Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Central Park - Harlem Meer
by Noel Wyard Today at 00:55

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Yesterday at 19:30

» Faunok Terme
by Jackson Montgomery Yesterday at 13:05

» Folyosók
by Caleb Shayeh Yesterday at 11:13

» Kórház
by Gabriel Skoglund Szomb. Okt. 20 2018, 21:13

» Long Island villa
by Noel Wyard Pént. Okt. 19 2018, 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Pént. Okt. 19 2018, 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ramada

  Share

  Ramada

  on Szer. Okt. 07 2015, 00:37


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Hétf. Okt. 01 2018, 19:51

  [Egy nappal a puccs előtt]

  Daryl - Noel

  Annyira vicces, de tényleg. Hol akar találkozni egy démonnal, na hol? Staten Islandon, és ha ez nem lenne elég, a Ramada környékén. Ezt látta a legbiztonságosabbnak anélkül, hogy lebukjon, mégis mit tervez.
  A klánja talán már megszokta az őrültségeit, de idegen területen azonnal reagálnának rájuk, és még itt is esélyes, hacsak a démon nem alkot védelmet.
  Lehet, jobban járt volna, ha ő megy a Pokolba, vagy akárhová, mert jelenleg még ötlete sincsen, mégis mivel vehetné rá Darylt arra, hogy támogassa őket.
  Annyira jó ötletnek tűnt, hiszen ha egy démoni "voksot" szereznek, azért az már erős ütőkártya a kezükben, és ez így szépen is hangzik, na de addig el is kell jutni.
  Vajon milyen ára lesz ennek? Willt nem keverheti bele, csak a saját nevében beszélhet, mert ha kitudódik, hogy a Kancellár mellette áll és összefogtak, akkor sokkal nagyobb bajba sodorhatja, mint egy ártatlan ejnye bejnye.
  Ráadásul egy ilyen erővel rendelkező démonnak nem elég egy tábla csokoládé... vagyis valami nagyon velős ajánlattal kell előállnia. A másik lehetőség, hogy kivár, mégis mit kér ezért Daryl. Jobb ötlete jelenleg nincs, sőt, egyáltalán nincs. Azért nem fogja beadni a derekát, mert találkoztak Gabrielnél, vicces lenne. Bár mégis mit várjon irracionalitást kedvelő és mesterien űző lénytől... bármi megtörténhet.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 12 2018, 21:16-kor.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Szomb. Okt. 06 2018, 22:36

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  Egy „én megmondtam” mosollyal reagálok elsőnek, mikor megérzem a hívást. Dehogy megyek azonnal, hát nehogy már egy herceg ugrálgasson! Most hagyom, hogy hívjon, jó párszor, közben azért készülök a hatásos belépőre.
  - Szerinted milyen legyen? Legyen ilyen ... monumentális? – Tárom szét a kezem, hatalmas kört rajzolva, az egyik szolgáló léleknek, aki kis híján leveri a padlócsempét, annyira lehajol. Pech, így jár, ha valaki túl nyakas. Szerencsétlen lelket eléggé meg kellett nyomorgatnom, hogy végre felfogja, velem szórakozni... inkább én szórakoztam vele.
  - Áh, nem. Az olyan... démonos... na meg angyali is...
  Aztán vállat vonok.
  - Picsába, mondtam, hogy vegyél vissza a konfettiből!
  Ami jelen esetben a démoni energiákat jelenti, amit hiába én engedtem ki magamból, muszáj valakire kennem, mert olyan hangulatom van. Mivelhogy éppen a földi dimenzióba térek, nem éppen ildomos a pokoli erőket odavonni. Ennek örömére rohadtul nem emberi alakba lépek be, hanem konkrétan statikusan eloszlott koromfekete ködként.
  ~ Kösszépen. Hogy tosznád meg az összes angyalt...
  Vagyis: nem, most nem vagyok jó hangulatban.
  Veszek egy mély levegőt, és a test formára koncentrálok, amely ... egy szobában jelenik meg?
  Nesze neked hatásos belépő! Az már mellékes, hogy valóban az volt. Nem így terveztem!
  És ezért egyből jó kedvem lesz.
  Ellököm magam a faltól és Noelhez lépek, egyenesen a füléhez hajolok, majd a szavaim végén megfogom egy tincsét és az ujjaim közé csavarva, majd kiengedve, háta mögött fordulok meg a másik oldalára. Hogy ott fal, vagy bármi lenne? Most komolyan kérdezed?
  - Hívtál, éjgyermek – szavaim csábítóan rezegnek, halkan suttogva, nem csak a fülébe. Egészen a lelkéig. Démon vagyok, rosszra csábítok. Most követem a menetrendet. Ehhez van kedvem.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Szomb. Okt. 06 2018, 23:09

