Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Great Kills Park
by Richard Lucius Warren Today at 20:08

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Today at 19:46

» Nappali
by Nathaniel Montgomery Today at 19:33

» Zöld szalon
by Richard Lucius Warren Today at 19:08

» Sheridan Hotel
by Camilla Wander Today at 17:26

» Botanikai Kert
by Richard Lucius Warren Yesterday at 23:31

» Fort Tyron Park
by Noel Wyard Yesterday at 22:57

» Tárgyaló
by Raul Dessauge Yesterday at 21:12

» Will apartmanja
by Noel Wyard Yesterday at 20:04

» Ethan és Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Pént. Júl. 20 2018, 23:20

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Alagsor

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Alagsor

  on Pént. Nov. 13 2015, 20:42

  .....
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Pént. Jan. 15 2016, 16:38

  Kyle - Noel

  Az elmúlt napot a tündéreknél töltötte, lévén már nem igazán ért haza, miután átadta a sérültet a sajátjainak. Voltak olyan rendesek, hogy kaját is kerítettek neki és szállást is adtak a kísérőjével együtt, ráadásul nem csesztették semmiféle viccel, míg pihent.
  Esti időpontban indult el onnan, megköszönte a vendéglátást, és beugrott a tündérhez is, bár nem beszéltek, csak meglátogatta, hogy lássa, jobban van, életben marad.
  Hazafelé persze végig a kísérőjét hallgatta, aki még mindig nem látott a pipától, és persze, hogy fenyegetőzött, de az egészet csak egy mosollyal reagálta le.
  Tudja, hogy jelenése van, nem hülye, nem kell ezt szajkózni folyamatosan, így egy gyors vacsora után az alagsor felé veszi az irányt, ahol Kyle már vár rá.
  Sok jót nem jelent a hely, főleg, hogy már a pletykalapok is lehozták az este eseményeit. Marha nehéz lehetett kitalálni, ki volt a vámpír jelenlévő. Naná, hogy ő.
  -Monsieur!
  A köpönyege még mindig a kezében van, már fel sem vette, hiszen ha nem égett ki vagy 20 helyen, akkor egyen sem. Hogyan fogja megmagyarázni a történteket, na az egy roppant jó kérdés, pedig teljes mértékben érthető, de egyelőre vár, mert egyáltalán nem biztos abban, hogy pillanatokon belül nem vágják a falba.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 25 2016, 18:57


  Noel – Kyle


  Nem foglalkoztat, hogy ki érezte, vagy ki nem, egy magas rangú angyal bukását. Amit én éreztem, az árnyak gyülekezése. Ez jelentős erőviszony változás volt ahhoz, hogy csak rezzenéstelen arccal álljak a parkolóban a kocsi mellett. Kis híján összecsomagoltam azt, annyira túldobott az energia.
  Aznapra lemondattam minden megbeszélést, az irodából dolgoztam, de jelentős csúszással. Le kellett vezetnem az eufóriát és a felgyülemlett erőt. A kísérő jelentkezésére azonban összefutottak a szemöldökeim, hogy aztán elégedett vigyor jelenjen meg az arcomon, ami ritka látvány. A vadászok egyik jelentős személyisége sincs már messze a bukásától, de hogy előtte még meg is sütögeti egy főrangú angyal, az hab a tortán. Mivel eddig korrekt volt a klánom felé, okom nem volt ellene fordulni.
  Miután megtudtam, Noellel annyira nagy baj nincs, estére toltam a vele való foglalkozást. A délutáni, esti edzés kifejezetten felüdített, hogy közben jelezzék, megérkezett Noel. Ahogy megérkezem, lévén nem a lakosztályába rendeltem, megfordítom a székem, ráülve a vívókesztyűt veszem le.
  - Mit mondtam arról, hogy zűrbe nem keveredünk? – nyugodt a hangom, és bár mindent tudok, tőle akarom hallani. Kiengedem a copfba fogott hajam, és az egyik kezembe fogom a kesztyűt, még nem nézek rá.
  - Legközelebb, ha a kísérőd azt mondja, menni kell, szó nélkül követed. Azonnal. – felállok. A ghoulom a kezembe adja a rapírt, ami a következő másodpercben már Noel kísérőjének a szívében áll meg.
  - Érthető voltam? – még csak fel sem emelem a hangom, a kihúzott pengéről lecsapom a vért, a szolga már halott. Átadom a fegyvert a ghoulomnak, karba fonom a kezem, úgy nézek Noelre.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 25 2016, 21:09

