Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Alagsor

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Alagsor

  on Pént. Nov. 13 2015, 20:42

  .....
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Pént. Jan. 15 2016, 16:38

  Kyle - Noel

  Az elmúlt napot a tündéreknél töltötte, lévén már nem igazán ért haza, miután átadta a sérültet a sajátjainak. Voltak olyan rendesek, hogy kaját is kerítettek neki és szállást is adtak a kísérőjével együtt, ráadásul nem csesztették semmiféle viccel, míg pihent.
  Esti időpontban indult el onnan, megköszönte a vendéglátást, és beugrott a tündérhez is, bár nem beszéltek, csak meglátogatta, hogy lássa, jobban van, életben marad.
  Hazafelé persze végig a kísérőjét hallgatta, aki még mindig nem látott a pipától, és persze, hogy fenyegetőzött, de az egészet csak egy mosollyal reagálta le.
  Tudja, hogy jelenése van, nem hülye, nem kell ezt szajkózni folyamatosan, így egy gyors vacsora után az alagsor felé veszi az irányt, ahol Kyle már vár rá.
  Sok jót nem jelent a hely, főleg, hogy már a pletykalapok is lehozták az este eseményeit. Marha nehéz lehetett kitalálni, ki volt a vámpír jelenlévő. Naná, hogy ő.
  -Monsieur!
  A köpönyege még mindig a kezében van, már fel sem vette, hiszen ha nem égett ki vagy 20 helyen, akkor egyen sem. Hogyan fogja megmagyarázni a történteket, na az egy roppant jó kérdés, pedig teljes mértékben érthető, de egyelőre vár, mert egyáltalán nem biztos abban, hogy pillanatokon belül nem vágják a falba.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 25 2016, 18:57


  Noel – Kyle


  Nem foglalkoztat, hogy ki érezte, vagy ki nem, egy magas rangú angyal bukását. Amit én éreztem, az árnyak gyülekezése. Ez jelentős erőviszony változás volt ahhoz, hogy csak rezzenéstelen arccal álljak a parkolóban a kocsi mellett. Kis híján összecsomagoltam azt, annyira túldobott az energia.
  Aznapra lemondattam minden megbeszélést, az irodából dolgoztam, de jelentős csúszással. Le kellett vezetnem az eufóriát és a felgyülemlett erőt. A kísérő jelentkezésére azonban összefutottak a szemöldökeim, hogy aztán elégedett vigyor jelenjen meg az arcomon, ami ritka látvány. A vadászok egyik jelentős személyisége sincs már messze a bukásától, de hogy előtte még meg is sütögeti egy főrangú angyal, az hab a tortán. Mivel eddig korrekt volt a klánom felé, okom nem volt ellene fordulni.
  Miután megtudtam, Noellel annyira nagy baj nincs, estére toltam a vele való foglalkozást. A délutáni, esti edzés kifejezetten felüdített, hogy közben jelezzék, megérkezett Noel. Ahogy megérkezem, lévén nem a lakosztályába rendeltem, megfordítom a székem, ráülve a vívókesztyűt veszem le.
  - Mit mondtam arról, hogy zűrbe nem keveredünk? – nyugodt a hangom, és bár mindent tudok, tőle akarom hallani. Kiengedem a copfba fogott hajam, és az egyik kezembe fogom a kesztyűt, még nem nézek rá.
  - Legközelebb, ha a kísérőd azt mondja, menni kell, szó nélkül követed. Azonnal. – felállok. A ghoulom a kezembe adja a rapírt, ami a következő másodpercben már Noel kísérőjének a szívében áll meg.
  - Érthető voltam? – még csak fel sem emelem a hangom, a kihúzott pengéről lecsapom a vért, a szolga már halott. Átadom a fegyvert a ghoulomnak, karba fonom a kezem, úgy nézek Noelre.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 25 2016, 21:09

  Kyle - Noel

  Türelmes gyerek, nem szakítja félbe a kesztyű levételét, de lehet, kér valami hasonlót magának is, mert a kezei azért megégtek egy cseppet.
  A kérdésre meghökken, mert most erre mit mondjon? Ő nem volt benne semmiben sem, csak megnézte, mi történik, a kérdésben meg benne van a válasz. Azt, pontosan azt.
  -Azt, hogy zűrbe nem keveredünk. Nem is voltam abban, monsieur, ők fény-játékoztak.
  Tényleg így volt, ő csak követte a forrását, de nem gondolta volna, hogy egy bukást fog élőben látni.
  Az, hogy a kísérője pipa volt, hát na, de úgy látszik, ő nem rajong az ilyen eseményekért. Saját maga sem, na de ez történelmi jelentőségű volt, akárhonnan nézi.
  -Ő nem értékeli a történelmi pillanatokat, melynek részese lehetett. Mert ez az volt. Látni az angyalok főnökét, meg két magas rangút, valamint azt, hogy megfosztják egyiküket a szárnyaitól... óriási. Seraphim, Shamsiel, és Gadriel. Az Ötödik Menny bukott, mert majdnem megölt egy tündért, és rátámadt a testvérére. Velem nem foglalkoztak. Megmentettem egy tündért, és angyalogoltam is, vagy mit csináltam. Ilyet nem sokan mondhatnak el magukról monsieur, vagy de?
  Szerinte tökéletesen érthető, miért ment oda, ráadásul megmentette egy másik faj képviselőjét. Gadriel sem akarta bántani és a másik két angyal sem, szóval akkor most mi a gond? Nem provokált senkit, és a végén halál jól érezte magát a levegőben.
  Mégis van egy olyan érzése, hogy Mestere ezzel a felelettel nem lesz túl elégedett. A repülő akármi láttán oldalra pillant, volt kísérő, nincs kísérő. Frankón kinyiffant. Van olyan, aki ezt nem érti meg?
  -Az, monsieur. Szép dobás volt, ezt majd én is megtanulhatom?
  Nem hülye, mégis ki örül annak, ha kilyuggatják mindenféle tőrrel és egyébbel.
  -A köpönyeg... kicsit... lyukas lett, a kezem meg... nem szereti azt a tüzet.
  ez is hozzátartozik a beszámolóhoz, és az eddig kezében szorongatott ruhadarabot most kiengedi... csúnyán fest. Reméli, hogy az egyetemi alkotása még nem jutott el Kyle-ig, mert az lenne a hab a tortán, tényleg.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Szomb. Jan. 30 2016, 23:05


