Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Fiedler Avenue

  Share

  Fiedler Avenue

  on Kedd Okt. 06 2015, 23:49


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Szomb. Júl. 02 2016, 00:00

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  Hogy hogyan is keveredtem Manhattanből Staten Island-ig ilyen késő éjszaka? Hát, ez egy igen jó kérdés. Egy itteni szórakozó hely keresett fel, hogy tartsak náluk egy énekes-hangszeres-élőzenés estet, és jól megfizetnének érte. Kicsit vonakodtam elfogadni az ajánlatot, mert bár tényleg sokat kínáltak, mégiscsak messze van és nem szívesen rángatnék senkit magammal, hogy kísérjen el, de egyedül menni veszélyes. Végül mégis sikerült meggyőznie, szóval szabaddá tettem magam mára, hogy kényelmesen ideérhessek és felkészülhessek. Minden bökkenő nélkül megy le az előadás, nagyon tetszik a közönségnek a hangom és a játékom is. Azt hiszem ezzel talán szerzek magamnak néhány munkát a közeljövőben, ami remek lehetőség nekem. Nem akarok befutni ezzel, nem is lenne rá igazi esélyem ezzel az életstílussal, de attól még szeretem csinálni. Jó kicsit érezni, hogy nem csak árnyvadász vagyok, hanem valami azon kívül is. De elég ebből, ideje hazafelé indulni. Hosszú lesz az út és már rendesen sötétedni. Összepakolok, felteszem a fejesem és az előadóruhámban sétálva indulok el a vonatállomáshoz. Végül a gyaloglás mellett döntöttem a busz helyett, mert szép kint az idő és végre nincs goth izzasztó meleg sem. Ehhez az öltözködéshez nem a legjobb ez a meleg, amit a betondzsungel áraszt magából, de ez van, ez kell szeretni.

  Outfit: Link » @ «Music: Link


  A hozzászólást Dorothea Coldstone összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 05 2016, 14:54-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Vas. Júl. 03 2016, 21:06

  Thea- Noel

  Amióta Lash megmutatta az őrült szórakozóhelyet ahol mindenféle vadászat és egyebek nélkül tömheti magát degeszre, azóta simán végiglátogatja az összeset. Van ami bejön neki, van ami nem, és utóbbiak közé tartozik az ilyen zenés-előadásos hely, amit olyan szinten unalmasnak és a sznobok elfoglaltságának tart, hogy öröm nézni.
  Neki senki ne mondja, hogy élvezi az ilyesmit, inkább a kényszeredett vigyorok, viselkedjünk az elvárásoknak megfelelően előadásokat takarja az egész, mint ott is, ahová betévedt.
  Ami meglepte, annak az árnyvadásznak a felbukkanása akit a bálon is látott. Oké, ő halandó, valamiből meg kell élnie, na de ezt nem nevezné sem beolvadásnak, sem rejtőzködésnek, inkább felhívja magára a figyelmet. Főleg ahogy a vasútállomásra indul, mert bizony megvárja, hogy váltson vele néhány szót, ha már az estélyen nem sikerült miután Kyle úgy elviharzott, hogy ő maga még a poharat is az egyik ajtónálló kezébe nyomta bele futtában.
  -Gondolja, hogy ez a legjobb módja annak, hogy elkerülje a kíváncsi tekinteteket?
  Kihasználja a gyorsaságát, így mire a nő odaér, már kényelmesen támaszt egy villanyoszlopot.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Kedd Júl. 05 2016, 14:52