  Kyle - Noel

  Türelmes gyerek, nem szakítja félbe a kesztyű levételét, de lehet, kér valami hasonlót magának is, mert a kezei azért megégtek egy cseppet.
  A kérdésre meghökken, mert most erre mit mondjon? Ő nem volt benne semmiben sem, csak megnézte, mi történik, a kérdésben meg benne van a válasz. Azt, pontosan azt.
  -Azt, hogy zűrbe nem keveredünk. Nem is voltam abban, monsieur, ők fény-játékoztak.
  Tényleg így volt, ő csak követte a forrását, de nem gondolta volna, hogy egy bukást fog élőben látni.
  Az, hogy a kísérője pipa volt, hát na, de úgy látszik, ő nem rajong az ilyen eseményekért. Saját maga sem, na de ez történelmi jelentőségű volt, akárhonnan nézi.
  -Ő nem értékeli a történelmi pillanatokat, melynek részese lehetett. Mert ez az volt. Látni az angyalok főnökét, meg két magas rangút, valamint azt, hogy megfosztják egyiküket a szárnyaitól... óriási. Seraphim, Shamsiel, és Gadriel. Az Ötödik Menny bukott, mert majdnem megölt egy tündért, és rátámadt a testvérére. Velem nem foglalkoztak. Megmentettem egy tündért, és angyalogoltam is, vagy mit csináltam. Ilyet nem sokan mondhatnak el magukról monsieur, vagy de?
  Szerinte tökéletesen érthető, miért ment oda, ráadásul megmentette egy másik faj képviselőjét. Gadriel sem akarta bántani és a másik két angyal sem, szóval akkor most mi a gond? Nem provokált senkit, és a végén halál jól érezte magát a levegőben.
  Mégis van egy olyan érzése, hogy Mestere ezzel a felelettel nem lesz túl elégedett. A repülő akármi láttán oldalra pillant, volt kísérő, nincs kísérő. Frankón kinyiffant. Van olyan, aki ezt nem érti meg?
  -Az, monsieur. Szép dobás volt, ezt majd én is megtanulhatom?
  Nem hülye, mégis ki örül annak, ha kilyuggatják mindenféle tőrrel és egyébbel.
  -A köpönyeg... kicsit... lyukas lett, a kezem meg... nem szereti azt a tüzet.
  ez is hozzátartozik a beszámolóhoz, és az eddig kezében szorongatott ruhadarabot most kiengedi... csúnyán fest. Reméli, hogy az egyetemi alkotása még nem jutott el Kyle-ig, mert az lenne a hab a tortán, tényleg.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Szomb. Jan. 30 2016, 23:05


  Noel – Kyle  Rátámasztom a kezem a szék karfájára, pihentetve rajta, a kesztyűvel együtt.
  - Nem a te tiszted eldönteni, hogy mi a zűr. Új vagy, tanulsz vagy véged. Követed a ghoulod javaslataid, vagy véged. Ebben még nincs szavad. –  nyugodt a hangom.
  A kérdésére nem válaszolok.
  Sajnálom azt a ghoult. Sok év, mire kiváló tagjai lesznek a klánnak, és csakis loyálisakat tűrök meg magam mellett. Hibáztam, hogy őt tettem mellé, és a szégyenét a halálával lehet orvosolni. De Noel nem tanult belőle a reakciója alapján.
  - Számodra egy ghoul élete nem jelent semmit? Aki az életét tette arra, hogy téged megvédjen? És teszel a parancsomra, hogy követed a szavait, főleg, amikor házon kívül vagy?
  Átadom a kesztyűt a másik ghoulnak, aki mellettem áll.
  - Új kísérőt kapsz. Minden szavad vele szemben visszavonom, amit mondd vagy tesz, az a helyes és te követed, feleselés nélkül. Te egy senki és semmi vagy, amíg meg nem tanulod, amiket szükséges és be nem tartod és követed. Fél évet kapsz arra, hogy bebizonyítsd, méltó vagy arra, hogy a tanítványom legyél. Addig felfüggesztek minden, ezzel kapcsolatos tevékenységet veled szemben.
  A köpenyre csak rápillantok, majd a kísérőmre.
  - Egy hétig fogod élvezni az alagsori egyik cellát. – tekintetem Noelre vándorol. – Nem kapsz táplálékot, a falak elég vastagak bármilyen próbálkozásra. Lesz időd átgondolni dolgokat. Az éhség sokkal nagyobb úr, mint azt gondolnád. –  egy hét az ő korában sok, táplálkozás nélkül. De éppen elég, hogy még ne haljon bele véglegesen, de ezt az éhsége alatt egészen másképpen fogja érezni.
  - A korod nem mentség a viselkedésre. Itt vagy egy ideje és láthatóan teszel a klán szabályaira, és továbbra is felháborító a modorod. Ahhoz, hogy kapj bármit is, neked is kell adnod. A szabályok betartását. Kivétel nélkül. Visszapofázás nélkül, megadva a tiszteletet és hallgatsz, ha éppen leszidnak. Van még valami, amit ügyködtél? –  inkább most tudjam meg, mint egy hét után.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szomb. Jan. 30 2016, 23:40

