Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ramada

  Share

  Ramada

  on Kedd 6 Okt. - 22:37


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Hétf. 1 Okt. - 17:51

  [Egy nappal a puccs előtt]

  Daryl - Noel

  Annyira vicces, de tényleg. Hol akar találkozni egy démonnal, na hol? Staten Islandon, és ha ez nem lenne elég, a Ramada környékén. Ezt látta a legbiztonságosabbnak anélkül, hogy lebukjon, mégis mit tervez.
  A klánja talán már megszokta az őrültségeit, de idegen területen azonnal reagálnának rájuk, és még itt is esélyes, hacsak a démon nem alkot védelmet.
  Lehet, jobban járt volna, ha ő megy a Pokolba, vagy akárhová, mert jelenleg még ötlete sincsen, mégis mivel vehetné rá Darylt arra, hogy támogassa őket.
  Annyira jó ötletnek tűnt, hiszen ha egy démoni "voksot" szereznek, azért az már erős ütőkártya a kezükben, és ez így szépen is hangzik, na de addig el is kell jutni.
  Vajon milyen ára lesz ennek? Willt nem keverheti bele, csak a saját nevében beszélhet, mert ha kitudódik, hogy a Kancellár mellette áll és összefogtak, akkor sokkal nagyobb bajba sodorhatja, mint egy ártatlan ejnye bejnye.
  Ráadásul egy ilyen erővel rendelkező démonnak nem elég egy tábla csokoládé... vagyis valami nagyon velős ajánlattal kell előállnia. A másik lehetőség, hogy kivár, mégis mit kér ezért Daryl. Jobb ötlete jelenleg nincs, sőt, egyáltalán nincs. Azért nem fogja beadni a derekát, mert találkoztak Gabrielnél, vicces lenne. Bár mégis mit várjon irracionalitást kedvelő és mesterien űző lénytől... bármi megtörténhet.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 12 Okt. - 19:16-kor.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Szomb. 6 Okt. - 20:36

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Egy „én megmondtam” mosollyal reagálok elsőnek, mikor megérzem a hívást. Dehogy megyek azonnal, hát nehogy már egy herceg ugrálgasson! Most hagyom, hogy hívjon, jó párszor, közben azért készülök a hatásos belépőre.
  - Szerinted milyen legyen? Legyen ilyen ... monumentális? – Tárom szét a kezem, hatalmas kört rajzolva, az egyik szolgáló léleknek, aki kis híján leveri a padlócsempét, annyira lehajol. Pech, így jár, ha valaki túl nyakas. Szerencsétlen lelket eléggé meg kellett nyomorgatnom, hogy végre felfogja, velem szórakozni... inkább én szórakoztam vele.
  - Áh, nem. Az olyan... démonos... na meg angyali is...
  Aztán vállat vonok.
  - Picsába, mondtam, hogy vegyél vissza a konfettiből!
  Ami jelen esetben a démoni energiákat jelenti, amit hiába én engedtem ki magamból, muszáj valakire kennem, mert olyan hangulatom van. Mivelhogy éppen a földi dimenzióba térek, nem éppen ildomos a pokoli erőket odavonni. Ennek örömére rohadtul nem emberi alakba lépek be, hanem konkrétan statikusan eloszlott koromfekete ködként.
  ~ Kösszépen. Hogy tosznád meg az összes angyalt...
  Vagyis: nem, most nem vagyok jó hangulatban.
  Veszek egy mély levegőt, és a test formára koncentrálok, amely ... egy szobában jelenik meg?
  Nesze neked hatásos belépő! Az már mellékes, hogy valóban az volt. Nem így terveztem!
  És ezért egyből jó kedvem lesz.
  Ellököm magam a faltól és Noelhez lépek, egyenesen a füléhez hajolok, majd a szavaim végén megfogom egy tincsét és az ujjaim közé csavarva, majd kiengedve, háta mögött fordulok meg a másik oldalára. Hogy ott fal, vagy bármi lenne? Most komolyan kérdezed?
  - Hívtál, éjgyermek – szavaim csábítóan rezegnek, halkan suttogva, nem csak a fülébe. Egészen a lelkéig. Démon vagyok, rosszra csábítok. Most követem a menetrendet. Ehhez van kedvem.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Szomb. 6 Okt. - 21:09

