Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Iroda

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Iroda

  on Pént. Nov. 13 2015, 20:35

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szomb. Nov. 14 2015, 21:11

  Mivel nem rég érkeztem ide, valami vámpír etika, amit sikerült megtanulnom, rövid családi életem során, azt diktálja, hogy jelentkezzek be a helyi klánhoz, vagy legalábbis a környéken, ahol élni szeretnék egy ideig, és ez a Long Island részre esik. Nem tudom miért, ez a legszimpatikusabb terület, itt kaptam olyan házat ami nekem tökéletesen megfelel, hiszen én nem akarok a klánnal együtt élni, még csak az kellene, hogy magyaráznám ki? Előszeretettel játszom az embert, olykor még akkor is ha nem kellene. Bár miért ne ha megtehetem? Megállok a hatalmas épület előtt, kifejezetten tetszik az alkonyi fényben, hiszen az este a mi időnk és én is akkor érzem a legjobban magam, szóval nem volt kérdéses melyik időpontot válasszal a klán vezér felkeresésére, hiszen maradt bennem némi norma, hogy ha új területre lépek, akkor tartoznom kell valahová, kósza vámpírnak lenni veszélyes, és még fiatal vagyok ahhoz hogy temetni kelljen. És nem is vágyom arra hogy megszűnjek. Szóval belépek a területre, és Kyle Chairmant keresem, mire fel is vezetnek egy irodaszerű, helységbe, ami inkább tűnik valami hivatalosabb helységnek, mégsem panaszkodom, csak elfoglalok egy helyet és várakozok. Fekete farmert vettem fel egy fordított keresztes felsővel. Magasított szárú torna cipő és fekete dzseki. Szőke hajam szabadon, szürke szemeim, enyhe kiemeléssel vannak hangsúlyozva, de ennyi család belefér nem? Jobb kezem ujján megcsillan a kis ezüst színű (ámde bizsu) gyűrűm. Nyakam éppen szabad, és az ajkamban csillan csak meg a piercing. Türelmesen várom a klánvezért, és bokánál keresztbe tett lábaim kinyújtóztatom. Vámpír körökben talán ismerős lehet már a nevem, nem tudom. Bár az alvilágot ismerve, elég pletykás mindenki...
  Aztán végre megjelenik Kyle is, mire felállok, hogy üdvözöljem.
  - Kyle Chairman, micsoda öröm - mosolyodom el udvarias, végletekig professzionális mosollyal.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szomb. Nov. 14 2015, 21:18

  Lash – Kyle


  Unalmas videokonferencia, ezúttal nem a tudatlan emberekkel, mégis viselem magam, biztonsági vonal ide vagy oda. Szeretek játszani, megjátszani. Vannak gondok és problémák, meg kell oldani, azt viszont ritkán teszem egyhangúan. A konzol gombját megnyomva, vége szakad a beszélgetésnek. Egy ideig várok még, ujjaim összeérintve könyökölök az asztalnál ülve, rendezni a gondolataimat.
  Megérkezik a teám és a hír is, valaki várakozik rám. A hajam kiengedni készülő mozdulat megáll, az összefogó hajgumi marad a copf közepén, nem hagyva, hogy előre bukjon a hajtömeg. Nem húzom vissza. A csészét elveszem, úgy lépek az irodám felé, majd benyitok az egyik oldalajtón, lévén nem a sajátomban várakoztatok senkit, oda csak akkor lehet belépni, ha én is benn vagyok.
  - Mr. Blackwood. – hangom selymessége és puhasága, mint a lusta ragadozóké, aki képes bármelyik percben vérengző vadállattá válni. Máshogy és másképp teszem, de ragadozók vagyunk. Végigsiklik a pillantásom a vendégen. Manapság már senki se érti a helyes öltözködési szokásokat, bár csak hallgassak az ágyékra szerelt csengőkről és hasonlókról. Örvendetes, hogy ilyetén kimaradhattam ezekből a hóbortokból.
  Megdöntöm magam, nagyon enyhén, majd az íróasztal helyett a tárgyaló asztalhoz ülök.
  - Megkínálhatom valamivel? – a csésze tea csupán illúzió, a melege és az illata kellett.
  - Mi járatban erre? Megbizatás, ha lehetséges is, nem lehet annyira titkos. – az nem így zajlana. – Esetleg információkra van szüksége? Milyen az új háza? – elvégre mindenről tudok, ami a szigeten történik.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szomb. Nov. 28 2015, 21:13
  Kyle

  és

  Lash

  Be kell jelentkeznem ha már ide cuccoltam a szigetre, ez teljesen egyértelmű, azonban elsőre berendezkedtem, és csak utána kértem be magam a vezetőhöz, Kylehoz, hogy mégis csak megismerkedjek vele, hogy miféle alak. Persze, elbeszélésekből már hallottam róla, de fontos a személyes tapasztalat is. Elfoglalok egy fotelt, amíg várok türelmesen, és nem is kell olyan sokat várnom, hogy megjelenjen a fővámpír, akihez képest én még tök fiatal vagyok. Végigmérem alaposan.
  - Nem, köszönöm - hárítom el udvariasan és megbiccentem a fejem magam is, ahogy helyet foglal, én is visszaülök a fotelbe és onnan nézek fel rá szürke szemeimmel. A hajam szabadon van, csak akkor fogom össze ha munka van, hogy ne akadályozzon és ne hagyjak véletlen sehol hajszálakat. Meg ne lógjon a képembe ha célzok.
  - Köszönöm kérdését, remek a házam, igazán megfelel az igényeimnek - válaszom udvarias, és kicsit kimért, hiszen a vezéremmel beszélek, nem a barátommal. Olyanom nincsen.
  - Nos, megbízatás is, meg eleve ideje volt lakhelyet váltanom. Van itt egy riválisom, és őt tanulmányozom, amolyan hobbi szinten, egyenlőre nem akarom kiiktatni, de természetesen ha szüksége van a szolgálataimra, állok rendelkezésére - jelentem ki, hiszen amolyan vámpír végrehajtó lennék, mellékesben meg bérgyilkos az emberi világban is. Nem tagadom hogy mit csinálok, és ezt már ő is tudhatta hogy ki vagyok, mielőtt idejöttem.
  - Őszintén szólva azért jöttem ide, hogy hivatalosan is az engedélyét kérjem, hogy itt telepedjek le. Fájdalom és udvariatlanság, hogy csak most, de volt néhány sürgetőbb dolgom ami nem várhatott - egészítem ki a mondandóm.

