Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 23:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 22:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 21:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. Dec. 16 2018, 23:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 22:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. Dec. 16 2018, 21:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 21:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 16 2018, 20:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. Dec. 16 2018, 20:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Dec. 16 2018, 19:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Botanikai Kert

  Share

  Botanikai Kert

  on Szer. Okt. 07 2015, 00:44

  First topic message reminder :


  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 14 2018, 14:00

  Jajj, ez a ravasz, élveteg kis mosolya! Annyira sokatmondó. Ez volt akkor is, mikor azt mondta, hogy hát végül is megkóstolhatom a boszorkányvért, technikailag semmi bajom nem lesz tőle. Akkor persze még nem tudta, ki a kiszemeltem... Hogy gyűlölték Jasmine-t mindannyian!
  Nem értem, miért kavarog be a gondolataimba egyre gyakrabban mostanában. Talán Noel miatt. Az utóbbi időben már hetente csak 1-2 alkalommal jutott eszembe. De most megint... megfertőzött mindent.
  Inkább elhessegetem, és atyám emlékeit hallgatom. Visszaúszik a mosoly az arcomra.
  - Levágtam a hátizsákomat a sarokba és nagy duzzogva hallgattam a rádiómat teljes hangerőn - emlékszem vissza én is. Akkoriban még nem voltak okostelefonok, walkmanek... - Aztán egy hétre rá lebombázták Pearl Harbort.
  Nem tudom, atyám honnan tudta, hogy Hawaii-t támadás fogja érni, de azóta áldom, hogy nem engedett oda. Harmincas éveim elején voltam a második világháború alatt. Az első kitörésekor még gyerek voltam. Ha nem lettem volna már vámpír, minden bizonnyal én is bevonulok. De számunkra a katonaság életveszély. Bár mint azóta megtudtam, a haditengerészetnél, a CIA-nál és az FBI-nál is vannak magas rangú természetfelettiek. Köztük vámpírok is. De az ő rangjuk már megengedi azt, hogy ne legyenek sem előtt, vagy ha ki is vezényelik őket valahová, a megfelelő apparátussal látják el magukat, hogy ne érje őket soha semmilyen természetes fény.
  A hidegháborús időkben néha foglalkoztam külpolitikával, de elsősorban üzleti jog a szakterületem. Évtizedek óta ezt csinálom. Talán ideje lenne valami más felé fordítani az érdeklődésemet.
  Ekkor fordul meg bennem először ez a gondolat.
  Nagyon jól esnek atyám bátorító szavai. Elmosolyodom szerényen, fejem lehajtva, és hálásan paskolom meg a hátát. Aztán a mosoly eltűnik, mert valójában többrő van itt szó, mint udvarias atyai bátorításról. Őszintén hisz a szavaiban, és ez sokkal jobban meghat, minthogy bárgyún vigyorogjak rajta.
  - Köszönöm, atyám. Jó érzés, hogy hozzád mindig fordulhatok útmutatásért. Ez a másik oka annak, hogy itt vagyok. Az az érzésem, hogy hamarosan valami történni fog a klánok közt. A Brooklyniak klánvezérét hetek óta nem látta senki. Nem tudod esetleg, mi történt vele?
  Tudom, hogy külön klánokban vagyunk, ezért ilyesmiről beszélgetnem vele gyakorlatilag tilos. De ő az atyám. Mindig is megbeszéltem vele mindent.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 14 2018, 22:58

