Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  Share

  Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Okt. 07 2015, 00:08  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szomb. Nov. 14 2015, 22:26

  Richard – Kyle


  A korlátnak támaszkodva nézem a partot, az embereket. Kezemben a mostanában (nem is annyira mostanában) dívó papírpohárban meleg folyadék. Borult az idő, de nem annyira szeles vagy esős, hogy az emberek ne jönnének ki a partra legalább egy sétára.
  - Sokan érkeztek az utóbbi időben. Más klánok is vándorlási hullámról beszélnek. – nem zavar, hogy hallanak. Ez még mindig nem mondott semmit, voltaképpen.
  - A fiatalok milyenek? – térek át inkább a saját klánom kérdésére. Mivel bezárkóztunk voltaképpen, legalábbis ilyen téren én minden bizonnyal, számomra a klán belső légköre az elsődleges, valamint hogy védjem.
  Egy idősebb férfi után rebben a tekintetem, ahogy elhalad mögöttünk. Odafordítom a fejem, figyelem. Régi emlékek, idős árnyvadász, aki már nem foglalkozik azzal, ami.
  - Egyre több démon érkezik a városba. – felőlem lehetnek sokan, csak egy ne jöjjön. – Harcosokra és magamfajtákra lesz szükségem, az előbbiek felkészítését rád bízom. Résen kell lennünk. - megforgatom a poharat, de nem iszok bele.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Vas. Nov. 15 2015, 20:23

  Kyle - Richard

  Évszázadok óta használom pofátlanul ama képességemet, hogy fényes nappal járkálok az utcán, akár a többi ember, ezzel is ingerelve a fajtársaimat. Sokan a fél karjukat oda adnák érte, ha tehetnék.
  Most éppen a korlátnak dőlök, ugyancsak poharat forgatva az ujjaim között, és a távolba meredve. Szótlanul hallgatom Kyle szavait, a vándorlásról már hallottam, ezzel nem vagyunk egyedül. Mi az oka, az egy nagyon jó kérdés, de meglepően sok ifjonc érkezik, sokkal több, mint amennyi normális esetben.
  -Tele vannak önbizalommal, mérhetetlen hittel és lázadással, mert ők mindent jobban tudnak, és majd megmutatják. Ami nem baj olyan szempontból, hogy lelkesek, és baj olyan szempontból, ha területen kívül jön elő éppen valamelyikükből. Egyikük igencsak szeret a tűzzel játszani.
  Mosolyra késztetnek a szavaim, egykor mi is ilyenek voltunk azzal a különbséggel, hogy azért hallgattunk a tapasztaltabbakra, a Mestereinkre, és nem csak azért is alapon hajszoltuk az elmúlás lehetőségét. Ami aggaszt, hogy egyről tudok, aki farkassal találkozott, s bár túlélte, nem volt incidens, de ez nem éppen megnyugtató.
  A koros férfi után nem fordulok meg, Kyle megteszi, ez bőven elég.
  -Ez már sokkal nagyobb probléma. Valami készül, nem árt megtudni, kikkel paktálnak le a hátunk mögött. A többi tiszta sor.
  Egy apró, szintre észrevehetetlen bólintást engedek meg, harcosainkat formába kell hozni, és ez egy percet sem várhat, nincs késlekedés.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Hétf. Nov. 23 2015, 21:09

  Richard – Kyle

  Elmosolyodom.
  - Osztozom a gondolataidban, barátom. Mi is ilyenek voltunk. És még csak nem is tudtak annyira grabancon fogni. – előnyben vannak, akik jóval utánam lettek fajunk képviselői. Nekem magamnak kellett megismernem magamat.
  - Érdemes lenne a helyi főbb warlockokkal is értekezni, hátha a fülükbe jutott pár információ.
  A farkasokkal csak nagyon vészhelyzetben állnék szóba, a tündérekkel pedig végképp. Az árnyvadászokkal semleges a hozzáállásom, de röpkeéltűeknek tartom őket, még ha olyan nagy erővel is bírnak.
  - Az épületet megerősítettem, Valdence vállalta a Figyelés szerepét. – a másik matuzsálemi korú, és egyben úgy döntött, megválik ettől a léttől. Nem örülök neki. És egyúttal valami a gondolataim közé is fészkelődik.
  - Holnap este az épület környékét tervezem átfésülni, szükségem lesz rád. Valami nem tetszik és Valdence is jelzett, valami nem egészen kerek, ezért dupla védelmet húzott fel. –fordítok egyet a poháron, mintha használnám.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Dec. 02 2015, 22:58