  Amíg várakozik, sok dolog megfordul a fejében. Egyrészt egy démonnal találkozni nem biztos, hogy életbiztosítást jelent, másrészt az sem biztos, hogy megjelenik. Elvégre ha Daryl mérlegel, tökéletesen igaza lenne abban, mégis ki ő, hogy egyáltalán egy találkozót kérjen tőle.
  Lutri, olyan hazárdírozás, amiért valószínűleg a saját klánja is nyakon vágná, ha ezt bejelentette volna bárkinek is.
  Szeret veszélyesen élni, azaz létezni, ez is ezt bizonyítja, de muszáj megtennie ezt a lépést ahhoz, hogy egy esetleges kölcsönös üzlet fejében megnyerjen egy démoni támogatást.
  Még Willnek sem szólt arról, hogy kivel találkozna, csak annyit mondott, hogy megbeszélésre megy az ügyükben.
  Nem számolja az időt, nem érdekli, mióta vár, ha kell, itt ül hajnalig és holnap is kitartóan, és csak reméli, hogy Daryl meg fog jelenni.
  Úgy áll a szobában, mint egy szobor, mozdulni sem mozdul, simán elmehetne maga is egy dísznek most, de az oka végtelenül egyszerű. A démon nem besétálni fog az ajtón, és nem akar egyből úgy indítani, hogy esetleg rögtön belefordul vagy belelép az épen emberi testébe. Az igen ciki lenne.
  A rezdülésre és a hangra elmosolyodik, hát Daryl mégis eljött. Egyelőre még nem fordul felé, csak akkor, amikor a démon megáll, nem kőrözve körülötte.
  -Köszönöm, hogy meghallgattad a hívásomat és eljöttél.
  A bemutatkozást azért nem ejti meg, mert végül is ismerik egymást, de az első, hogy tényleg köszönetet mond azért, mert Daryl nem vette semmibe. Megtehette volna.
  -A segítségedet szeretném kérni, bár igaz, hogy az árát nem tudom. Manhattanért szeretnék majd indulni, és ehhez a támogatásodat kérném, hatalmas szükségem lenne rá. Érzem, hogy káosz lesz, és lehet, ifjú vagyok, de abban az esetben ezt az alkalmat sem szeretném kihagyni, hogy megpróbálkozzak vele. Tudom, hogy az erőm még nem akkora mint sok társamnak, de azt is, hogy a támogatások mértéke sem mindegy. Ezért kértem tőled ezt a találkozót.
  Nem kertel, nem rizsázik, röviden elmondja, miért is kereste meg Darylt. Mi lesz a válasza, majd elválik, egyelőre reméli, hogy olyan üzletet tudnak kötni, ami mindkettejüknek kifizetődő. Semmi sincs ingyen.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Szer. 10 Okt. - 22:03

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  lvonom a kezem a tincsétől és kissé sértődve lépek egyet vissza, leengedve a kezem. Ha formális beszélgetést akar...
  Ismét közelebb lépek hozzá. Mert hogy a halálba ne játszanék a saját játékszabályaim szerint!
  - Bla-bla-bla – ásítok egyet. – Rátérnél a lényegre, mielőtt megunnám és inkább visszatérek otthonomba?
  Aztán végre jön a lényeg. Ó, de nagyot kacagok magamban! Bizony, elég érdekes és szórakoztató, hogy a saját kis kavicsom ekkora hullámot vetett ebben a világban. Talán ezért is szeretek idejönni játszani. Magamban elégedetten vigyorogva, külső világ felé jócskán unottan fonom keresztbe a karom.
  - Tudod, sosem voltam egy olcsó démon. Mégis, mid van neked, ami miatt nekem megérné, hogy támogassalak és pártoljalak?
  A fizu fontos tényező. A játékban, tényezői szinten. Emelni a téten. Na, azt szeretek.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Szer. 10 Okt. - 22:24

