Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Clove Lakes Park

  Share

  Clove Lakes Park

  on Kedd 6 Okt. - 21:53

  First topic message reminder :  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 18:11

  Noel és Leo

  Csak csendben hallgatom, ahogy beszél majd az ötletre halkan nevetek.-Ez jó terv. Majd együtt motorozunk meg száguldozunk..-nevetek majd elvigyorodom ahogy simogatom a kezét és nézem őt.-Nem olyan nehéz megtanulni. Ráérez az ember és már meg is van.-mondom.-Majd szervezünk olyat is, hogy együtt vezetünk. Akkor elém ülsz be, és te fogsz kormányozni, én meg majd hátulról besegítek.-mondom a tervet ahogy lejjebb csúszok és felteszem a lábaimat a kormányra a fejemet meg az egyik combjára, kezeimmel pedig az övéit fogom és össze kulcsolom.-Noel...-mondom ki a nevét és kicsit elgondolkodom.-Tudod arra gondoltam, elutazhatnánk valahova ketten...vagy ilyesmi...Nem csak randizni, hanem ami jobban megismertet minket. Mert mégis elég hamar össze jöttünk, de közben alig ismerjük a másikat. Nem azért mondom mintha ez gond lenne, csak nem akarom, hogy váratlan dolgokba üssük bele a fejünket, vagy ilyesmi...Szóval ha elutaznánk valahova vagy valahol eltöltenénk napokat az segítene...-megint túl gondolkozok, és az agyam pörög ezerrel, és csak nézem őt miközben magyarázok nagy kék szemekkel fürkészve, nehogy valami olyasmit mondjak ami nem esne neki jól, vagy rosszul fogalmaztam meg a dolgot.-Persze ha benne van a klánod, meg az atyád....De gondolom mindenhova kísérnek, mondjuk az se baj csak szóval na...Néha nehéz úgy felkelni, hogy minden nap az estét várom, de közben a gondolataimban mászkálsz...Nehéz úgy egy állásinterjúra bemenni...-mondom, mert igen első találkozásunknál beszéltük a munka lehetőségeimet és igen felkerestem egy egyetemet és igen van fizika szak, és még vevők is rám az emberek. Csak éppen az elbambulásaim, és "Noel hiány" gondjaimat furcsálták.-És éjszakai tanulókat választottam, szóval lehet én is vámpír leszek.-vigyorodom el arra gondolva, hogy át kell szoktatnom magam a nappali alvásra. Mondjuk én bármikor képes vagyok aludni szóval ez nem lesz egy nehéz menet.  A hozzászólást Leo Veikko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 22 Jún. - 17:11-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 19:11

  Leo - Noel

  -Ugye? Akkor mehetünk együtt mindenfelé, és váltani is tudunk.
  Ötletei vannak, de úgy milyen jó lesz. Egyszer az egyikük vezet, aztán a másik, és senki nem fárad el annyira. Vagy de, lévén még nincs tapasztalata.
  -Akkor jó, szeretném mihamarabb. Oké. Ígérem, nem fogunk elesni. Remélem.
  Elneveti magát, mióta rákapott néha a tévénézésre is, látott motorversenyeket is, és lenyűgözte, amit a gyorsasági motorokkal tudnak. Na, ettől ő olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, örült annak is, hogy nem úgy szállt fel, leesett a másik oldalon. Akkor az életben nem indulnak el, mert képtelen lett volna feltápászkodni a röhögéstől.
  -Igen? Én vagyok.
  Képtelen kihagyni az ugratást, szemtelenül vigyorog mellé, és nem is akar komolyságot magára erőltetni. Most nem. Jól esik neki, hogy végre önmaga lehet, nem kell komolykodnia, figyelni minden egyes szavára, mozdulatára, nehogy az legyen belőle, hogy már megint elrontott valamit.
  -Ha Alexander elenged, akkor, akkor szívesen. Hová menjünk? Simán egy erdőbe, elzárva mindentől és mindenkitől vagy hová? Tengerpart éjszaka? De... neked semeddig nem tart, hogy megismerj.
  A temetőt most nem említi, szerinte az is marha romantikus, de persze csak neki. Viszont fellelkesül egyből, mert ez még egy plusz, ami miatt megéri küzdeni, hogy minél előbb önállóan közlekedhessen.
  Az utolsó mondatára megint vigyorog, mert tudja, hogy Leo simán kiolvas belőle mindent. Még. Majd erre is ráfekszik.
  -Igen, egyelőre biztosan, ezt nem tudom kikerülni, tudod, a biztonság. Megértem. Voltál? Ésésésés? Mit mondtak? Van hely?
  Ha Kyle elengedi, esetleg ő maga kíséri el, akkor is jönni fog valaki, ez tény, és erre jobb, ha Leo felkészül, mert ez egy darabig még így lesz. Amikor az állásinterjút említi, felvillanyozódik és egyből kérdez.
  -Akkor... akkor felvettek? Szuper. Többet tudunk találkozni, mármint, úgy. Érted?
  Mosolyog, még ennek is képes örülni, mert lehet, ez apróság másnak, neki nagy dolog. Lehet, hogy megkéri Kylet, ezt hdd hallgasa, mert csak az üzleti menedzsmentbe bele fog zakkanni. Igaz, éppen azon van, hogy ha képes rá, hadd tudjon le két évet egy alatt, azaz így a 4-et kettő alatt. Inkább tényleg nem alszik.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 21:01

  Noel és Leo

  -Legalább kiélvezed, hogy te vezetsz.-nevetek halkan és lassan elengedem a kezét majd mellkasomon össze kulcsolom őket.-És alszok legalább menetszélben.-gondolom végig a dolgot ha ő vezet. -Hamar bele jössz hidd el.-mosolygok rá kedvesen ahogy szemeibe nézek.-A ház az erdő mélyén nagyon király lenne. Valami kis tavacska mellé....és akkor ott fürdünk, eszünk, iszunk, táncolunk...szeretjük egymást...-súgom halkan mosolyogva ahogy nézem őt és vigyorgok.-Mert nagyon szeretlek.-nevetek halkan. A melóra csak megrántom a vállam.-Nem volt nagy kunszt. Pedig még ki is csíptem magam de utálok nyakkendőt hordani, meg zakót meg ilyen faszságokat...-mondom halkan ahogy más fele pillantok.-Szóval kinyaltam magam, minden aztán bementem, elmondtam, hogy nem veszem komolyan annyira a fizikát, fel fogok rúgni pár alap szabályt de biztosítom, hogy aki nálam tanul az nem bukik meg, legfeljebb mert hülye. De azt meg megmondom.-mesélem. -Tárgyaltak egyet aztán mikor vissza jöttek annyit mondtak, hogy hátfőtől kezdhetek. Hiány van fizika szakon.-nevetek halkan.-Ennyi a mese.-rántok újra vállat és szemeibe nézek újra.-Kicsi egyetem de jó diákok szoktak kikerülni ahogy néztem a dolgokat. Meg kicsit azért jól fog esni nekem is, hogy taníthatok.-Mert szeretek tanítani. Jó másoknak olyat át adni amit ők soha nem ismertek. És igazából a lényeg mindenhol ott van.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 21:45

