Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Port Richmond Avenue

  Share

  Port Richmond Avenue

  on Kedd Okt. 06 2015, 23:43


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Port Richmond Avenue

  on Pént. Jún. 02 2017, 00:02

  Ethan & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Az azt követő napon, hogy Noel megpróbált összeszedni, én igyekeztem megtartani a feljavult kedélyállapotomat. Kezdetnek beköltöztem Mikhalhoz, mert beláttam, hogy szükségem van a társaságra. Szóval délelőtt beállítottam hozzá egy táskányi cuccal, és megkértem, hogy maradhassak. A bátyám zaklatásával töltöttem a nap nagy részét, szerintem sikerült az agyára mennem mire beesteledett, így sötétedéskor elhagytam a házat, és sétálni indultam a városban. Megittam egy feketét az egyik kávézóban, és úgy döntöttem, hogy belevágok az éjszakai életbe, de csak kóvályogtam össze-vissza. Még egy taxiba is beültem és átvitettem magam Staten Islandre! Fogalmam sincs, honnan jött ez a ötlet, mindig is jobban szeretem Manhattanben és Brooklynban lófrálni. Most viszont úgy alakult, hogy ki akartam próbálni valami újat. Ennek a vége az lett, hogy nézelődve sétálgattam az ismeretlen utcákon, és azon agyaltam, hova térhetnék be. Csak táncolni akartam egyet, lehetőleg minél messzebbre elkerülni az alkoholt, de helyismeret híján nem igazán leltem rá egy táncházra sem. Persze könnyedén megtehettem volna, hogy megkérdezek valakit, vagy utána nézek akár a telefonomon, de annyira mégsem akartam eljutni valahová, hogy megtegyem ezt. Elég bizonytalanul éreztem magam, még mindig pengeélen táncoltam az érzéseimmel, és tudtam, hogy elég lenne bekeverednem egy bárba, és kész, megint elvágtak. Elrontottam, megint egyedül maradtam. Ezt nem szabadott volna. Igaz, Noel itt lakott a közelben, de nem akartam zaklatni őt. Elég sokat tett értem tegnap, most hagyni akartam neki egy kis nyugalmat.  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Port Richmond Avenue

  on Szomb. Jún. 03 2017, 22:01

  Vitaly - Ethan

  Egész este Lash fülét rágtam, hogy menjünk el szórakozni, mert olyan régen voltunk. Legalábbis én biztos. Persze telefonon, mert nincs itt. Meg sem vártam a válaszát, máris a fürdőben voltam, ahonnan jó egy óra múlva kerültem csak elő. Úgy kicsíptem magam, hogy öröm volt nézni. Hófehér testhez simuló nadrág, de enyhén trapézos szárral, hozzá egy világoskék ing, mert az kiemeli a szemem színét, és természetesen egy nagyon kevéske smink, mert az kell.  Nincs pírja az arcomnak, és azt nem szeretem, szóval azért tettem fel, majd pózba vágtam magam, és mikor megmozdult, én már a bejárati kapuban voltam, előtte megkérve az egyik nagyon idős vámpírt, hogy jöjjön velem, mert szeretnék kimozdulni.
  A csalódás akkor jött, mert az idős, és egész jó fej vámpír telefonhívást kapott, én meg másik kísérőt, de ez nem zavart abban, hogy végigtáncikáljam az utat egészen addig, amíg bele nem fordultam valakibe.
  -Ó, helló. Nem léptem rád, ugye? Az szégyen lenne, mert tudok ám táncolni.
  Olyan angyali arcot vágok, hogy nem is lehet rám haragudni. Tiszta bűbáj vagyok ilyenkor, tudom, és ahogy jobban megnézem a fickót, hát naaaaa, hát naaaaa, nem is csúnya.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Port Richmond Avenue