  Kyle - Richard

  Az emlékek, no igen, mi is megértük a pénzünket, de talán egy picit jobban hallgattunk az okos szóra, a figyelmeztetésekre... egy picit. Nekünk nem volt segítségünk, illetve nekem már akadt, amikor belefutottam egy másik vámpírba, aki hasonszőrű volt, mint magam, és felvilágosított arról, hogy a nap nem árthat, mint azt hittem. Kyle-nak viszont senki sem volt, aki elmagyarázza, mire képes és mire nem.
  -Igaz, lehet azt elfeledni?
  Mosolyt csal az arcomra, mennyi mindenbe tenyereltünk bele, amibe nem kellett volna, a menekülések időszaka, amikor csak az maradt életben, aki elég fineszes volt hozzá. Egy részük itt van velünk, egy részük Párizsban honol, vagy éppen Görögországban, a többiek nem élték túl.
  -Felkeresem őket még ma, nem árt, ha egyeztetünk, mielőtt késő lenne.
  Tudnunk kell, mi jön, és tudni fogjuk időben. Ahol démonok jelennek meg, ott a káosz is hamarosan beüt, csak az a nem mindegy, mily formában teszi mindezt.
  Bólintok, a hallottak végére viszont széles mosolyom jelzi, igencsak jól szórakozok.
  -Örömömre szolgál, akkor a jelek szerint mindenki védelmet helyezett el. Az a szerencsénk, hogy nem ütöttük ki egymásét.
  A legapróbb zugot is látni akarom, úgy fedni, hogy azon se démon, se más faj át ne törhessen. Kik lehetnek szövetségesek a nehéz időkben, az roppant jó kérdés, előbb tudjuk, ki kivel paktált le eddig.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Csüt. Dec. 03 2015, 21:58


  Richard – Kyle  - A saját bőrünkön éreztük. – a mosoly csak most halványodik el.
  - Rendben, ezt rád bízom. Ha szükséges tovább lépni, tedd meg. – tudja, mit kell tennie, régóta van már a klánnál ahhoz, hogy ne csak értse a dörgést, hanem cselekedjen is, a klán érdekei szerint.
  - Nem... erősítettétek. Miért, tán olyan vak voltál, hogy nem vetted észre másokét? – pillantok felé mosollyal.
  Elrugaszkodom a korlátról, nyugalmas léptekkel haladok, közben finoman megérintem Richard könyökét, jelezve az irányt. Puszta megszokás, mint ahogy az sem zavar, ha egymásba karolva ballagunk. Régebben megszokott volt, ma már ezt is megnéznék. Ezzel sem foglalkozom.
  - Az egyik szolgáló szivárogtat. Mielőtt végleg eltűnne, jó lenne tudni, kinek. Utoljára Bronxban látták. Ha úgy látod, érdemes még megtartani, mert fel lehet még szálakat göngyölíteni, várj még vele. Nem hiszem, hogy direkt csinálja, valakinek a befolyása alatt lehet.
  Ha direkt vágom el a szálat, az feltűnő lenne, ezért is hagytam még abban a hitben a kitervelőt, hogy minden rendben megy.
  - Fals információkat szivárogtatok ki általa, elég hamar elcsíptem, így azóta már csak a téves információk mennek ki. – én is tévedhetek, de annak nem csak én fizetem meg az árát. Ezért is léptem gyorsan.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Hétf. Dec. 07 2015, 18:39

  Kyle - Richard

  -Néha hiányzik.
  Lennék-e fiatal ebben a világban? Magam sem tudom a választ, mégis ha eszembe jut a múlt... szívesen benne lennék néha azokban a dolgokban... ismét.
  -Világos.
  Szervezni kell már most, felkészülni, hogy semmiféle meglepetés ne érhessen bennünket, márpedig nem fog.
  Gyorsan végigpörgetem a fejemben a mai teendőket, és rangsorolok is, sajnos osztódni még mindig nem tudok.
  -Ebben a korban már az is csoda, hogy még látok.
  Félmosolyom gyorsan eltűnik az arcomról, pedig gondolhatnám komolyan is, ha nem ellenkezne a fajunk képességeivel. Vagyok olyan gáláns, hogy felkínálom a karomat, ha Kyle belekarolna, cseppet sem foglalkozva azzal, mit szólnak hozzá a járókelők.
  -Várnék vele, ha lehet. A következő üzenet küldésénél szólj, kiderítem, kinek terít.
  A megoldás az én dolgom, és tudni fogom, ki az, aki ilyen formán próbál megtudni bármit is a klán belügyeiről. Sosem értettem az ilyesmit, akinek egy csepp esze van, az tudhatná, hogy fontos dolgokat sosem mások jelenlétében tárgyalunk meg.
  Ennek ellenére igen hamar Kyle asztalán lesz a megbízó neve, efelől nincs kétségem.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Csüt. Dec. 10 2015, 17:28


  Richard – Kyle  Halkan felnevetek arra, hogy hiányzik Richardnak.
  - Az ártatlanság kora? – egy kis önirónia nem árt, nekem meg végképpen.
  Hümmentek arra, hogy értette. Tudom, hogy innentől kezdve már cselekszik.
  Felvonom a szemöldököm kérdőn, felé fordulok, várom, hogy viccnek szánta-e.
  - Ebben az esetben, én már vak lennék? – várok még egy rövidet, majd elmosolyodom, hogy aztán lassan tűnjön el, sokáig ott maradjon.
  Megszokottan karolok bele, fordítva is szokott lenni. Nem zavarnak a pillantások, a testbeszédünk egészen másról árulkodik, és beavatott szemnek kell túlzottan lennie. Ráérünk. Az idő a miénk.
  - Elméletileg ma délutánra programja lesz. – jegyzem meg ártatlanul, majd finoman a távolba bökök az állammal. Még egy ghoul sem képes kiszúrni ilyen távolságról minket, legfeljebb egy vérfarkas.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Kedd Dec. 15 2015, 22:05