  Leo - Noel

  -Oké, de mielőtt elalszol, várd meg, hogy biztos kézzel tartsam a kormányt.
  Elvigyorodik, hogy kétértelmű a megjegyzése, hát igen, de Leoé is az volt, szóval le is csapja a magas labdát azonnal.
  -Remélem.
  Leo haját kezdi el birizgálni, az esik kézre pont, és még mindig ott a vigyora, nem törli le az arcáról.
  -Jól hangzik. Remete élet, hogy megismerjük egymást, de ennyi program mellett lesz rá idő? Én is szeretlek.
  Tovább fojtatja a pajkos játékot, persze alig várja, hogy induljanak, sőt, legszívesebben már ott is lenne, elvonulva a világ elől. Szereti Leot, és mindent meg akar tenni azért, hogy el ne veszítse. Ő adta vissza a hitét, az életkedvét, az életörömét.
  -Nem csalódtam benned, de büszke vagyok rád. Csodálod? Ma már mazochista az, aki ilyen szakot választ be. Mindenki a könnyebb utat keresi. És igen, nem rossz, én szeretem.
  Örül leo sikerének, hogy ilyen könnyen felvették, és annak is, hogy akkor taníthat, amit ahogy eddig is érzett felőle, szeret is.
  Az, hogy kevesen mennek fizikára azt tényleg nem csodálja, normális embernek nem jutna eszébe, csak az elvetemülteknek.
  Az egyetemet pedig szereti, jó tanárok vannak, sokszor nincs szüksége arra, hogy átolvassaa a jegyzeteit, maximum akkor, amikor egyes kutatásokhoz kell összeszednie néhány dolgot, pontosan idézve.
  -Éééés mikor megyünk az erdő mélyére, mint egy druida?

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 22:04

  Noel és Leo

  Csendben hallgatom a szavait és hol vigyorgok, hol nevetek a dolgokon.-Hidd el, leszel olyan biztos, hogy rád bízzam.-kacsintok rá széles vigyorral. Veszem én a lapot. Célozgatunk mindenre és ez tetszik, de nem tudom, ő ebbe mennyire volt már benne...Pont ez a kis kirándulás, és ketten egy erdőben dolog majd ki hozza. Itt most nem teszem fel ezt a kérdést. Vagyis szeretném, de még túl korai...meg nem is alkalmas a hely.-A programok közben te néma kussba szeretnél ülni?-kérdezem ahogy apró ráncok jelennek meg a homlokomon és mosolygok rá.-A programok közben tudod beszélgetni is lehet.-nevetek halkan.-Csivitelni, elmondani minden félét..-ecsetelem ahogy vigyorgok rá.-Nem mondanám annak....Mármint nem azért mondom, mert valóban ritka, és nem komplett az olyan valóban aki ilyennel foglakozik..Néz csak rám.-nevetek halkan.-Már megérte elmenni büszke vagy rám.-és elégedett vagyok innentől a fejemmel. Enyém a világ! -Mehetek meghódítani a földet!-Emelem meg a kezem mint valami harcos!-Megyek is.-kelek fel, hogy indulok de csak nevetve szórakozok. A kérdésre vissza hajtom lassan a fejemet és elgondolkodom.-Mondjuk következő találkozásnak? Addigra megszervezem, te szépen megsimogatod apucit, aztán beteszlek a pakkomba és meg se állunk az erdő mélyéig.-mondom ahogy vigyorgok miközben figyelem.-És melyik erdő mélyére menjünk?-kérdezek vissza, ne csak én érvényesüljek a szervezésben.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Szer. 21 Jún. - 22:35

  Leo - Noel

  -Ha te mondod...
  Vigyorog, lehet beszélgetni virágnyelven is, és éppen azt teszik. Az, hogy soha nem volt senkije és sosem volt senkivel, az egy cseppet sem zavarja.
  -Persze. Szerettem volna kipróbálni, milyen az, amikor némasági fogadalmat teszek. Vagy ezt még nem mondtam?
  Naná, hogy elvicceli a dolgot, de olyan komoly ábrázattal adja elő, ahogy csak lehet.
  -Tényleg? Hű, ez eszembe sem jutott.
  Tovább "provokálja" a férfit játékosan, mert annyira édesen magyaráz, nem akarja félbeszakítani azzal, hogy ezt tudja ő is.
  -Viszont van egy előnye. Feldobod az óráidat. A diákok sokkal obban kedvelik a nem hagyományosat. Az unalmas.
  Bólogat, igen, tényleg büszke Leora, annyira örül annak, hogy máris állást kapott, és ráadásul ott, ahová ő is jár. Így még többet tudnak találkozni majd.
  -Gyalog kicsit hosszú ideig fog tartani.
  Elneveti magát és megcsókolja a férfit, hát itt ne hagyja már egyedül, akkor megy vele ő is.A szervezésre bólint, ő benne van, minél hamarabb, annál jobb. Csak Kyle engedje el.
  -Megsimogatni fogom, de megkérem rá, ez nem kérdés. Hm... itt van a környéken egy erdő, ott láttam egy remete lakot is, ha az megfelel. Takaros kis kunyhónak tűnik.
  Járt már arra, mikor felderítette a szigetet, meg is lepte, hogy itt ilyen is van. Az szerinte tökéletes lesz majd, tényleg otthonosnak nézett ki és elhagyatottnak.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 22 Jún. - 17:09

