Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Clove Lakes Park

  Share

  Clove Lakes Park

  on Kedd 6 Okt. - 21:53

  First topic message reminder :  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Clove Lakes Park

  on Csüt. 28 Dec. - 23:00


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  Vitaly

  és

  Mikhal  Lassan sétálok mellette és a pulcsim zsebében tartom a kezeimet ahogy hallgatom a szavait miközben a lépteimet számolom és tudom hozzám hangolta magát de nem zavartatom magam hangtalanul közlekedünk és csak az erdő légzése és a benne az élővilág. Egyre csak sétálok felfelé a dombnak ahogy az ösvény elindul arra.-Nem vagy haszontalan. Csak jelenleg nem tudod hol a helyed. ez ismerős. mikor elutasítanak sokáig úgy érezzük, mintha nem tartoznánk sehova. Nem vagyunk alkalmasak semmire mert egy ember szerint neki nem vagyunk jók, vagy nem érez olyasmit amit mi iránta. De ezért kell mások megerősítése. Szerintem nem vagy az. Amióta a kastélyban is vagy, még ha nem is vetted észre van élet az otthonomban. Amikor tudtunk beszélgettünk, és ápoltál engem ahogy Lukeval is foglalkoztál még ha nekem éppen nem ment. Megértőbb vagy és türelmesebb mint én. Nem kell pontosan csinálnod valamit ahhoz, hogy hasznos legyél. A jelenléted már sokat számít Vitaly.-mondom ahogy rá pillantok kék szemeimmel és kedvesen rá mosolygok.-De talán ha most felérünk és azt a kevés elfojtott feszültséget kiadod, az is már nagyon sokat fog segíteni hidd el. Gyerek koromban mindig így csináltam.-mondom ahogy egy kicsit elnevetem magam ahogy vissza gondolok régi önmagamra.-Én köszönöm, hogy eljöttél.-mondom ahogy megint ránézek majd ahogy felérünk a dombra fel mutatok még feljebb ahol egy kiálló szikla szírt van.-Oda megyünk.-utatok arra.-Az egy nagyon jó hely. Jókat lehet ott kiabálni.-mondom ahogy vissza nézek rá és tovább indulok.

  Re: Clove Lakes Park

  on Vas. 18 Márc. - 19:09

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Clove Lakes Park


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:31