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  Rendben ment le az előadás, ahogy reméltem és különösebb meglepetés sem ért, miután elindultam, pedig szokása ilyesminek történni mióta New Yorkban vagyok. Nyugodtan lépdelek a zene ritmusára az állomás felé, de azért figyelek a környezetemre.
  -A feltűnés eltűnés -idézem kicsit meghökkenve azt a filmet, amiben Robert Downey Jr volt Sherlock. Észrevettem a vámpírt előttem, amint elém került, de nem számítottam rá, hogy meg is szólít. Valahol igaza van, mi tényleg inkább a beolvadást szoktuk választani a nevünkhöz méltóan, de a személyiségem valahogy sosem engedte, hogy ugyanolyan legyek, mint az összes többi. Ahányszor csak normális ruhát kezdtem hordani, hogy játszam az engedelmeset, még a bőrömet is le akartam kaparni, annyira nem tetszett még az ötlet és végül visszatértem a saját stílusomhoz. Jobban megnézem magamnak a vámpírt és dereng róla valami. Jó az arcmemóriám, így rémlik, hogy láttam Lily bálján, talán a helyi klánvezér mellett, de ennyi az összes információm róla. Ötletem sincs, miért szólt hozzám, szóval derítsük ki. Megállok vele szemben néhány lépésre, leveszem a fejesem és kezembe fogom a táskámat, amiben természetesen a fegyvereim vannak, de még nem veszem elő egyiket sem. Remélem, hogy meg tudjuk tartani a dolgot békés keretek között, de a Londoni tüzes eset óta nem bízom annyira vámpírokban, mint addig tettem. Persze ez a példány nem tehet arról, ami akkor és ott történt, de ennyi paranoiám még nekem is lehet, ha már mindenki tele van vele az Árnyvadászok között.
  -Minek köszönhetem ezt a kellemes nyáresti beszélgetést? -Próbálom hangomat derűsre varázsolni, hogy ne legyek fenyegető, mert nem akarok harcolni vele, de azért szeretném tudni, mit is akar tőlem.

  Outfit: Link » @ «Music: Link
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Szer. Júl. 06 2016, 20:14

  Noel -  Thea

  Türelem, Kyle mindig erre intette, hát tessék, itt van, olyan türelmesen támaszkodik a villanyoszlopnak, hogy ha fényes nappal lenne, már ráhívták volna a mentőket is, mondván nem mozdul.
  -Valóban... ha túlzott, ám a részletek fontosságát nem lehet eltúlozni.
  Sajnos nem a begyepesedett és besavanyodott, sznob, fellengzős, hatalmuktól megrészegült vámpírok táborát erősíti, egészen más a stílusa, és igen, tudja, hogy egyedi, mert ilyet még nem nagyon láttak ennek a fajnak a képviselői.
  A válasza konkrét, egy idézet kiegészítése és valamint újabb megjegyzése. Ennek ellenére nem ért vele egyet, mert a nő öltözete mindent sugallna, csak azt nem, hogy képes lenne eltűnni, ha úgy hozná a sors. Mintha karácsonyfaégőket aggatott volna magára.
  A táskára pillant, a fémek és ezüstök szaga messzire érződik, na de ennyi? Őt kérdeznék, szerinte ez már akadályozná a mozgást is, na de nem az ő dolga.
  Feltűnt neki valami a bálon és annak akart utána járni, ezért döntött úgy, hogy követi a nőt, és majd elválik, mennyire jó a megérzése.
  -Támadni szándékoztam volna, már rég túl lennék rajta. Úgy festek, mint aki magának akar esni? Csupán futólag is, de láttam a bálon, csak nem volt érkezésem pár szót sem váltani önnel.
  Az első mondata cinikus töltettel is értelmezhető, holott kivételesen nem annak szánja, csupán tényt közölt. Úgy látszik az Árnyvadászok paranoiásak, ő warlock volt egykor, de ezt valahogy kihagyta az életéből. Minden esetre érdekes látni azt a testhelyzetet amit a nő felvett vele szemben, egyértelműen kész a támadásra, ha arról van szó.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Pént. Júl. 08 2016, 21:41