  Kyle - Richard

  -Fogalmazhatunk így is, ha ez jobban tetszik. Azt ne mondd, hogy neked néha nem jut eszedbe, milyen lenne ismét elkövetni azokat a csínyeket, amiket anno.
  A megjelenés fiatal, a és mégis idős, közel a végső elmúláshoz. Mily abszurd, mikor mások azt látják, úgy élünk, mint a meglett aggastyánok, és ha tudnák, nem is járnak messze az igazságtól. A szemükben túlérett, túl komoly ifjak vagyunk, miért is ne lehetne úgy viselkedni néha, mint a látszólagos korunk? Nem volna illő.
  Kyle felé pillantok, és lassan bólintok, bizony ám, fején találta a szöget.
  -Meglehet, és nem okozna megbotránkozást, hogy egymásba karolva sétálunk. Zavarna tán?
  Ugratom Kylet, nem vitás, hiszen az érzékeinkkel lehetnénk nyugodtan vakok is, a szem, a látás megtéveszt, könnyen összezavarható, és becsapható. Nincs rá szükségünk.
  -Akkor ha megbocsátasz, délután programom lesz.
  A kérdés eldőlt, még ma elcsípem az informátort, azaz a megbízót, meghagyva abban a tudatban mindkettőjüket, hogy minden a legnagyobb rendben van, és vagyunk olyan vakok, elbizakodottak, semmit nem veszünk észre az egészből.
  Tulajdonképpen hálát adhatok a létemnek, hogy nem csak éjjel létezhetek, hanem úgy sétálhatok nappal is, mint bárki más.  Jól esik, egészen más színben térképezhető fel a környezet.
  -Arra azért kíváncsi leszek, melyik ifjú váltja be a hozzá fűzött reményeket, illetve hányat kell majd kimenteni szorult helyzetéből.
  Újabb, talán fagyosnak nevezhető mosoly ül az arcomra, mely koránt sem az. Érdekel Kyle véleménye. Engem kérdez, konkrétan ugrásra készen várom, kit kell összehalászni, mert alkotott, vagy éppen barátkozik mindenféle fajjal, mert ő tudja.


  A hozzászólást Richard Lucius Warren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 01 2016, 14:08-kor.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Csüt. Dec. 17 2015, 21:34


  Richard – Kyle


  - Mint ahogy neked is meg szokott. – nevetek fel röviden.
  Talán éppen ezért nem bánom, hogy annyi fiatal vámpír és ghoul van közöttünk, a rengeteg matuzsálemi korúak mellett. A félidőben járó vámpírokra is külön figyelek, hiszen ők vannak a legkevesebben és ők is a klán tagjai.
  - Tán csak nem zavar téged? – karolok belé nyugalommal. Hiányzik a sétapálcám, azt nagyon megszoktam a rövid évszázada alatt, kellemessé teszi a sétát.
  - A szórakozást előre garantálom. – halvány mosoly tűnik fel egy pillanatra az arcomon, hogy aztán újra a végtelen nyugalom telepedjen el rajta.
  Elkomorodok. Nem szeretek szigorú lenni és az idők folyamán kezdtem úgy érezni, hogy nem az én feladatom megvonni a határt, hogy ki maradhat fajunk tagja és ki nem. Talán ezért sem tapsoltam lelkesen az Akkordok megszületésekor.
  - Változik a világ. Néha az, amit helyesnek tartottunk egykor, nem feltétlenül állja meg a helyét most. A háború megmutatta, hogy érdemes összefogni és ebben a kapcsolatok ápolása is benne van. Deehhh... – sóhajtok egy nagyot. – Nem hiszem, hogy annyira össze kellene melegednünk a többiekkel.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 01 2016, 14:55

  Kyle - Richard

  -Egyértelmű. Gondold végig, ismét alkotunk, és az ifjakra fogják. Tanulópénz, hogy másznak ki a csávából akkor, ha közük sincs semmihez.
  Aljasnak nevezhető az ötlet, ha valaki nem érti a világunkat. A saját ghoulommal is eljátszottam nem egyszer, hogy tudja, szarba kerül, hogyan viselkedjen, hogyan úszhatja meg a dolgot. A gyermekkorból kilépetteknek sem hátrány, ha gyakorolnak.
  -Inkább mulattat. Nézz csak körbe. Két fiatalnak látszó, nem éppen mai trendnek, azaz korának megfelelő öltözetű egyén sétálgat. A tekintetek kérdőek. Esküszöm, szakadt farmert fogok beszerezni, vagy valami feliratos pólót.
  Van, aki nem foglalkozik velünk az elhaladók közül, van, aki vigyorog, és van, aki undort érez. Polgárpukkasztás amit teszünk, a mi mércénkkel mérve viszont nem az, ráadásul nem is nagyon érdekel mások véleménye. A délutáni programom elintézve, igazán várom, mi sül ki belőle.
  -Ebben biztos vagyok.
  A szórakozás az adott. Kedvelem azokat a helyzeteket, amikor az ellen gyanútlanul pillant rám, miközben tudom, miben sántikál. Érdekes és egyben mocskos játék, no de ki mondta, hogy ez annyira távol áll tőlem?
  -Való igaz, azonban az ifjoncok felelőtlenebbek, mint mi voltunk. Ez nem feltétlenül baj, próbálgatják a határaikat, és nekünk is jó, hogy a berozsdásodott tagjainkat frissen tartsuk. Szó sincs erről, ám egy-egy szövetség lehet kifizetődő is.
  A világ felgyorsult, és nekünk követnünk kell. Préda szempontjából mindenképpen jó, hogy nem figyelnek a környezetre, ám összességében pont ez teszi veszélyessé az egészet.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Jan. 06 2016, 21:10