  on Szomb. Jún. 03 2017, 22:29


  Ethan & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Csak elveszetten sétálgattam a Szigeten, és próbáltam kitalálni, hogyan tovább, amikor belebotlottam valakibe. Vagyis kivételesen talán inkább valaki más botlott belém. Hátulról lökött meg, azt is épp hogy csak, szóval a meglepettségen túl nem lett semmi bajom. Megfordultam, és egy édes kis vámpírral találtam szemben magam. Olyasmi idős lehetett, mint Luke, és az auráján éreztem, hogy nem csak annyinak néz ki. Egyértelműen egy helyes kis babavámpírral futottam össze, ez utóbbiban pedig az is megerősített, hogy egy érezhetően sokkal erősebb kísérő társaságában sétált.
  - Szia. Nem, nem léptél rám, csak kicsit meglöktél. Minden rendben – válaszoltam neki hasonlóan angyali, de kissé megviselt mosollyal. Hiába, nem voltam olyan, mint általában. A mosolygás sem ment olyan őszintén, hiába gondoltam komolyan, amit mondtam. A kísérője felé is biccentettem egyet, nem akartam udvariatlan lenni.
  - Ismersz olyan helyet a környéken, ahol lehet táncolni? Mármint igazi táncra gondolok, nem a mai vonaglós diszkókra… Mert én is tudok táncolni- próbálkoztam be, ha már ilyen adott volt a lehetőség. Legfeljebb nem leszek okosabb, mint ahogy elindultam. Ártani nem árthatott. Az idősebb vérszívó felé is küldtem egy kérdő pillantást, hátha ő tud válaszolni, a fiatal fiú pedig nem. Minden segítséget szívesen fogadtam volna.

  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Port Richmond Avenue

  on Vas. Jún. 04 2017, 21:02

  Vitaly -Ethan

  Lelkes vagyok, alig várom, hogy odaérjünk, és egy cseppet sem szégyellem magam azért, mert nem karót nyelve közlekedek. Fiatal vagyok, hát mikor éljek ha nem most? Később úgy is megkapom, hogy viselkedjek érett felnőttként és ilyesmi, de most még belefér, nem is zavarok vele senkit, csak unatkozom.
  Lash elment, itt hagyott, és annak is örülhetek, hogy nem nyírtak ki. Igaz, hogy a szememet sem ártana használni közben, mert belepörgök valakibe, és ezt nem így akartam, de elrontottam a koreográfiámat.
  -Akkor jó, de tényleg bocsi. Csak itt belemerültem a forgásba és nem láttalak.
  Még mindig mosolygok ártatlanul, bár a röpke feddés amit az öreg kísérőtől kapok, az nem esik jól. Oké, mosolyog meg minden, de akkor is, ez nekem most fáááájt.
  -Ahaaaa. Itt van egy nem messze, ott lehet például latin táncokat tolni és ilyesmi. Én oda tartok.
  Tudom, hogy az idős vamp nem túl lelkes, de tök türelmes velem. De majd megmutatom neki is, hogy igenis lehet táncolni egy jót. Már ha rá tudom venni.
  Most viszont úgy tűnik találtam valakit, aki ugyancsak tud táncolni, akire ha ránézek, hát olyan szomorú szemeket látok... az nem jó.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Port Richmond Avenue

  on Vas. Jún. 04 2017, 21:36

  Ethan & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Azt hiszem, nem is igazán számítottam rá, hogy használható választ fogok kapni. Talán csak túl negatív hangulatban voltam ahhoz, hogy feltételezzem, hogy jól fog alakulni ez a dolog. Viszont a fiatal fiú meglepett, mikor elmondta, hogy éppen egy táncházba tart. Latin táncok… jobban már nem is hangozhatott volna, hatalmas mázlim volt. Egy kissé magabiztosabb mosollyal billentettem oldalra a fejem.
  - Nem bánnád, ha veletek mennék? Szeretnék eljutni táncolni, de egyedül biztos megint eltévednék itt. Szükségem van egy kis segítségre – kértem meg kedvesen, hogy csatlakozhassak hozzá és a kísérőjéhez addig a bizonyos táncházig. Utólag elgondolkodtam rajta, hogy mennyire is hangzott ez hülyén, de végül a választól függetlenül egyszerűen úgy döntöttem, hogy szimplán nem érdekel. Szomorú voltam, és el kellett jutnom egy táncházba, hogy jobb kedvem legyen, ráadásul ha a kis vámpírral megyek, addig sem leszek egyedül. Biztos voltam benne, hogy jót tenne a társaság, már csak az volt a kérdés, hogy a fiú mit gondol arról, hogy elirányítson addig a bizonyos helyig.