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  Csak nézem finoman összevont szemöldökkel az előttem álló vámpírt, és próbálom kitalálni, most mégis mi a franc van. Nem szokásuk az alvilágiaknak csak úgy megszólítani minket, inkább elkerülnek a régi beidegződés miatt, de ő most mégis velem fecseg. Érdekes mindenesetre.
  -Ez tény, ebben egyet is értek. De figyelembe kell venni az emberi agy működését is, miszerint, az ember szeme bár sok mindent lát, mégis keveset képes csak ebből az információtömegből földolgozni. Tehát, ha lát valami feltűnőt, amire később is emlékezni képes, akkor sem biztos, hogy emlékszik a részletek teljességére, vagyis még én is képes vagyok "eltűnni" ebben az értelemben. Persze, ha éppen egy olyan egyénnel akadok össze, akinek hihetetlenül jó a memóriája, akkor bajban vagyok, de még akkor is ott van az Álca, ami láthatatlanná tesz az egyszerű halandó számára -Vágom ki magam ezzel a kiselőadással, hiszen sejtem, mire gondol, legalábbis remélem, hogy jól sejtem. Viszont meglep, hogy szintén a filmből vett idézettel válaszolt, ezek szerint vagy nem olyan idős, vagy még veszi a fáradságot, hogy figyelemmel kövesse a jelenkor eseményeit, amit a legtöbb öregebb vámpír már nem tesz. Látom a pillantást a táskám felé, ezért egy kicsit lejjebb eresztem. Nem akarom, hogy fenyegetésnek vegye, ha most harcba keveredek, akkor nem csak a Klávétól kapok a fejemre, hogy irgum-burgum, hanem még Calebtől is, amiért egyedül merészeltem megint verekedni valahol.
  A megszólalására oldalra billentem a fejem. -Nos, én egy szóval sem emlegettem támadást és nem is léptem fel arra utalóan, szóval nem tudom, honnan vette, hogy én ilyesmit szeretnék tenni. Éppen megelőzni igyekeznék ezt a helyzetet, ezért is kérdeztem előbb, mint cselekedtem volna. Elismerem, a testbeszédem azt sugallja, hogy felkészültem a lehetséges harcra, de biztosíthatom, ez csak egy régi szokás, amin nem tudok változtatni, de az életemet mentette meg párszor, és nem áll szándékomban atrocitást kezdeményezni. -Hosszabb magyarázkodás, mint amit eredetileg akartam, de ez sikerült és most már így marad -Akkor az hiszem, illene bemutatkoznom, ha már nem sikerült a bálon. Dorothea Coldstone vagyok, örvendek a találkozásnak -mosolyodom el először, amióta megszólított és illedelmesen térdet hajtok, ahogy szokás volt, annak idején.

  Outfit: Link » @ «Music: Link
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Szomb. Júl. 09 2016, 22:46