  Kyle - Noel

  Majdnem felröhög azon, hogy a zűr jelentését és megítélését a ghoul dönti el. Ez esetben is tévedett.
  -Mert ő jobban tudja? Ő nem engem féltett, saját magát. Megmentettem egy tündér életét, ez smafu, ugye? Az is, hogy az egyik angyal még örült is annak, felbukkantam, mert így el tudtam cipelni és nem halt meg. Nem apácakolostorba jöttem, de ha mégis, akkor megbocsásson, rossz klánt választottam.
  Egyáltalán nem volt zűrös a helyzet, igenis hiszi, hogy a ghoul rosszul mérte fel, nem érti miért kell ok nélkül ódzkodni más fajoktól. Egyikőjük sem akart ártani neki, egyik angyal sem, sőt, a tündért így el tudta vinni a biztos halál elől.
  Az, hogy Kyle a szívébe vágta a tőrét, egy szóval nem kérte, ez az ő döntése volt, a vére az ő kezéhez tapad.
  -Sosem volt ghoulom, fogalmam sincs róla, ez kinek mekkora veszteség, vagy mit is jelent pontosan. Nem én jelöltem kísérőnek és nem én öltem meg, nekem ez eszembe sem jutott volna, legyek már ezért is én a felelős. Feltámasszam?
  Most sírnia kellene, vagy mit várnak tőle? Ha most ez egy teszt arra, hogy képes e életet lehelni egy holtba, hát tessék, áll elébe.
  Azt viszont nem fogja lenyelni, hogy ő a hibás az elhajított tőrért, hát nem. Ártatlan arccal teszi fel a kérdését, hát na, akkor legalább próbálja tompítani a bekövetkezett haláleset élét.
  -Nincs szükségem kísérőre, így is tudja, merre járok, még véletlenül bajba sodornám. Legyek senki Monsieur, és ez maradjon is így, tökéletes poszt. Nem bizonyítok, senkinek a kedvéért nem fogok megváltozni, mert azt várja. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagyok, akkor nem fogad el, a változást nem lehet kierőszakolni. Én sem kértem senkitől, hogy változzon, vagy mutassa meg, kedvelhetem is, olyannak fogadom el, amilyen. Még ha ez azt is jelenti problémás vagyok, és nem illek egy klánba sem... akkor nem illek, jó nekem egyedül is, ahogyan régen volt. Antiszociális, beilleszkedésre képtelen egyed vagyok, nyilvánvaló. Bár Lasht csípem.
  Persze, majd kinyírat még egy ghoult, mert másfelé menne, mint ő. Makacs, azért nem fog változni, mert ezt elvárják tőle, erre nem hajlandó. Magának akar megfelelni, nem másoknak, és ha ez nem egyeztethető össze egy klán életével, akkor sajnálja.
  Változni azért, mert ez kötelező, mert azt mondták, hát ez nem így megy szerinte, ő sem várja el senkitől.
  Amikor Kyle nem fogadta el a ruháit, amit neki tervezett, nem dohogott azért, mert nem hajlandó változtatni, elfogadta a tényt, ennyi.
  -Emelje kettőre, az a biztos. Rendben, akkor nem ásom ki magam.
  Egy hét... kajamegvonás... nem egyszerűbb, ha kitépik a torkát már most? Minek szenvedni? Nem fogja másként látni, és nem fogja másként értékelni azt, amiről meg van győződve. Az kár, hogy a falak vastagak, de ha egy vakolat darabot le tud szedni, máris el tudja magát foglalni, márpedig el fogja.
  -Az elején is tudta, hogy nem kedvelem a kötöttségeket, nem kedvelem a szabályokat, amiknek értelmét nem látom, akkor is hangot adtam neki, és így fogadott el. Most meg hirtelen baj lett? Arról nem tehetek, hogy néhány ifjúnak látszó matuzsálem még mindig ott tart, hogy mik a hagyományok és mik a szokások, amik elavultak, idejét múltak, és ma már nem követhetőek úgy, ahogyan gondolják. Pont ez az, ami elősegíti a lebukást. Nem vagyok klánba való, minden jel erre mutat, a magam útját járom. Azt nem mondhatja, hogy mindent a sutba dobtam, mindent felrúgtam, mert ez sem igaz.
  Eddig is túlélt, Gerardtól is lelécelt, mégsem végezte szénkupacként, ami viszont azt mutatja, valahol igaza van. A hagyomány szép dolog, jó dolog, de egy idő után nem betartható, azaz ebben a világban nem. A szabályok meg... a fele felesleges, pont, hogy mindentől óvja az olyanokat, mint ő, azaz nincs mély víz, és sosem derül ki, hogy képes lenne a túlélésre, vagy sem.
  -Voltam felvételi elbeszélgetésen, de tekintsük tárgytalannak. Ettől függetlenül köszönöm.
  Ezek után tényleg felesleges az egész, vagy ki lesz hajítva, vagy kinyírva, több opció nem létezik. Az más kérdés, hogy mit alkotott, de biztosra veszi, hogy Robert beszámolt róla részletesen.
  Sok dologra rábólint, de az, amit igazságtalannak tart, arra nem fog. Makacs kölyök, és túl önálló, lehet, itt ez a baj, de olyan mindegy, hangot ad a véleményének.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Csüt. Feb. 04 2016, 20:35