  ©


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Hétf. Nov. 30 2015, 20:36


  Lash– Kyle


  Tudomásul veszem, hogy nem kér semmit. Csendben hallgatom végig, míg teljesen a mondanivalója végére nem ér. Ennyivel tartozom neki.
  - Ha az életéről volt szó, elnézem. Bár, ha jelez, kapott volna védelmet. – ellenkező esetben nagyon komolyan megjegyzem.
  - Nem tartozik rám, mivel foglalkozik, amíg az a klánt és érdekeit nem sértik. – forgatom meg kezem között a csészét. – Számomra nem létezik nem hivatalos. – tekintek rá.
  A legtöbb alvilági nem csak körmönfont, hanem azt hiszi, neki áll a világ, s azt tesz, ami jólesik. Vannak szabályok és korlátok, idővel ráébrednek, hogy az ő érdekeiket is szolgálja.
  - Az a legkevesebb, hogy felajánlja a szolgálatait. – dőlök hátra kényelmesen, egyenes derékkal.
  - A hűséget várom el. Tudom, hogy egy ideje már a szigeten van. – nem kell mappát elővennem a fiókból és az asztalra csapni. A szavaim elegek. – Még türelmi időn belül jelentkezett, elnézem a botlását. Máskor ez ne forduljon elő. Ami a hűséget illeti: innen nincs kilépés, csak mert máshol van dolga, vagy megunta a társaságunkat. Ha megteszi, hajtóvadászat és huszonnégy órán belül önből hamu lesz.
  Várok egy keveset, hogy eméssze, s döntsön.
  - Ezek után is hajlandó a klánhoz csatlakozni?a szemeibe tekintek.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szomb. Dec. 26 2015, 02:42
  Lucien

  és ©

  Lash


  Nem érzem veszélyben magam egyenlőre és valószínűleg ő is teljes tudatában van annak, hogy nem vagyok fegyvertelen, de szakmai ártalom hogy hordok magamnál fegyvert. Nyilván nem fogom megtámadni, amikor az ő klánjához szeretnék csatlakozni, azonban felmerül pár apróság, amit jobb még az elején tisztázni.
  - A klánt és a szigetet nem sérti, és veszélyezteti, ez így is fog maradni a jövőben is - válaszolok, mikor ő is elhallgat, és az én köröm következik a beszédben. Nem vagyok egy született diplomata de azért igyekszem udvarias, és nyugodt lenni. A kijelentése kissé fellengzős, de nem teszem szóvá csak megbiccentem a fejem, természetesen felajánlottam, én vagyok a Kard a vámpírok között. A végrehajtó hatalom, azt is lehetne mondani, de nem hangoztatom. Tudják hogy létezem, és tudják hogy miben vagyok jó, ennyi nekem elég. Elgondolkodtatnak a szavai, a hűség rendben van és az is hogy megró amiért nem jelentkeztem időben, de végül mégis megtettem, és elébe mentem a leteremtésnek, ennyitől meg nem omlik össze a lelkem.
  - Nem fog előfordulni - ígérem meg, hiszen máskor nem hiszem hogy jelentkeznem kellene, de ha mégis, hát időben fogom tenni.
  - Mielőtt válaszolnék, lennének kérdéseim, ha nem bánja. Mint tudja, foglalkozásomból adódóan olykor utaznom kell, és néha egy-másfél hétre is távol lenni, ez még belefér a keretbe? Nem kilépés, csak alkalmi távollét - ez azért nekem fontos kritérium, hiszen az áldozataim a legváltozatosabb helyeken tudnak menedéket keresni. Igaz, hiába, előlem nincs menekvés.
  - Ha ez Önnek is elfogadható, akkor igen hajlandó vagyok csatlakozni - viszonzom a pillantását. Nem félek tőle, de ha nem muszáj nem haragítanám magamra. Jobb a békesség.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szer. Jan. 06 2016, 20:53


  Lash– Kyle  Biccentek a szavaira. Jó látni és tudni, hogy a fiatalabbak között is működik mindaz, ami megvédhet, megtarthat bennünket.
  - Ezt örömmel hallom.
  Hogy a hűsége örökre szól, számomra kőbe vésett ígéret. És azt sem feltétlenül szükséges tudnia, hogy adott esetben egy emléktörléssel is elbocsátom a klánból, ha a dolgok úgy alakulnak és meg tudunk egyezni.
  - Kérdezzen. – teszem össze ujjaim hegyét, könyökömet a karfának támasztva.
  - Ügyeinek, hivatásának vagy éppen kikapcsolódásának okán fél évre is távol lehet, előre bejelentéssel. A klán nem börtön, a sziget sem az, megvédeni távolról a klán tagjait nehezebb, utolérni viszont egyáltalán nem. Ha hívom, habozás nélkül visszatér. Tudni fogom, merre jár, a hűségesküben a kölcsönös védés és előzetes bizalom adása is megvan. – újból bólintok.
  Várok egy rövid ideg a válasza után, majd a kezem nyújtom felé.
  - Ez esetben üdvözlöm a klánban. Amennyiben szeretné, egy helységet továbbra is fenntartunk az Ön számára, valamint három ghoul az Ön házában fog védelmi és egyéb szolgálatot teljesíteni, ahogy megfelelőnek találja.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Kedd Jan. 12 2016, 21:32
  Kyle

  és ©

  Lash


  Nem keresem a bajt, és a munkám során tény és való hogy elővigyázatos vagyok, és nem keverem bajba a klánt, mert annak nem lenne jó vége és nekem még fontos az életem ahhoz, hogy ezt tegyem. Na meg ha éppen a klán érdekében kell cselekednem, akkor meg pláne. Elmosolyodom a szavaira, és bízom benne hogy nem kell innen egyhamar tovább állnom, majd csak munkát váltok a halandó szemek előtt, hogy mint modell eltűnjek de ez még a jövő zenéje, még csak most kezdtem, és ez jó fedősztorit ad nekem jelenleg. Hiszen ki keresne engem a címlapokon?
  - Ezt örömmel hallom, bár előreláthatóan nem szerepel ilyesmi a terveim között, de ki tudja, az élet olykor kiszámíthatatlan még számunkra is. Köszönöm a megértését, és természetesen minden alkalommal jelezni fogom amikor kisebb nagyobb időre távoznom kell - teszem hozzá, mivel szerintem ez a legkorrektebb ajánlat és egyezség amiben megállapodhatunk, és a távkommunikációval semmi bajom nincs, és szoktam, sőt elég média szerető vámpír vagyok ami azt illeti. Szeretem a közösségi felületeket, eszméletlen mennyiségű hírt, és pletykát tudok meg minden alkalommal amikor felnézek.
  Végső soron, bár kissé merevnek és arrogánsnak tűnik, talán mégis jó lesz nekem az ő klánjában, jobb mint egy olyanban amit egy ifjú vámpír vezet, vagy egy Díva. Valahogy egyik sem az, amire vágyom.
  - Köszönöm, igazán figyelmes öntől, és igen szeretnék itt egy szobát ha esetleg itt kellene megszállnom - fogadom el az ajánlatát, és ahogy kezet nyújt én is azt teszem.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Vas. Jan. 17 2016, 19:10