  Vannak olyan dolgok, amiket más kegyetlenségnek ítél, vagy felesleges információ elhallgatásnak, és csak utólag érti meg, hogy erről szó sincsen, csupán a tapasztalás örömét nem szabad elvenni senkitől sem. Még akkor sem, ha nem biztos, hogy felemelő vége lesz. Nem akarok erről beszélni, valahogy nem.
  Az emlékek viszont viccesek, és tudom, most már Will is annak találja őket.
  -Így volt, és téged előbb zavart a teljes hangerő, mint engem.
  Figyelmen kívül hagytam a dafke ellenállást, bár az érzékeny hallásomnak nem tett jót. Pearl Harbor... bólintok.
  -Pontosan. Az informátoraink folyamatosan tájékoztattak minket, mi készül, vagy nem készül éppen, ezért tudtuk.
  A természetfelettiek így mindig tudtak mozogni, időben elhagyni a területeket, vagy éppen becsatlakozni, ha úgy tartotta kedvük. Mi is ezt tettük. Mindenfelé vannak közülünk valók, bár ezt inkább úgy nevezik arrafelé, hogy kivételes képességekkel rendelkező, tehetséges emberek. Hogyne.
  Szerencse volt, hogy Will végül is nem ment világgá, bár ha tényegesen útnak indul, magam megyek utána, bár ezt akkor el nem árultam volna neki.
  Amiről beszél, azt az érzést ismerem, tapasztalatból beszélek, és így adok neki tanácsot. Tudom, hogy mi van benne, és tudom, hogy el fogja érni, ha elég szívós hozzá. Nem lesz ami vagy aki megállítsa, mert van esze és használja is. Az természetes, hogy ha menet közben tanácsra van szüksége, tőlem azt is meg fogja kapni, azaz pontosabban a véleményemet, hogy meghozhassa a kellő döntését.
  -Bármikor, Will, ezt tudod. Akármi történjék is, a gyermekem maradsz. Igen, hallottam róla, hogy nyoma veszett, bár ebben nem hiszek. Okkal tűnt el, és valószínűleg klánon belül intézték így. Készülnek valamire, azaz többet akarnak, mint ami jutott nekik, azonban ehhez másoknak is lesz néhány szava. Vigyázz a madonokkal, a többségük lefeküdt nekik.
  Vigyorogva adok választ a Brooklyni klánnal kapcsolatban, ebből Isaiah sejtheti, hogy esetlegesen kik fogják az útjukat állni, és mégis mi lehet a háttérben.
  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 21 2018, 19:04

  Nem is tudom, hogy mi lett volna velem, ha nem Richard az, aki beölel, és úgymond felnevel. Egyszerűen mindenért hálás vagyok neki, amit valaha értem tett. Egyetlen egy lépése volt, amivel nem voltam maximálisan boldog, mégpedig Camilla - ezt azonban semmi jogom vitatni. Tudom jól, hogy teljesen felesleges lenne akár ellenkeznem, akár panaszkodnom. Ostobaság lenne bárkinek is arról beszélnem valaha is, hogy nem tesz ez maradéktalanul boldoggá. Főleg magának Camillának vagy Richardnak. Egész biztosan fikarcnyit sem érdekli őket.
  Nem is szeretek gondolni erre, most is elhessegetem az egészet. A brooklyni klánvezérről kérdezek, Richard pedig érdekes információkkal szolgál.
  - Klánon belül?... - Megsimítom borostás állam elgondolkodva, és hümmögök egy kicsit. Aztán bevetem az erőm. Egy Suadela ugyanúgy, ahogy képes elérni, hogy mindenki rá figyeljen, arra is képes, hogy senki ne figyeljen rá. Minden kíváncsi szemet és fület elirányítok atyámról és rólam, majd továbbra is halkan, de kifejtem, mire jöttem rá.
  - A Masonok eddig kifejezetten csak Eztliket támadtak meg, és nemcsak az én klánomból, de mivel az enyémben van a legtöbb a városban, ez alapján úgy tűnt, hogy Brooklyn Manhattant támadja. De szerintem nem erről van szó. Mi van... Mi van akkor, ha valaki azt akarja elérni, hogy a jelenlegi terület alapú felosztás felbomoljon, és helyette a csoport alapú felosztás érvényesüljön? Eztlik az Eztlikkel... Abarionok az Abarionokkal... És akik az egészet irányítanák, azok...
  A Suadelák.
  Ebben a percben rádöbbenek, hogy az a rengeteg kódolt üzenet, az a sok összevillanó szempár... És Raul Nero tudta ezt, végig tudta! Elképzelhető, hogy igaz, hogy vonzódik hozzám, de az is lehet, hogy valami egészen más okból kifolyólag akar elcsábítani.
  Láztól égő szemmel nézek az atyámra. Most, hogy kimondta, egyre jobban minden összeáll, és pokolian kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondol erről, mert ez...
  Szerintem ez az igazság.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 21 2018, 20:25