  Noel – Kyle  Rátámasztom a kezem a szék karfájára, pihentetve rajta, a kesztyűvel együtt.
  - Nem a te tiszted eldönteni, hogy mi a zűr. Új vagy, tanulsz vagy véged. Követed a ghoulod javaslataid, vagy véged. Ebben még nincs szavad. –  nyugodt a hangom.
  A kérdésére nem válaszolok.
  Sajnálom azt a ghoult. Sok év, mire kiváló tagjai lesznek a klánnak, és csakis loyálisakat tűrök meg magam mellett. Hibáztam, hogy őt tettem mellé, és a szégyenét a halálával lehet orvosolni. De Noel nem tanult belőle a reakciója alapján.
  - Számodra egy ghoul élete nem jelent semmit? Aki az életét tette arra, hogy téged megvédjen? És teszel a parancsomra, hogy követed a szavait, főleg, amikor házon kívül vagy?
  Átadom a kesztyűt a másik ghoulnak, aki mellettem áll.
  - Új kísérőt kapsz. Minden szavad vele szemben visszavonom, amit mondd vagy tesz, az a helyes és te követed, feleselés nélkül. Te egy senki és semmi vagy, amíg meg nem tanulod, amiket szükséges és be nem tartod és követed. Fél évet kapsz arra, hogy bebizonyítsd, méltó vagy arra, hogy a tanítványom legyél. Addig felfüggesztek minden, ezzel kapcsolatos tevékenységet veled szemben.
  A köpenyre csak rápillantok, majd a kísérőmre.
  - Egy hétig fogod élvezni az alagsori egyik cellát. – tekintetem Noelre vándorol. – Nem kapsz táplálékot, a falak elég vastagak bármilyen próbálkozásra. Lesz időd átgondolni dolgokat. Az éhség sokkal nagyobb úr, mint azt gondolnád. –  egy hét az ő korában sok, táplálkozás nélkül. De éppen elég, hogy még ne haljon bele véglegesen, de ezt az éhsége alatt egészen másképpen fogja érezni.
  - A korod nem mentség a viselkedésre. Itt vagy egy ideje és láthatóan teszel a klán szabályaira, és továbbra is felháborító a modorod. Ahhoz, hogy kapj bármit is, neked is kell adnod. A szabályok betartását. Kivétel nélkül. Visszapofázás nélkül, megadva a tiszteletet és hallgatsz, ha éppen leszidnak. Van még valami, amit ügyködtél? –  inkább most tudjam meg, mint egy hét után.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szomb. Jan. 30 2016, 23:40