  Noel és Leo

  Hallgatom ahogy mondja az ugratós poénokat és egyre magasabbra szalad a szemöldököm, ahogy a mosolyom is. Lassan felemelkedek ahogy leteszem a lábaimat és átfordulok vele szembe majd combjaira simítva térd hajlataiba fogva húzom az ölembe, és simítok derekára ahogy szemeibe pillantok elvigyorodva majd hosszan ajkaira csókolok. Nem engedve el, addig élvezem amíg nekem nem kell annyira a levegő, de kezeim derekáról oldalán felfutnak lassan majd arcát cirógatják vagy hajába futnak tincseit finoman meghúzva ahogy kihúzva magam simulok hozzá szorosan majd lassan elengedve nézek szemeibe.-Egy büdös bogár vagy....-nevetek halkan ahogy végig a kék szemekbe nézek ujjaim finoman cirógatják meg az arcát majd a nyakát.-Majd meglátom milyen lesz...Lehet egyesek pont a hagyományos miatt nem fognak szeretni, vagy ilyesmi. mindig van valaki aki csak a rosszat fedezi fel a dolgokban.-mondom ahogy megrántom a vállaimat.-Majd beindul valahogy.-engedem le a kezeimet magunk közé és az ő kezeit veszem a kezeimbe.[color=#0066cc]-De befejezve a munkáról való témát, és vissza térve magunkra...-magyarázom ahogy felnézek kezeinkről.[i]-Ha én mondom az mindig úgy van.-vigyorgok.-Rendben. Utána fogok nézni ennek a remete laknak.-kulcsolom össze ujjainkat.-Aztán lehet vissza se jövünk.-nevetem el magamat.-Simán ott maradnék veled örökre...Erdő, vadászni lehet, jó párszor kirabolunk pár kórházat vérzacskók miatt de azt könnyen el lehet tusolni.-mondom a "zseniális" tervemet.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 22 Jún. - 19:00

  Leo - Noel

  -Ezt már nem tudta elviselni az egód, igaz?
  És még mindig nem fejezi be, de annyira szeretetteljesen mondja, hogy nem lehet rá haragudni emiatt.
  Szarkasztikus a humora, ezt kevesen értik vagy szeretik, de legalább saját magán is tud szórakozni.
  Elneveti magát, mikor Leo az ölébe húzza, szorosan öleli és hosszan csókolja, tényleg csak akkor hagyja abba, mikor a férfinek levegő kell, de még mindig megmarad egy pajkos kis mosoly a szája szélén.
  -Akkor azok ki fognak bukni és ennyi.
  Vigyorog. Szerinte ha Leo ilyen a katedrán is, mint a való életben, akkor nem lesz semmi gond. Imádni fogják... ő meg féltékeny lesz.
  Játékosan piszkálja Leo haját, majd a kezét fogja meg, és el sem engedi.
  -Főleg, ha sok gyakorlással jár.
  Magas labda itt, magas labda ott, mert persze miért ne adjon egyet ő is a férfinek... ettől függetlenül vigyorog, aztán bólint.
  -Nagyon utána sem kell nézni, bármikor oda lehet menni, és nem sokan tudják, ott van. Ó, azt még nem tehetem meg, de szívesen elvonulnék a világ elől egy kis időre veled. Úgy pár hónapra... indításul.
  Gyorsan összeborzolja Leo haját nevetve, aztán megcsókolja, mielőtt ő is megtenné az övével.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 22 Jún. - 19:58

  Noel és Leo

  -Nem tetszik az egóm?-kérdezem ahogy combjára teszem egyik kezem és lassan cirógatni kezdik ujjaim. A kibukásra csak megemelem kezeim, hogy én mosom őket.-Ő döntésük. De készülj fel, sokat tudok panaszkodni, ha hülyékkel vagyok össze zárva, és nem tudtam máshol kiadni akkor néha elborul az elmém.-mondom ahogy beharapom az alsó ajkamat, majd a következő mondatra erőseben megharapom, mire kifut belőle a vér majd hagyom kiesni fogaim alól.-Nos, akkor nagyon sokat fogunk gyakorolni. Aztán már mestere leszel a dolgoknak.-mondom ahogy rejtélyes mosoly ül az arcomra, de agyban már minden forog le mint egy filmben. Szeretek labdázni, és vissza dobom neki. Szeretném megtudni mit kezd vele, vagy velem vagy ilyesmi. De egyenlőre elégedett vagyok csak a szó párbajjal is. [color=#0066cc]-Oké akkor nem ellenőrizgetek, csak össze pakolom a kis motyómat, elmegyek érted azt megyünk.-mondom ahogy megpaskolom a combját majd finoman bele markolok.[i]-Elégedett vagy büdös bogár?-kérdezem és orrára puszilok majd hagyom, hogy a hajamba túrjon és halkan elnevetem magam majd halkan morgok egyet a szájába és tarkójára simítva húzom jobban magamhoz és lassan elengedve finoman beletúrva a hajába húzom kicsit hátra a fejét és finoman megcsókolgatom a nyakát majd lágyan megharapom válla és nyaka találkozásánál a bőrt. Elengedve kezeit simítok derekára és kulcsolom össze rajta a kezeim és elégedett vagyok.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 22 Jún. - 21:05

  Leo - Noel

  -Hm... Azt hiszem...de, ha nem lenne, én sem lennék, vagy ilyesmi.
  Átöleli Leo derekát, még mindig mosolyog, és úgy tesz, mint aki elgondolkodik ezen az egó kérdésen. Mintha nem tudná a választ, persze, hogyne.
  -Jó, veszek füldugót, és leszek olyan rendes, hogy megnyugtatlak. Ezt így együtt.
  Megint vigyorog, persze érti, nem lehet könnyű tanítani, hiszen annyiféle ember és nem ember létezik, a képességek is mások. Ahhoz, hogy valaki ilyesmire adja a fejét, végtelen türelem kell, és Leonak az van. Hiába akarja az ellenkezőjét állítani, igenis van neki, nagyon is sok.
  -Oké. Az állóképességemmel nincsen problémám.
  Sejtelmes mosolyt nyom el, Leo úgy érti, ahogy akarja. Azt pedig egyáltalán nem is akarja eltitkolni, hogy tapasztalata az annyi van, amennyit a múltkor megjegyzett... de nem elveszett, arról szó sincs. Hirtelen, de óvatosan markol bele a férfi fenekébe, tényleg nem kell félteni.
  -Rendben. Én viszont betartom a protokollt, tudod, azt nem tudom elkerülni, de nem is akarom. Nem szeretnék bajt.
  Ennek ellenére nagyon lelkes, alig várja a kirándulást, még ha nem is mennek messzire. A lényeg, hogy együtt lehetnek majd, semmi más nem számít. Már ha Kyle elengedi, bár nem hinné, hogy a megfelelő óvintézkedések mellett nemet mondana, de akkor is ő mondja ki a végső szót.
  -Hogyne, csak nem tudok dorombolni.
  Elneveti magát, és ismét megcsókolja a férfit hol játékosan, hol szenvedélyesen. A csókokra és harapásra felsóhajt, nincsen fából, hiába már csak létezik. Két keze közé fogja a férfi arcát, úgy támasztja neki a homlokát.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Pént. 23 Jún. - 16:47