  Richard – Kyle


  Felnevetek, halkan, és jókedvűen.
  - Valóban. Nem csak túlélniük kell. Megúszniuk is. Ráadásul sokkal körmönfontabbak az idősebbek, mint ahogy azt ők gondolják. –  azt, hogy kíméletlenebbek, már nem teszem hozzá.
  - Valami halálfejeset, ha kérhetem. – nem zavarnak a kérdő pillantások. Már csak a magasságom okán is kitűnök a tömegből, és ha ezt még fokoznám az emo vagy rocker megjelenéssel, főleg, hogy üzletemberként ismertetem meg magam, hitelességem veszteném.
  Nem kételkedem abban, hogy alaposan utánanéz Richard a dolgoknak, és abban sem, hogy a megfelelő büntetést fogja megkapni az illető.
  - Néha nem tudom, mennyire jó ez. Bár tény, hogy így legalább nem rozsdásodnak be a tagjaink. – nem hiszem, hogy a madárka elfutna olyan gyorsan. – Még egy kávé, kedves kuzin?

  //Amennyiben nincs más, úgy köszönöm a játékot, élveztem a sétát és a játékot is! Very Happy //

  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 15 2016, 18:23

  Kyle - Richard

  -Ez az drága barátom, amire nem számítanak, és lehet, hogy most gonosznak fogsz nevezni, de tán nem árt, ha némelyikőjüket teszteljük egy kicsit. Mit szólsz hozzá?
  Néhány ifjút túl magabiztosnak látok, s bár lehet, van alapja, ahogyan az is, csupán sosem találkozott olyan szituációval, amikor bizony szükség volt a gógyijára.
  Kétségtelen, érdekel, mire mennek egy megoldhatatlannak tűnő feladattal, milyen magyarázattal szolgálnak olyasvalamire, amihez közük sincs. Az életükbe kerülhet, ha nem tanulják meg már most, hogyan kell ezt csinálni.
  -Az annyira... snassz. Minden harmadik fiatal olyanban sétál, kell valami plusz, amitől más, mint a többieké. Vért síró koponya, az már baráti.
  Fintorgok a koponyás póló említésére, még ha a farmer lenne olyan az más, na de egy felső, hogy a mellkasomon világítson magában, az nem.
  Finnyás vagyok az öltözékemre, holott sokkal többször engedek meg magamnak lazább viseletet, mint Kyle.
  -Valamelyik elbukik, valamelyik nem, tehát nem állítom, ez olyan jó dolog, ámbár legalább idejekorán kiderült, hogy kinek nincs helye köztünk hosszútávon.
  Támogatnám a tesztelés ötletét, ne később szembesüljünk azzal, elbúcsúzhatunk egy még gyermektől, vagy éppen abból kinőtt korú társunktól.
  -Állom.
  Visszafordulni nem fogunk, van elég kávézó a környéken, a következőbe térünk be. Isszuk ezt a löttyöt, ami nekünk semmire sem jó, tán az íze az, ami miatt mégis kedveljük.