  Bármennyire harmonikus a kapcsolatunk Isaiahhal, van egy pont, amiről tudom, hogy rettenetesen zavarja, még akkor is, ha ezt sosem mondta ki. Egyszer ezt is meg kell beszélnünk, nem hagyhatom, hogy folyamatosan ott motoszkáljon benne, és a végén ez bármennyire is megmérgezze kettőnk viszonyát.
  Camilla beölelése... nem, nem volt tervezett, vagyis nem úgy, mint a fiamé, amit ezerszer átgondoltam, megfontoltam, és tudtam, hogy ennek így kell lennie.
  Az, hogy mi történt a közelmúltban, ezt megbeszéljük, hiszen nem hagyhatjuk figyelmen kívül.
  -Igen, klánon belül. Akármilyen is a vezérük... nos, pontosan tudta, mi az amit elérhetnek és mi az, amit nem. A tagjaik többsége azonban ezzel nem így van.
  A fiam megoldja, hogy még annyira se figyeljenek ránk, és tudom, hogy azzal amit mondtam, valami szöget ütött a fejében.
  -Nem egészen. A Madonok mágusoknak is nekimentek, mégpedig a Chairmanaknak. Azokat az Eztliket támadták, akik nem voltak hajlandóak melléjük és Brooklyn mellé állni. Azt jól látod, hogy terület harc kezdődött, ám nem csoportokra akarnak bomlani, hanem területet szerezni. A hirtelen csoportosulás célja, hogy együttesen erősebbnek tűnjenek, mert hosszú távon az egyoldalú csoportok nem életképesek a világunkban. Elsődleges célpontjuk a sziget, illetve Manhattan.
  Tudjuk, mi közeleg, és erről Willt is felvilágosítom. Sejtem, mi jár a fejében, és bólintok is.
  -A Suadelák, igen. Azonban az ő feladatuk a meggyőzés lett volna, hogy maguk mellé állítsanak mindenkit, akit lehet, de valahol mégis falakba ütköztek. Mivel velünk szemben a fiatalnak nem sok esélye van, ezért a környezetünket kezdték gyengíteni. Igen, Raul Nero esélyesen azért környékezett meg, hogy a támogatásodat megszerezze, és ezzel Manhattanét is. Az más kérdés, hogy nem járt sikerrel, ráadásul Noel is beleköpött a levesébe, amiért kifejezetten dühös.
  Nevetni kezdek, mert ha eszembe jut az, hogy Willnek fel sem tűnt Nero esetlennek sem nevezhető közeledése... másnak se esett volna le, az az igazság.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 21 2018, 22:51

  - Tehát szerinted eltették láb alól a vezérüket? - kérdezek vissza. - Épp ettől féltem.
  Ugyanis a brooklyniak kicsit olyanok, mint egy vad kutyafalka. Sok kötük az anarchista. Azokra a kerületekre egyébként is jellemző, hogy erőszakosak, és mivel sokat kell küzdeniük más természetfelettiekkel, hogy fennmaradjanak, és hogy megmaradjon az autoritásuk a területeik felett, kissé... agresszívek. Egyedül a keménykezű vezérük volt képes megfékezni őket eddig, és most, ha már nincs többé...
  - El fog szabadulni a pokol.
  Kissé összeráncolom a szemöldököm, miközben atyám vétóját hallgatom az elméletemmel kapcsolatban. Egy pillanat alatt aláássa és megcáfolja, játszi könnyedséggel, pedig én bárkivel szemben képes lettem volna megvédeni. Richard azonban... Olyasmiket mond, amiken inkább elgondolkozom, beépítem az információs hálóba, és próbálok újabb és újabb összefüggéseket találni.
  - Hosszú távon szerintem a jelenlegi klánok sem életképesek. Akkor működne ez a város jól, ha lenne egyvalaki, aki kézben tart mindent. Most olyanok vagyunk, mint egy millió apró darabra hullott óra. Itt-ott ketyeg néha, de csak véletlenül. És mégis mit akarnak a Madonok a Chairmanekkel? Mi bajuk velük? És ti vagytok a célpontjaik? Ezek mind megőrültek?
  Alig hiszem el, amit hallok, mert ennek az egésznek semmi értelme. Vagyis persze, biztos van, de számomra egyelőre nem logikus az egész.
  - A Suadelák nélkl nincs, aki az egészet irányítsa. Vezetők nélkül nincs siker. Azt hiszem... Én voltam az a fal, amibe a brooklyniak beleütköztek. Az én klánomra nem hatnak más Suadelák parancsai.
  Ugyanis nem engedem. Ez egy kicsit bonyolult vér-rituálé volt, és bizony sok köze van ahhoz, hogy miért is szoktam rá annyira a vámpírvérre. De erről ugyancsak nem beszéltem még atyámnak.
  A hajamba túrok. Mert nagyon itt az ideje elmesélni Richardnak néhány dolgot, amiről eddig nem beszéltem senkinek, és nem is tenném soha, atyámat kivéve. De most már sajnos túlságosan feltűnőek az üres lyukak az egyre inkább összeálló puzzle-ben. Nem rejtegethetem tovább.
  - Richard, el kell mondanom valamit. - Feszülten tördelem a kezem, de végül felemelem a fejem, és kibököm. - Az Eztlijeink tényleg készültek valamire. Valamire, aminek köze van Staten Islandhez. Nem tudom, hogy pontosan mire, próbáltam kiszedni belőlük, de nem ment. Annyit tudok, hogy veszélyes lesz az ottaniakra, mindenkire, kivéve titeket. Ti matuzsálemek vagytok, talán épp csak egy porszem lesz az egész, amit le kell pöckölnötök a zakótokról. Esetleg a gyermekekre jobban kell majd vigyáznotok. Állítólag szunnyad egy ősi erő a szigetetek alatt, amit mindenáron meg akarnak szerezni. De én úgy tudom, hogy ezt lefújták, mivel a csoport legerősebbjei és legöregebbjei már... nincsenek.
  Nem tudom, mit szól majd ehhez. Az is lehet, hogy már tud mindenről... nem lennék meglepve.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Júl. 21 2018, 23:31