  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Port Richmond Avenue

  on Hétf. Jún. 05 2017, 22:14

  Vitaly - Ethan

  Tökre meglep ez a srác, már nem csak azzal, hogy tök helyes, hanem azzal is, hogy tud táncolni, és nem a vonaglásra gondol. Most ez tényleg komoly? Máris vigyorgok, mert ezt nem is gondoltam volna, és tessék, lesz partnerem, vagy valami, ha odaérünk.
  -Én nem. Gyere nyugodtan, én már voltam ott, nem tévedek el.
  Azért az idős vámpírra lesek, nehogy az legyen, rosszat mondtam, de bólint, szóval a beleegyezés megvan, a fiú jöhet velünk.
  -Régóta táncolsz? És... és... miért vagy ennyire szomorú? Már ha... látom rajtad és érzem.
  Kíváncsian lesek rá míg sétálunk tovább, de tényleg annyira letörtnek tűnik. Hát akkor majd felvidul tánc közben.
  Tovább táncikálok az utcán, persze most már figyelek arra, senkinek ne menjek neki, de hát ha szeretem, akkor szeretem, és nem is lehet rám haragudni, mert még cukin is adom elő. Tudom.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Port Richmond Avenue

  on Hétf. Jún. 05 2017, 22:35

  Ethan & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  A fiú nagyon édes volt, kis helyes és életvidám kölyök, ragyogó, csupaszív mosollyal. Éppen ilyen társaságra volt szükségem, és mivel beleegyezett, hogy elvezet arra a helyre, meg is kaptam. Azokban a percekben egyértelműen úgy éreztem, hogy rám mosolygott a szerencse.
  - Köszönöm szépen. Amúgy a nevem Vitaly – mutatkoztam be, ahogy elindultunk a táncház felé. Zsebre tett kézzel sétáltam a kis vámpír mellett, és azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire ártana meg, ha mégis meginnék mondjuk egy sört. Csak a jókedv miatt. Aztán megkaptam azt a kérdést, amitől egy kicsit megint visszazökkent a hangulatom. Szóval ennyire feltűnő volt, hogy szomorú vagyok. Ez nem gyakran fordult elő velem.
  - Egész régóta táncolok… valamikor a húszas évek legvégén kezdtem – válaszoltam kezdetnek inkább az első kérdésre, egy apró mosolyt erőltetve magamra. Azt még át kellett rágnom magamban, hogy a másikra milyen feleletet adjak. Részleteset semmiképp.
  - Hát… szerelmi bánat. Kosarat kaptam – foglaltam össze végül a lehető leglényegretörőbb módon, ami csak eszembe jutott. Végül is, ez volt az igazság. Kikosaraztak. Ennyi. Többször előfordult már. De ez most akkor is jobban padlóra küldött, mint általában. Ezzel a résszel volt a gond.