  Thea - Noel

  Már tudja, hogyan működnek itt a dolgok, azaz nagyjából, és azt is, hogy őrültnek tartják, mert nem zárkózik el más fajok elől, sőt... miért tenné? Amíg nem lépnek fel támadólag vele szemben, addig nincsen probléma, ha meg mégis, azért ő sem védtelen, bármennyire is úgy fest.
  Ifjú még, és eldöntötte, hogy nem követi a hagyományokat, nem követi az elvárásokat hanem a saját útját járja. Bezárkózni egyenlő az elmúlással, de ez az, amit nem akarnak megérteni, hiába szajkózza már ideérkezése óta. Kyle az egyetlen aki meghallja amit mond, mert tudja, hogy az öreg raktároz, minden egyes kimondott szó megmarad az elméjében, és ő ugyanezt teszi. Érdekes játék kettejüké, lehetne macska-egér játéknak is titulálni, ha a korkülönbséget veszi figyelembe, mindenképpen az.
  -Ezzel az a baj, hogy akármennyire is szelektál az agy, elraktározza az ilyen információkat a tudatalattiba. Onnan pedig bármikor előhívható, és olyan kristály tiszta emlékek lesznek, amiket nem biztos, hogy jó ötlet mutogatni. Az ember fotómemóriával jön a világra, csak a későbbiekben ezt kiölik belőle. Valaki magától visszatalál a kezdetekhez, valaki nem, de az információ akkor is megmarad. Az Álca segíthet valamelyest.
  Az ő öltözéke sem nevezhető éppen hétköznapinak, ám az éjszakába tökéletesen beleolvad ha úgy akarja. Nappal nem járkál, ez még mindig bosszantja, de már kezdi túltenni magát rajta, hogy neki nem adatott meg a fényben járás. A sors fintora, lehetne így nevezni, de végül is nagy változást nem okozott az életében, előtte is éjszakai üzemmódban volt. A válaszon elmosolyodik, mondhatni aranyos védekezés.
  -A testbeszéde nem erről árulkodott, ahogy maga elé tartotta a táskát, inkább amolyan figyelmeztető fenyegetés volt érezhető belőle. A bizalmatlanság nemes erény másik faj képviselőjével szemben, ahogy hallom, az lenne a csoda, ha nem így lenne.
  Fogalma sincs, min mehetett keresztül a nő, ha ez az alapreakciója, de érdekes kettősséget mutat. Árnyvadász, tehát elméletileg túl sok dologtól nem kellene tartani, még ha nincs is a tarsolyában mágikus fegyver, azaz nem sok.
  Az ő világa más volt, apja nyomdokain járt, ma pedig már csak a fele valósulhat meg, mert akkora mágus az életben nem lesz, de nekromanta még lehet, és éppen ezen van.
  -Elnézést, tapintatlanság volt, Noel Wyard.
  A kézcsók jár, ha nem ijeszti el az árnyvadászt ezzel, és nem azért teszi, mert hú de öreg, egyszerűen ezt tanulta és szokta meg még Párizsban... is, no meg Kyle is kioktatta ezerrel az etikettről. Esküdni merne, hogy a felére nem emlékszik már.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Csüt. Júl. 14 2016, 22:52

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  -Így igaz. De amíg ezt a képességet nem képesek sokan visszaszerezni, addig biztonságban vagyok, tehát az lényeget eltaláltam és mégis úgy öltözködhetek, ahogy akarok -mosolyodom el, szeretem a jó vitát, ahol értelmesen lehet megbeszélni tényeket, véleményeket és lehetőség van mindenkit meghallgatni. És az előttem álló igazán jól bánik a szavakkal és igen sokat tud dolgokról, öröm vele társalogni. Régen találkoztam valakivel utoljára, aki még így az utcán is ilyen szépen beszél, pláne még ilyen témát is képes teljes összeszedettséggel egy idegennel megvitatni. Le vagyok nyűgözve, be kell, hogy valljam.
  -Ez már csak így van, sosem bíztak igazán az alvilágiak a fajtámban. Nem lehettem biztos benne, hogy nem akar a torkomnak ugrani minden különösebb ok nélkül… -Nem egyszer megtörtént már, hogy csak úgy megtámadtak vagy ellenségesen viselkedtek velem, csak mert véletlenül meglátták egy rúnámat, pedig éppen csak vásárolni akartam valamit és már mentem volna is tovább egy szó nélkül, és mégis. Viszont most már szinte biztos vagyok benne, hogy egy fiatal vámpírral van dolgom, idősebbek nem vennék a fáradságot, hogy megszólítsanak, és ahogy az előbb azt mondta "ahogy hallottam"… A film idézet csak hab a tortán. Még nem érzem magam biztonságban, de leeresztem a táskámat, most hogy kiveséztük ezt a témát, talán megérdemli, hogy ne tűnjek ennyire ellenségesnek.
  -Semmiség, érthető volt -Nem taszít a kézcsókkal, igazán kellemes meglepetés ezt a régi köszönést viszontlátni, amit még én is tanultam. -Nos, miről szeretett volna beszélni velem? -térek végül a tárgyra, mert azért haza is kéne érnem, ha nem akarok egy szívroham szélén álló parabatait, aki éppen a haját tépi ki és a vőlegényem követel engem.