  Lash– Kyle  Tárgyalóképes, alkuképes és megfontolt. Amilyennek lennie kell egy olyannak, mint Lash.
  - Megfelel. – biccentek.
  Mielőtt a keze a kezemhez érne, szabad érfelülethez kap a körmöm, hogy aztán a kibuggyanó, értékes egy cseppet, megízleljem.
  - Most már tudni fogom, merre is jár, s el tudom érni, ha szükséges.
  Visszaülök, kezem a karfára teszem.
  - Ez természetes. Egy lakosztály fog állni az Ön rendelkezésére. Amennyiben kérdése lenne, felteheti, a klán dolgaiban segítségére lesznek a ghoulok.
  A testtartásom és a mozdulatom is a beszélgetés befejezéséről árulkodik.
  - Minden jót, Mr. Blackwood.
  Változik a világ és a szokások, és nem szoktam megszabni, hogy csak a klánterületen élhetnek. Az már sokkal inkább elgondolkodtató, miért nem jelentkezett be előbb.

  //Nagyon köszönöm a játékot, üdv a klánban! wow //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Csüt. Jan. 28 2016, 13:58
  Kyle

  és ©

  Lash


  Az az érzésem, hogy lassan a megbeszélésünk végére érünk, és szürkés pillantásom Kylet vizslatja, nagyon öreg hozzám képest. A vámpíroknál ez egyenes arányban működik, minél öregebb valaki, annál erősebb is, így hát nyilván nem is véletlenül vezeti a klánt. Van egy olyan érzésem, hogy azért nem lesz teljesen sima és zökkenőmentes az itt létem.
  - Remek - kommentálom, ahogy az utazási feltételekkel meg van elégedve, és magam is reméltem hogy ez így lesz. Aztán előre nyújtom a kezem, és éles körme hegyével megkarcolja a bőröm, nem szisszenek fel, és nem rezzenek meg, olyan csekély fájdalom, sokkal rosszabbakat is éltem már át. Visszahúzom a kezem, már nem is vérzik. Egyetlen csepp kellett csak.
  - Köszönöm, valószínűleg ki fogom használni a lehetőséget, és a ghoulok adta kényelmes információszerzést - mosolyodom el, ezzel is arra utalva rémesen udvariasan, hogy nem akarom az ő idejét rabolni, hiszen nyilván van elég dolga. Mondjuk nem mintha érdekelne mit csinál szabad idejében, de ez szép és udvarias forma volt. Észreveszem hogy lassan szótlanul elbocsát, de aztán megteszi szavakkal is, mire csak biccentek, és lassan felemelkedek a kényelmes székből.
  - Önnek is minden jót, Mr Chairman - búcsúzom el, ahogy az ajtó felé indulok, és ahogy kilépek rajta, finoman be is húzom magam mögött, és elhagyom az épületet, ezernyi dolgom van még ma, és be kell rendezkednem, és megkeresni a ghoulokat akiket kaptam. Hát nem lesz nehéz megszokni a kényelmet az igaz.

  //Én is köszönöm, majd legközelebb is összefutunk ^^ //


  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Iroda

  on Pént. Okt. 28 2016, 02:09

  Kyle -Ethan

  Lash a lelkemre kötötte, hogy olyan jó kisfiú legyek mint még sosem voltam, és ha lehet, ne bosszantsam fel a fickót, mert annak nem lesz jó vége. Mesélt egy srácról aki a maga módján tök renitens, de ő csípi, mert ez csak öregek véleménye, holott jó fej, de egy ilyen is elég, nem kell még egy. Én nem is vagyok renitens, én cukker vagyok, rám kell nézni, hát de nem?
  Azt nem igazán értettem, hogy most ő akkor miért nem jön velem, főleg ha most dől el minden. Mi? Dominó day lesz? Részletes magyarázat híján csak kicsíptem magam szokásosan, és így indultam ebbe a böhöm kastélyba, hogy látogatást tegyek a klánvezérnél. Még a hivatalos vakert is bemagoltam, de már rég elfelejtettem a felét.
  Most tényleg tök egyedül kell farkasszemet néznem ezzel a full öreg vámpírral, és egyedül kell állnom a sarat? Lash is jó fej, mert akkor ez azt jelenti, halálosan megbízik bennem, hogy ügyes kisfiú leszek.
  Izgatottan toporgok az ajtóban, nyomom a csengőt ezerrel mire kijön valaki, akiről hirtelen azt feltételezem, hogy ő az a Kyle, aztán rájövök, az nem lehet, mert egy ilyen vezér izé nem fog maga kicsattogni.
  Miután nagyon okosan következtetek, szó nélkül követem a férfit és nézelődök minden felé. Azt a látványt, ha én ezt Lashnek elmesélem...
  Mégis mit? Mert nem járt itt maga is, neeeem. Szóval követem a férfit, aki megállít egy ajtó előtt, bemegy, majd kijön és engem küld be. Még bámulok utána egy ideig, és mivel megígértem Lashnek, hogy ügyes leszek, határozottan fogom meg a kilincset, nyomom le, nyitom az ajtót, lépek be... a kilinccsel együtt.
  -Jó estét! Ethan Keon O'Brien vagyok, Lash Blackwood az apám, pótapám, teremtőm, és... és...
  És itt felejtem el a hivatalos dumát véglegesen, próbálok értelmesen befejezni egy mondatot, ami nem megy hirtelen, mert Lash azt nem mondta, hogy ez a Kyle ennyire fiatal, na meg az sem volt benne a tervben, hogy a kilincset is beviszem magammal.
  -És... mindenki ilyen fiatal? Ez buliiii. Ja, és azért jöttem, mert a klánjához tartozom az apám által, és illik így beizéjelentkezni, hogy én vagyok én. Ezért meg bocsánat... néha még előfordul.
  Azt a szerencsétlen fémdarabot zavaromban leteszem a földre, még meg is paskolom, de mégsem illik nekiállni szerelni.
  Marha büszke leszek magamra, mert nem csak befejeztem a mondatot, de még ki is vágtam magam.
  Olyan hatalmas kiskutyaszemekkel meredek a férfire, hogy csak na. Most mit kéne csinálni? Ja, most kell várnom, és majd minden kiderül. De cuki vagyok, és rendesen bemutatkoztam, nem is olyan szókinccsel beszéltem ahogy szoktam, mert azt csak Lash érti, mondta, szóval csak nem lehet gond.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Hétf. Okt. 31 2016, 19:06


  Ethan – Kyle  A böhöm kastély a múlt ködébe vész, a Staten Islandi klán épülete a kristálypalotákéhoz hasonlít, hatalmas üvegablakaival. Már ami az emberi világ felé tekint. Az alvilágiak arca felé egy klasszikus vonalú, vérbeli, 19. században közkedvelt stílus néz. Matuzsálemek lakják zömmel a klán épületét, ugyanakkor ragaszkodom ahhoz, hogy a burkolat mögött a legmodernebb technika legyen. Így kényszerítem voltaképpen az öregeket, hogy ismerkedjenek meg a kor technikai színvonalával.
  Mielőtt a keze az ajtó felé indulna Ethannek, az ajtó hangtalanul tárul ki és egy főkomornyiknak látszó, középkorú férfi engedi be Ethant, a nevén üdvözölve, majd beljebb vezeti.