  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Port Richmond Avenue

  on Hétf. Okt. 09 2017, 03:47

  Vitaly - Ethan

  Komolyan, olyan elárvultnak tűnik ez a fickó, hogy rossz nézni, én meg most tök vidám vagyok, és ha ennyi számít neki, akkor elcipelem magammal, magunkkal, hátha jobb kedve lesz tőle.
  -Bocsi, Ethan vagyok. Nincs mit. Egyedül úgy sem lett volna olyan érdekes, nem mintha zavarna, ha nincs párom.
  És tényleg nem. Többnyire sosem foglalkoztam ezzel, egyedül is elszórakoztam, a végén úgy is engem nézett mindenki.
  -Tényleg? Szupeeer. Akkor, akkor csak én vagyok kicsi? Ezt nem hiszem el. Mindenki tök fiatalnak néz ki, és kiderül, hogy minima 100 éves. Ez gáááááz.
  Teljesen megrökönyödök rajta, mert ez így nem oké. Lash is, Kyle is, meg a kísérőm is. Na jó, Noel az egyetlen eddig, aki tényleg fiatal, de mindenki más olyan öreg, hogy maximum a töri könyveimben láttam képet azokról a korokról, amiről beszélnek.
  -Ó. Sajnálom. Azaz... annyira azért nem, mert így egy helyes fiú megmarad másoknak.
  Elvigyorodok, ugyan nem biztos, hogy ezzel sokat lendítek a kedvén, de na. De nem? Tök helyes, tutira sorban állnak nála, akkor nem lehet gond. Jó, tudom, ha szerelmes akkor szar, de van ám jó oldala is.
  Az ajtót táncikálás közben vágom ki egy hirtelen jobb kanyarral. Ja, mert elfelejtettem mondani, hogy pár perc séta sem és ott is vagyunk. Hát ott, azaz itt, megérkeztünk.
  -Gyere, mindjárt kezdődik egy óra, azt még elérjük.
  Már rohanok is előre, hogy tutira beférjünk még a csoportba, ne kelljen várni.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Port Richmond Avenue

  on Kedd Okt. 10 2017, 22:42

  Ethan & Vitaly


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Meggondolatlan fejjel teljesen természetesnek veszem, hogy közel egy évszázada kezdtem táncolni tanulni és ezt egészen lazán meg is osztom Ethannel (akinek most már tudom a nevét). De ő gyorsan emlékeztet rá, hogy hiába érzem magam kisgyereknek a sok száz vagy ezer éves természetfelettiek közt, igenis öreg vagyok már. Valakinek, akinek még nem ilyen magától értetődő az örök élet, biztosan. Először felvonom a szemöldököm a fiú reakciójára, de aztán csak halványan elmosolyodok.
  - Ilyen a halhatatlanság. Szívás lenne 70 éves kinézettel leélni az örökkévalóságot. Abban nem lenne semmi buli. Hány éves vagy, Ethan?
  Abban eddig is biztos voltam, hogy fiatal, mert egy idősebb vámpírnak, mint például a kísérője, teljesen más a kisugárzása, de most teljesen önkéntesen el is árulta magát. Már csak az a kérdés, hogy annyira fiatal-e, amilyennek tűnik, vagy annál már egy kicsit idősebb. Nem számít sokat, de most már érdekel.
  - Végül is, így is fel lehet fogni. Csak sajnos akkor sem olyan könnyű elfogadni. De ígérem, hogy nem rontom el az estédet a szomorkodásommal!
  Tényleg azon vagyok, hogy összeszedjem magam, akkor is, ha nehéz most olyan vidámnak lenni, mint amilyen általában lenni szoktam. Azonban szinte ahogy ezt kimondom, már meg is torpan, és majdnem nekimegyek az ajtónak, amit kinyit. Épp időben sikerül reagálnom ahhoz, hogy ne törjem be az orrom, ezzel csúfos és korai véget vetve az estémnek. Még magamhoz sem térek igazán, és már be is slisszan, én pedig utána.
  - Várj! Ne olyan gyorsan!
  Olyan hirtelen eltűnik az ajtó mögött, hogy képtelen vagyok lépést tartani vele. Előre nyomul, keresztül egy kisebb tömegen, és mire utol érném, már el is tűnt. Az alacsony, fürge kissrác könnyen mozog az emberek közt, de az én magasságommal már nehezebb utána verekedni magam. Azért nem hagyom magam olyan könnyen és utat vágok magamnak, egy kis varázslattal rásegítve, hogy senkinek se jusson eszébe visszatuszkolni a „sor végére”. Rövid időre szem elől tévesztem Ethant, de aztán megtalálom és sikerül is odajutnom hozzá.
  - Megvagy! – teszem a vállára a kezem, mikor végre ott állok mellette. Megvillantok felé egy halvány mosolyt, mintha azt mondanám, hogy nem szabadul meg tőlem ilyen könnyen. Ha ez is volt a célja, most már nem engedem magam lerázni.

  Re: Port Richmond Avenue

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:14

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Port Richmond Avenue


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:26