  Kyle - Noel

  Majdnem felröhög azon, hogy a zűr jelentését és megítélését a ghoul dönti el. Ez esetben is tévedett.
  -Mert ő jobban tudja? Ő nem engem féltett, saját magát. Megmentettem egy tündér életét, ez smafu, ugye? Az is, hogy az egyik angyal még örült is annak, felbukkantam, mert így el tudtam cipelni és nem halt meg. Nem apácakolostorba jöttem, de ha mégis, akkor megbocsásson, rossz klánt választottam.
  Egyáltalán nem volt zűrös a helyzet, igenis hiszi, hogy a ghoul rosszul mérte fel, nem érti miért kell ok nélkül ódzkodni más fajoktól. Egyikőjük sem akart ártani neki, egyik angyal sem, sőt, a tündért így el tudta vinni a biztos halál elől.
  Az, hogy Kyle a szívébe vágta a tőrét, egy szóval nem kérte, ez az ő döntése volt, a vére az ő kezéhez tapad.
  -Sosem volt ghoulom, fogalmam sincs róla, ez kinek mekkora veszteség, vagy mit is jelent pontosan. Nem én jelöltem kísérőnek és nem én öltem meg, nekem ez eszembe sem jutott volna, legyek már ezért is én a felelős. Feltámasszam?
  Most sírnia kellene, vagy mit várnak tőle? Ha most ez egy teszt arra, hogy képes e életet lehelni egy holtba, hát tessék, áll elébe.
  Azt viszont nem fogja lenyelni, hogy ő a hibás az elhajított tőrért, hát nem. Ártatlan arccal teszi fel a kérdését, hát na, akkor legalább próbálja tompítani a bekövetkezett haláleset élét.
  -Nincs szükségem kísérőre, így is tudja, merre járok, még véletlenül bajba sodornám. Legyek senki Monsieur, és ez maradjon is így, tökéletes poszt. Nem bizonyítok, senkinek a kedvéért nem fogok megváltozni, mert azt várja. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagyok, akkor nem fogad el, a változást nem lehet kierőszakolni. Én sem kértem senkitől, hogy változzon, vagy mutassa meg, kedvelhetem is, olyannak fogadom el, amilyen. Még ha ez azt is jelenti problémás vagyok, és nem illek egy klánba sem... akkor nem illek, jó nekem egyedül is, ahogyan régen volt. Antiszociális, beilleszkedésre képtelen egyed vagyok, nyilvánvaló. Bár Lasht csípem.
  Persze, majd kinyírat még egy ghoult, mert másfelé menne, mint ő. Makacs, azért nem fog változni, mert ezt elvárják tőle, erre nem hajlandó. Magának akar megfelelni, nem másoknak, és ha ez nem egyeztethető össze egy klán életével, akkor sajnálja.
  Változni azért, mert ez kötelező, mert azt mondták, hát ez nem így megy szerinte, ő sem várja el senkitől.
  Amikor Kyle nem fogadta el a ruháit, amit neki tervezett, nem dohogott azért, mert nem hajlandó változtatni, elfogadta a tényt, ennyi.
  -Emelje kettőre, az a biztos. Rendben, akkor nem ásom ki magam.
  Egy hét... kajamegvonás... nem egyszerűbb, ha kitépik a torkát már most? Minek szenvedni? Nem fogja másként látni, és nem fogja másként értékelni azt, amiről meg van győződve. Az kár, hogy a falak vastagak, de ha egy vakolat darabot le tud szedni, máris el tudja magát foglalni, márpedig el fogja.
  -Az elején is tudta, hogy nem kedvelem a kötöttségeket, nem kedvelem a szabályokat, amiknek értelmét nem látom, akkor is hangot adtam neki, és így fogadott el. Most meg hirtelen baj lett? Arról nem tehetek, hogy néhány ifjúnak látszó matuzsálem még mindig ott tart, hogy mik a hagyományok és mik a szokások, amik elavultak, idejét múltak, és ma már nem követhetőek úgy, ahogyan gondolják. Pont ez az, ami elősegíti a lebukást. Nem vagyok klánba való, minden jel erre mutat, a magam útját járom. Azt nem mondhatja, hogy mindent a sutba dobtam, mindent felrúgtam, mert ez sem igaz.
  Eddig is túlélt, Gerardtól is lelécelt, mégsem végezte szénkupacként, ami viszont azt mutatja, valahol igaza van. A hagyomány szép dolog, jó dolog, de egy idő után nem betartható, azaz ebben a világban nem. A szabályok meg... a fele felesleges, pont, hogy mindentől óvja az olyanokat, mint ő, azaz nincs mély víz, és sosem derül ki, hogy képes lenne a túlélésre, vagy sem.
  -Voltam felvételi elbeszélgetésen, de tekintsük tárgytalannak. Ettől függetlenül köszönöm.
  Ezek után tényleg felesleges az egész, vagy ki lesz hajítva, vagy kinyírva, több opció nem létezik. Az más kérdés, hogy mit alkotott, de biztosra veszi, hogy Robert beszámolt róla részletesen.
  Sok dologra rábólint, de az, amit igazságtalannak tart, arra nem fog. Makacs kölyök, és túl önálló, lehet, itt ez a baj, de olyan mindegy, hangot ad a véleményének.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Csüt. Feb. 04 2016, 20:35