  Noel és Leo

  -Ne játszd a naivat, egyáltalán nem veszem be, és nem is áll jól.-mondom vigyorogva ahogy füléhez hajolok és finoman bele harapva fülcimpájába húzom meg lágyan majd elengedve hallgatom ahogy orrommal lassan végig simítok arcának élén.-Füldugót...inkább valami diáknak öltözött bábut dobj elém, és szét szedem. Aztán jól leszek.-gondolom végig és halkan elnevetem magam. Halkan morranok jól esően ahogy fenekemre teszi a kezét és bele simulok, majd szemeibe pillantok.-Lehet a végén te fogsz engem tanítani?-kérdezem apró csókot lehelve az ajkaira, majd lassan végig húzom harapásom apró nyomán az ujjaimat, lassan végig mellkasán, korcsolyáznak az ujjaim, és az én forróságom kicsit lehűl az ő hidegétől, de pont így jó. Megnyalom alsó ajkamat majd újra megcsókolom ahogy combja alá csúsznak kezeim és megemelve húzom jobban az ölembe és simulok hozzá szorosan ahogy fenekére teszem a kezeim és bele markolok. Nagyon is tetszik. Kis tenyérbe illő.-Kis fokhagyma valagú..-paskolom meg ahogy elválnak ajkaim és rá vigyorgok szélesen majd újra megcsókolom ahogy szorosan tartom és nem engedek csak tartom az ölemben és beszívom alsó ajkát ahogy bele is harapok majd elengedve nézek szemeibe.-Mindig ezt mondjuk, hogy nem szeretnénk bajt...Igazából a baj talál meg minket.-susogóm ahogy simogatom a fenekét.-De persze ez alap. Nem akarom még jobban elásni magam az apuci előtt.-mondom halkan ahogy más fele pillantok majd vissza rá.-Amúgy legközelebb ha találkozok vele, uramozzam? Vagy após, esetleg papa?-kérdezem és halkan elnevetem magam a gondolatra.-Vicces lenne. De mondjuk tuti ott áshatnám meg a síromat.-gondolok bele jobban. Mondjuk hányszor megvertek tiszteletlenség miatt. Hiába ez hozzám jár. Néha mindenkit úgy kezelek ahogy magamat kezelném. Vagy sokszor elfelejtem, hogy a másik mennyivel felettem valóbb mint én...Rá pillantok.-Dorombolni nem is kell, elég, hogy itt vagy és vigyorogsz rám, és foghatom a feneked.-mondom ahogy ajkaira puszilok.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Pént. 23 Jún. - 21:41

  Leo - Noel

  -Biztos? pedig édesen tudom előadni.
  Vigyorog, bár igaz, ő is viszolyog tőle, de néha olyan jól esik bebújni a kamasz álarca mögé. Kár, hogy aki ismeri az egyáltalán nem hiszi el. Kyle sem. Kapott is érte rendesen nem is olyan régen.
  -Babát? Nem, még megvádolnak azzal, hogy nem viseled el a diákokat.
  Elneveti magát, eképzeli Leot babákat tépkedve, ahogy a szobát beteríti a vatta és minden egyéb, amiben bokáig gázolnak.
  -Attól nem tartok.
  Vigyorog, és még inkább közelebb húzza Leot magához, azaz ő simul az ölébe. Vannak vágyai, mint mindenkinek, és lehet rutinja semmi, de ösztönei akadnak.
  Egyelőre ártatlan játék, vagy ha nem is egészen ártatlan, de még játék, hergelés és nem több, mégis élvezi, és provokál is.
  Kezét aférfi pólója alá cúsztatja, meg sem áll a mellkasáig, közben a nyakát borítja apró csókokkal.
  -Te sem panaszkodhatsz, pont kézbe illő.
  Vigyorogva csókolja meg Leot ismét, esze ágában sincs elhúzódni, tökéletesen érzi magát.
  -Ezt már én is mondtam, deeee... nem hitték el.
  Konkrétan senki, de azért néhányszor ellőtte, hátha. Mert ez így van. Sokszor semmit nem csinál, de a baj az jön magától. Ujjai Leo hátán cikáznak, de az apuci kijelentésre megállnak.
  -Leo, szeretlek, nagyon szeretlek. Ne ölesd meg magad légy oly szíves, jó? Alexander nem szereti az efféle humort. Nem fiatal, tudod jól, és nem lennék boldog, ha végig kellene néznem a halálodat.
  Már a múltkori is necces volt, ő csodálkozott a legjobban, hogy Kyle mennyire rugalmasan kezelte a helyzetet... szinte végig, de nem biztos, hogy egy ilyen megjegyzés után is így tenne.
  -Akkor jó. Nem fogok elszökni.
  Nevetve tér vissza az ugratáshoz és az újabb csókhoz, egyszerűen imádja.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Pént. 23 Jún. - 22:26

  Noel és Leo


  Hallgatja és homlok ráncolva néz végig rajta majd megrázza a fejét.-Nem....nem édes. Inkább most erősen megharapnálak.-mondom ahogy össze csatintom a fogsoromat, és rá vigyorgok.-Ki mondta, hogy tudnának róla? Szépen a szőnyeg alá kell húzni aztán megpaskolni és nem is látja senki.-mondom tök egyszerűen elmagyarázva. Felszisszenek a simogatásra és hirtelen enged a testem és lazulok el, vagy olvadok mint a fagyi. Imádom a simogatást. Főleg az ő kis hideg ujjai...Olyan finomak. Ahogy a nyakamat csókolgatja lehunyom a szemeimet majd ujjaim a nadrág szélét kezdik piszkálni, majd lassan alá csúsztatva a kezem kezdem simogatni finoman popsiját ujjaimmal miközben csókoljuk egymást.-Még ha tapasztalatod nincs is, tudod hogy intézd el az agyamat addig míg ki nem jutunk abba a kis remete lakba...-súgom ahogy egy pillanatra elválok tőle...és már folytatnám tovább mikor jön a komoly beszéd. De most valahogy nem tudom komolyan venni. Játszani akarok tovább...-De itt vagyok....Megúsztam, és jól vagyok, és nem fogok ilyeneket mondani előtte, remélem ezt azért nem nézed ki belőlem akár milyen hülyének is mutatkozok. Jó vannak szeszélyes pillanataim, de....igyekezni fogok.-mondom teljesen őszinte kis rossz gyerek fejjel.-És igen én nem panaszkodok, mert nagyon is jó seggem van.-Tudom. Sokat dolgoztam magamért, de lám most szexi vagyok, és nekem tökéletes. És Noelnek is tetszik, ami még hízlalja az én csodálatos egómat. Bizony Leo, a föld körülötted forog. El tudom képelni magam, egy hatalmas arany trónusba ahogy flegmán lenézek a népre és szőlővel etetnek. Igen...ez nagyon bejönne. -A bajjal pedig ne foglalkozz, általában minden jó elöljárója.-adok egy cuppanós puszit a nyakába majd harapom meg erősebben, végül elengedve nyalom meg a számat, ahogy rá nézek, ártatlan szemekkel.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Szomb. 24 Jún. - 10:43

