeget, miért is zavarta meg Damient akármiben is.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 26 2018, 23:43-kor.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 518
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Gyro King

  on Kedd Okt. 23 2018, 21:17

  Bólintva hümmentek, halványan elmosolyodva, s várom a válaszát.
  Elkomolyodva hallgatom, azután hallgatok egy ideig.
  - Valóban nem foglalkozunk ezzel a világgal, hiszen ez a ti birodalmatok – tartásom még inkább kiegyenesedik, észre sem veszem. Azt viszont igen, hogy a vámpír nem akar a fénybe lépni, így lassan sétálok arrébb, még inkább a fák közé. Megállok az egyik mellett, mire az kinyitja szemeit, s egyik ágát hátamnak támasztja. Nekidőlök, finoman, megsimítva aranybarna leveleit. Ősöreg fatündér, aki remekül elszórakozik itt, jelen pillanatban bennünket rejt, hogy semmi ki ne derüljön.
  - A tündérek nem az erejükről híresek. Furfang és bűbáj a mi területünk.
  Felé fordulok, s a szemeibe tekintek. Rám már nincs veszéllyel, nem olyan régen még ebben is sebezhető voltam.
  - Tavaszudvar nemrégiben uralkodót cserélt. Csínnyel történt. Ha fondorlatról van szó, másnál ne is kopogtass. Ismerek valakit, aki nagyszerűen fonja a szálakat, hogy észre sem veszed.
  Anyám ravaszsága és apám állhatatossága együttesen egy olyan védfalat és szövetséget hozott létre a tündérek között, hogy mire az uralkodónő ráébredt, mi zajlik, már félig halott volt. Azért együtt éreztem vele. A magányossága eljutott hozzám és megérintett. Sokáig volt benne részem és csak mostanában ébredtem rá, hogy részben én is tehettem róla, s léphettem volna előbb is. Gyáva voltam. Ha most történne mindez, már másként cselekednék.
  - Megmentetted az életem, Noel Wyard. Támogatásom kérted, s megkapod – döntöm meg magam felé. - Miként, s hogyan tudok segíteni számodra?
  Az ígéretek, s eskük örök érvényűek és törvényűek.  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Gyro King

  on Kedd Okt. 23 2018, 21:32

  Damien előtt sem titkol semmit, benne is megbízik maximálisan. Furcsa dolgok összjátéka ez, de tudja, a tündér sem árulja el soha.
  -Ezzel tisztában vagyok.
  Egészen más oka van annak, hogy a támogatását kéri, nem, a tündérek valóban nem erősek, de tudnak valamit, amit mások nem.
  -Erre lenne szükségem, Damien. Arra a furfangra és fondorlatra, amit nálatok jobban senki nem űz.
  Egyáltalán nem mellékes, ez sem. Mert ha ilyen szempontból egy idősebb, erős tündért ha megnyer maga mellé, akkor az is rengeteget számít majd.
  Hogy DJ konkrétan kire gondol, azt nem tudná megmondani, de a szemei villanásából szeretett személyről lehet szó.
  -Köszönöm, Damien. Nem tudom megmondani pontosan, mikor lesz itt az idő, de a kérésem az lenne, hogy amikor megyek, akkor legyél ott mögöttem, hogy Julia lássa, nem a levegőbe beszélek. A megmentésedet szívesen tettem, és a tollat, amit tőled kaptam, azt vissza is adnám ezennel.
  A kezét nyújtja, örül annak, hogy Damien nem utasította el. Utána a zsebébe nyúl, hogy a tollat sértetlenül adja vissza jogos tulajdonosának.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 518
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Gyro King

  on Vas. Okt. 28 2018, 00:50

  Bólintok a válaszra, nem is gondoltam másként.
  - Értem.
  Meglepődve tekintek rá, majd majdnem megráznám a fejem, ám eszembe jutnak saját szavaim, így csendben maradok. A bármibe ez is beletartozik. Így elveszem a tollat, majd megforgatom az ujjaim között, amely fehér füstként tűnik el.
  - Nos, a furfangban nem kell messzire menned, ha keresel, ám aki ehhez még jobban ért...
  Megsimítom a fa törzsét, mire az egy kört formáz két, erősebb ágával, majd egy átjáró nyílik meg.
  - Ne aggódj. A tündérek birodalmába ugyan be nem jutsz, ám máshová is eljutunk ilyen módon. Ő segít neked, ha elmondod a terveid, s éppúgy titokban tartja. S még az idő sem telik itt, míg mindez történik.
  Hiszen anyám is és apám is mélyen őrizte a célját és terveit. S éppen ezért lesznek jó segítői ebben Noelnek.

  //Köszönöm a játékot! ^^ //  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Gyro King

  on Vas. Okt. 28 2018, 01:12

  Tudja, hogy ez olyan kérés, amire Damien simán mondhat nemet, hiszen ez olyan, mintha bele akarná vonni a saját világának körforgásába, holott nekik külön udvaruk és királyságuk van.
  Nem szeretné, ha ezt a tündér kényszernek érezné, csupán a cselszövéseikre és az ebből fakadó tanácsaikra van szüksége.
  -Köszönöm. Amíg nem vagyok elég erős, ehhez kell folyamodnom, de ebben nem vagyok járatos.
  Ez az igazság. Nem szokása hazudni, nem szokása senkit sem átverni, még emiatt is kapott fura pillantásokat az idősebbektől, hiszen a vámpírok világa, a természetfelettieké másból sem áll. Szüksége van segítségre, hogy tudja, ebben hogyan induljon el. Az átjáró láttán elmosolyodik és bólint.
  -Zseniális vagy, tényleg köszönöm.
  Minden segítséget és tanácsot szívesen fogad, és az, hogy Damien elviszi valaki olyanhoz, aki még tőle is furfangosabb... ezt egyszer meg fogja nekik hálálni valahogyan. Ott már részletesen beszámol mindenről, a terveiről, a szervezésükről, hogy semmi ne maradjon ki. Készülnek mindenre, akár egy előre nem látható eseményre is, hogy ne érje őket meglepetésként. Így talán már mindenkinek érthető, miért muszáj cselszövéshez folyamodnia.

  //Én is köszönöm. wow//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Gyro King

  on Vas. Okt. 28 2018, 23:18

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Gyro King


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:29