  //Én is köszönöm. Very Happy//  Nekem:  #22B687

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Vas. Jan. 15 2017, 23:24

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Kedd Jan. 02 2018, 18:22

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo

  Már 3 napja nem kerestem Noelt ahogy ő se engem. Nagyon szarul végződött ez az egész hálaadás dolog. Be baszott miattam és minden kijött belőlem ami az agyam mély zugában megszületett. Pont olyan dolgokat mondtam ki amit egyáltalán nem akartam neki mondani. Ezeket soha nem akartam senkinek se mondani, legfeljebb magamnak mikor egyedül vagyok. Másnap szörnyen fájt a fejem és az orrom. Gyakrabban eredt el az orrom vére, mikor tanítottam egy egyetemista lány is elájult miattam mert én nem vettem észre, hogy miközben magyarázok vérzik az orrom. De ami megmaradt emlék jobb is volt, hogy Noel elment. A végén csak verni kezdtük volna egymást és kitudja mekkora erővel használtam volna a képességemet részegen. Vagy ő nem harap meg úgy, hogy ott maradjak. Az egész csak azért történt mert őszintén kimondtam a szavaim és ez volt Briannal is. Mindig az kever bajba, hogy őszinte vagyok. De részegen alig hazudnak az emberek. Kellemes hűvös az idő. Csak egy sálat tekertem a szám elé és a vászon kabátom van rajtam. A hajam kiengedve a szemüvegem a hajamban mert az orromon lévő tartó kötést nyomja ami meg fáj. Egy könyv van nálam és ahogy eltávolodok az utca zajától megállva az egyik pad mellett a lámpa fénye alatt ülök le és vitatkozok önmagammal. A szívem legszívesebben már más nap felhívta volna, hogy hallgasson meg és had magyarázzam meg az egészet. De az agyam...kész katasztrófa. Mintha két fél között állnék és szakadni kéne de nem tudok. Nagyon szeretem Noelt, de a képességem vámpírt lát benne. Ezért vagyok vadász. Nem akarom őt bántani de ha egyszerűen....lehunyom a szemeim és mélyet szusszanok majd felcsapom a könyvet és inkább olvasni kezdek a fényáradat alatt miközben a hideg levegő csípi a bőröm és az arcom. Most nem fűtőm magam. Igazából most a hideg szeretget belülről.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Jan. 03 2018, 21:42

  Leo - Noel

  Három nap, három átkozott nap, amióta egyáltalán nem kommunikált Leoval. Nem keresték egymást, s talán ez jobb is volt így. Rengeteg dolog volt, amit át kellett gondolnia, mert nem tudta hová tenni azt a kifakadást, amit Leo produkált.
  Érezte, hogy ha ott és akkor nem áll fel, nem megy el, abból verekedés lett volna, és ki tudja, milyen következményekkel járt volna.
  Betörte a férrfi orrát, bár azt nem direkt, tényleg nem, egyszerűen ráesett, az csak egy baleset volt. Sajnálja, és ezért majd bocsánatot fog kérni, már ha még szóba állnak egymással egyáltalán.
  Amire ez alatt a pár nap alatt rádöbbent, hogy Leonak nem vele van a baja, nem is Kyleal, hanem magukkal a vámpírokkal, mint fajjal. Elvégre vadász, és ki tudja, milyen indulatokat, ösztönös dolgokat fojtott el magában miatta. Azt is értette, mennyire félti őt, mennyire óvni szeretné, csak... csak hülyén jött ki minden. Nagyon hülyén.
  Az elmúlt 8 hónapban egyszer sem veszekedtek, annyira harmonikus volt minden, és most, most megtörtént. Próba lenne? Kitartanak egymás mellett, meg tudják beszélni vagy sem? Fogalma sincs róla, ez nem csak rajta múlik. Mi van akkor, ha Leo mégsem tud felülkerekedni azon, hogy vámpír? Miért nem mondta ki, ami zavarja, miért titkolta el?Szereti még vajon? Szerette egyáltalán úgy, ahogyan ő?
  Ezeken gondolkodik folyamatosan, ezért indult el kiszellőztetni a fejét, hogy egy kicsit egyedül legyen a hideg éjszakában. A gondolataiba temetkezik, mikor arra figyel fel, hogy ismerős energiát észlel. Felpillant, és észreveszi Leo, a szerelmét, azt, akit annyira szeret.
  Megáll, nem tudja eldönteni, hogy vajon ha odalépne hozzá, azt hogyan fogadná, így csak áll és szomorúan figyeli őt.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Jan. 03 2018, 22:30

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo
  Ahogy próbálok bele merülni a könyvem tartalmába egyszerűen...minden össze kavarodik, és csak a szavak maradnak meg de a cselekményt és az eseményeket nem tudom követni és a karakterek neve helyet Noelt olvasok. Megdörgölöm a homlokomat és mérges fújtatással dőlök hátra és nézem a lámpát kék szemeimmel. Érzem ahogy a tompa harag kezd felbuggyanni mind saját magammal szemben, hogy mennyire nem tudok normálisan viselkedni és mért váltam azzá amivé. Miért vagyok ilyen. Össze szorítom a fogaimat és dühösen ugrok fel ahogy kiabálva vágom földhöz a könyvet és ahogy ökölbe szorul a kezem úgy csattan a fejem fölött a lámpa és robban ki a fénye. Meghal a fény is és nem marad más csak a sötétség....A sötétség. Hiszen elsőnek mindig a sötét jelenik meg. Mindig a fény előtt jár, mindig ott van. Mélyet szusszanok és lassan engedek a kezeimmel és lehunyt szemekkel próbálom a bennem fuldokló fényt kihúzni magamból. Egy elmének aki nem tudja a saját érzelmeit kezelni...Mikor kinyitom a szemeim mint villám csapás köt belém az érzés, hogy nem vagyok egyedül. Ahogy felnézek ott van velem szemben pár méterre Noel. Szomorú...és nem akarom, hogy az legyen. Ahogy figyelem kék szemeimmel a bűntudat fog el. Mennyit láthatott ebből. Biztosan az egészet. Látta mi van bennem és én ezt nem akartam. Nyelek egyet és hirtelen úgy érzem magam mint egy kisgyerek aki össze firkálta zsírkrétával a falat és rajta kapták....Elfordulok hirtelen kétségbeesett zavaromban és lehajolok a könyvért majd felveszem. Megtépázott lapjai kihullanak belőle. Nyelek egyet és a nyelvemre harapok ahogy lassan leengedem magam mellé a kezeimet benne a könyvel.-Sajnálom Noel...-mondom ki halkan magam elé. Biztosan hallja hiszen jó a hallásuk.-Nem akartam, hogy ilyennek láss...akkor és most sem...-mondom ki ahogy szomorú mosoly csúszik az arcomra.-Pedig soha senkit nem akartam ennyire szeretni...de te...egy darab vagy belőlem...