  -Nem, csak kivonták a forgalomból. Valószínűleg egy cellában tartják fogva. Ha nem létezne, azt Alexander tudná, érezné.
  Kyle szólt volna, ha gáz van és Frank véglegesen halott lenne, ezt tudom. Eddig ilyesmit nem közölt, szóval a srác még él, csak rejtve. No ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne megtalálni, ha szükséges, sőt... meg is lesz, jó időben.
  -Az már elszabadult akkor, mikor a mágusokat ritkítani kezdték.
  A pokol már gyűrűzik szépen, csak idő kérdése, mikor robban. Valószínűsítem, hogy a türelmetlenség miatt igen hamar.
  -Nem, ebben a formában biztosan nem. Azzal, hogy mi kivonultunk hivatalosan a vérkeringésből, és az ifjak megkapták a lehetőséget a boldogulásra, egy dolog elfelejtődött. Az a hierarchikus rendszer, ami ki lett alakítva, nem véletlenül volt úgy, ahogy. Jelenleg a klánok többségénél a vezér nem rendelkezik kellő tapasztalattal. Nézd meg a korukat... szinte alig idősebbek a tagjaiknál, így pedig nem igazán lehet tiszteletet kivívni, vagy irányítani, ugyanis lesz olyan, aki az első adandó pillanatban megkérdőjelezi a jogosságát. Ez történt Brooklynban is. Itt kezdődik a probléma. Attól, hogy egy csoportba tömörülnek képességeik alapján, ugyanúgy marni fogják egymást.
  Kemény tények ezek, de ki kell mondani. Az ifjaknak már csak a hatalom a fontos sok esetben, és nem gondolkodnak, nem néznek mögé, mégis mit jelentene valójában. Hiba.
  -Alexandert. Utána minket. Alexander a Chairman család tagja volt, és azt gondolták, hogy ha a fél családot kiirtják, akkor azt az ő nyakába lehet varrni, amiért majd a Gyűlés előveszi, és esetleg vagy szankció lesz, vagy akkor megkísérlik a megölését. Utána jönne a klán, hiszen azt tudják, hogy amíg a matuzsálemek vannak, addig sok babér nem terem nekik ilyen formában, ahogyan elképzelték.
  A szóbeszédek szerint Alexander nem kedveli a Chairman családot, pedig ha tudnák, hogy ez egyáltalán nem igaz, azaz ebben a formában nem igaz... az okosabbja tudja, ezt bizonyítja a Keto Család is.
  -Nem mindig a Suadela a legalkalmasabb vezetőnek. Persze a fontosságuk nem elhanyagolható, ám ha Neroból indulsz ki, ő saját magát tartja a legalkalmasabbnak a vezéri posztra. Te bizony. Azt remélte ez a félnótás, hogy majd te támogatod őt, így pedig a klánt is megkapja.
  Vigyorognom kell, mert ahogyan próbált közeledni Isaiahhoz, hát azt nem csodálom, hogy nem tűnt fel neki. Figyelek rá, amikor beavat a titkába.
  -Valóban így van. Az, hogy mi Staten Islandot választottuk, az nem volt véletlen. Őrzünk valamit, amire másoknak fáj a foga, és ez az erő... nem kerülhet ki onnan. Ezért vagyunk útban pluszban. Az öregebb és nagyon tapasztalt Eztlik leléptek, ne aggódj miattuk. Ők végiggondolták, hogy mire, kikre indulnának el, és visszavonulót fújtak. Azonban a Brooklyniak nem tettek le róla, és mindent megpróbálnak, hogy Staten Islandot és Manhattant is bekebelezzék.
  Azt is tudom, hogy a Brooklyniak tajtékzanak, mert nem úgy sült el eddig a tervük, ahogyan szerették volna, de azt is, hogy néhány Eztli el fog indulni a Madonokkal karöltve. Szeretettel várjuk őket anélkül, hogy lebecsülnénk. Csupán csak... készülünk.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Hétf. Júl. 23 2018, 22:25