  Hetek óta ismét a megszokott mozdulatlanságban leledzek, amint alkalmam adódik. Az érzet, a susogás, mind bennem zsibong. Ha pihennék, akkor hetek óta ismét ébren lennék. Befelé figyelek, és egyben mindenhova. Gyűjtöm az erőmet és az alvilági információkat, korántsem megszokott módon. Ahogy az ajtó nyílik, úgy a szemeim is, s a komornyiknak öltözött végrehajtóra tekintek, aki a szemem villanásából tudja, az út szabad.
  Nyugodtan, egyenes derékkal ülök a fotelben, karjaim a karfára simulva pihennek. Hajam összefogva, s a hivatalos vacsoránál viselt öltönyömben várom, hogy belépjen, majdnem olyan előzménnyel, mint a teremtője, Ethan.
  A történelem másodjára ismétli önmagát, vagyis sokadjára. Nem éppen egy éve, hasonló viharral érkezett meg Noel is, ám külsőre pedig erősen emlékeztet Keithre, még ha nem is keverném össze vele.
  A végrehajtó, mielőtt becsukná az ajtót, a kilincsért nyúlik a keze, Ethan felé, majd visszahelyezve a helyére, behúzza maga mögött.
  - Jó estét, Ethan – a pótapa és a nem azonos név már nem akaszt meg. Így döntöttek, Blackwood döntése, beleszólásom addig úgysincs, csak ha baj van. Úgy beszélek hozzá, mintha a kilincses eset meg se történt volna. Arcom rezzenéstelen és nyugodt.
  - Mit értesz fiatal alatt? – érdeklődés van a hangomban. – Mire számítottál, hogy ez kiszaladt a szádon? – szerencséje, hogy pozitív elszólásnak veszem és hogy velem beszél. Egypár matuzsálem ugyancsak megorrolt volna az észrevételen.
  - Az ajtók és a ház is úgy lett készítve, hogy kibírja a vámpír erőt.
  A kiskutyaszemek nem hatnak meg, Keith-t sem a tekintete miatt mentettem meg. Igazságot szolgáltattam. A klánnak is, ahol rábukkantam és neki is. Esélyt adtam a számára.
  - Mr. Blackwood mennyit mondott el? S miért nem tartott veled? – tudom, hogy beölelt valakit, be is számolt róla, s hogy most ez a helyzet van, meg is fogom tenni a szükséges lépéseket. Halk és nyugodt a hangom, talán túlságosan is nyugodt.
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Iroda

  on Hétf. Okt. 31 2016, 20:04

  Kyle - Ethan

  Izgatott vagyok, azaz izgulok, mert Lash olyan hót komolyan mondta, hogy vagy rendesen viselkedek vagy haza sem megyek, hogy tökre elhittem. És tökre úgy érzem magam, mint kisgyerek a cukorka boltban, ahol olyanokat lát, amiket eddig sosem. Na de nem? De, így van.
  Eddig csak Lasht láttam, róla tudom, hogy micsoda, nem találkoztam más vámpírokkal, azt se tudtam, mire számítsak. Még jó, hogy adott személyleírást, és azt mondta, hogy a hosszú fekete hajó férfi lesz Kyle, de majd úgy is érezni fogom.
  Aha. És akkor jön egy hosszú fekete hajó fickó, aki bekísér, és kiderül, nem Kyle, hanem valaki más, és bent is ül egy hosszú fekete hajú fickó, aki meg ő. Vagy nem tudom. Mindegy, én nagyon illedelmesen ledarálom amit kell, és tényleg elcsodálkozom azon, hogy ő is milyen fiatalnak néz ki. Pedig azt már tudom, hogy ő sok száz éves.
  A köszönésére még el is mosolyodok ám, de nem tudom eldönteni, hogy most azért ennyire komoly, mert leszedtem a kilincset, vagy azért, mert én vagyok én, vagy másért. A fémdarabot azért felnyalábolom és belenyomom a kifelé tartó fickó kezébe, szerencsére nem botránkoztak meg rajta.
  -Azt, hogy külsőre fiatal. Nem tudtam, hogy ez ennyire így működik, bocsánat, csak ez nekem még nagyon új.
  Ezt a részét még nem vágom, hogyan megy, én tökre abban a hitben voltam, hogy oké, hogy én most 15-nek nézek ki, de majd úgy jó pár száz év múlva már leszek olyan 40-nek tűnő. Lehet, mégsem?
  -Egy picit idősebb férfire, olyan 45 körülinek kinézőre, azt hiszem.
  Nem tudom, tényleg nem, az az egy biztos, hogy nem ennyire fiatalnak ható vezérre, és ez nagyon meglepett. Lasht tudom, hogy ő sem tűnik éppen idősnek, de Kyle még fiatalabbnak néz ki, és erre nem voltam felkészülve.
  -Akkor jó.
  Én még küzdök ezzel az erővel, egyelőre oda kell figyelnem, mert simán letépek bármit, ha nem így teszek.
  -Nagy vonalakban a lényeget. A szabályokról, meg a hierarchiáról, meg a rejtőzködésről. Az alapvető dolgokat elmagyarázta, azokat igyekeztem megjegyezni. Ő azért nem jött velem, mert elnézését kéri, de halaszthatatlan és kiemelt fontosságú dolga akadt, ami klánügyet is érint. Egy levelet is küldött önnek.
  Felsorolást tartok, lényegében amit ma tudnom kell, meg egyébként is, azokat Lash mind elmondta. Persze ami engem érdekel, arról még nem esett szó, azaz nem mind.
  A levelet szépen előszedem, arra nagyon vigyáztam, hogy össze ne gyűrjem, de most ilyenkor mi van? Odaadhatom, vagy tegyem a földre, vagy csak akkor adjam oda, ha nyúl érte? Egyelőre tartom mint aki Budát mutatja egy farönkkel.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szer. Nov. 02 2016, 22:27