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Jan. 03 2018, 23:16

  Leo - Noel

  Hosszú percek telhetnek el, mégsem lép közelebb, egyelőre magával is vív, és míg azokat a démonokat nem küzdi le, addig nem akar Leoval beszélni. Még akkor sem, ha az érzelmei erősek iránta, ugyanolyan szerelmes, mint volt, ám most mégis visszatartja valami.
  A hirtelen hangulatváltozást sem tudja hová tenni, mikor Leo felugrik és a földhöz csapja a könyvet. A lámpa robbanása már meg sem lepi, ugyanúgy áll, és nézi a férfit.
  Mekkora harc lehet benne is? Mennyire vívódhat ő maga is, ez most egyértelművé válik. Már csak azt nem érti, hogy miért? Mi váltotta ki belőle, vagy eddig miért titkolta el?
  Tudja, hogy Leo észrevette, azaz érzékelte, ott áll tőle nem messze, hiszen rápillant. Még így, a sötétben is látja a szomorúságot rajta, ezt nem tudja elrejteni előle. Ám amikor elfordul... hirtelen nem tudja mire vélni, viszont amikor megszólal... hallja ugyanazt a szomorúságot belőle.
  -Miért nem mondtad el?
  Ha előbb tudja, mi játszódik le Leoban, akkor lehet, megoldást is találnak rá, és nem fajul idáig a dolog.
  A következőre csak bólint, bár sejti, hogy Leo így is "látja" a reakcióját. Szerette őt, szereti, és érzi, hogy ez fordítva is így van. A kérdés az, hogy át tudnak lendülni ezen, vagy véglegesen elválnak útjaik egymástól?
  Lehunyja a szemét, nem tudja elfelejteni az öleléseket, az együtt ökörködéseket, a vidám perceket és ahogy szerették egymást... hát így kellene véget érnie? Az nem lehet.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Szer. Jan. 03 2018, 23:41

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Csak állok és lehunyom a szemeimet ahogy elfordulok tőle és nem tudom, most elfussak előle, vagy süllyedjek esetleg húzzam magam minél kisebbre. A szavait hallom és össze szorítom a szemeimet.-Én csak...Nem akartam, hogy azt hidd ez mind miattad van, vadász vagyok, öltem a te fajtádat ahogy farkasokat és ha olyan kellett más fajokat is. Azt hittem, ha az érzelmeimre hagyatkozok az agyam nem fog téged...csak egy egyszerű vámpírnak elkönyvelni. Azt hittem egyedül is tudom a saját fejemet kontrollálni. De megint csak tévedtem...Nem akartam ilyeneket mondani neked Noel. Másnap már fel akartalak hívni, de...rettegtem mit fogsz nekem mondani. Ahogy attól is én mit fogok mondani...-mondom halkan és lassan szusszanok egyet.-Megértem ha ezek után nem akarsz mellettem maradni, hiszen vehetjük annak is, hogy hazudtam neked....de minél jobban távol akartalak tartani ettől...ettől a káosztól magamban.-mondom ahogy lassan felé fordulok.-De azt is meg kell vallanom, hogy...egy világ szakad meg bennem, ha te is elmész mellőlem. És ezt nem akarom Noel...-mondom egyre halkuló hangon.-Rajtad kívül....nincs senkim, és semmim...-mondom halkan ahogy figyelem, és óvatosan közelítek felé. Nem akarom ezt a szakadékot magunk közt. És ha nem lép hátra elé sétálok, de még megérinteni nem merem.-De nem kötlek...magamhoz....mert ehhez nincs jogom...-mondom halkan ahogy le pillantok kezeimre és lehunyom a szemeimet lassan várva, mit fog nekem mondani.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Csüt. Jan. 04 2018, 00:05

