Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Willowbrook Park

  Share

  Willowbrook Park

  on Kedd Okt. 06 2015, 23:55

  First topic message reminder :


  [You must be registered and logged in to see this image.]

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Agron Raim Tarrhin

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 166

  Re: Willowbrook Park

  on Hétf. Júl. 23 2018, 23:56

  Bólintok a válaszra, Alexanderben kedvelem, hogy mindig előrébb jár pár lépéssel, mint az ellen. Sejtem, hogy olyan stratégiával rendelkezik ő és a klán is, amivel még hatalmas meglepetést fog okozni mindenki előtt.
  -Ez igaz, nem tagadom, ám ha emlékezetem nem csal, azért beláttuk, ha olyan álmokat kergettünk, amik akkor nem voltak kivitelezhetőek.
  Mosolyom jelzi, tudom, Alexander miről beszél, igen, magam is voltam világmegváltó tervekkel teli, míg be nem láttam és láttatták velem, hogy talán nem éppen a megfelelő utat választottam.
  -Az a kéz nem most fogja a fegyvert, ez is biztos.
  Le merném fogadni, hogy már azt is tudja, ki lesz az, nem lepődnék meg, azt viszont tudom, hogy az ideje ennek még nem jött el, nagyon nem.
  -Majd a jövő eldönti, mit választ, egyelőre az életben, azaz létben maradásán dolgozik. Vannak néhányan még, akik most előadják a hűséges tagot és "lázadót", de ők is Frank mellett vannak. Hamarosan kimentjük, maximum egy hét, de úgy vélem, okosabb lenne, ha élne a nagylelkűségeddel, és menedéket kérne az övéivel.
  Szervezzük a mentőakciót, nem mondok heteket, hiszen napokon belül véghez is visszük. Franket meg kell győznöm arról, hogy azonnal induljon Alexanderhez, bár okos fiú, nem lesz ezzel semmi gond.
  -Lesznek áldozatok, nem vitatom. Amit nem értek, hogy miért hitték azt, hogy működhet a csoportosulás. Ami a mágusok esetében megy, az nem biztos, hogy más faj esetében is. Abban bízom, hogy nem lesz hosszadalmas, maximum könyörtelen.
  Mosolyogva koccintok Alexanderrel, és tudom, ki sem kell fejtenem, mire célzok a könyörtelennel. Minél hamarabb vége lesz, annál kevesebben vesznek oda feleslegesen.
  -Ez nem volt kérdés sosem, Alexander, bár Brooklyn szentül hiszi, hogy ez nem így van. Majd rájönnek. Nos, viszont most nem is zavarnálak tovább. Köszönöm a szívélyes vendéglátást és azt, hogy elfogadtad a meghívásomat.
  Miután kiittam a maradékot, leteszem a poharat és felállok, hogy egy fél meghajlással köszönjek el a matuzsálemtől. Ugyanúgy tűnök el a fák rejtekében, ahogyan onnan előbukkantam, egy szempillantás alatt.

  //Köszönöm a játékot. ^^//  #cccc33
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Willowbrook Park

  on Szer. Júl. 25 2018, 21:19

  - Ó igen – bólintok. – Hatalmas bukások árán.
  Mert makacsok voltunk néha. Néha meg mostanában úgy vélem, túl engedékeny, túl kívülálló.
  Csak egy apró szempillarezdülés mutatja, mennyire igazat mond Agron. A jövő kiszámíthatatlan, ám vannak pillanatok, amelyekről kristálytiszta képzeteink vannak.
  - Ki fog tartani, elég erős. Amennyiben így állna a dolog, a klánunk szívesen fogadja be őket. Végleg, vagy átmenetileg, majd az idő eldönti.
  Nem sóhajtozom, nem színpadiaskodom. Visszavonultunk, táncolhatnak a hátunkon, de egy szintet elérve, azonnal lecsapunk. Van, amit nem szabad megengedni. Helyette halvány mosoly erősödik szám szegletében, miközben koccintunk.
  - Mindig öröm találkozni régi jó ismerősökkel, s beszélgetni egy jót, régi barátokkal – emelem a poharam felé, nem kortyolok a nedűbe, ám az üveg bort azt átnyújtom neki, bedugaszoltan.
  - Hogy bármikor fel tudd eleveníteni a találkozást.
  Aztán csak nézem, ahogy eltűnik. Még állok egy ideig, figyelem a környéket. Emlékek, érzelmek nélkül. Gyenge pontokat mérek fel. Mint mikor a kobra megáll, hogy aztán lecsapjon.

  //Köszönöm én is! wow //

  Re: Willowbrook Park

  on Szer. Júl. 25 2018, 21:46

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Willowbrook Park


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:28