  Mivel sosem lehet tudni, hogy egy démon milyen kedvében van, naná, hogy a hivatalos verzióval nyit. Semmi kedve most elhalálozni vagy más dimenzióban kikötni, mert Darylt éppen rossz kedvében találta.
  Az első megjegyzése után jön rá, hogy a démon annyira utálja ezt a kötött dumát, mint ő maga. El is vigyorodik.
  -Daryl, mondhattad volna, hogy ne törjem magam ezeken a hivatalos baromságokon. Én sem kedvelem.
  Persze azért nem megy át túl lazába, mert magára haragítani sem szándéka, viszont muszáj megszereznie a támogatását, akárhogyan, és akármibe is kerüljön. Azt nem mondhatja, hogy hírnevet, mert az biztos, hogy hatalmasat szól majd, ha úgy sikerül Manhattant megszerezniük, hogy Daryl ott van. Az biztos, hogy mindenki megjegyzi az öröklétre a nevét, még az is, aki eddig nem tudta. Pát pillanatig nézi a démont, végül csak megszólal.
  -Mit kérsz cserébe? Mi az ára?
  Mije van... jó kérdés. Ő maga, meg a tudása, ennyi. Ez pedig marha kevés lesz egy olyan démonnak, mint Daryl. Hogy ne tűnjön teljesen röhejesnek, inkább rákérdez az árra, nem tippelget és nem kezd el mindent ígérgetni. Inkább induljanak Daryl fizetségéből, aztán még esetleg azon tud alkudni egy keveset. Jobb ötlete jelenleg nincs.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Hétf. 22 Okt. - 20:25

  [You must be registered and logged in to see this link.]


  Egy ideig komolyan nézek rá, aztán elvigyorodom.
  - Pedig kifejezetten állati jó muri, ahogy éppen próbáltál hivatalos arcot ölteni. Pont te.
  A kérdésre felkacagok.
  - Te kérsz valamit, és nem mondod meg, mit adsz érte? – Újfent felnevetek.
  - Amit cserébe adnál, te szabod meg. Én meg eldöntöm, megfelel-e, vagy sem.
  Mert ekkor derül ki, mennyire is értékes neki a kérés. És mennyire becsüli fel vagy alá magát.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Hétf. 22 Okt. - 20:42

  -Gondolom. Megörökítetted? Felüdülés, mikor nem ezt kell csinálni. Annyira távol áll tőlem, hogy ezt játsszam... ehh.
  Nevetve néz a démonra, mindketten tudják, hogy ez a pókerarcos hivatali duma nem ő, és akkor is bele szokott halni, mikor kénytelen elővenni. Mert a protokoll...
  -Daryl, sosem üzleteltem démonnal. Fogalmam sincs, mi az, amit nem tartotok nevetségesnek.
  Mégis mire lehet szüksége egy démonnak. Lélekre... káoszra, mást nem tud mondani. Darylnak nincs üzlete itt, nincs semmi olyasmije, amire lehetne alapozni. Akkor mégis mit tudna ajánlani?
  -Oké. Mindened megvan, bármit elérsz. Csak magamat tudom felajánlani, semmi mást, amire tőlem szükséged lehetne.
  Ez a rohadt nagy igazság. A kőkemény 24 éve... semmire nem volt még elég ahhoz, hogy abból bármi ütőképeset alkothasson, amire esetleg egy démon is felkapja a fejét. Ha azt nézi, káoszt okoz maga is, sőt, mintha keresnék egymást vele, így ez az ajánlata.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Kedd 23 Okt. - 17:49