  Az, hogy Frank nem halt meg, jó hír. Bólintok.
  - Akkor viszont még terveik vannak vele. Szóval szerintetek a Madonok elrabolták és bezárták valahová... Vagy mások is benne vannak a klánjukból?
  Összepréselem a szám, hogy ki ne mondjam, amit gondolok. A matuzsálemek szeretik azt hinni, hogy a kor mindent visz. Ha egy vámpír elég idős, akkor bármire képes, például irányítani egy klánt. Pedig ez nem így van, egy pakliban több ütőkártya is van, nemcsak a kor. Én azonban én vagyok, szóval végül mégis kimondom, ami a fejemben jár.
  - Nem hiszem, hogy a kor az egyetlen feltétele annak, hogy valaki jó vezető legyen. Ha így lenne, Marcus is klánvezér lenne, pedig... - Hallatok egy kis lefitymáló kacajt, és Richardra sandítok. - Szerintem egy vezető éppen attól jó, hogy nála erősebbeket is képes vezetni. A vezetéshez ész kell, tettvágy, szenvedély, és az, hogy bízzanak benned. És te is bízz bennük, és elsősorban magadban.
  Rájövök: a régi önmagamról beszélek. Egészen az utolsó jellemzőig. Én ugyanis nem bízom magamban. Képtelen vagyok vezetni. Azóta képtelen.
  Hallgatom Richardot, és rázom a fejem.
  - Neem, ez képtelenség. Még egy négyéves gyerek is átlátja, hogy semmi esélye az óvónéni ellen. Ettől függetlenül persze megpróbálhatja, de a végén úgyis eljönnek a szülők és lefújják az egész bulit. Mégis mit képzeltek? Ki a felelős ezért? - mérgelődöm villanó szemmel, hiszen az ilyesmi úgy őrültség, ahogy van, és szégyellem magam, amiért Suadelák is vannak az úgynevezett összeesküvésben.
  - Hagyjál Neroval, ég a pofám helyette is. Ezt a marhaságot! - dohogok tovább karba tett kézzel. - Sajnos nemcsak leléptek. Többen is végső halált haltak. Tőlünk hárman. Esther, Winston és Olukayode. Agathe Brooklynból, Jasper Queensből - sorolom a város öreg Eztlijeit, a veszteséglistát. - A többiek menekülni kezdtek. Szerintem nem léptek szövetségre a Madonokkal. Éppen ellenkezőleg, Richard.
  Nincsenek bizonyítékaim, de ezt súgja a józan ész. Minden a Grimoire-ral kezdődött...
  - Akármit is őriztek, őrizzétek jól. Én megpróbálom leállítani ezt az őrületet, mielőtt tovább gyűrűzik. Beszélek Neroval. Ideje kihasználnom a felém érzett úgynevezett vonzalmát. - Vágok egy fintort erre.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Hétf. Júl. 23 2018, 23:29