  Leo - Noel

  -Miért nem? Néha jó ám, próbáld ki.
  Vigyorog, ő már csak tudja, persze a legtöbb esetben ez csak egyszer játszható el, de azért megéri.
  -Igazad van. Maximum akkor lehet észrevenni majd, ha hasraesünk benne. Tökéletes terv.
  Belfeledkezik a simogatásba, ahogy felfedező útra indulnak az ujjai, annyira jó érezni Leo minden rezdülését, a meleg bőrét, az illatát. Az érintésébe beleborzong, az ágyéka ezerrel lüktet, és még közelebb húzódik a férfihez.
  Minden pillanatot ki akar használni míg együtt vannak, míg el nem jutnak a remete házba, és folytatná is, ha Leo nem ut el a papáig és társaihoz.
  -Akkor jó.
  Elmosolyodik, reméli, hogy tényleg így lesz, mert ha őt kérdezné a férfi, sokszor még maga sem igazodik ki az atyján, akkor egy idegen...
  -Érzem... és tetszik amit érzek.
  Megint vigyorogni kezd, mert persze el nem engedte volna Leo fenekét, az egyik keze még mindig ott van.
  -Kivéve amikor nem, de most nem érdekel.
  Azért tudna az ellenkezőjéről is mesélni, de majd egyszer, egyelőre elnapolja a témát, hiszen sokkal fontosabbnak tartja, hogy Leot csókolja tovább, és folytassa a felfedező utat az ujjaival mindenfelé.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Szomb. 24 Jún. - 18:38

  Noel és Leo

  -Nekem nem menne.-nevetek halkan ahogy szemeibe nézek.-Én nem tudok ilyen mesterien színészkedni.-mondom ahogy ajkaira pillantok, és rá puszilok.-Párat majd ki is lehet dobni. Amiket fel is gyújtok...-gondolkodom el ahogy simogatom kezemmel, és ahogy közelebb csúszik kezemmel húzom magam felé, és a nadrágja nyomása megnyomja kicsit az enyémet mire jobban bele markolok a fenekébe és mordulva vigyorodom el. Ahogy simogat lassan fújom ki az ajkaim között, a forró levegőmet a nyakába és egyik kezem végig fut a csípőjén majd bele túrva tarkója fölött a hajába nézek szemeibe és csókolom meg több szenvedéllyel, és vadabb is leszek. Ajkait harapom, fedezem fel a nyelvemmel a száját, és élvezem ahogy össze simulunk. Ahogy élvezem, hogy is hatunk egymásra. Lassan elengedve száját finoman harapom meg ajkát és húzom meg egy kicsit majd engedem el és hajolok nyakához ahogy áll ívétől csókolom lefele egészen addig ameddig a ruha engedi. Lágyan megszívva a bőrét itt ott, vagy fogaim nyomai maradnak meg ahogy simogatom a bőrét és lassan fenekéről levéve a kezem simítok végig a póló alatt derekán majd finoman cirógatom a hasát, és hasa alját a nadrág felett....-Örülök, hogy bejön. Nekem is nagyon bejön, amit fogok, amit simogatok, amit csókolgatok...vicces, hogy csillag nézőbe jöttem mert azt hittem az fog érdekelni, de valahogy ez most sokkal jobb.-morgom a nyakába ahogy ismét szemeibe nézek és újra megcsókolom.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Vas. 25 Jún. - 17:44

  Leo - Noel

  -Dehogynem. Nekem is megy.
  Azt elfelejti, hogy neki egyszerűbb a dolga, lévén pont akkor lett vámpírrá, amikor sokak szerint nem kellett volna, így a kamaszkori sajátosságait természetesen hozta magával.
  -Piromán… azt jobb, ha nem nézem meg.
  Elvigyorodik, sajnos a tüzet kerülnie kell, hiába dolgozik ezerrel, azért jobb nem kísérteni a sorsot, ha lehet. Közelebb csúszik Leohoz, bár ő is húzza az ölébe, az érzés intenzív és hirtelen, bele is remeg. Tagadhatatlan a hatás, reflexből markol Leo fenekébe, még közelebb akarja magához tudni, az apró csókokat és a simogatást abba nem hagyja, keze a férfi hátáról a mellkasára siklik, aztán a hasára.
  A forró levegő ingerli, szenvedélyesen csókol vissza, egyre követelőzőbb, és esze ágában sincs lassítani, még akkor sem, ha muszáj lesz várniuk a remetelakig. Azért egy kis játék belefér, és ez a játék igenis izgató, kellemes és magával ragadó.
  -Még nézhetünk csillagokat, fent vannak, láttam.
  Két csók között jegyzi meg, mert esélyes, hogy az a program ma kimarad… kivéve, ha valaki nem szakítja félbe őket.
  Mert tény és való, sokkal jobb elfoglaltságot talált, Leot magát. Felfedezni minden kis zugot, területet, ízlelgetni, érinteni, ezek valahogy most jobban érdeklik a csillagoknál.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Vas. 25 Jún. - 18:29