  Leo - Noel

  Hallgatja Leo szavait, és nem tudja eldönteni, hogy azok fájdalmat vagy megkönnyebbülést váltanak ki belőle. Talán mindkettőt egyszerre. Lassan bólint és a kék szemekbe néz, azokba, amelyeket annyira szeret.
  -Tudom, hogy vadász vagy, tudom, hogy öltél. Azt viszont nem, hogy ez ekkora harcot jelent neked. Talán ha nem fojtod magadba...
  Megrázza a fejét. Ha ezt Leo felfedi előtte, ha ezt elmondja neki, akkor talán megelőzhető lett volna ez az egész. Nem sokon múlt, hogy nem lett belőle véres verekedés, és félő, hogy ő is kárt tett volna abban, akit szeret.
  -Megint túlagyaltál mindent. Az ész kontrollál, az érzelem nem, és ez nálad most fordítva történt. Azt hitted, elhagytalak volna, ha ezt tudom? Ha megértem, hogy nem tudsz elvonatkoztatni attól, nem vagyok sem ember, sem mágus?
  Fújtat egyet, sosem gondolta, hogy tényleg ekkora szakadék lehet fajok között, és már kezdi érteni, hogy a saját klánbeliek is miért magányosak úgymond. Többek közt ezért is.
  -Szerettem volna, örültem volna, ha felhívsz. Hazudtál, mert nem vallottad be, hogy milyen harc dúl benned, nem mondtad el, milyen nehéz neked azonosulni azzal, hogy egy vámpírt szeretsz.
  Várta-e, hogy csörögjön a telefon? Naná. Bár lehet, akkor még nem éppen higgadt fejjel még inkább elmérgesedett volna a vitájuk.
  Nem kérte, hogy vámpír legyen, és ilyenformán persze, hogy fáj neki az, Leo nem tudott felülkerekedni a démonain.
  A szavaira egy halvány mosoly jelenik meg az arcán... hát mégis szereti.
  -Melletted teljesedtem ki, melletted szárnyaltam, boldog voltam. Végre boldog... és szerelmes.
  Leora pillant, aztán lefelé, végül ha kicsit bátortalanul is, de megfogja a kezét. Nem akarja elveszíteni őt, hiszen annyira édes tud lenni, és azt a szerelmet amit tapasztalt az irányából is, azt nem lehet megjátszani. Tudja, hogy a férfi nagyon szerette őt és szereti is.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Csüt. Jan. 04 2018, 21:59

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Ahogy megfogja a kezemet lassan felnézek rá és megszorítom a kezét mintha kapaszkodnék belé. Szemeibe nézek és lassan elnyílnak az ajkaim majd nyelek egyet és össze zárom őket.-Hogyan mondhattam volna el? Kísértett Brian emléke. Ahogy ő is akkor elment és nem hagyott lehetőséget nekem. Tudom, te nem vagy Brian...tudom te Noel vagy...de az emlék...ott volt a sarkamban...hogy megrémülsz tőlem...-mondom ahogy lenézek kezeinkre és annyira szorítom.-Rettegek attól, hogy nélküled...éljek...-mondom és figyelem ideg kezét ahogy ott fekszik az én kezemben és rá teszem az enyémet és hirtelen azt érzem, hogy fel akarom őt melegíteni így önkéntelenül is hőt kezdek sugározni magamból felé.-Az emlékeim miatt, és a múlt történései miatt igen. Féltem, hogy félni fogsz tőlem...és nem tudom megmagyarázni és megint valami történik ami miatt...nem lehetünk együtt.-Lassan felnézek rá kék szemeimmel és mélyet szusszanok.-Igen hazudtam, mert védeni akartalak önmagam démonaitól attól, hogy lásd mi zajlik bennem. Nem akartam, hogy azt érezd te is egy kiváltó ok vagy. Tehetek róla hiszen én építettem ezt magamba. Ez egy...reakció...valami ami már ösztönössé vált bennem.-mondom és figyelem kék szemeit majd lassan neki döntöm a homlokomat az övének ha hagyja.-Ugyan ez történt bennem Noel...Melletted megint éltek az érzelmeim. Éreztem, hogy élek...-suttogom csendesen ahogy lassan szabad kezemmel derekára simítok és lassan magamhoz ölelem őt.-Nem akarlak, elveszíteni.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 05 2018, 14:12

  Leo - Noel

  -Úgy, hogy kinyitod a szádat és elmondod. Valóban, nem vagyok Brian. Leo, nem érdekel, mi volt a múltban, ez a jelen. Nem bíztál sem bennem, sem magadban, és ez fáj.
  Mégis hogy magyarázza el másként, hogy a férfi a saját hülyesége és félelmei miatt gördít akadályt kettejük közé? Egyszer megégette magát, rendben, érti, hogy emiatt óvatos, de ha nem beszél róla, akkor csak az ilyen vitákat generálja.
  -Mi a fenéért rettegnék? Engem nem érdekelnek a fajok közötti, úgy mond ősi ellenségeskedések, sztereotípiák. Megismertem egy olyan oldaladat, amiről tudom, hogy igenis szerethető.
  Érzi Leo meleg kezét, jól is esik most. Az érvelésre megrázza a fejét, a férfi olyan dologtól félt, amitől nem kellett volna. Ahogy ő letudta győzni azt, hogy akármikor is megmarja, tudja, hogy Leo sem bántotta volna őt sosem.
  -Pont ezzel érted el azt, hogy azt hittem, kiváltó oka vagyok ennek az egésznek. Tudtad és tudod, hogy szeretlek, ezen pedig nem változtat semmi.
  Szinte belesimul az ölelésbe, valószínűleg belehalt volna, ha ennyit ért volna az elmúlt időszak, és egy ilyen dolog miatt szétmennek. Akkor kiderült volna, hogy minden a hazugságra épült és sosem voltak tiszta érzelmek, de ez nem így van, hát tudja, hogy nem így van. Az elmúlt pár napban gyötrődött, mikor ráébredt arra, hogy Leo annyira védeni akarja, hogy még a saját Apjától is óvná, akkor értette meg, hogy Leo vadász énje kerekedett felül.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 05 2018, 20:13