  Noel – Kyle  Nem vagyok türelmetlen és ideges sem. Kezdem érteni a logikáját és nagyon rossz irányba tart. Fiatal még, de már nem annyira, hogy bizonyos dolgok felett szemet hunyjak, tudatlansága okán.
  - Kilencvenhárom év előnye van veled szemben a természetfelettiek világában. És ezért is lett melléd osztva, nem dísznek.
  Hideg érdeklődéssel nézek rá.
  - Megkérdőjelezted a tudását, tapasztalatát, semmibe vetted a szavait, holott egyáltalán nem vagy abban a pozícióban, hogy ezt megtehesd. Sérelem esett a becsületén és ezt csak az életével tudja tisztára mosni. És még most is tiszteletlen vagy. Vele szemben, a halálával szemben mindenképpen. És velem is. Itt mások a játékszabályok, jó lenne, ha fel is ébrednél.
  Nyugodtan végighallgatom. Sokat kell még tanulnia, egy olyan világ beszél belőle, amiben már nem létezik. Ahol már nem létezik.
  - Az eddigiek alapján szükség van rá, és amíg el nem éred a megfelelő kort és érettséget, és kapsz is. Amióta idejöttél, csak a kifogásokat keresed, meg sem próbálsz beilleszkedni. A te részedről nem látom. Vagy egyik füleden be, a másikon ki, vagy végig sem hallgatsz, és kikéred magadnak, kritizálsz és kifogásolsz mindent, vagy teszel magasról az egészre. A párbeszéd akkor fajul feleseléssé, ha úgy válaszolsz, ahogy te teszed. Ez már nem az a világ, ahonnan jöttél. A kölcsönösség azt jelenti, hogy valamit valamiért, te eddig csak követeltél és elvettél, de semmit sem teljesítettél a feltételekből. Ha tudod, hogy antiszociális vagy, ugyan miért akarsz klánba tartozni? Választhatsz.
  Az újabb sértő válaszára képen törlöm, hogy utána nyugodtan támaszkodjak vissza. A ghoulokon ugyan nem látni, hogy feszültek, tudom, hogy azok.
  - Az egy hetes büntetésed ennek a viselkedésnek a következménye. Lesz időd átgondolni és megérteni, hogy egy klán tagjai egymásért vannak. Lehet egyénieskedni úgy is, hogy figyelembe veszem mások igényeit is, mert így teljesül a sajátom is. Elfogadtam, hogy van saját véleményed, cserébe kértem én is. Tőlem és a klántól megkaptad, amit kértél, visszafelé ez nincs. Másként is meg lehet fogalmazni és ütemezni a magánvélemény hangoztatását. Nem kell vele egyetértened, nem mondtam, hogy igen. Csak annyit, hogy betartod azokat. Akarsz tőlem tanulni? Csak akkor teheted, ha a klánhoz tartozol. Akarsz a klánhoz tartozni? Tartsd be a szabályait, amit úgy is be lehet, hogy más a véleményed. Nekem is vannak szabályok, amikkel nem értek egyet. De ahhoz, hogy a klán, hogy a faj túlélje, és ne derüljön ki a természetfeletti létezése, lenyelem, s az egyet nem értésem ellenére betartom. Mint ahogy mindenkinek vannak bizonyos szabályokkal ellenérzései, vetései, de tisztában van azzal, hogy a betartása az érdekünket szolgálja. Ha olyan fafejűek lettünk volna, mint most te vagy, már nem létezne a fajunk. Te elvárod, hogy fogadjalak el olyannak, amilyen vagy. Fordítva ez nincs, kértem és nem kaptam meg, ezzel viszont a változást kényszeríted rám és az egész klánra, amit visszafelé te kikérsz magadnak. Hol van itt a kölcsönösség és az elfogadás? A részedről nem látom.
  Felvonom a szemöldököm a válaszára, csupán érdeklődés van bennem.
  - Biztos vagy benne? – kinyújtom a kezem, mire egy boríték landol a kezemben az egyik ghoultól, ezt pedig átnyújtom Noelnek. Kibontatlan. – Robert beszámolt a beszélgetésről. Ebben vannak a belépő kódjaid, a betartandó dátumok, elérhetőségek. Nagyon remélem, hogy legalább itt betartod azt, amit szükséges. Robert azt üzeni, hogy hulla jól érezte magát.  - azt már nem mondom el, hogy az öt perces beszélgetés félórásba torkollott, mert nem bírt Robert beszélni a jókedvű röhögéstől. Újra a széken támaszkodom, ha van még mondanivalója, azt még megvárom.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Pént. Feb. 05 2016, 20:21