  Noel – Kyle  Nem vagyok türelmetlen és ideges sem. Kezdem érteni a logikáját és nagyon rossz irányba tart. Fiatal még, de már nem annyira, hogy bizonyos dolgok felett szemet hunyjak, tudatlansága okán.
  - Kilencvenhárom év előnye van veled szemben a természetfelettiek világában. És ezért is lett melléd osztva, nem dísznek.
  Hideg érdeklődéssel nézek rá.
  - Megkérdőjelezted a tudását, tapasztalatát, semmibe vetted a szavait, holott egyáltalán nem vagy abban a pozícióban, hogy ezt megtehesd. Sérelem esett a becsületén és ezt csak az életével tudja tisztára mosni. És még most is tiszteletlen vagy. Vele szemben, a halálával szemben mindenképpen. És velem is. Itt mások a játékszabályok, jó lenne, ha fel is ébrednél.
  Nyugodtan végighallgatom. Sokat kell még tanulnia, egy olyan világ beszél belőle, amiben már nem létezik. Ahol már nem létezik.
  - Az eddigiek alapján szükség van rá, és amíg el nem éred a megfelelő kort és érettséget, és kapsz is. Amióta idejöttél, csak a kifogásokat keresed, meg sem próbálsz beilleszkedni. A te részedről nem látom. Vagy egyik füleden be, a másikon ki, vagy végig sem hallgatsz, és kikéred magadnak, kritizálsz és kifogásolsz mindent, vagy teszel magasról az egészre. A párbeszéd akkor fajul feleseléssé, ha úgy válaszolsz, ahogy te teszed. Ez már nem az a világ, ahonnan jöttél. A kölcsönösség azt jelenti, hogy valamit valamiért, te eddig csak követeltél és elvettél, de semmit sem teljesítettél a feltételekből. Ha tudod, hogy antiszociális vagy, ugyan miért akarsz klánba tartozni? Választhatsz.
  Az újabb sértő válaszára képen törlöm, hogy utána nyugodtan támaszkodjak vissza. A ghoulokon ugyan nem látni, hogy feszültek, tudom, hogy azok.
  - Az egy hetes büntetésed ennek a viselkedésnek a következménye. Lesz időd átgondolni és megérteni, hogy egy klán tagjai egymásért vannak. Lehet egyénieskedni úgy is, hogy figyelembe veszem mások igényeit is, mert így teljesül a sajátom is. Elfogadtam, hogy van saját véleményed, cserébe kértem én is. Tőlem és a klántól megkaptad, amit kértél, visszafelé ez nincs. Másként is meg lehet fogalmazni és ütemezni a magánvélemény hangoztatását. Nem kell vele egyetértened, nem mondtam, hogy igen. Csak annyit, hogy betartod azokat. Akarsz tőlem tanulni? Csak akkor teheted, ha a klánhoz tartozol. Akarsz a klánhoz tartozni? Tartsd be a szabályait, amit úgy is be lehet, hogy más a véleményed. Nekem is vannak szabályok, amikkel nem értek egyet. De ahhoz, hogy a klán, hogy a faj túlélje, és ne derüljön ki a természetfeletti létezése, lenyelem, s az egyet nem értésem ellenére betartom. Mint ahogy mindenkinek vannak bizonyos szabályokkal ellenérzései, vetései, de tisztában van azzal, hogy a betartása az érdekünket szolgálja. Ha olyan fafejűek lettünk volna, mint most te vagy, már nem létezne a fajunk. Te elvárod, hogy fogadjalak el olyannak, amilyen vagy. Fordítva ez nincs, kértem és nem kaptam meg, ezzel viszont a változást kényszeríted rám és az egész klánra, amit visszafelé te kikérsz magadnak. Hol van itt a kölcsönösség és az elfogadás? A részedről nem látom.
  Felvonom a szemöldököm a válaszára, csupán érdeklődés van bennem.
  - Biztos vagy benne? – kinyújtom a kezem, mire egy boríték landol a kezemben az egyik ghoultól, ezt pedig átnyújtom Noelnek. Kibontatlan. – Robert beszámolt a beszélgetésről. Ebben vannak a belépő kódjaid, a betartandó dátumok, elérhetőségek. Nagyon remélem, hogy legalább itt betartod azt, amit szükséges. Robert azt üzeni, hogy hulla jól érezte magát.  - azt már nem mondom el, hogy az öt perces beszélgetés félórásba torkollott, mert nem bírt Robert beszélni a jókedvű röhögéstől. Újra a széken támaszkodom, ha van még mondanivalója, azt még megvárom.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Pént. Feb. 05 2016, 20:21

  Kyle - Noel

  -És egy hatalmas hátránya is, hiába a korelőny, ami mint tudjuk nem érdem, hanem állapot, de nem rendelkezik azokkal az intuíciókkal, mint én, mert akkor sem az éjszaka szülötte, nem ebben nőtt fel, csak belecsöppent, és az más. Nem az anyatejjel szívta magába. Vagy mást is említhetnék.
  Nem egészen érti, miért kell teljes mértékben figyelmen kívül hagyni azt, amit mondott, mert Kyle azt tette. Cseppet sem érdekli az, hogy az a tündér él, csak az, hogy mit mondott a ghoul.
  Egyszer majd megfejti az okát, de az nem most lesz, mert jelen esetben éppen "vita" van, még akkor is, ha neki elméletben itt semmi szava nincs.
  -Nem, nem azt kérdőjeleztem meg, szó sincs erről, de a ghoul, a kísérőm tévedett, rosszul ítélte meg a helyzetet. És ha azt veszem figyelembe, hogy igenis ott hagyta volna meghalni azt a tündért… mással is megtette volna, bárkivel. Miért nem érti meg?  Akaratlanul is jönnek nekem eggyel a tündérek, és ezt tudják. A tévedést beismerni nem halálos bűn. Jobban tisztelem a holtakat, mint bárki más, és ezt pontosan tudja. Akkor nem támasztom fel.
  Esküdni merne rá, direkt van kiforgatva az összes szava ami elhagyja a száját. Nem ezt mondta, nem erre célzott, és mégis így van lereagálva az egész.
  Mivel a kérdésére ismét nem érkezik válasz, megvonja a vállát, ő felajánlotta, de ha nem, akkor nem.
  -Miért akar burokban tartani? Nem abból tanulok, ha folyamatosan a sarkamban vannak, hanem pontosan ezekből az ön szerint hibákból. Ha bevégzem, akkor nem voltam méltó erre a létre és kész, de ezt ne úgy kelljen már bebizonyítanom, hogy vakon rohanok valaki után. Már ne is haragudjon, de az nem igaz, hogy semmit nem teljesítettem, továbbá én önnel kötöttem üzletet, nem a többiekkel.
  Pontosan azért vagyok antiszociális, mert nem tudom elviselni a számomra hülyeséget, és ha nem kötnek ki valamit, azt igenis lehet. A XXI. században vagyunk, és ha technikai téren ennyire fejlettek, lehet, másban is haladni kellene, ahogyan a világ is rohan, még ha erre az is a felelet, hogy ráérek. Megtanultam azt a szart is használni, egy szem segítséget nem kértem vagy fogadtam el, rendszereztem a könyvtárát, katalogizáltam, bár gondolom azt nem vette észre, de igaza van, én csak elvettem. Azért akartam klánhoz csatlakozni, mert barom vagyok, és nem akartam elhinni, hogy sok esetben csak nyűg lehet, mert hinni akartam az erejében. Gerardnak volt igaza, be kell látnom.