  Noel és Leo

  -Majd tanítasz pár mozdulatot...fogást, esetleg arc mimikát.-súgom ahogy pár centire elválok tőle és szemeit nézem, majd ajkait és apró, de hosszú puszit nyomok rájuk. Hogy megduzzadtak...-Piromán....nem a tűzzel szoktam játszani...a nem éget annyira...-vigyorodom el, ahogy lassan végig húzom az ujjamat a nadrágja dudorán, majd a combján ahogy kicsit jobban bele nyomom az ujjaimat.-Szeretem a veszélyesebb játékokat.-susogóm, és sokkal bujább a hangom. Nem akarok várni....Olyan messzinek érzem, azt a remete lakot, hogy ismét vele legyek....De vissza kell löknöm, telhetetlen szörnyemet, de legszívesebben felzabálnám...Megremeg, mire elnyílnak ajkaim és figyelem majd nyakához hajolva fújok bele forró levegőt majd csókolgatom meg újra és az érintései ahogy simogat...Libabőrös leszek tőle. Mélyen magamba szívom a illatát és kezeim felfutnak a póló alatt gerincén és lapockáján majd vissza oldalán le és bele markolok csípőjébe, ahogy megemelem és kezeimet össze kulcsolom a feneke alatt és ha úgy vesszük magamra emelem, mire leengedve az én nadrág dudorom nyomódik neki. Szeretném, ha érezné mennyire hatással van rám. Ez általában pozitívan hat, a tapasztalatlanokra. Megerősítés, mennyire is ügyesek abban amit csinálnak. Ahogy hasamat érinti kicsit gyorsabban szívom magamba a levegőt, és keze alatt emelkedik a hasam, majd lassan, enyhén megremegve húzódik össze. Ahogy mellkasomat simogatja felnézek rá, és elvigyorodom, ahogy fenekembe szorít, majd hajába túrva húzom le magamhoz ajkait és csókolom meg újra ahogy tincseibe futnak ujjaim és enyhén megszorítják és húzzák meg. Lassan elengedve ajkait támasztom homlokomat az övének.-Ha így folytatjuk, elfajulnak a helyzetek...-nem bánnám, de gondolom nem a motoromon akarja elveszteni a szüzességét. Egyszer majd Rosen is, de nem hiszem, hogy most jött el ennek az ideje...

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Vas. 25 Jún. - 20:20

  Leo - Noel

  -Igen. Valamit... én is tudok talán.
  A kétértelmű megjegyzéseket ő is folytatja, ez bőven belefér, hiszen azt sem tagadta vagy titkolta sosem, hogy Leo az első, akivel komolyabbra fordult akármi is.
  -Azzal ne is, főleg... ha lehet... mással is.
  Megint provokál, tudatosan, mert egyszerűen kívánja a férfit, és ezt a tudtára is akarja adni, nem titok.
  -Az a baj, hogy én is.
  Elvigyorodik, mindig is a tűzzel játszott, ha azt nézi, pengeélen táncolt, a léte volt a tét, és már most sincs több dobása, Kel megmondta, de ez akkor is édes játék, és közel sem olyan veszélyes, mint az eddigiek.
  Egyrészt, itt nincs a kutya sem, már a kísérőjén kívül, aki diszkréten elvonult, másrészt ebben tényleg nincs semmi veszélyes. Egyszerűen csak... szeretik egymást.
  Lehet, nem éppen ez a megfelelő hely és alkalom, de akkor sem akar elszakadni Leotól, tovább simogatja a hasát és a mellkasát, apró csókokkal borítja a nyakát és az ajkait. Ahogy a férfiasságát érinti, felnyög,
  Az ágyéka lüktet, nem is akarja titkolni, hogy Leo milyen hatást váltott ki belőle, érezhette és érezheti is, amikor tényleg magára emeli.
  Elmosolyodik, a lakba menne legszívesebben már most, vagy valahová kettesben, mert semmi kedve befejezni amit elkezdtek.
  Nem kellene tartóztatnia magukat, már Leo övét is kicsatolta volna, de most be kell érnie ezzel és a forró csókokkal.
  -Egy cseppet sem bánnám... ha... tudom, nem lehet.
  Nem, nem lenne ellenére, egyáltalán nem a helyszín érdekli, csak Leo, vele pedig bárhol és bármikor, még akkor is, ha egy motor nem éppen a legkényelmesebb, de szerencsétlen már úgy is láthatott mindent.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Vas. 25 Jún. - 20:38

  Noel és Leo

  Halkan nevetek magunkon. Mennyire vicces látvány is lehetünk. két felajzott férfi. Ha látnám magunkat kívülről...Össze szorítom az ajkaimat, és lassan megsimogatom az arcát ahogy lassan megmozgatom a csípőmet alatta, és másik kezem lefut a karján, majd az oldalán a csípőjére. Nem is értem...miért ne tehetnénk meg? Hiszen ahogy érzékelem őt se zavarná, hát akkor engem pláne nem zavarna....82 évem alatt megértem már pár dolgot. Jó a nagyobbak biztos pofán röhögnének, de ilyesmi téren azért szerintem ez elég nagy szám.-Nem is tudod, milyen jókat játszanék....Mikor eljöttél, az álmomban is ott voltál. Olyan gyönyörű hangon még senki nem súgta a nevemet...-igen mert álmodtam vele, és a reggeli erekció na az...örülök, hogy nem aludt velem.-Mással játszani...én veled akarok játszani...-súgom ahogy bele harapok a fülcimpájába majd elengedem és suttogni kezdek.-A gyönyörű kis ajkaiddal, lassan végig csókolni, minden...egyes...apró...pontodat.-szótagolom olyan lassan ahogy csak lehet. A nyögése bele nyilal az ágyékomba, és beszívom alsó ajkamat majd ajkaira nyalok és hosszan megcsókolom ahogy fenekére simítok kezeimmel és belé markolok. Ez a popsi...meg lesz a gyengém rajta....Elválva tőle hajolok mellkasához és a pólón keresztül puszilok mellizmára majd bimbójára. A másik fétisem....Végig húzom rajta a nyelvem majd csókolok rá, és halk morranó hangot adok ki. Az enyém...A mondatra lassan elengedem és fel pillantok kék szemeibe.-Tulajdon képen miért is? te is akarod, érzem, én is nagyon akarom....Nem...nem követelőzni akarok, csak igazából nem tudom a "nem" okát.-gondolom végig a dolgot.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 29 Jún. - 20:45