  Ethan – Kyle  Érdekes önellentmondás a fiú, a vagány, hányaveti külső mögött kitűnik az izguló és egyben félő egyén. Nem játssza meg magát, s nem nagy mellénnyel érkezik. Inkább... túl szerény. Akinek később nagyon meg fog jönni a hangja.
  - Persze, hogy új. Mint az újszülöttnek a viccek – teljes természetességgel jelentem ki, oldódás azonban nincs benne, továbbra is komoly nyugalommal tekintek rá. – Megáll az öregedésben minden vámpír, amikor beölelik. Példának okáért te léted végéig olyannak fogsz kinézni, mint ahogy most nézel ki – tehát ezt még nem tudja. Mégis, mire tanította eddig a teremtője?
  - Értem. Azt hiszem, mi elmondhatjuk, hogy nem a látszat adja a bölcsességet. Ezt kétszáz év felett is ugyanígy gondoltam, s most is.
  A kezére nézek, majd rá.
  - Nem jó. Tanuld meg kezelni az erődet. Az emberek világában gyanút kelt, ha egy olyan fiú, mint te, azt csinálja, ami az előbb történt a kilinccsel. Nem megszokott az embereknek.
  Komolyan nézek rá.
  - Valóban? Érdekes – ha valaki nem jön el személyesen bemutatni a teremtettjét, s mondvacsinált indokkal teszi, kevés jóra számíthat tőlem. – Tehát most felügyelet nélkül vagy, a teremtőd nem vitt magával?
  A levélre nézek, majd Lash felé is megy egy gondolat. ~ Öt perced van itt teremni. ~
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szer. Nov. 02 2016, 22:45
  Kyle, Ethan

  és ©

  Lash


  Rohanvást érkezem a szigetre, mert hogy volt egy kis dolgom, de Ethant meg be kellett volna mutatnom már Kylenak, és a mellé rendelt ghoul szagát sem érzem sehol, tehát a kicsinyem nyilvánvalóan egyedül érkezett meg a szigetre és Kyle elé, ami nem jó, nagyon nem jó, így latba vetem minden vámpír szuper képességem és elképesztő sebességgel száguldok, mindenen és mindenkin keresztül jutva. Még mindig az orgyilkosmunkához használt szerelésben vagyok, szőke hajam szorosan összefogva és a fekete ruhákon még a fények is megtörnek ahogy száguldom, és amikor Kyle üzenete utolér már a folyosón trappolok, ezúttal nem ügyelve arra hogy úgy lépkedjek hogy ne üssek zajt a csizmáimmal, mert tudok olyat is. Egyszerűen sietek, és már messziről érezhető az aggodalom. Az aggodalmam, amit a kölyköm felé érzek, mert akármilyen is, az enyém, én tartozom érte felelősséggel. Az ajtó előtt állok meg bekopogok, és már be is lépek ha kinyílik, mert végül is hívatva lettem.
  - Kyle, ne haragudjon hogy csak most értem ide, Ethannal szándékoztam jönni és a ghoulommal - hajtok előtte fejet, hiszen mégis csak a klán vezér előtt állok, és magyarázattal kell szolgálnom a tettemre, hogy miért egyedül tért be hozzá az újszülött vámpír.
  - Garsonnal kellett volna érkeznie, és velem, de csúnyán elkéstem, erre nincs mentségem. Bocsásson meg - nézek még egyszer a vezérrel, állom a tekintetét, és csak reménykedem benne hogy jó kedvében találom a vezért, és nem lesz nagyon nagyon szigorú, bár büntetésre természetesen számítok, a Staten Islandi klán szigorú, de...többnyire eddig azt vettem észre reális, és most hibáztam. Átkarolom Ethan vállát és úgy várom az ítéletet.


  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Iroda

  on Szer. Nov. 02 2016, 23:03

  Kyle - Lash - Ethan

  Úgy fészkelődök, hogy csak na, mert még sosem voltam ilyen bejelentkezésen, meg sosem kellett előadnom a nagyon jó fiú vagyok stílust sehol, azaz ennyire nem. Most meg muszáj, mert ha rosszat mondok, akkor ki fognak filézni. Vagy nem?
  Tényleg, olyankor mit tesznek egy vámpírral? Kap egy nyársat? Inkább nem kérdezem meg, elég az is, hogy sokkal öregebb klánvezért vártam. Na nem ősz hajút meg minden, csak mégis.
  -Valami olyasmi.
  Nemrég csöppentem ebbe az egészbe, Lash elmondta, hogy itt ilyen nagyon kötöttségek vannak, de hogy ez most mit jelent, azt még nem tudom, azaz nem mérem fel.
  -Igen, ezt tudom, csak nem tudom. Mármint elképzelhetetlen valahogy még nekem. Sosem fogok felnőni? Soha de soha? Ilyen kicsit sem?
  Mellbevágó kijelentés, mert oké, hogy cuki képem van, de akkor most tényleg így fogok maradni? Na, annyi jó van ebben az egészben, hogy sosem kell majd foglalkoznom ilyen-olyan fogyókúrákkal. Pont a legjobb formámban vagyok.
  -Érteeem. És akkor honnan tudja, ki a bölcs meg ki nem? Mert most így... juj.
  Mire én itt kiigazodok majd, na az szép lesz. Szóval tök mindegy, hogy kivel találkozom, mert lehet egy 8 éves gyerekforma is 200? Az kemény. Tiszta minihadsereg.
  -Aaaazt én is tudom, nem szedhetek szét mindent. De majd tök ügyi leszek.
  Mire fotózásra megyek, már nem lesz ilyen gondom, mert az érdekesen festene, ha letépném a lakókocsi ajtaját. Is. Legó.
  -Igen. Azt nem tudom, mennyire érdekes, de valóban.
  Bólogatok ezerrel, mert Lash tényleg nem direkt nem jött el, még levelet is írt.
  -Dolgozik, így nem. Ilyen gólem vagy gúla vagy micsoda kicsoda jött velem idáig. Asszem nem így hívják, de g-vel kezdődik, azt megjegyeztem. A neve is. Garzon...
  Elhallgatok, tartom a levelet, és bármennyire ciki, nem tudtam megjegyezni azt a szót. A g benne volt, ez biztos. Az már nem, hogy így hívják azt a valakit, de abban is volt g.
  Lash pedig megérkezik, így a levelet most már felé tartom, de csak azért, mert arra fordultam éppen.
  Amint apám említi a nevet, miszerint Garson, vigyorgok, tudtam én, hogy g betűs, majdnem eltaláltam. Ahogy átölel, megnyugszom, bár még mindig izgulok, mindent jól csináltam-e.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Csüt. Nov. 03 2016, 22:11