  -Nem ölhetik meg Will. Megteszik, pontosan tudják, hogy a többi klán elindul. A sajátjai csalták csapdába és a Madonok rejtették el. Benne bizony. Kezdve a Kancellárjuktól Neroig.
  Van némi értesülésünk arról, hogy pár tagjuk menekülne onnan, de a látszatot fenn kell tartaniuk, miszerint lojálisak maradtak.
  A következő "kifakadásra" elnevetem magam, várható volt, hogy ezt megjegyzi.
  -Félreértettél Will. Nem minden a kor valóban. Viszont ha a fiatal nem tudja kivívni a tiszteletet, akkor bekövetkezik az a helyzet, ami Brooklynban. Legyen szövetségesed és barátod, akiről vagy akikről tudod, hogy a halálba is veled mennek. Ha ez nincs meg, lehetsz bármennyire jó, átkozottul jó, előbb-utóbb hátba fognak támadni. Ez a lényeg az általad felsoroltakon kívül. Ha magadban meginog a hited, ha saját magadat megkérdőjelezed... véged.
  Egy fontos részlet kimaradt a felsorolásból, de ezt leszámítva Isaiah alaposan megtanulta ezt. Benne is ott van a lehetőség, de elveszett az önmagába vetett hite. Több opció közül is dönthet, de ez az ő harca lesz, hogy mit választ. Támogatom abban, hogy visszanyerje a saját magába vetett hitét, nem vitás, de többet nem tudok tenni.
  -Pedig ez az elképzelés, hiába átlátszó. Mondhatnám, hogy esetleg megtévesztés, de nem, még az sem. Kérdezd a Kancellárjukat és Nerot.
  Elnevetem magam, mert még a saját fiamnak is azonnal leesik, hogy már maga az ötlet is több sebből vérzik. Lehetett volna másképp, ha ezt ésszel szervezik meg, nem kutyafuttában.
  Nerora még Isaiah is fújtat egyet, amire ismét nevetni kezdek. Ilyenkor olyan mint egy durcás kisgyerek, de megértem. Ami a legszebb az egészben, hogy Raul Nero érzései valósak a fiam irányába, csak összekötötte volna a kellemeset a hasznossal.
  -Az csodálatos. Néhányan Európába mentek, ezt biztosan tudom, a legidősebbek. Pár ifjúról az a sejtésünk, hogy márpedig le fog feküdni a Madonoknak, de most kívánom, hogy legyen igazad. Inkább meneküljenek el, de értelmetlen halált ne haljanak. Hozzánk is jöhetnek... közel vagyunk.
  Várom a "csatát", az az igazság, egyből felfrissítené a nemlétező vérkeringésemet azt hiszem, és ez így is lesz.
  -Azon vagyunk. Leállítani talán már nem fogod tudni, ezt meg fogjuk vívni, a másikkal pedig óvatosan. Én pedig beszélek Noellel, mielőtt... azért mert félreért valamit, bekavar véletlenül, de gondolom úgy is szólsz neki erről.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Vas. Júl. 29 2018, 16:03

  Nem ölhetik meg? Dehogynem. A többi klán elindul? Staten Island, akik azt ígérték, kivonultak? Vagy mi? Ugyan. Halvány és hideg mosoly ül ki az ajkamra, ami kissé idegen az egyébként békés és barátságos képemen. Szerintem RIchard ennyiből is pontosan érti Manhattan álláspontját a brooklyniak ügyében. Hiszen ő is tudja, mit jelent: "oszd meg és uralkodj".
  - Frank nagyon jó klánvezér. Szerintem itt valami más van a háttérben, nem az, hogy hirtelen alkalmatlanná vált a feladatra. Szerintem ez egy hatalmi puccs. - Kicsit kuncogok. - Talán pont Neroé.
  Kissé... meglepődöm, hiszen menedéket kínál a bizonytalanoknak vagy az üldözötteknek.
  - A klánod menedékét kínálod... vagy csupán a szigetét? - kérdezek vissza, mert pontosan tudnom kell, miről is van szó. Hiszen ha azok, akik menekülnének, Alexander klánjához fognak tartozni ezentúl, akkor, nos... Nem biztos, hogy okos dolog engedni őket menekülni. Szükségünk van a vámpírjainkra.
  - Melyik ifjú Eztlikre gondolsz? Manhattaniek és bronxiak is vannak köztük? - kérdezem, hiszen ha valóban vannak a klánomban árulók, vagy potenciális árulók, minél hamarabb kapcsolatba kell lépnem velük, vagy a mentoraikkal, hogy figyelmeztethessem őket.
  Na jó, ezt most már végképp ki kell derítenem, tudnom kell, hogy mi folyik itt valójában. Van egy olyan érzésem, hogy atyám, bár bölcs, tapasztalt és pontosan tudja, mi a teendője egy ilyen helyzetben, talán átsiklik egy apró részlet felett. Nem egyszerű egy távoli szigetről minden áramlatot érzékelni, ami a város olvasztótégelyében történik.
  - Noelnek? - kérdezem kicsit megakadva. - Mi szerepe van Noelnek ebben a bohózatban? - kérdezek vissza puhatolózva. Most vajon arra kér, hogy vigyázzak rá a klán helyett? Vagy mi a célja? Nem értem.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Vas. Júl. 29 2018, 16:35