  Amíg várakozik, sok dolog megfordul a fejében. Egyrészt egy démonnal találkozni nem biztos, hogy életbiztosítást jelent, másrészt az sem biztos, hogy megjelenik. Elvégre ha Daryl mérlegel, tökéletesen igaza lenne abban, mégis ki ő, hogy egyáltalán egy találkozót kérjen tőle.
  Lutri, olyan hazárdírozás, amiért valószínűleg a saját klánja is nyakon vágná, ha ezt bejelentette volna bárkinek is.
  Szeret veszélyesen élni, azaz létezni, ez is ezt bizonyítja, de muszáj megtennie ezt a lépést ahhoz, hogy egy esetleges kölcsönös üzlet fejében megnyerjen egy démoni támogatást.
  Még Willnek sem szólt arról, hogy kivel találkozna, csak annyit mondott, hogy megbeszélésre megy az ügyükben.
  Nem számolja az időt, nem érdekli, mióta vár, ha kell, itt ül hajnalig és holnap is kitartóan, és csak reméli, hogy Daryl meg fog jelenni.
  Úgy áll a szobában, mint egy szobor, mozdulni sem mozdul, simán elmehetne maga is egy dísznek most, de az oka végtelenül egyszerű. A démon nem besétálni fog az ajtón, és nem akar egyből úgy indítani, hogy esetleg rögtön belefordul vagy belelép az épen emberi testébe. Az igen ciki lenne.
  A rezdülésre és a hangra elmosolyodik, hát Daryl mégis eljött. Egyelőre még nem fordul felé, csak akkor, amikor a démon megáll, nem kőrözve körülötte.
  -Köszönöm, hogy meghallgattad a hívásomat és eljöttél.
  A bemutatkozást azért nem ejti meg, mert végül is ismerik egymást, de az első, hogy tényleg köszönetet mond azért, mert Daryl nem vette semmibe. Megtehette volna.
  -A segítségedet szeretném kérni, bár igaz, hogy az árát nem tudom. Manhattanért szeretnék majd indulni, és ehhez a támogatásodat kérném, hatalmas szükségem lenne rá. Érzem, hogy káosz lesz, és lehet, ifjú vagyok, de abban az esetben ezt az alkalmat sem szeretném kihagyni, hogy megpróbálkozzak vele. Tudom, hogy az erőm még nem akkora mint sok társamnak, de azt is, hogy a támogatások mértéke sem mindegy. Ezért kértem tőled ezt a találkozót.
  Nem kertel, nem rizsázik, röviden elmondja, miért is kereste meg Darylt. Mi lesz a válasza, majd elválik, egyelőre reméli, hogy olyan üzletet tudnak kötni, ami mindkettejüknek kifizetődő. Semmi sincs ingyen.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1702

  Re: Ramada

  on Csüt. Okt. 11 2018, 00:03

  [You must be registered and logged in to see this link.]

  lvonom a kezem a tincsétől és kissé sértődve lépek egyet vissza, leengedve a kezem. Ha formális beszélgetést akar...
  Ismét közelebb lépek hozzá. Mert hogy a halálba ne játszanék a saját játékszabályaim szerint!
  - Bla-bla-bla – ásítok egyet. – Rátérnél a lényegre, mielőtt megunnám és inkább visszatérek otthonomba?
  Aztán végre jön a lényeg. Ó, de nagyot kacagok magamban! Bizony, elég érdekes és szórakoztató, hogy a saját kis kavicsom ekkora hullámot vetett ebben a világban. Talán ezért is szeretek idejönni játszani. Magamban elégedetten vigyorogva, külső világ felé jócskán unottan fonom keresztbe a karom.
  - Tudod, sosem voltam egy olcsó démon. Mégis, mid van neked, ami miatt nekem megérné, hogy támogassalak és pártoljalak?
  A fizu fontos tényező. A játékban, tényezői szinten. Emelni a téten. Na, azt szeretek.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ramada

  on Csüt. Okt. 11 2018, 00:24

  Mivel sosem lehet tudni, hogy egy démon milyen kedvében van, naná, hogy a hivatalos verzióval nyit. Semmi kedve most elhalálozni vagy más dimenzióban kikötni, mert Darylt éppen rossz kedvében találta.
  Az első megjegyzése után jön rá, hogy a démon annyira utálja ezt a kötött dumát, mint ő maga. El is vigyorodik.
  -Daryl, mondhattad volna, hogy ne törjem magam ezeken a hivatalos baromságokon. Én sem kedvelem.
  Persze azért nem megy át túl lazába, mert magára haragítani sem szándéka, viszont muszáj megszereznie a támogatását, akárhogyan, és akármibe is kerüljön. Azt nem mondhatja, hogy hírnevet, mert az biztos, hogy hatalmasat szól majd, ha úgy sikerül Manhattant megszerezniük, hogy Daryl ott van. Az biztos, hogy mindenki megjegyzi az öröklétre a nevét, még az is, aki eddig nem tudta. Pát pillanatig nézi a démont, végül csak megszólal.
  -Mit kérsz cserébe? Mi az ára?
  Mije van... jó kérdés. Ő maga, meg a tudása, ennyi. Ez pedig marha kevés lesz egy olyan démonnak, mint Daryl. Hogy ne tűnjön teljesen röhejesnek, inkább rákérdez az árra, nem tippelget és nem kezd el mindent ígérgetni. Inkább induljanak Daryl fizetségéből, aztán még esetleg azon tud alkudni egy keveset. Jobb ötlete jelenleg nincs.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Ramada


   Pontos idő: Hétf. Okt. 22 2018, 06:47