  Outfit: Link » @ «Music: Link
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Szomb. Júl. 16 2016, 22:32

  Thea - Noel

  -Veszélyes erre játszani, mikor valami elkezdődött és a halandók többsége kezd visszafordulni a gyökereihez. Nem tudhatja, ki az, aki már visszatalált, márpedig egyre többen vannak. Biztos, hogy valóban biztonságban van? Nem hinném.
  Biztonság, olyan törékeny szó, és a halandók képesek elhinni, hogy őket nem érheti bántódás, de amikor beüt a krach, akkor elcsodálkoznak. Tudja, hogy igen tekintélyes réteg kezdett foglalkozni azzal, amit ősei tudtak, a talaj ingoványos, tényleg nem lehet tudni, ki az, aki a látszat ellenére sokkal többet jegyez meg, mint hinnék róla. Lehet öreg, gyermek, fiatal, idősebb, nem a külső dönti el.
  A válaszra halkan felnevet. Jobb mindenkiben az ellenséget látni kapásból? Ő inkább semlegesnek veszi, aztán majd elválik.
  -Minden fajnál megtalálható az az egyed, aki miatt rossz hírét keltik a sajátjainak. Továbbá úgy vélem, hogy az így szerzett győzelem semmis, mert mégis mire lenne büszke az illető? Az ideig-óráig elért dicsőségére? Van egyáltalán értelme? Felesleges energiapocsékolás.
  Kylnek már kifejtette egyszer, hogy szerinte a fél bandának fogalma sincs arról, miért is gyűlöli a másikat, csupán csak utálja, mert azt mondták.
  Ami viszont felkeltette az érdeklődését, azok a rúnák, amiket a nő visel. Nem kell látnia, egyszerűen érzi őket, hiszen maga is ezekkel dolgozott, és dolgozik a mai napig. Nem megszokottak, nem a bevált, mások által is hordottak többsége az.
  Továbbra is nyugodtan áll, kivár. Ha a nő támad, akkor lép csak, de addig nem, semmi kedve verekedésbe bonyolódni feleslegesen, pláne vacsora után.
  -Köszönöm. Nos, igazából csak felkeltette az érdeklődésemet, hiszen nem tűnik idősnek, a bál pedig... valljuk be, politikai rendezvénynek tekinthető. Nem úgy fest, mint ők, mégis ott volt, és ezt furcsálltam.
  Tapogatózik. Ő sem éppen azt a benyomást kelthette, mint vérbeli politikával foglalkozó egyed, de terepfelmérésre igenis kitűnő alkalom volt az egész. Rengeteg információt raktározott el ami majd egyszer a hasznára lehet. Vajon a nő is így vélekedik, vagy csak elment egy bálba, mert ismeri Liliana Lideot. Látta, hogy beszélgettek és nem ismeretlenek szintjén.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Csüt. Júl. 21 2016, 20:42