  -Pontosan az. Frank jó vezér, még ha fiatal, akkor is. Egyszerűen nem egyezik a véleménye többekével, így megpróbálják félreállítani, hogy véghez vigyék a tervüket.
  Nero említésére elnevetem magam és bólintok. Valószínűsíthető, hogy a forrófejű Suadela úgy döntött, alkalmasabb a posztra mint Frank.
  -A szigetét.
  Isaiah arckifejezése furcsa, eddig sosem láttam tőle ilyesmit, és ez elgondolkodtat. Átvenni senkit nem fogunk, a klánok nem átjáróházak, ezt mindenki tudja. Frank ha előkerül, akkor védelmet élvez mindaddig, míg ez az egész le nem cseng.
  -Bronxiak igen.
  Bólintok. Van, amire nekem sincs rálátásom, így csak kivárásra játszhatok. Azt is megértem, hogy az ifjak próbálgatják az erejüket, csak abban nem vagyok biztos, hogy egy öngyilkos akcióba kellene beleállniuk, hogy bizonyítsák a rátermettségüket. Ennek semmi értelme.
  -Will, te is tapasztalhattad, hogy a kölyök simán belenyúl olyan dologba, ami esetleg necces, vagy azzá válhat. Ezt jobb lenne elkerülni... azt pedig tudjuk, mennyire kedveli Raul Nerot.
  Abba inkább nem megyek bele, hogy ennek mennyi a valóság alapja, vagy éppen ki provokált kicsodát. Azt viszont tényleg nem szeretném, hogy akár Willnek is keresztbe tegyen önhibáján kívül, mert annyira lelkes.
  Azt is tudom, hogy odavan érte, szereti a fiamat, éppen ezért szeretnék elkerülni mindenféle félreértést, már ha lehet.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Csüt. Aug. 02 2018, 22:59

  - Vakmerő... Olyannyira vakmerő, hogy kétségbe vonom a szándékukat... Elképzelhető, hogy mindez nem csupán elterelés-e egy sokkal nagyobb tervről... Nero azért sok minden de nem teljesen ostoba, főleg nem szuicid típus - jegyzem meg.
  Feltekintek a sötét égre, és azon kívül, hogy a lampionok fénye színesre festi a periférikus látásom határait, minden homályosnak tűnik odafent. Szusszanok egyet, tekintetem pedig visszavezetem atyámra, göndör loboncom hátrahúzva a vállam mögé. Bólintva veszem tudomásul, hogy a sziget oltalmát ajánlja, bár továbbra sem tartom jó ötletnek odaküldeni a menekülteket, ahová a villámcsapást várják. Bár Staten Island nagy. Óriási.
  - Tudsz neveket? - konkretizálom most már egészen pontosan a kérdésemet, mert hát ez a legfontosabb. Azzal, hogy "vannak, akik", nem megyek túl sokra, vagyis de, csak sokkal több időbe telik kideríteni, hogy ki az az egy, kettő, három.
  A Noellel kapcsolatos figyelmeztetést hallgatva egyetértő kis nevetést hallatok, mely ábrándos mosollyá változik egy rövid pillanatra. Noel aranyos. Egyelőre ennyit tudok róla elmondani. Aranyos, jó vele lenni,és remekül kiegészítjük egymást az ágyban. A többi, nos...
  - Elmondhatom neki a legszükségesebbeket. De a Khentik pillanatnyilag nem érintettek ebben az egészben, vagy rosszul értem? A klán miatt pedig érinthetetlen. Kivéve, ha valakit provokál... Igen.
  Hm. Na jó, talán mégis látok ebben potenciális veszélyforrást...
  Lassan körbeérünk a füvészkerten, odajutunk, ahonnan elindultunk. A sokatalom kezd szétszéledni, néhány bódé már be is zárt. Hávösödik az éj. Megállok atyámmal szemben.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Csüt. Aug. 02 2018, 23:42