  Kyle - Noel

  -És egy hatalmas hátránya is, hiába a korelőny, ami mint tudjuk nem érdem, hanem állapot, de nem rendelkezik azokkal az intuíciókkal, mint én, mert akkor sem az éjszaka szülötte, nem ebben nőtt fel, csak belecsöppent, és az más. Nem az anyatejjel szívta magába. Vagy mást is említhetnék.
  Nem egészen érti, miért kell teljes mértékben figyelmen kívül hagyni azt, amit mondott, mert Kyle azt tette. Cseppet sem érdekli az, hogy az a tündér él, csak az, hogy mit mondott a ghoul.
  Egyszer majd megfejti az okát, de az nem most lesz, mert jelen esetben éppen "vita" van, még akkor is, ha neki elméletben itt semmi szava nincs.
  -Nem, nem azt kérdőjeleztem meg, szó sincs erről, de a ghoul, a kísérőm tévedett, rosszul ítélte meg a helyzetet. És ha azt veszem figyelembe, hogy igenis ott hagyta volna meghalni azt a tündért… mással is megtette volna, bárkivel. Miért nem érti meg?  Akaratlanul is jönnek nekem eggyel a tündérek, és ezt tudják. A tévedést beismerni nem halálos bűn. Jobban tisztelem a holtakat, mint bárki más, és ezt pontosan tudja. Akkor nem támasztom fel.
  Esküdni merne rá, direkt van kiforgatva az összes szava ami elhagyja a száját. Nem ezt mondta, nem erre célzott, és mégis így van lereagálva az egész.
  Mivel a kérdésére ismét nem érkezik válasz, megvonja a vállát, ő felajánlotta, de ha nem, akkor nem.
  -Miért akar burokban tartani? Nem abból tanulok, ha folyamatosan a sarkamban vannak, hanem pontosan ezekből az ön szerint hibákból. Ha bevégzem, akkor nem voltam méltó erre a létre és kész, de ezt ne úgy kelljen már bebizonyítanom, hogy vakon rohanok valaki után. Már ne is haragudjon, de az nem igaz, hogy semmit nem teljesítettem, továbbá én önnel kötöttem üzletet, nem a többiekkel.
  Pontosan azért vagyok antiszociális, mert nem tudom elviselni a számomra hülyeséget, és ha nem kötnek ki valamit, azt igenis lehet. A XXI. században vagyunk, és ha technikai téren ennyire fejlettek, lehet, másban is haladni kellene, ahogyan a világ is rohan, még ha erre az is a felelet, hogy ráérek. Megtanultam azt a szart is használni, egy szem segítséget nem kértem vagy fogadtam el, rendszereztem a könyvtárát, katalogizáltam, bár gondolom azt nem vette észre, de igaza van, én csak elvettem. Azért akartam klánhoz csatlakozni, mert barom vagyok, és nem akartam elhinni, hogy sok esetben csak nyűg lehet, mert hinni akartam az erejében. Gerardnak volt igaza, be kell látnom.