  Leo - Noel

  Nem lenne rajtuk kívül senki más itt, már egészen máshol tartana, ahol nem kell a vágyait kordában tartani, ahol azt teheti, ami jön. Leo hatással van rá és ő is hatással van rá, hát miért ne eshetnének egymásnak? Ezt szeretné, ezt tenné, és mégis megálljt "parancsol". Most még.
  -Pedig nem vagyok szirén.
  Elvigyorodik, ezt nem tudta volna kihagyni, persze, hogy be kellett löknie, de ettől függetlenül örül annak, hogy Leo álmában szerepelt. Akkor ezzel nincs egyedül, és a gondolattól széles mosoly terül el az arcán, az egyéb hatásokról inkább nem beszél.
  -Azt el tudnám viselni... mindenhol, de... nem maradnék az adósod.
  Kívánja a férfit, ez tény és való, azt is elviselné, ha napokig csak kettesben lehetnének.
  Leo övcsatja környékén kezdi simogatni, azaz inkább folytatja, hogy utána szenvedélyes csókot váltson vele és még inkább hozzá simuljon. A markolásra imét felnyög, és nem sok híja van, hogy letépje a férfi pólóját is, meg mást is.
  Mégis visszafogja magát, mert van egy zavaró tényező, amitől nem tud elvonatkoztatni, és az a valami, azaz valaki nincs is olyan messze tőlük.
  -Nesze neked romantika. Nem vagyok prűd, de azért nem vágyom nézőközönségre, ha nem baj... . viszont kedvem szerint a földre ráncigálnálak.
  Az elejét elröhögi, mert hát na, legszívesebben most tényleg lerántaná Leot a földre, de azért itt van a kísérője is, és lehet, elfordul diszkréten, de azért nincs köztük egy fal sem. Nem lenne itt, már rég nem a motoron ülne.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Clove Lakes Park

  on Pént. 30 Jún. - 22:59

  Noel és Leo

  Csak csendben hallgatom, és vigyorgok minden egyes mondatára.-Pedig elmehetnél annak is. Megvan a magad vonzása...Amit én nagyon szeretek.-susogóm, ahogy szorosabban vonom magamhoz.-Azt nem kétlem, hogy nem fogjuk vissza adni egymásnak.-vigyorgok mint egy rossz kisfiú. Derekát kezdem simogatni és lassan vissza veszek, a dologból, mert ebben igaza van.-Megtartom magamat a remete lakig.-mondom egy széles vigyorral ahogy szemeibe nézek és halkan nevetek, ahogy ujjaim lassan felfutnak hajába majd arcára.-Oh...szóval már rég a fűben henteregnénk. Hmmm....nem is lenne rossz ötlet. Csillagos ég alatt.-susogóm, majd ajkaira lehelek és hosszan megcsókolom majd lassan elválva tőle, hallom meg a karórám pittyegését. Nem takarom a csalódottságomat...Halkan fújok egyet majd lepillantok a kütyüre ahogy kicsit eltávolodok tőle.-Mennünk kell...-mondom halkan egy félmosollyal. Nemsokára jön a nappal.-mondom ahogy szemeibe tekintek.-Beszélj apucival, és pakolj össze aztán alig várom, hogy megint lássalak, vagy a lakásomon, vagy ebben a zugban.-mondom sok puszi között, majd megvárom, míg kimászik az ölemből és átfordulva fogok Rose kormányára, majd amint ismét mögöttem ül, gyújtom be a gázt és fordítom meg a motoromat egy pördüléssel.-Kapaszkodj baby!-vigyorodom el, és elengedve a féket húzom be a gázt és indul meg az én kis drágám, mintha fecskét engedtek volna szabadon. Úgy repül mint még soha. hamar be is visz minket  a városba. Ugyan oda hajtok ahol össze futottunk  és megállva állítom le a motort.-Vigyázz magadra büdös bogár.-mondom ahogy nézek rá majd megfogva a kezét csókolok rá és szélesen elvigyorodok.-Aludj jól, és tudd...nagyon szeretlek.-mondom majd lassan elengedem a kezét, és újra elindítva a jószágomat kacsintok rá majd megindítva az utca végén lefordulva jobbra tűnök el a sötétben.

  Köszönöm a játékot! <3 wow )

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Clove Lakes Park

  on Hétf. 13 Nov. - 18:58
  Vitaly

  és

  Mikhal

  [You must be registered and logged in to see this image.]


  Kellemes, ez a késő délután. Már lassan 4 hete, hogy immár szabad vagyok a testemmel. Még vannak fájdalmaim olykor, és furcsa rángásaim, de még nem tudom eldönteni, hogy Chris varázslata hat rám ilyen sokáig, vagy a pióca utáni helyet tölti be a testem. Azért kaptam egy csodálatos megmaradt heget ajándékba a lapockámon ahol távozott a kis jószág. Így, hogy búra alatt van, sokkal kultúráltabb dög. Enni viszont nagyon tud, és keresi a pillanatot, hogy újra emberi testbe mászhasson, így az etetését is, nehézkesen de megoldottam. Azonban most nekem is van kedvem kimozdulni, és....már nem akarok magammal foglalkozni. Össze is pakoltam egy kisebb táskát, és valami túra cuccot is szedtem össze. Már egy ideje Vitaly maga alatt van az miatt a szerelmi ügy folytán. Szeretném kicsit kizökkenteni őt. Elzavarni a gondolatait vagy ha nagyon nehéz neki akkor ossza meg velem és én is megosztom vele az enyéimet. A szobájához megyek, és megemelve a kezem kopogok be majd ha bejárást kapok, lassan benyitok. Berendezte magának, és valóban ez olyan Vitalys lett.-Szia!-köszöntöm, és most kis izgalom van bennem, hogy mennyire fogja díjazni az ötletet de szeretném, ha kimozdulna velem. Mind a kettőnknek jót tenne.-Arra gondoltam, hogy....eljöhetnél velem egy kis túrára.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel, és most igyekszem a legkedvesebb arcomat nyújtani.-Neked is, meg nekem is jót tenne. Friss levegő, séta, beszélgetés, nem fogod megbánni.-mondom ahogy ott állok a táskámmal és kicsit butának érzem magam. De a legutóbbi látomásaim óta...ő az egyetlen aki gyilkolási szándékom ellenére is most ide költözött és most testvérének mond....  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Clove Lakes Park