  - 4k-ban kéred, vagy kettőben? – Tekintek rá kíváncsi derűvel.
  Felnevetek.
  - Érdekes kifogás. Nem néztél után, hogy mielőtt démonnal üzletelsz, mit kéne tenned? Merész vagy, annyi bizonyos – nézek továbbra is félig nevetve.
  - Nem mondom, szerencséd, hogy engem hívtál – dőlök neki a falnak, karba font kezekkel. Volt némi kívánalmam, hogy közelebb bújjak hozzá, ingerelve kicsit, de abból már kinőttem.
  Ha lehet, inkább kuncogássá fojtom a nevetést.
  - Ugyan mire mennék egy ifjú vámpírral, akinek még nem rég esett le a tojáshéj a hátsójáról?
  Megvakarom a pajeszom, aztán mert hát azért én sem vagyok néha messze a pojácaságtól, kissé leereszkedően szólalok meg. Nem nézem le, ó dehogy! Teszt. Átmegy rajta?
  - Igazak a gondolataid, Noel Wyard. Kevés a huszonnégy év. Kevés az erőd, amit fel tudnál mutatni. Tán nem bízol magadban? Vagy miért gondolod azt, másokkal a hátad mögött, s nem a saját erődet használva ülsz a vezéri székbe? – Ismét szünetet tartok. Más démon csak legyintene és elmenne málnázni.
  Várok egy rövidet. Kíváncsi vagyok, hogyan reagál. Most már normális hangra váltok.
  - Csakhogy a dőreség és az előre nem látott lépések tudnak néha a leghatásosabbak lenni.
  Számomra meg inkább jó móka. Az egyház-szakadáshoz képest ez semmi, de attól még jó felkavarni az állóvizet. Nem véletlenül sutyorgok már jó ideje bizonyos fülekbe.
  - Az ajánlatom, Noel a következő. Én rendelkezésedre állok a vezéri szék megszerzésében.
  Vagyis csak én magam.
  - Hogy utána miként teszel vagy cselekszel, az már nem az egyezségünk része.
  Ismét hallgatok egy rövidet, de annál mélyebben. Érezhetően sűrűsödnek az árnyak és a sötétség.
  - Cserébe engem szolgálsz örökre, miután végleg meghaltál.
  A szemeibe tekintek, addigra már előtte állok, pusztán egy pillantásba kerülts úgy figyelem.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Kedd 23 Okt. - 18:16

  -Teljesen mindegy, csak egy emlékem legyen nekem is erről.
  Elneveti magát, vicces lesz visszanézni, az egészen biztos.
  -Nem. Ilyen leírásokat sehol nem találtam.
  Mégis kit kérdezett volna, hogy mit kell tudnia egy ilyen üzletről? Azonnal kiderült volna a terve, ezt pedig el akarta kerülni. Merész... ezen elvigyorodik, hát nem megy másként, ez van. Szerencséje van? Az biztos. Ha nem ismerték volna egymást pár találkozás miatt, ez sülhetett volna el másként is, bár még most sincs kizárva.
  -Mondhatnám, hogy kuriózum, mert ilyened még nincs.
  Kevés ő ehhez, tisztában van vele, na de mivel tudná felkelteni egy démon kíváncsiságát, ha nem éppen a már-már vakmerőségével és kockáztatásával.
  -De, bízom. Ha nem így lenne, akkor nem terveznék ilyen lépést. Szerintem sok dolgot elmond az bárki előtt, ha eleve olyan szövetségeseket tud felmutatni pluszban, amire senki nem számít.
  Tartogat ő meglepetést, szó se róla, de ha jó részt egyes fajok mögötte állnak, akkor az biztos, hogy Julia még annyira sem veheti félvállról a bejelentését.
  -Senki nem számít rám Daryl. Senkinek meg nem fordulna a fejében, hogy egy ifjú oda mer menni, és megkérdőjelezni valakinek a hatalmát. Gyengének tartanak, de azt mindenki kihagyja a számításból, hogy nekromanta vagyok. Lehet, nem olyan erős mint az apám, de néhány trükköm nekem is akad. Végiggondolom, ez hirtelenjében akkora zűrzavart fog okozni...
  Daryl lételeme a káosz, hát ő ne élvezné, ha a már folyamatban lévőre saját maga még rá is tesz egy lapáttal? Kizárt.
  -Ennyit kérek csupán, nem többet.
  Bólint, és kíváncsian várja, mi az alku tárgya. Most derül ki, mivel jön cserébe a démonnak ezért a "szívességért". Amint elhangzik, elvigyorodik, és a kezét nyújtja.
  -Rendben. Áll az alku.
  Mindig is az utolsó lehetőségeivel élt, ezen ez már mit sem változtat. Hogy mi lesz az öröklét után... legalább már most van melója.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Vas. 28 Okt. - 21:35