  Dühös, bár ez egyáltalán nem látszik rajta, olyan, mintha mi sem történt volna, megtestesült nyugalom lenne, pedig ez nem így van. Azt érzi, hogy annyira óvni akarják mindentől, hogy az a hátrányára fog válni. Nem ehhez szokott hozzá, eddig is túlélt, eddig is ment fejjel a falnak, mégis létezik, mégsem nyírták még ki, és most teljesen mindegy, milyen okok miatt nem.
  Ezért nem érti, miért mond Kyle olyanokat is, amik szerinte nem felelnek meg a valóságnak. Kért, tény, üzletelt, de azt odaadta, amit akkor ígért. Mást is megcsinált, csak többnyire nem verte nagydobra, a könyvtárral sem két nap alatt végzett, de minden a helyén van, térképpel, dokumentálva, még gépre is felvitte, hogy egyszerűbb legyen a keresés.
  A pofonra nem reagál, bár az nem volt kicsi, legalábbis az ő erejéhez mérten nagyon nem. Úgy áll fel a földről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ebből van, amit lemért. Kyle igenis kedveli, mert az előző mondandója után más megölte volna, de ő csak egy pofont kapott.
  -Kár. Be akartam bizonyítani, hogy az én korommal is túlélem kettőig, de ha nem, akkor nem. A környezet akkor változik, ha az egyén változik. Azt mondja, a változást rákényszerítem a klánra? Nem így van, és ha nem ért egyet egyes szabályokkal, akkor miért nem lobbizik azért, hogy azt megváltoztassák? Egyértelmű, hogy akkor a szabállyal van a baj. Ez nem igaz, monsieur, ha nem fogadtam volna el olyannak, amilyen, a mai napig a nyakára járnék, hogy ne konzervatívan öltözzön, hanem próbáljon ki más stílust is. Elutasította az ötletemet úgy, hogy fel sem próbálta, meg sem nézte szinte. Eldöntötte, hogy nem. Akkor tényleg csak én vagyok az, aki nem fogad el mást? Kérte, ne okozzak zűrt, ne öljek embert, ne ugorjak össze senkivel, ne idegesítsem fel az idősebbeket, más klánbelieket, ne menjek úgy semerre, hogy ne tudjon róla... maradéktalanul betartottam mindegyiket. A kölcsönös elfogadás azon alapszik, hogy aki idejön, vagy beáll a sorba, vagy húzzon el? Vagy esetleg azon, hogy látszólag elfogadom, de a fejéhez vágom, hogy mégsem? Sosem álltam be a sorba birkaként, és ezt is tudta az első pillanattól kezdve.
  Az első "vitánál" még sarkon fordult és indult csomagolni, most viszont meg sem mozdul. Dehogy akar innen elmenni, kedveli Kylet, igaz, bosszantani is, de ez most mellékes. Egyszerűen csak szeretné megérteni, hogy miért ellentmondásos az egész?
  Arra nem lesz képes sosem, hogy egy szó nélkül rábólintson egy ghoul szavára, és nem azért, mert ghoul, egyszerűen másként lát sok mindent, más oldalról közelít meg. Ez így van akkor is, ha úgynevezett feljebbvaló mondja, így van kódolva.
  -Biztos. Konkrétan lebőgtem. Nem ismertem fel Robertet, holott minden publikációját olvastam, szaktekintély. Annyira meglepett a kérdéseivel, hogy sikerült belezavarodnom az egészbe, és... tulajdonképpen lehülyéztem az összes archeológust, antropológust, aki csak létezik... más szavakkal kifejezve. Aztán... közöltem, hogy holtakkal beszélgetni ugyan nem morbid, de ugye elképzelhetetlen a mai kor emberének, de nem lehetetlen, persze a nekromanciára gondoltam, és eszembe sem jutott, hogy talán én is közéjük tartozom. Mivel Robert tündér, halál lazán bejelentettem, hogy érdekel, hogyan alakultak ki a fajok, mármint a mieink... mert pont az egyetemen fogom megtanulni. Ön szerint, ezek után, lehet sikeres felvételinek tekinteni ezt az egészet? Nem éppen.
  A rémálmaiban ne jöjjön elő az az egész, akkora égést még sosem mutatott be, mint ott és akkor, és nagyon de nagyon reméli, hogy az apja még nem szerzett tudomást az esetről.
  A válaszon és a borítékon meglepődik, ha valamire, hát erre nem számított, de az üzeneten nem bírja tovább, egyenesen röhögni kezd.
  -Azt nem csodálom, biztos remekül szórakozott rajtam. Akkor cella?
  Tényleg el akarja felejteni azt az egyetemi látogatást, annyira, hogy nagyon. Olyan blamázsként élte meg, hogy hiába nyomtak a kezébe egy csomó papírt, biztosra vette, hogy majd jövőre újra mehet. A borítékot visszanyújtja Kyle-nak, felőle indulhatnak, ne húzzák az időt, felesleges.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Szer. Feb. 10 2016, 22:47