  on Pént. 17 Nov. - 23:08

  Mikhal & Vitaly
  Az utóbbi pár hét mindenkinek nehéz volt. Miután a bátyámhoz költöztem, megígértem, hogy segítek neki megszabadulni apánk élősködőjétől, és néhány nappal az érkezésem után meg is próbáltuk. Azonban minden balul sült el, és amit segítségnek szántam, az csak tovább rontott az állapotán. Szégyelltem magam, és még csak jóvá sem tudtam tenni. Valaki más viszont megtette helyettem, mivel Mikhal még időben megtalálta azt, akiről igazából szólt a rejtvény. Hatalmas megkönnyebbülést okozott, hogy végül minden rendbe jött, de még utána is rosszul éreztem magam, amiért nem tudtam segíteni. Még a közelben sem voltam, mikor megtörtént. Két napot az én lakásomban töltöttünk Luke-kal, mert túl veszélyes lett volna a közelben tartózkodni, mialatt a másik boszorkánymester elvégezte a varázslatot.
  Azóta négy hét telt el, a testvérem mondhatni felépült, én pedig még mindig nem léptem előrébb onnan, ahol akkor voltam, mikor ide költöztem. Próbáltam hasznosan tölteni az időt, különböző varázslatokat végre hajtani megrendelésre, vagy démonnyelven íródott szövegeket fordítani, de semmi sem segített. A gödör mélyén éreztem magam, képtelennek bármi értelmesre, és teljesen feleslegesnek.
  Aznap éppen a szobámban ültem, ahogy olyan sokszor, és a kis kanapémon ülve olvastam egy könyvet. Kivételesen nem varázslatot tanulmányoztam, csak egy teljesen átlagos kalandregényt bújtam, puszta szórakozásból. A kopogásra azonban felemeltem a fejem, és a könyvjelzőmet a helyére téve becsuktam a kötetet.
  - Szabad! - szóltam ki, és néhány pillanat múlva a bátyám jelent meg az ajtóban - Szia! - köszöntem neki, majd letettem az ölemből a könyvet magam mellé - Minden rendben? - kérdeztem azonnal. Nem sokat beszéltünk, és kíváncsi voltam, mit szeretne. Érdeklődőn hallgattam végig az ötletét, ami igazából nem is volt rossz. Furcsa, de nem rossz.
  - Rendben. Jót tenne egy kis mozgás. Lassan eggyé válok a kanapéval, ha így folytatom - egyeztem bele, egy kis erőfeszítéssel magamra varázsolva egy mosolyt. Egy túra kettesben a testvéremmel, ahol több alkalmunk lesz beszélgetni, mint amennyit az elmúlt hetekben összesen tettük. Előre éreztem, hogy hasznos lesz.
  - Átöltözök és tíz perc múlva találkozunk az előcsarnokban, oké? Vigyek valamit? - keltem fel, hogy azonnal tegyek pár lépést a ruhásszekrényem felé. Egy túrához nem kellett kiöltözni, de azért az otthoni melegítőmet szerettem volna lecserélni.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Clove Lakes Park

  on Szomb. 18 Nov. - 19:13
  Vitaly

  és

  Mikhal

  [You must be registered and logged in to see this image.]


  Elmosolyodom ahogy rám kérdez.-Persze jól vagyok, akkor nem állnék itt.-mosolygok öcsém felé és figyelem kék szemeimmel majd ahogy bele egyezik sokkal lelkesebb leszek-Rendben! Akkor lent megvárlak!-mondom ahogy kinyitom az ajtót és elindulok lefele, és kettesével veszem a lépcső fokokat. Ahogy ott állok a hatalmas aulámba. És én már ebben a hatalmas házban éltem évek óta egyedül. Fel sem tűnt. Furcsa lenne, ha most Luke, és Vitaly nem töltenék meg ezt a várat. Említett részig kocsival megyek vele, mert azért messze van a park. Ahogy leér egyből indulunk is. Egy fél óra kocsikázással meg is érkezünk a park szájához. A kocsival elhajt Franko és ketten maradunk az öcsémmel. Ahogy elindulunk földesebb utakra tévedek vele és már csak az erdő hangjai maradnak és mi. Meg az állatok.-Hát nem csodálatos?-kérdezem halkan ahogy figyelem a fákat és olyan jól esik ez a séta, a túra, hogy nem egyedül vagyok, hogy Vitaly is eljött velem és végre együtt csinálunk valamit.-Köszönöm, hogy velem tartasz...-mondom hogy felé fordítom fejemet és halványan rá mosolygok ahogy figyelem egy kis ideig majd ismét az utat és a természetet nézem. Pár perc csend után újra megszólalok.-És hogy vagy?-kérdezem tőle ahogy dobok egyet a táskámon.-Rosszabbul vagy jobbul, vagy sehogy?-kérdezem a variációkat mert az arcáról nehéz néha leolvasni.  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 14 Dec. - 4:21

  Mikhal & Vitaly
  Amint a bátyám elhagyja a szobát, nekifogok a készülődésnek. Nem húzom az időt, hamar átöltözök és már indulok is lefelé. Találkozunk, ahogy megbeszéltük és már indulunk is arra a kis túrára. Érdekesnek tartom az ötletet, és nem is igazán értem, mi ütött Mikhalba, hogy hirtelen ilyen programot szervez, de én csak örülök neki, hogy így alakulnak a dolgok. Ezek szerint már tényleg jól van, és kezd magára találni a féreg befolyása nélkül is. Ez mindenképp pozitív irányú fejlődés.
  Autóval megyünk a parkig, onnantól pedig magunkra maradunk és kettesben vágunk neki az egyik ösvénynek. Az idő tökéletes egy ilyen kiruccanáshoz, és a friss levegő meglepően jólesik. Túl sokat ültem a négy fal közt az utóbbi időben.
  - De, tényleg az. Sokkal jobb, mint a szobában gubbasztani - ismerem el, ahogy nézelődök menet közben. Mellette haladok, és akaratlanul is összehangolom a lépéseinket. Szeretem ezt csinálni.
  - Én köszönöm, hogy elhívtál. Rámfért már egy kis környezetváltozás - mosolygok vissza rá hálásan. Tényleg kellett ez már nekünk, de nekem legalábbis biztosan. Nagyon magamba fordultam az utóbbi időben, amit sürgősen vissza kell fordítani. Csak nehéz magamtól megtennem bármilyen lépést.
  - Nos, leginkább sehogy - sóhajtok fel, mikor a hogylétem felől érdeklődik - Már sokkal jobb, mint az elején, de egy ideje ugyanúgy érzem magam és csak minden olyan szürke. Haszontalannak érzem magam - mondom el neki, ami már nyomaszt egy ideje. Talán nem kéne ennyire őszintének lennem vele és rásóznom a gondjaimat, de úgy veszem észre, hogy segíteni szeretne, ezért úgy döntök, hogy megbízom benne ezzel kapcsolatban. Szeretném, ha adna valami tanácsot.


  Ajánlott tartalom

  Re: Clove Lakes Park


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:29