  Ethan, Lash – Kyle  - Idő szükséges, mire beérik benned, hogy az idő foga nem fog rajtad. A válaszom: igen. – bólintok nyugalommal. Nem tűnik annyira reménytelennek, Lashnek szerencséje van a fiú jellemével kapcsolatban. Lesznek még gondjai viszont azzal, hogy nagyon fiatalnak néz ki. Ha van elég esze, meg fogja tudni oldani. Főleg, ha képessége is hozzá.
  - Tök ügyi? – kérdezek vissza érdeklődve. Tudom, mit jelent, de a hangszínem érdeklődése egy udvarias „he, beszélj már normálisan” közvetítése. Kíváncsi vagyok, veszi-e.
  - Ghoul. – szúrom közbe, nyugodtan. Belül azonban megért az elhatározásom.
  Érzem, ahogy közeledik Lash. A magyarázata alatt végig csendben maradok, s mire befejezi az utolsó szót, addigra már villámgyorsan előtte termek, és kitépem mindkét szemfogát, majd egy határozott mozdulattal a padlóba vágom Lasht, a következő pillanatban már ismét a fotelben ülök, nyugodtan, kezemben a két szemfoggal.
  - Mr. Blackwood. Mai naptól megvonok öntől minden Teremtői jogot, míg meg nem tanulja, mekkora felelősség is egy Gyermek. Felelősséget nem tanúsított, egyedül hagyta eljönni. Egy Gyermek az ön szavát követheti s köteles megtenni. A Teremtője pedig nem hagyhatja magára a Gyermeket, különösképpen nem az első hónapokban. Még ghoulra sem bízhatja, hiszen egy ghoul ereje a gyermek vámpírral szemben semmit sem ér. Ön a teremtője a gyermeknek, ön köteles felügyelni rá. Személyesen. Mától kezdve csak Ethan Keon O’Briennel foglalkozik, s nem hagyja magára, betartja és követi teremtői kötelezettségeit. Az elkövetkezendő ötven évben tilos beölelnie bárkit, O’Brien pedig tíz évig fog a felügyelete alá tartozni, ám ha öt éven belül nem neveli felnőtt vámpírrá, mindketten szembenéznek a Nappal. Ha bárki mást beölel, mind a hárman ezt fogják tenni – nyugodt a hangom, majd ahogy befejezem, kezem összezárul Lash szemfogai felett, amely porrá omlik. Egy hónapba is beletelhet, mire teljesen kinő, addig szembe kell néznie éhségével, s azzal is, hogy sok energiát fog felemészteni a felépülése is. A kín érzése ehhez képes vidám esti mese. Abban pedig biztos vagyok, hogy Lash érti a Nappal kapcsolatos dolgot, mint Fénybenjáró. Van, amivel minket is el lehet pusztítani és ugyanúgy Fény. És sokkal rosszabb, mint a Napfelkeltét végignézni. Ezek után nem foglalkozom már Lashel, megkapta a büntetését, s ha nem tud a saját lábán távozni, akkor kap hozzá segítséget, s ha igényli, akkor az itteni lakosztályába helyezik.
  - Rosszabbul is járhattál volna, Ethan, nem tehetsz arról, hogy ez történt, ám a következmény egy részét neked kell elviselni, mint hallottad. Érthető s tiszta parancsot kaptál. Tartsd be és léted folytatódni fog. – fordulok a fiú felé, nem érdekel, Lash milyen állapotban van.
  - Most már nyugodt szívvel tudlak üdvözölni a klánban, Ethan
  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Iroda

  on Szer. Nov. 09 2016, 22:28

  Kyle - Lash - Ethan

  -Azért igyekszem megszokni, de az nem jó. Persze sok szempontból az, és mégsem. Éjszaka akkor nem mehetek szinte sehová, mert lekapcsolnak, hogy hol vannak az őseim. Majd sminkkel öregítek.
  Most esik le igazán, hogy én vagyok 15, és a jelek szerint mindig is 15-nek fogok kinézni. Kellemetlen, így nem lóghatok be szórakozóhelyekre meg egyebekre, mert persze nekem nem sikerült ezt a fényben járást örökölnöm. Kicseszés.
  -Úgy értem, hogy... hogy... űűűű...
  Most ezzel mi a baj? Vágom, hogy nem tetszik ez a kifejezés, pedig szerintem rendben van. A korosztályom ezt használja, akkor most? És azt se tudom, hogy mondják másképp, így bele is sülök a mondatomba.
  -Aaaaz, ghoul, köszönöm.
  Nekem aztán mindegy hogy nevezik, de az az, az velem jött, azaz ő. Érzem, hogy Lash jön, és ez is furcsa, mert mindig tudom, ha közeledik. Egy dologra jó, ha éppen szétszedtem valamit, van időm eltüntetni. Most nincs, mert itt figyelnek is.
  Ennek ellenére amikor apám belép, megnyugszom és mellette kötök ki, de ami utána történik, na az nekem túl gyors. Lehet lassítást kérni?
  Olyan érzés hasít belém, mint akit pofán csapott egy kamion. Ez most mi, de tényleg mi, valaki mondja már el. A szemem is könnybe lábad, semmit nem értek az egészből, még ha hallom is, amit Kyle mond.
  Most akkor elvesz apámtól, vagy most mi történt? Lasht látom a földön, de még nem fogom fel, mi a helyzet, csak azt, hogy nekem konkrétan most beszakad a fejem.
  -Én most mit csináltam?
  Nem értem, ráadásul fájdalmas érzésem van, azaz szétrobban a fejem, így lassan fogom fel, hogy mi történt. Szívesen rohannék Lash-hez, de meg sem merek mozdulni. Reméltem, hogy össze tudom szedni a kitépett szemfogakat, de a férfi magával viszi, ezt buktam. Pedig tök jó ilyen fogsorrögzítők vannak, láttam a reklámban.
  Elhatároztam, hogy majd csinálok ilyen műfogakat neki, hátha az segít, de nem tudom, hogy ez megoldás-e? Ha nem, akkor majd turmixolok meg szívószálazok és ilyesmi.
  És miért megyek én napra, ha nem csinálok semmi olyat? ez tök szemétség. Mi az már, hogy engem is elővesznek valamiért, amihez közöm sincs? Persze nem akarok testvért, még féltékeny lennék, de akkor is.
  Azon pedig egyenesen fennakadok, hogy rosszabbul is járhattam volna.
  -Ettől rosszabbul? Az azt jelenti, hogy úgy kampec?Ez milyen szabály, ahol a vétlen is bűnhődik, az miért alakult így? Az nem jó, hogy az én képem is fáj.
  Ez tiszta hülyeség. Azzal sem értek egyet, hogy az én marhaságom miatt Lasht vegyék elő, de ezzel sem. Persze azt se tudom, hány ilyen trükkös cucc van még, tutira sok, amilyen az én formám.
  -Köszönöm, emlékezetes lesz. A nap amikor egy kamion szállt az arcomba.
  A "nyugodt szívvel" résznél óhatatlanul a férfi mellkasára pillantok, hát most na, ha engem kérdezne, neki olyanja nincs. Ha meg van, nem is használja.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Hétf. Nov. 14 2016, 22:50