  Dühös, bár ez egyáltalán nem látszik rajta, olyan, mintha mi sem történt volna, megtestesült nyugalom lenne, pedig ez nem így van. Azt érzi, hogy annyira óvni akarják mindentől, hogy az a hátrányára fog válni. Nem ehhez szokott hozzá, eddig is túlélt, eddig is ment fejjel a falnak, mégis létezik, mégsem nyírták még ki, és most teljesen mindegy, milyen okok miatt nem.
  Ezért nem érti, miért mond Kyle olyanokat is, amik szerinte nem felelnek meg a valóságnak. Kért, tény, üzletelt, de azt odaadta, amit akkor ígért. Mást is megcsinált, csak többnyire nem verte nagydobra, a könyvtárral sem két nap alatt végzett, de minden a helyén van, térképpel, dokumentálva, még gépre is felvitte, hogy egyszerűbb legyen a keresés.
  A pofonra nem reagál, bár az nem volt kicsi, legalábbis az ő erejéhez mérten nagyon nem. Úgy áll fel a földről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ebből van, amit lemért. Kyle igenis kedveli, mert az előző mondandója után más megölte volna, de ő csak egy pofont kapott.
  -Kár. Be akartam bizonyítani, hogy az én korommal is túlélem kettőig, de ha nem, akkor nem. A környezet akkor változik, ha az egyén változik. Azt mondja, a változást rákényszerítem a klánra? Nem így van, és ha nem ért egyet egyes szabályokkal, akkor miért nem lobbizik azért, hogy azt megváltoztassák? Egyértelmű, hogy akkor a szabállyal van a baj. Ez nem igaz, monsieur, ha nem fogadtam volna el olyannak, amilyen, a mai napig a nyakára járnék, hogy ne konzervatívan öltözzön, hanem próbáljon ki más stílust is. Elutasította az ötletemet úgy, hogy fel sem próbálta, meg sem nézte szinte. Eldöntötte, hogy nem. Akkor tényleg csak én vagyok az, aki nem fogad el mást? Kérte, ne okozzak zűrt, ne öljek embert, ne ugorjak össze senkivel, ne idegesítsem fel az idősebbeket, más klánbelieket, ne menjek úgy semerre, hogy ne tudjon róla... maradéktalanul betartottam mindegyiket. A kölcsönös elfogadás azon alapszik, hogy aki idejön, vagy beáll a sorba, vagy húzzon el? Vagy esetleg azon, hogy látszólag elfogadom, de a fejéhez vágom, hogy mégsem? Sosem álltam be a sorba birkaként, és ezt is tudta az első pillanattól kezdve.
  Az első "vitánál" még sarkon fordult és indult csomagolni, most viszont meg sem mozdul. Dehogy akar innen elmenni, kedveli Kylet, igaz, bosszantani is, de ez most mellékes. Egyszerűen csak szeretné megérteni, hogy miért ellentmondásos az egész?
  Arra nem lesz képes sosem, hogy egy szó nélkül rábólintson egy ghoul szavára, és nem azért, mert ghoul, egyszerűen másként lát sok mindent, más oldalról közelít meg. Ez így van akkor is, ha úgynevezett feljebbvaló mondja, így van kódolva.
  -Biztos. Konkrétan lebőgtem. Nem ismertem fel Robertet, holott minden publikációját olvastam, szaktekintély. Annyira meglepett a kérdéseivel, hogy sikerült belezavarodnom az egészbe, és... tulajdonképpen lehülyéztem az összes archeológust, antropológust, aki csak létezik... más szavakkal kifejezve. Aztán... közöltem, hogy holtakkal beszélgetni ugyan nem morbid, de ugye elképzelhetetlen a mai kor emberének, de nem lehetetlen, persze a nekromanciára gondoltam, és eszembe sem jutott, hogy talán én is közéjük tartozom. Mivel Robert tündér, halál lazán bejelentettem, hogy érdekel, hogyan alakultak ki a fajok, mármint a mieink... mert pont az egyetemen fogom megtanulni. Ön szerint, ezek után, lehet sikeres felvételinek tekinteni ezt az egészet? Nem éppen.
  A rémálmaiban ne jöjjön elő az az egész, akkora égést még sosem mutatott be, mint ott és akkor, és nagyon de nagyon reméli, hogy az apja még nem szerzett tudomást az esetről.
  A válaszon és a borítékon meglepődik, ha valamire, hát erre nem számított, de az üzeneten nem bírja tovább, egyenesen röhögni kezd.
  -Azt nem csodálom, biztos remekül szórakozott rajtam. Akkor cella?
  Tényleg el akarja felejteni azt az egyetemi látogatást, annyira, hogy nagyon. Olyan blamázsként élte meg, hogy hiába nyomtak a kezébe egy csomó papírt, biztosra vette, hogy majd jövőre újra mehet. A borítékot visszanyújtja Kyle-nak, felőle indulhatnak, ne húzzák az időt, felesleges.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Alagsor