  - Ó, lesz – na, ebben biztos vagyok.
  - A rossz helyen kerested. Keresd a jón – jegyzem meg. Azt már nem, hogy kinél kopogtasson. Claude barátom okozott már kellemetlen meglepetéseket. A drága, nem is olyan öreg barátosném meg már nálam honol. Vannak sokkal sötétebb lelkűek, mint gondolnánk. Sajnálatomra, hamar megtalálta az én kis vudu papnőmet.
  - Tán végigjártad a birodalmam? – Kérdezem meg sejtelmesen.
  - Egyet biztos. Elment a józan eszed – felelem vérkomolyan, aztán elmosolyodom. A józan ész hiánya gyakran visz előre. Ha nem ostobasággal párosul.
  - És? – Röhögök fel. – Attól, hogy nekromanta vagy még nem fognak a földig hajolni előtted. De trónt sem átadni. Nekik is van nekromantájuk, csak nem így hívják őket náluk – törődök is én a névvel. Van és kész.
  - Nem is kapsz – a mosolyom töretlen.
  Ahogy kezet fogok vele, érezni fogja holt szívében és fejében, hogy megpendül valami. Az alku az alku. Megjelöltem, ő már az enyém. Ettől függetlenül az végez vele, aki akar, hiszen hozzám úgyis teljesen holtan érkezhet.
  Aztán, ahogy érkeztem, úgy távozok. A pillanatnyi sötétség után minden helyreáll a helyiségben.

  //Köszönöm a játékot! ^^//
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Vas. 28 Okt. - 22:07

  Bólint, ő is szeretné látni azt, hogy később saját magán is röhöghessen egy jót.
  -Rajta leszek legközelebb.
  Bár nem lesz legközelebb, ennyi volt. Ettől függetlenül majd körbenéz, ki az, akinek van tudomása arról, hogyan illett volna érkeznie erre a találkozóra.
  -Még nem. Lehet?
  Vannak olyan dimenziók, amiket szívesen megnézne, már ha lenne belépése oda. Na de nincs, pedig érdekelné néhány dolog.
  -Lehet. Ahogy az is, hogy pont ez a kockázat hozza meg a sikert.
  Sosem lehet tudni. Nem tartja hamvában holt ötletnek, még akkor sem, ha esetleg sokkal korábban következik be, mint számítottak volna rá.
  -Daryl, ne már, kérlek. Tudod, mire gondoltam. Tényleg? Nincs Manhattanban, és ez nekem bőven elég. Egy van nekik egyébként, tudom.
  Elneveti magát, hát nem kiforgatják a szavait? De. Tudja, hogy van egy nekromanta a klánban, de ez egyáltalán nem zavarja. Sőt.
  -Ez is sokkal több, mint amit más kaphat.
  Érzi a változást, az alku létrejött közöttük, és reméli, hogy nem pár napon belül fognak azon röhögni a Pokol bugyraiban, hogy mit nézett be annyira, hogy máris beváltja az ígéretét.
  Daryl eltűnik, így ő is így tesz, elveszik az éjszaka sötétjében.

  //Én is köszönöm. wow//  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Ramada

  on Vas. 28 Okt. - 22:17

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Ramada


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:30