  Noel – Kyle  - Ahogy szeretnéd. Egy vámpírt kapsz. A maga több száz évével. – nézek rá komolyan. Ha erre van szüksége, megkapja. És egyben feljegyzem, hogy sznob is, mindenféle érzelmi fűtöttség nélkül. Attól, hogy ghoul valaki, még nem lesz nem profi.
  - Nem tündérmentő szolgálat vagyunk. Gyermek vagy. Addig kísérőt kapsz. – zárom le a vitáját.
  - A könyvtáramhoz te katalogizálás szempontjából egy ujjal sem nyúlhattál hozzá, mert személyesen tépem le a karod. – nézek rá. – Kérsz, odaadom, és semmi több. – nyugodt a hangom.
  - Majd akkor bizonyítsd, ha már felnőttél. Egy gyereknek nem ez a feladata. Hanem tanulni és figyelni. – komor a hangom.
  - Figyelembe fogom venni. – bólintok.
  Vannak racionális érvei, és nem fogok felette elsiklani. Az nem én lennék. Nem küldöm el. Ha akart volna, már rég elmegy. És nem tett olyat, amiért kidobás járna. Büntetés viszont igen, azt pedig már kiszabtam.
  - Ugyan mit vártál egy tündértől? – sandítok rá. – Sokat kell még tanulnod róluk.
  A kérdésére bólintok, és úgy maradok, amíg kimegy. Nem egy kellemes helyet fog kapni. Egyáltalán nem.
  Csak amikor hallom a csukódást, túrok a hajamba és állok fel. Még nem tudja Noel, de figyelni fogom a kapcsolaton keresztül. Nem fogom hagyni, hogy jobban megtörjön, mint szükséges.