  on Szer. Feb. 10 2016, 22:47


  Noel – Kyle  - Ahogy szeretnéd. Egy vámpírt kapsz. A maga több száz évével. – nézek rá komolyan. Ha erre van szüksége, megkapja. És egyben feljegyzem, hogy sznob is, mindenféle érzelmi fűtöttség nélkül. Attól, hogy ghoul valaki, még nem lesz nem profi.
  - Nem tündérmentő szolgálat vagyunk. Gyermek vagy. Addig kísérőt kapsz. – zárom le a vitáját.
  - A könyvtáramhoz te katalogizálás szempontjából egy ujjal sem nyúlhattál hozzá, mert személyesen tépem le a karod. – nézek rá. – Kérsz, odaadom, és semmi több. – nyugodt a hangom.
  - Majd akkor bizonyítsd, ha már felnőttél. Egy gyereknek nem ez a feladata. Hanem tanulni és figyelni. – komor a hangom.
  - Figyelembe fogom venni. – bólintok.
  Vannak racionális érvei, és nem fogok felette elsiklani. Az nem én lennék. Nem küldöm el. Ha akart volna, már rég elmegy. És nem tett olyat, amiért kidobás járna. Büntetés viszont igen, azt pedig már kiszabtam.
  - Ugyan mit vártál egy tündértől? – sandítok rá. – Sokat kell még tanulnod róluk.
  A kérdésére bólintok, és úgy maradok, amíg kimegy. Nem egy kellemes helyet fog kapni. Egyáltalán nem.
  Csak amikor hallom a csukódást, túrok a hajamba és állok fel. Még nem tudja Noel, de figyelni fogom a kapcsolaton keresztül. Nem fogom hagyni, hogy jobban megtörjön, mint szükséges.

  //Nagyon köszönöm a játékot! wow //
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szer. Feb. 10 2016, 23:26

  Noel - Kyle

  -Csodálatos, remélem jó társalkodó partner.
  Hideg mosollyal fogadja a bejelentést, nem egészen erre számított, sőt, igazából remélni merte, nem lesz senki mellette. Tévedett.
  Ettől függetlenül tartja magát ahhoz, hogy a ghoul mellényúlt... azaz ahogy rápillant, már sehová nem fog.
  -Higgye el, én sem úgy indultam el, hogy hú, akkor megmentek egy tündér életet és szarrá égetem magam. Az volt a hab a tortán. Legyen, monsieur, 5 évig nem volt, hát most lesz.
  Mintha előre eltervezte volna, hogy bárkit is elrángat a biztos halálból. Legközelebb majd a homlokára írja, irgalmas szamaritánus és felad apró hirdetést is. A kísérőre elhúzza a száját egy pillanatra, tényleg zavaró dolog, hogy most ez annyira fontos lett, azaz itt ez amolyan "ajándék".
  A beölelőjét sosem érdekelte mibe mászik bele, amíg abból egyedül kikászálódott, és nem okozott káoszt.
  -Már túl vagyok rajta. A számítógépen is megtalálja a rendszert, könnyedén áttekinthető, kezelhető. Vagyis akkor tépheti a karomat, mert nem vittem el, minden ott van, de rendbe tettem. ja, és le is töröltem mindent. Essünk túl rajta, már olyan mindegy, nem? megégett, legalább nem kettő fog fájni, csak egy.
  Készen van, nem most állna neki, ha a karja az ára, akkor az. Kitakarította az egész helyiséget, a letörölte a polcokat, portalanította a könyveket, az értékes bőrkötésekbe életet lehelt, azaz leápolta, hogy szépen mutassanak, ahogyan új korukban.
  Nyugodtan nyújtja előre a karját, így is sérült, úgy még sérültebb lesz, nem emiatt fog kimúlni.
  -5 évig azt tettem, monsieur, most pedig azt mondja, majd? Abból nem tudok tanulni, ha mindig vannak mögöttem, és tudja miért nem? Mert tudom, hogy ott vannak, akkor is, ha esetleg utána ők tépnek szét, akkor is. Ez pont azt eredményezi, hogy a gyermek kihasználja az "erőt".
  Bizonyítson... szerinte a legrázósabb időszakát már túlélte, pont az elejét, amikor sokakról derül ki, tévedés volt a beölelésük, legalábbis a hazájában biztosan.
  Gerard sem foglalkozott vele így, mert azt mondta, ha méltó arra, hogy a faj képviselője legyen, akkor az első perctől kezdve megállja a helyét. Szó szerint mély vízbe dobta, és most már azt mondja, ez így volt jó.
  A kísérő akkor is biztos támaszt nyújt szerinte, ha hibázik, mert azt nem fogja hagyni, hogy más végezzen vele, tehát ez megint egy támadási, vagy visszaélési felület, ami szerinte nem a fejlődést eredményezi. Kyle viszont más véleményen van, ezt kell szeretnie.
  -Köszönöm.
  Annak ellenére, hogy a mestere örökösen leoltja, pont ezt szereti benne, hogy azért elgondolkodik azon, amit más mond. Kívülről jött, talán ezért, mert így egészen más dolgokra figyel, mint azok, akik hosszú-hosszú évtizedek vagy századok óta itt vannak.
  -Igazság szerint nem tudom, de nem ezt, az biztos.
  Ő nem tündérként tekintett Robertre, hanem mint a szakterületeinek kiválóságára, lehet, itt hibázott, és ezért futott csőbe igen csúnyán. Ezen ismét vigyorogni kezd, még a cella sem veszi el a kedvét.
  -Rendben. Akkor mentem a cellába. Egy hét múlva jövök, ha nem gondolta meg magát, és nem lesz hosszabbítás.
  Nincs más hátra, mint elfoglalja az új lakrészét, és kitalálja, hogy mivel üti el az időt azon kívül, hogy minél jobban kizárja az éhséget a tudatából. Biccent egyet köszönésképpen, a halott második köpönyeget magával viszi -itt akarta hagyni a földre téve, de jó lesz az még párnának-, és elvonul a száműzetésébe.