  -Vakmerő, olyannyira vakmerő, hogy ez a terve része. No, no, ezt azért nem merném így állítani... ugye. Mintha nem is olyan régen neked is neked esett volna, itt.
  A hencegések, a túlzott magabiztosság márpedig arra enged következtetni, hogy valóban úgy vélik, 100%-osan felkészültek egy esetleges hatalomátvételre és területszerzésre. Majd meglátjuk. Senkit nem írok le és senkit nem becsülök le.
  -Neveket? Talán.
  Egy cetlit veszek elő a zsebemből és felfirkantok párat rá, majd átadom a fiamnak. Ezzel ők is előrébb vannak, ahogyan mi is. A többit majd kiderítjük, és remélhetőleg tényleg fel tudunk készülni mindenre, hogy ne érjen minket meglepetés.
  -Nem, elméletileg nem érintettek benne, no de szabadon jár-kel, ezt tudjuk. Igen, erről beszélek. Ifjú még, a szavai könnyen félreérthetők, ha nem éppen úgy válogatja meg őket.
  Elnevetem magam. Kyle felé is volt olyan megjegyzése, ami egyébként nem lett volna annyira vészes, ha éppen nem egy klánvezérrel beszél. Sokat fejlődött azóta, de még benne van a pakliban, hogy esetleg belenyúl valamibe.
  Visszaérkezünk a kiindulási pontra, és valószínűsítem, hogy idő hiányában Camilláról nem most fogunk beszélni, de semmiképp nem feledem. Ezt tisztáznunk kell.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Aug. 04 2018, 14:23

  Pislogok egyet, és kérdő tekintettel billentem félre a fejem. Mégis honnan tud róla, hogy Nero és én összeverekedtünk? Ráadásul Noel miatt. Ezek szerint Noel többet mond el kettőnkről és a velünk történt dolgokról, mint gondoltam.
  - Azt hiszem, nagyon jóban lehetsz Noellel - jegyzem meg. Kicsit nem is tudom, mennyire örülök ennek. De az biztos, hogy nagyon hirtelen témaváltás ez ahhoz képest, amiről eddig beszéltünk.
  Átveszem a papírt, és vetek rá egy pillantást, mielőtt eltenném.
  - Nagyon köszönöm.
  A papírról felsandítok atyámra. Ismét Noel a téma... Sóhajtok, majd kicsit szégyellősen elmosolyodom.
  - Legyetek nyugodtak. Vigyázok rá.
  Megállunk mind a ketten, és kicsit várok. Maradtak nyitott kérdések, de közel az éj vége, nekem pedig akadt egy kis elintéznivalóm az alapján, amit atyámtól megtudtam.
  - Örülök, hogy újra itthon vagy - jegyzem meg. Van ebben irigység, szemrehányás? Talán van, de ezt soha nem mondanám ki nyíltan. Túl büszke és túl szubmisszív vagyok vele szemben ahhoz, hogy megtegyem.
  Előre lépek, és átölelem búcsúzóul. Kicsit meg is szorongatom vén csontjait.
  - Shalom, Richard. Hamarosan újra beszélünk.
  Elengedem, és ha ő is elbúcsúzik, még megvárom, míg elmegy, majd én is keresek egy taxit.


  Köszönöm a játékot wow
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Botanikai Kert

  on Szomb. Aug. 04 2018, 19:12

  Isaiah arckifejezését látva nevetnem kell. Ő már meglett férfi és vámpír, nem féltem, de Noel még nagyon fiatal.
  -Nem, nem panaszkodott, és még csak nem is nekem mondta el.
  Azonban akkor sem árt tudnunk, ha egy tagunk akármilyen provokációból kifolyólag vagy majdnem megvereti magát, vagy miatta tör ki bunyó. Mert ha jobban belegondolok, tulajdonképpen ez történt.
  -Nem nagyon társalgunk, ha ez megnyugtat. Eddig legalábbis elkerült.
  Elmosolyodok, szó sincs arról, hogy puszipajtások lennénk a kölyökkel, sőt, nem is igazán beszélgetünk.
  A köszönetnyilvánításra bólintok, a következő kijelentésére pedig megveregetem a vállát.
  -Csak azt szeretném, hogy boldog légy.
  Tudom, azaz sejtem, mi akadályozza ebben, ám azt is, hogy valamiért jól érzi magát a kölyök társaságában.
  Néhány nevet felírtam neki, hogy mihez tud velük kezdeni, az majd elválik még.
  -Szép estét a továbbiakban Will.
  Megölelem őt ugyanúgy, ahogyan ő teszi velem. Hamarosan beszélünk, ebben biztos vagyok. Már most tudom, hogy sokkal többször kell találkoznunk, mint eddig tettük. Neki is szüksége van rá, nekem is.
  Miután elengedem a fiamat, ugyanarra indulok el, mint amerről jöttem. Még van némi időm, sőt, sokkal több is, hogy néhány dolgot elintézzek.


  //Én is köszönöm. wow//  Nekem:  #22B687

  Re: Botanikai Kert

  on Vas. Aug. 05 2018, 20:44

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Botanikai Kert


   Pontos idő: Kedd Dec. 18 2018, 19:27