  Ethan – Kyle  - Vagy, ha képes leszel rá, akkor tudsz nézetben öregíteni magadon. – bólintok nyugalommal. Okos, megvan a magához való esze. És mégis Gyermek még, hiába a logika, a Fenevad benne ugyanolyan könyörtelen tud lenni, s átvenni a józan ész feletti uralmat még.
  - Hogy érted? – mivel nem fejtette ki, csak nyökögött, így ismét udvarias nyugalommal érdeklődöm tovább.
  - Kérlek. – felelem nemes egyszerűséggel.
  Hidegen hagy, hogy kinek mi fáj. Nem az érzéketlenségem teszi. Részben az is. Hiszen, ha nem lennék az, sok mindent nem vihettem volna végbe. Ám a teljes érzéketlenség a végső halálba vezető, leggyorsabb út. Az érzelmek az igazi irányítók, ha nem ismerjük teljes egészében, s nem érezzük, mikor szükséges meder közé szorítani. Az ész fontos, ám kitűnő illúzió táptalaj. A legjobb önbecsapó, jobb technikája van, mint az érzelmeknek.
  Figyelmen kívül hagyom egyelőre Ethan kérdését is, ám megjegyeztem, s választ is fog kapni rá, a megfelelő időben.
  - Nem tettél semmi rosszat Ethan. A halál pedig csak egy lehetséges megoldás. Vannak attól rosszabb dolgok is. És te már halott vagy. Vámpírteremtői szabály. Érdemes megjegyezned. És kötelező betartanod. – nézek Lashre, vagy a helyre, ahol volt, utalva arra, hogy ő is így fog járni, ha megszegi.
  A következő pillanatban azonban lendül a kezem, ahogy Ethan előtt termek és egy isteneset vágok az arcára, hogy elrepüljön. Aztán nyugodtan állok tovább, zsebre tett kézzel, az asztalnak dőlve.
  - Az ilyen stílust mellőzd, ha velem beszélsz.
  Az ajtó ezúttal kinyílik.
  - Míg Mr. Blackwood épül, s nem lesz olyan állapotban, hogy a saját lábán távozzon, addig a klánház vendégszeretét élvezd ki. – egy ghoul érkezik.
  - Patterson megmutatja a lakosztályod, ideje pihenned is és emésztened a látottakat. Ha kérdésed van, tedd fel. – nézek Ethanre.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Kedd Nov. 15 2016, 19:41
  Kyle, Ethan

  és ©

  Lash


  Kevés híján beesek az irodába és Ethan mellé állok, amikor Kyleval kerül szembe, de egyre inkább Noelnek adok igazat vele kapcsolatban, mert beszéltünk már mindenféléről is. Feszülten hallgatom hogy mi lesz végül a sorsa, hiszen vele kellett volna jönnöm, és mégis ghoulra bíztam, bár nem gondoltam hogy ennyire mélyen komolyan veszi az évszázados hagyományt. Ethan jó gyermek és megbeszéltük hogy a körülményekhez képest én megbízom benne és lám, gond és galiba nélkül ide jött a szigetre, aminek örülök, csak annak nem hogy ezt más nem díjazza rajtam kívül.
  Megfeszülök ahogy befejezem és inkább érzem hogy moccan, mintsem látnám, mert ez még az én tapasztalt szememnek is túl gyors, és a szaggató fájdalomra terelődik a figyelmem, ahogy hátam keményen koppan a padlón. Nem adom meg neki azt az örömet hogy kiabáljak, mindössze hangos, fájdalmas szisszenéssel fordulok az oldalamra hogy lássam mit művel még a fiammal, és a szám elé tartom a kezem. Fájdalmas dolog ám egy vámpírnak egy másik által való foghúzása, és jó egy hónap is lehet mire az regenerálódik. Párszor megmozgatom az állkapcsom, és nyelvemnek nagyon furcsa a rés, hogy hiányzik onnan valami, de végül a vezér szavaira csak némán biccentek ogy tudomásul vettem, a 10 éves időkorlátot, és az öt évet, ami a felnőttségig várhat majd.
  - Ethan. Hallgass most már légyszíves - szólalok meg halkan, miután ő is a földön landol, mert tiszteletlenül beszél vele, ezt még át kell majd beszélnünk. De egyenlőre örülök hogy mindketten megúsztuk élve. Felkecmergek a földről az egyik szék háttámlájára támaszkodva és azt hiszem igénybe veszem az itteni lakosztályom, ezt tudatom is a ghoulokkal hogy oda kísérjenek.
  - Gyere Ethan... Menjünk - szólok rá elhalóan hogy ő is jöjjön, még beszélni is másabb a szemfogaim nélkül.


  avatar
  Ethan Keon O'Brien

  Faj : Vámpír
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 18
  Foglalkozás : elméleti diák (gyakorlati modell, hacker és zsebes)

  Re: Iroda

  on Kedd Nov. 15 2016, 20:23

  Kyle - Lash - Ethan

  -Jó, az lesz az első.
  Meg akarom tanulni, nehogy már mindenhonnan ki legyek tiltva, mert nem nézek ki majd annyinak amennyi vagyok. Szóval ki kell derítenem, ez hogyan is megy.
  -Úúúúgy. Majd jól nem szedek szét semmit sem, mert akkor már jó leszek.
  Nem értem, mit nem ért Kyle, tényleg nem, hát szerintem tök érthető voltam. Tök ügyi leszek. Nem azt mondtam, hogy öngyi, ügyi. Hogy értem hogy értem... így.
  -Azt lehet tudni, hogy mindennek ennyire bonyolult neve van?
  Miért épp ghoul? Miért nem más? Ezekbe bele fog törni a nyelvem, már most érzem. Ebben ki lehet igazodni? Vagy van valamilyen képes, matricás album esetleg segítségül?
  Aztán az a tépés, legalább szóltak volna, hogy felkészüljek, ez fájni fog, de nem, most érzem csak, és tényleg befosok, annyira. Az tart csak vissza, hogy most marha rendesen kell viselkednem, máskülönben már bőszen anyáznék és küldenék el mindenkit mindenhová, emlegetve az összes vallást csúfoló kifejezést ami csak létezik. Igen cifrán tudok káromkodni.
  -Akkor? Akkor én ezt miért kaptam? Ja, tényleg, akkor kimúlok vagy mit csinálok. Vámpírteremtői? Szupeeer. Ez úúúgy hiányzott, most már ilyenem is van. Jó, tartom... be... meg...
  Fel vagyok háborodva. Én viseljem valaminek a következményét azért, mert két tagnak meg baja van egymással. Hát nehogy már.
  Lashre nézek, annyira át tudnám most ölelni, odabújnék, hogy neki ne fájjon, nekem így is fáj, szóval nekem se adja tovább, de legalább lehet értékelni, hogy megtenném.
  Tök jó, van klánom, és mikor kifejtem, mekkora buli, hogy nem lehet elfelejteni a pillanatot, mert akkor vágott pofán valami, akkor tényleg megtörténik, és átrepülök a szobán.
  -Ebben nem is volt semmi rossz.
  Eltörte az állkapcsom, érzem, hát még ilyet? Kinek mondom, hogy Lashnek vagy Kylenak, tök nem érdekel. Zúg a fejem, fáj, és még én vagyok a hibás. Hát ez kész, ez egy beteg társaság.
  -Köszönöm.
  Nyögöm ki úgy, hogy még véletlenül se mozogjon az állam. Ha ilyen a fogadtatás, el tudom képzelni, milyen a vendégszeretet. Volt aki azt túlélte?
  -Aaaa, nincs, mert csak baj lesz belőle.
  Pedig lenne, sok, csak az a félő, hogy ott én annyira kifakadnék, hogy nagyon. Veszélyeztették a modell karrierem, azt a gyönyörű pofimat, és ezt nem tudom visszafogottan ecsetelni.
  Lashnek bólintok, ha mehetünk, és most már mindenre ferde szemmel nézek, még a tárgyakra is. Azért még elköszönök vagy mi, de elgondolkodom, én ezt akarom? Szerintem nem. Vagy nem tudom. Hát mégis ki a fenének kell, hogy minden nap hülyére verjék, vagy más miatt fájjon.
  Mindegy, mehetünk lakosztályba. Tényleg, azt viszont nem kérdeztem meg, hogy hol találok kaját. Mert én még zabás vagyok, és máris éhes. Remélem, itt feltankoltak.