  //Én is köszönöm. wow //  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Alagsor

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:17

  [You must be registered and logged in to see this image.]
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Hétf. Aug. 06 2018, 23:03

  Haza jöttem. Két napot itthon leszek aztán ismét Bronxba megyek. Az első három nap. Amikor haza értem egyszerűen erőm nem volt elköszönni a kísérőmtől és megköszönni a fáradozásait. Nem volt erőm találkozni atyámmal. Nem volt erőm a szemeibe nézni és tartani magamat mindenhez. Nem volt semmihez sem erőm csak üvölteni akartam és dühöngeni. Törni zúzni és csak hagyni, hogy elsodorjon az újonnan szerzet erőm teljessége. Nem akartam Richard elé menni hiszen ő azonnal megérezte volna a tombolási vágyam és lehet azt mondta volna nem mehetek többet vissza. De lehet már akkor tudta mikor beléptem a klán várába de tudta jól, hogy most hagyni kell mindent megülni bennem. De mégis úgy dühít az egész. Jackson és Bronx. A nyomás, az erősség és az, hogy ennyire gyenge vagyok. Felkelve a felülésből hatalmasakat szusszanok mikor tudom jól, hogy semmi szükségem rá, de most így távozik belőlem minden vibráló levegő. Meg persze mindjárt itt lesz Noel is. Ahogy a zsákhoz érek ökölbe feszülnek a kezeim és úgy csapok bele folyamatosan, hogy lehet megint mondanom kell Richardnak, hogy újat megyek venni...Most ha Willt is látnám tuti verekednék vele egye még ha gyerekesnek is tűnénk ketten...Vannak azért jó dolgok ebben a vámpír létben. A magány elhagyott. Lett egy apukám, egy bátyám és egy barát akit legjobb barátnak nevezhetek. De a problémák is magasabb lécre emelkedtek mellette...Ahogy Noelt megérzem és leér és belép az ajtón azonnal megállítom a felém vissza lendülő zsákot és oda sietve hozzá ölelem meg szorosan mert nő vagyok és sokszor szükségem van arra amire nem biztos, hogy az ellenkező nemnek olyan gyakorin kell. Noelt merem a legőszintébben megölelni mióta itt vagyok. Persze Richard és Will és néha kapott de azokban mégis volt egy tartás. Noel látott már mindenhogy, és mindig elzavarta a ronda sötétséget a fejem körül.-Köszi, hogy eljöttél!-mondom ahogy rá mosolygok ahogy eltolom majd elkezdek járkálni össze vissza. Nem sikerült úgy lefárasztanom magam, hogy csak szimplán beszéljek hozzá hanem még mindig járkálok és közben a kezeimmel babrálok.-Tudod mondtam, mire készültem mikor elmentem atyámmal beszélgetni. minden sikerült és elmehettem. Próba ugyan de kaptam esélyt és hálás voltam érte. Komolyan. Vissza is mentem Bronxba. Megtaláltam. Beszéltem vele de....aaaah.-mondom ahogy megállok majd a hajamba túrok és megint járkálni kezdek. Mióta itt vagyok Noel mindent tud Jacksonról való viszonyomról és az előző életemről.-Mindent tudott a számító beszédével és folyamatosan mustrált a nagy pofájával én meg hajszálakon múltam, hogy nem dobom rá az asztalt. Aztán még volt arca csámcsogni rajtam és, és folyamatosan provokált érted?!-csak úgy dőlnek a szavak és nem tudom megállítani őket. De Noel előtt nem is akadályozom őket. Tudom, hogy őszinte lesz velem és ezt becsülöm. Hogy ő nem letorkol hanem helyre ráz. Helyre ráz mert ő valamiért hisz bennem. És olyankor én is elkezdek hinni. Persze nem azt mondom, hogy Richard letorkol. Soha sem ezt állítom. Csak teljesen más egy barát vagy egy apa szavai.-Olyan arrogáns, egy paraszt, egy utolsó szemétláda akit így megfognék és....-össze szorítom a fogaim és mintha csak magam elé képzelném Jacksont és megrázom a levegőt magam előtt miközben még fortyogok folyamatosan majd megállva fordulok Noel felé mint egy durcás kislány. Szuszogok majd lehunyom a szemeim és lesütöm a szemeim.-Szánalmas vagyok igaz?-kérdezem ahogy a sport cipőmet nézegetem.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Hétf. Aug. 06 2018, 23:59