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  -Ezt én is észrevettem, ebben igaza van, de tapasztalatom szerint még mindig nincsenek túl sokan. És nem igazán aggódom az ilyen fajta biztonságom miatt. Az én életem rövid, akár ma is véget érhet, a legutolsó, ami izgat, hogy kik jegyeznek meg. Legalább a kevés megadatott időmben szeretném azt hordani, amit szeretnék. Az idő nagy részében így is az Álca alatt vagy éjszaka járkálok -Hangomban alig észrevehető fájdalom csendül, de igyekszem azt is elkendőzni, ne legyen észrevehető. Az én életstílusommal egyáltalán nem garancia a hosszú élet, még ha nem is számoljuk hozzá a hajlamaimat önmagam túlhajtására, az evés elhanyagolására és egyebekre. Most már van segítségem, olyan is, amire egyáltalán nem számítottam és ezért több, mint hálás vagyok. Itt már nem igazán a vitáról szól az egész, hanem hogy nekem már mindegy, mibe is öltözöm.
  -Ennek ellenére mégis csinálják, mert így élik ki a keserűség miatt érzett haragjukat a kisebben, a máson, a gyengén. Mert szerintük így könnyebb lesz az életük -Mind tudjuk, hogy ezek az egyedek, akik a másik faj tagjait zaklatják, általában a saját fajtáján belül is szokott aggresszívóskodni valamilyen formában. Mindig is ösztönösen kerültem az ilyet, aki elítél valamit a másikban, egyszerűen taszít az ilyen beszűkült látásmód. Most már nem áll szándékomban támadni, ezt némileg jelzem is azzal, hogy leengedem a táskámat. Még mindig kész vagyok megvédeni magam, de már egyáltalán nem számítok támadásra a vámpírtól.
  -Nem olyan fajtának tűnik, mint aki megszólít valakit, csak mert felkeltette az érdeklődését, inkább olyannak, akinek célja is van a cselekedeteivel. De igen, elmentem, mert ismerem Lilianát és mindketten jó lehetőségnek tartottuk egy kis beszélgetésre és hogy kioktasson, hogyan kell a politika világában mozogni -Egyelőre nem árulom el a pontos célomat, mert miért is lenne hozzá köze egy hirtelen előkerült vámpírnak, másrészt meg nem szívesen emlegetem, hogy jártam a Klávéval és a nem kívánt házassággal. Ha lehet, inkább maradjon az én gondom ezzel a helyzettel megküzdeni.  -De ugyanezt kérdezhetném én is. Van egy olyan érzésem, hogy nem lehet olyan sokkal idősebb nálam, bár tévedhetek is -Eléggé úgy jött le, hogy egy Gyermekkel van dolgom és általában jók a megérzéseim, de mivel az érzékeim még mindig emberiek, megvan a lehetősége, hogy nem jól gondolom.

  Outfit: Link » @ «Music: Link
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Szer. Aug. 17 2016, 19:21

  Thea - Noel

  -Ebben téved, sokan vannak, sokkal többen, mint gondolná. Hm... önzőség, amit az egója diktál. Az ön halála miért is zavarná, hiszen az már nem fáj, nem érdekes mi történik utána. Önnek. A társainak viszont problémát okozhat. Higgye el, tudom milyen érzés az, amikor nincsen választása, hanem belekényszerül valamibe. Mégis kénytelen úgy ahogy alkalmazkodni az elvárásoknak nevezett baromságokhoz.
  Elmosolyodik a válaszon, érti ő amit a nő mond, hogyne értené, ő maga is hadakozik a szabályok ellen, hogy a saját útját járhassa, lényegében különc, de tény és való, hogy egy dologra figyel, egyetlen egyre. Arra, hogy ne lépje át a határt, azaz ne buktassa le a saját faját. A többi nem érdekli, a lényeg a túlélése, vagyis létezése és itt ki is fújt. Van is belőle elég vitája, azaz inkább baja, lévén ő a legfiatalabb, naná, hogy ő húzza a rövidebbet.
  -Értelmetlen dolognak tartom, attól nem változik semmi, nem lesz régi élete, nem lesz minden olyan, mint volt. Egy idő után pedig a saját fajtája is... kiteszi...
  Nem fejezi be a mondatot, pedig ő az ilyeneket a napra pakolná, ha a sajátjairól lenne szó.
  Igaz, még mindig nem érti, mi ez a baromi nagy ellentét a vérfarkasokkal szemben, neki egyikkel sincs semmi baja. A probléma ott kezdődik, hogy nem biztos, hogy ezzel a másik faj képviselői is így vannak. A bálon akikkel összefutott, igen kulturáltaknak tűntek, sőt, az a Jordan egész jó arc. A válaszra bólint, jól sejtette.
  -A politika ingoványos talaj, tudni kell, kiben bízhat, de gondolom úgy is ráérez. Azonban eltalálta, nem szokásom csak úgy ismerkedni, de valahogy nem illett a képbe, azaz a társaságba, ahogy magam sem.
  Nem fedi fel a szándékait, hiszen nem ismeri a másikat, de a válasza engedi sejtetni, ő is a politikai kapcsolatokat igyekezett feltérképezni.
  -Jól érzi, csupán a kíváncsiság vonzott oda, érdekelt a kör.
  Az, hogy milyen konzekvenciát vont le, azt megtartja magának, de tény, azért sikerült kicsit kibogoznia ki kivel van szövetségben hálót.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Hétf. Aug. 22 2016, 22:48