  //Köszönöm! :-)) //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Iroda

  on Szer. Nov. 16 2016, 23:15


  Ethan – Lash – Kyle  - Értem. Idővel megtanulod a fizikai erődet is irányítani és nem ragad a kezedbe semmi – már nem biccentek, pusztán Ethan szemeibe tekintek.
  - Mindenkinek más a bonyolult. – sosem értettem a felesleges kérdések lényegi mivoltát és ezt annak tartom, ám mégis válaszolok.
  A feleselésre Ethan szemeibe tekintek. Nincs a tekintetemben semmi, a puszta, feneketlen Sötétségen kívül. Kicsi még, ám nem mentesíti ez semmi alól.
  - Az ostobák nem tudják Ethan, és te nem vagy ostoba, s feltételezem, Teremtődet sem akarod szégyenbe hozni. De ha ostobának akarod tartatni magad, akkor csak reggelig fogsz létezni, aztán napfürdőzöl. – nyugodt a hangom.
  - Elég legyen! – a hangom nem emelem fel, ám Ethant körbefonják a szavaim és a hangom,melyek benntartják a többi kikívánkozó szavait, ha akadna. Az ő érdekében.
  - Legelső feladata Mr. Blackwood, hogy kellő viselkedésre neveli a fiút. – tekintek Lashre.
  Nem ajánlom, hogy ugyanazt tegye Ethan, mint most itt, mert abból valóban baj lesz, és nem csak Ethannek.
  Az ajtó, ahogy kinyílik előttük, utánuk nem csukódik be úgy, hogy az egyik ghoul ne lépne be. Tudja, mi a feladata, nem fogom feleslegesen kinyitni a számat. Felveszem a tabletet és a könyvtár felé tartok. Kell egy kis idő, mire újra használható állapotban lesz az iroda.

  //Köszönöm én is! Smile //

  Re: Iroda

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:18

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Iroda

  on Vas. Ápr. 15 2018, 22:40

  Rejtélyes ügyet göngyölítettem fel az elmúlt éjszakák és nappalok során. Aztán mindent szépen tollba mondtam Ethannek, hadd tudja meg, milyen ember is az ő drága édesapja.
  És tudja csak meg Alexander is, hogy mivé fajult az ő drága védence.
  Utálom azt a mágust, tényleg nagyon utálom, főleg kifejezetten azután, amit a gyermekemmel művelt. Én nem tudom eldönteni, hogy a klánvezér szándékosan engem választott-e, hogy vegyem át Montgomery gyerekét, vagy hogy én hol állok az egyenletben és mikor kerültem bele. Sajnos kezdem úgy érezni, hogy csak egy pót-fogaskerék vagyok a nagyok játékszerében, és ezt az érzést...
  Gyűlölöm.
  De nem engedhetem meg magamnak még egyszer, hogy Alexander őrjöngeni lásson. Jóllakva, a fogam helyén árnnyal, amennyire lehett sebzetten de büszkén megyek az irodájához, kevésbé intim környezetben keresve fel. A történtek után aligha hiszem, hogy bármikor is szívesen látott vendég volnék a hálószobájában. Talán eddig se voltam az.
  Kopogok, és ha szól, belépek. A kinyomtatott papírlap végül is egy lezárt, a pecsétemmel ellátott borítékba van betéve (mert mi mind vénséges vének vagyunk). Persze azért nem írtam egy egész esszét, és tudom, művem amúgy is a tűzben végzi majd.
  Ha esetleg nincs itt, akkor az asztalán hagyom a jelentést, és keserű, önironikus csalódottsággal távozom.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Iroda

  on Hétf. Ápr. 16 2018, 13:43


  Alaposan áttanulmányoztam a gyűjteményt. Kevéssel nem találkoztam létem során. s szépen felépült a személy érdeklődése, akarata és gyengesége. Sóhajtva csuktam be a borítást rá. Messze nem foglalkoztat már olyan sok minden, s éppen ezért gondolkodom mostanában jó pár dolgon. Vártam a jelentést is, s nem csak Marcustól, hanem Marcusról is. A szemfog nem véletlen kincs számunkra. Nélküle képtelenek vagyunk táplálkozni, hiszen a vér egyenesen a saját vérhálózatunkba kerül így. A gyomorba került tartalom menthetetlenül kilökődik, hiszen élő állapotában sem képes sokat befogadni. Aggódtam volna érte? S a kölykéért?
  A kopogásra automatikisan válaszolok s megérzem, Marcus az. Egyenes háttal simulok a támlához.
  - Fáradj beljebb.
  Gyűlölet, ön-leértékelés sugárzik belőle. Ő nem ilyen. Marcus magabiztos s öntudatos. Idővel majd visszatér benne mindez. Hogy továbbra is a nem kedvel kategória leszek-e? Majd meglátjuk.
  Kezem nyújtom a mappáért, majd miután elvettem, mutatok az egyik székre.
  - Foglalj helyet, kérlek.
  Kiveszem a fiókból az általa hozott gyűjteményt, s felé csúsztatom.
  - Mit gondolsz? Van s milyen kapcsolat a jelentésed és a gyűjtemény között?
  Hagyom belemélyedni. Nem csak a szövegnek s elrendezesének van mágikus hatása. Amivel s amire írták s ahogyan. Szélesebb s teljesebb értelmet kap, mint egy szimpla másolat s fotó. Olvasni kezdem a jelentést, miután karommá alakított körmömmel felbontom a pecsétet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Iroda


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:10