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Savanyúan elnevetem magam és lassan vállának nyomom a fejem.-Magamban nem bízok....hogy tehetném mással?-mondom halkan ahogy lehunyom a szemeimet és mélyet szusszanok majd lassan engedek az ölelésemen és lassan elemelem a válláról a fejemet majd lassan a szemeibe nézek.-Bárcsak én is így látnám...és látom is, de a fajtám, és az ami vagyok azt nem tagadhatom meg. Ahogy te sem azt, hogy vámpír vagy. De mind ezek ellenére megpróbálok túl lépni fajtám lényeges elnevezésén...vagyis...igyekszem majd, de nem tudom, hogy meg tudom-e tenni Noel. Szeretném megtenni...de kérdéses, hogy az agyam valóban akarja....-mondom és továbbra is csak a kezeit melegítem miközben ismét szemeibe emelem kék íriszeimet.-Tudom, hogy szeretsz...és ezért iszonyatosan hálás lehetek....és én is szeretlek téged Noel. És szeretnék ezen az egészen változtatni, miattad.-mondom ahogy figyelem és annyira szeretném megcsókolni, de nem teszem mert félek a következménytől és úgy érzem ennek még nincs itt az ideje.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 05 2018, 20:52

  Leo - Noel

  Megcsóválja a fejét Leo válaszát hallva. Az nem lehet, hogy ne bízzon magában sem, senkiben sem. Egy kapcsolat alapja az, ezt még ő is tudja.
  -Leo, ha nem bízol bennem, nem bízunk egymásnak, akkor értelmetlen minden. Azt hiszem mindent értek.
  Szerelmének meg kell tanulnia, hogy megbízzon abban akit szeret. Neki pedig meg kell tanítania azt, hogyan tudja megtenni. Érdekes lesz, de talán nem lehetetlen.
  A következőket hallva lehangolt mosolyt villant... nem tudja, tényleg érdemes-e így.
  -Ez rajtad múlik, a te döntésed. ha én képes vagyok azt mondani, hogy nem mindenkiben a táplálékot látom, ha én aki tőled sokkal fiatalabb, képes vagyok az önuralomra, félretéve mindent, mert szeretlek, akkor erre neked sokkal több erődnek kell lennie. Az agyadat, a gondolataidat te irányítod, az érzelem az, amit nem lehet.
  Szomorúan pillant fel Leora, mást erre már nem igazán tud mondani, ha szerelme azzal van elfoglalva, hogy szabadjára engedi a gondolatait és az ösztöneinek él. A kérdés az, hogy a férfi akar-e egyáltalán dönteni vagy sem.
  -Akkor tedd meg, Leo. Amiben tudok segítek, de ahhoz tényleg akarnod kell, mert ha nem, akkor semmi értelme.
  Most ő öleli át a férfit, hiányzott ez is, hogy a karjaiban legyen, és most az az érzése, hogy lehet, elveszíti őt. Abba belehalna, ezt tudja jól, mert szereti, nagyon szereti.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach

  on Pént. Jan. 05 2018, 21:07

  Noel
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  From Leo  [You must be registered and logged in to see this link.]

  -Sok mindent hagytam magamnak Noel. És inkább elnyomtam az érzelmeimet. Hiszen az érzések küldtek olyan helyzetbe amiben voltam. Így az agyam elszabadult. És olykor most is elszabadul bizonyos hatásokra. Mint most az alkohol miatt, vagy Briannal a verekedésnél, vagy amikor te az arcomba nyomtad a jeget, és még orrba is vertél. Azért kentem az arcodra a vért, mert éreztem a szavaid fájdalmas döféseit és az agyam a fájdalomra reagált azzal, hogy kínozni akart téged a véremmel.-mondom és lassan megigazítom a kis tartót az orromon.-Hidd el nekem úgy fáj most az orrom, mint neked az, hogy én hazudtam. Ma elájult miattam egy lány az egyetemen...-nevetek csendesen ahogy állok az ölelésében és finoman viszonzom és nem tudom megállni de finom csókot lehelek a nyakába lágyan.-Ez nem folyamatos elnyomás. Megtartottam magam addig míg nem ittam.-mondom ahogy lassan elengedem.-A módszerem valamilyen szinten működött csak kezdett olyan érzésem lenni, mintha skizofrén lennék.-mondom végig gondolva a dolgot majd pár perc csönd után elnevetem magamat.-Jó oké kicsit komolyabban veszem...-mondom, mielőtt gond lenne, hogy elröhögtem magam az egész helyzeten.-Én mégis irányítottam az érzelmeimet csak az agyamat nem. Persze amint feltűntél a szerelememet nem lehetett gátolni sehogy de addig egész jól ment.-elmélkedem ahogy rá pillantok kék szemeimmel.


  Ajánlott tartalom

  Re: Franklin D. Roosevelt Broadwalk & Beach


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:29