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  -Külön meghalni sosem akartam, bár igaz, mindig is a meggondolatlanságomról voltam híres az ismerőseim között. Nem egyszer cselekedtem önfejűen és sodortam veszélybe magamat, de mindig azért tettem, hogy a másikat megvédjem és sosem azért, mert mindenképpen meg akartam halni. Az sokkal egyszerűbben is ment volna -Hirtelen nagyon elkezdenek viszketni a hegek a csuklómon, ezért elkezdem húzkodni a kesztyűmet rajta, mintha csak idegességemben vagy unalmamban tenném, hiszen tudom, hogy megint csak az agyam játszik velem. Ez a vámpír olyanra világított rá az imént, amit eddig is tudtam, de nem akartam rágondolni. Hiszen csak akkor tettem nagyobb butaságokat, mikor Caleb nem volt mellettem, de akkor is igyekeztem nem túlzásba esni és igenis életben próbáltam maradni és mint látjuk, sikerült is. -Ne is mondja… -sóhajtok, hiszen van sejtésem, milyen érzés lehet, ha akaratod ellenére ölelnek be, hiszen még mindig megtörténik az ilyesmi, hiába próbáljuk minél inkább visszaszorítani ezeknek az eseteknek a számát. Az meg a hagyján, hogy miket talál ki a Kláve a saját berkein belül.
  -Az illető fajtája is jobban járna, ha ki tudná tenni a sorai közül, de hát nem vagyunk vadállatok és vannak a Szövetségnek szabályai -Meg bennem az általános emberi empátia is megakadályozza, hogy külön ártsak az olyannak, aki nem tett semmi különösebbet, bár szívesen behúzok bárkinek, aki bunkó a másikkal és az én ütésemet nem ajánlatos lebecsülni.
  -Ha jól sejtem, akkor egy cipőben járunk. Van egy célunk, amit szeretnénk elérni és az utat a politikán keresztül látjuk- Persze csak az összegyűjtött információim alapján találgatok, és nagyon is megvan az esélye, hogy tévedek, de nem is én lennék, ha nem kísérteném a szerencsémet.


  Outfit: Link » @ «Music: Link
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Fiedler Avenue