  //Nagyon köszönöm a játékot! wow //
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szer. Feb. 10 2016, 23:26

  Noel - Kyle

  -Csodálatos, remélem jó társalkodó partner.
  Hideg mosollyal fogadja a bejelentést, nem egészen erre számított, sőt, igazából remélni merte, nem lesz senki mellette. Tévedett.
  Ettől függetlenül tartja magát ahhoz, hogy a ghoul mellényúlt... azaz ahogy rápillant, már sehová nem fog.
  -Higgye el, én sem úgy indultam el, hogy hú, akkor megmentek egy tündér életet és szarrá égetem magam. Az volt a hab a tortán. Legyen, monsieur, 5 évig nem volt, hát most lesz.
  Mintha előre eltervezte volna, hogy bárkit is elrángat a biztos halálból. Legközelebb majd a homlokára írja, irgalmas szamaritánus és felad apró hirdetést is. A kísérőre elhúzza a száját egy pillanatra, tényleg zavaró dolog, hogy most ez annyira fontos lett, azaz itt ez amolyan "ajándék".
  A beölelőjét sosem érdekelte mibe mászik bele, amíg abból egyedül kikászálódott, és nem okozott káoszt.
  -Már túl vagyok rajta. A számítógépen is megtalálja a rendszert, könnyedén áttekinthető, kezelhető. Vagyis akkor tépheti a karomat, mert nem vittem el, minden ott van, de rendbe tettem. ja, és le is töröltem mindent. Essünk túl rajta, már olyan mindegy, nem? megégett, legalább nem kettő fog fájni, csak egy.
  Készen van, nem most állna neki, ha a karja az ára, akkor az. Kitakarította az egész helyiséget, a letörölte a polcokat, portalanította a könyveket, az értékes bőrkötésekbe életet lehelt, azaz leápolta, hogy szépen mutassanak, ahogyan új korukban.
  Nyugodtan nyújtja előre a karját, így is sérült, úgy még sérültebb lesz, nem emiatt fog kimúlni.
  -5 évig azt tettem, monsieur, most pedig azt mondja, majd? Abból nem tudok tanulni, ha mindig vannak mögöttem, és tudja miért nem? Mert tudom, hogy ott vannak, akkor is, ha esetleg utána ők tépnek szét, akkor is. Ez pont azt eredményezi, hogy a gyermek kihasználja az "erőt".
  Bizonyítson... szerinte a legrázósabb időszakát már túlélte, pont az elejét, amikor sokakról derül ki, tévedés volt a beölelésük, legalábbis a hazájában biztosan.
  Gerard sem foglalkozott vele így, mert azt mondta, ha méltó arra, hogy a faj képviselője legyen, akkor az első perctől kezdve megállja a helyét. Szó szerint mély vízbe dobta, és most már azt mondja, ez így volt jó.
  A kísérő akkor is biztos támaszt nyújt szerinte, ha hibázik, mert azt nem fogja hagyni, hogy más végezzen vele, tehát ez megint egy támadási, vagy visszaélési felület, ami szerinte nem a fejlődést eredményezi. Kyle viszont más véleményen van, ezt kell szeretnie.
  -Köszönöm.
  Annak ellenére, hogy a mestere örökösen leoltja, pont ezt szereti benne, hogy azért elgondolkodik azon, amit más mond. Kívülről jött, talán ezért, mert így egészen más dolgokra figyel, mint azok, akik hosszú-hosszú évtizedek vagy századok óta itt vannak.
  -Igazság szerint nem tudom, de nem ezt, az biztos.
  Ő nem tündérként tekintett Robertre, hanem mint a szakterületeinek kiválóságára, lehet, itt hibázott, és ezért futott csőbe igen csúnyán. Ezen ismét vigyorogni kezd, még a cella sem veszi el a kedvét.
  -Rendben. Akkor mentem a cellába. Egy hét múlva jövök, ha nem gondolta meg magát, és nem lesz hosszabbítás.
  Nincs más hátra, mint elfoglalja az új lakrészét, és kitalálja, hogy mivel üti el az időt azon kívül, hogy minél jobban kizárja az éhséget a tudatából. Biccent egyet köszönésképpen, a halott második köpönyeget magával viszi -itt akarta hagyni a földre téve, de jó lesz az még párnának-, és elvonul a száműzetésébe.

  //Én is köszönöm. wow //
  A halál csupán a kezdet.

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:17


  Ajánlott tartalom

  Re: Alagsor


   Pontos idő: Vas. Júl. 22 2018, 20:16