  on Szer. Szept. 28 2016, 17:52

  Thea - Noel

  Ahogy hallgatja a nőt, egyetlen szó fogalmazódik meg benne... kifogás. Magyarázkodik, holott semmi szükség nem lenne rá, ha elégedett lenne és kibékült volna saját magával.
  -Kinek akar megfelelni? Ez a bizonyítási vágy... hogy inkább feláldozza magát, a társai megmeneküljenek... ez azt mutatja, hogy nem becsülik meg, azaz nem úgy, ahogyan a szíve mélyén szeretné, nem figyelnek önre úgy, ahogyan óhajtaná. Tudja, ha meghal, akkor való igaz, hirtelen rengeteg sajnálója lesz... egészen a temetésig, ahová képmutató módon elvonulnak, hogy mindenki lássa, ők aztán ott voltak. Aztán feledésbe merül a neve, hisz fiatal volt, nem tudott olyat alkotni, amivel beírta magát a történelembe. Az ember gyarló, mocskos állat, a saját érdekei miatt eltapossa önnön fajtáját is, nagyobb kárt okozva, mint hasznot. Ne akarjon meghalni, még ne, van előnye is, nem tagadom, de önnél az végleges fizikai elmúlást jelentene.
  Elmosolyodik, emlékszik még azokra az évekre, mikor mindenáron le akarta nyűgözni az apját. Aztán megértette, hogy erre semmi szükség, enélkül is értékes ember, szerencséjére azon az úton elindulva amihez tehetsége is akad. Azóta magának akar bizonyítani, hogy ledönt olyan korlátokat, amikről azt hiszik, létezik. Mivel lényegében halott és csak létezik, tudja, miről beszél, bár tény, neki nem volt temetése, hiszen minek lett volna? Nekromanták másként vélekednek mint a többi.
  A kesztyű húzkodása nem kerüli el a figyelmét, érzékeli is, hogy ott másképp áramlik az energia mint más területen, de nem kérdez. Az árnyvadászok élete tele van izgalommal, már ha a megszerezhető sebek mennyiségét veszi alapul.
  -Még mindig jobb születni, mint menet közben áttérni, de mókás... mindenképp mókás.
  Elneveti magát, nos, igen. Voltak tervei, hatalmas tervei, hát azon alakítania kellett, és nem elég, hogy nem lesz annyi ideje, mint az apjának, más utat kell találnia, más célokat részben.
  -Látom, ön sem osztja azokat a szabályokat... hát én sem. Elavult, idejét múlt, ami annak idején működött ma már nem állja meg a helyét.
  Igazság szerint nem olvasta el ő sem, csak átfutotta és eldöntötte, ez úgy baromság ahogy van. A középkorban kellene lenniük ahhoz, hogy annak foganatja legyen.  A nő megjegyzésére bólint.
  -Ki akarja ismerni a működését, akkor mindenképp jó, ha átlátja.
  Sok dolgot megfigyelt, sok dolgot raktározott, hogy ebből vagy ezekből mit használ fel, az már egészen más kérdés. Ahogy az is, mit kezd azzal a ténnyel, hogy legalább elmondhatja, nem csak fajtársaival társalog, azaz nem zár be, mint a vének.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fiedler Avenue

  on Szomb. Nov. 19 2016, 20:58

  Noel & Thea

  Maybe we could make an allience...
  Igaza van. De nagyjából erre is számítok, amit, hogy történni fog, tudom, hogy nem becsülnek meg, de nincs is ezzel igazán baj. A parabatai-omat visszakaptam, és bár még csábít, hogy valamilyen módon véget vessek a pályafutásomnak, igyekszem erős maradni és kitartani. Főleg miatta, de néha nem olyan könnyű, mint sokan hiszik, a segítségem viszont megvan.
  -Igazat kell adnom- Ismerem be végül, mert próbálom megmutatni, nem minden árnyvadász olyan gőgös és büszke, mint a legtöbb. Vannak kivételek a fajtán belül is. Ahogy a velem szemben álló vámpírról is hiszem, nem olyannak tűnik, mint a többi, akikkel eddig találkoztam.
  -El tudom képzelni… -Nekem valószínűleg nem lenne jó, ha valaki átváltoztatna, hiszen a korábbi konfliktusok miatt a valamilyen oknál fogva átváltoztatott árnyvadászok a falkán vagy klánon belül kitaszítottak és megvetettek. Nem szokták túlélni, ha megtörténik. Egy embernek talán megrázó a dolog, de rengeteget profitálhat belőle.
  -Pontosan. Itt az ideje a változásnak, kivetni a régi szabályokat, hogy helyet adjon a jobbaknak- Magam is ezen gondolkozom egy ideje, hogy nem jó, amit a Klávé csinál. Az anarchiának és forradalomnak persze pont annyira nincs értelme, mint a mostani helyzetnek, de ideje lenne megreformálni a dolgokat.
  -Ezen igyekszem, különben esélyem sincs a Klávé idióta szabályainak megváltoztatására. Időbe fog telni, de ha ez kell, hogy másokat ne kényszerítsenek nem kívánt házasságba, akkor megéri.


  Outfit: Link » @ «Music: Link

  Re: Fiedler Avenue

  on Vas. Jan. 15 2017, 23:22

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Fiedler Avenue


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:27