  Egyetlen szabad estéje van, de csak azért, mert mindenki elfoglalt, Will is, Armand is, az apja is, mert megint valamit tárgyalnak, így jobb híján dolgozik a saját kísérletein, egy darabig.
  Ugyanis megígérte Camillának, hogy ha visszatér Bronxból, akkor összefutnak.
  Kíváncsi rá, mire jutott, bár sejtései szerint kb. semmire, ami nem lepné meg, egyáltalán nem. Ahogy azon sem tudna kiakadni, ha Cam ismét összejött volna a mágussal. Sose lehet tudni. Legalábbis azért lógtak ők együtt, sőt, konkrétan szeretők voltak.
  Az alagsor felé tart, azaz rongyol, mert oda beszélte meg a lánnyal, hogy találkoznak, így szinte fékeznie kell, hogy ne rohanjon el mellette.
  -Szia! Na mit alkottál? Nem téptek meg, akkor ez jó jel.
  Átöleli Camillát, persze azonnal a lecsó közepébe csap, nehogy már vesztegessék a drága időt.
  -Igen, persze. Mi ez az aaah?
  Már most vigyorog, mert akkor mégsem úgy mentek a dolgok, ahogyan a lány elképzelte. Igazából már akkor sem értette, mit akar kihozni ebből az egészből, főleg így, hogy vámpír lett és az másik klán területe, de nem baj, gondolta, Cam csak tudja, mit tesz.
  Így hallgatja végig a kifakadást, azt, hogy mi történt, de az utolsó kérdésre hatalmasat bólint. Sosem hazudott, mindig megmondta a véleményét mindenkinek, ez alól Cam sem kivétel.
  -Az, Cam, az. Tudod miért? Mert eltűntél 2 évre egy városból, ahol a szeretőd megfeneklett. Te akkor ember voltál, egészen más életvitellel, valahol az apád hagyatékával. Elértél valamit, mint ember. Hogy gondoltad azt, hogy vámpírként majd minden ugyanúgy mehet tovább? Az ember kollégáid, társaid nem tudhatják, mivé lettél. Az a befolyásod ami volt, mára már hamu. Értem én, hogy ez idegesít, értem én, hogy a múltadat akarod... de ne akard. Jackson Montgomery nem hülye, ráadásul mágus, családfő volt. Szerinted? Gondoltad, odamész, rácsapsz az asztalra és a két szép szemedért vagy a jó alakodért visszaadja? Ne már. Cam, ettől te okosabb vagy.
  Tovább vigyorog, mert annyira abszurd ez az egész. Egyszerűen tényleg nem érti, lehet, ő a hülye, de tényleg nem.
  -A szeretőd volt, naná, hogy mustrált. Provokált? Még jó hogy. Ő volt otthon. Minden normális természetfeletti ezt tette volna egy gyermekkel szemben, mert tudják, hogy idegen terepen ha elönti a szar az agyadat, az végzetes hiba. Ő csak azt tette, amit kellett. Tudod mit kéne tenned Cam? Várnod. Gyűjts magad köré természetfelettieket, az emberekre ne számíts, ide gyengék. Erősödj meg. Bronxban más klán van, és ezt Montgomery is tudja. Jelenleg nem tudsz tenni semmit Cam. Kivárás, türelem. És ne, ne legyél szánalmas, kérlek, mert most úgy festesz mint egy rossz prosti akit elutasítottak. Bocs.
  Nevetve öleli át ismét a lányt, őt is dühítette sokáig a gyermek státusz, az is, hogy gyenge még a világukban, de mit csinál? Infót gyűjt és kapcsolatokat épít, hogy majd egyszer a kellő időben csaphasson le.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 07 2018, 00:17

  Tudom, hogy igaza van, és nem is vártam el, hogy minden újra olyan legyen mint régen. Egyszerűen...nem bírom, hogy most csak egy gyereknek vagyok kikiáltva miközben olyan kis világom volt ami csak az enyém volt és mint a homok úgy csúszott ki a kezemből. Ahogy megölel megint szorosan vissza ölelem majd felnézek rá.-Szerintem te is ki lennél akadva a helyemben nem? Az exed akiben megbízol csak úgy bele ül abba amit te felállítottál és miután jól feltúrta kiszáll belőle és közli, hogy mennyire pocsék amit csináltál...-mondom a hasonlatot miközben Noelt nézem.-Nem is erről van szó...nem azt vártam, hogy mindent adjon vissza mert ezt tudtam magamtól is, hogy lehetetlen. Csak arra vágyom, hogy megint a része legyek. Hogy ott dolgozhassak, hogy lehessenek megint terveim, ötleteim. Mert minden jó itt már megszoktam a két év alatt de...semmi célom nincs vámpírként. És tudtam jól, ha vissza megyek Jackson ki fog használni így, hogy most már vámpír is vagyok. Az se érdekel ha neki kell dolgozni minden büszkeségemet képes vagyok félre dobni..De nem akarom elengedni Bronxot.-mondom megrázva a fejem ahogy nézek rá kék szemeimmel majd szusszanva engedem el és fonom össze magam előtt a kezeimet.-Igen én is érzem, hogy most az ő szintjükön vagyok.-forgatom meg a szemeim és finom mosoly szalad a számra.-De mit csináljak mindig ezt hozza ki belőlem! Tudja jól, hogyan simogasson meg és lépjen egyszerre a lelkembe! Nem mintha én nem tudnám provokálni és bosszantani....-mondom csendesen.-Szerinted kerüljem? Vagy menjek bele a játékába? Mert valljuk be mint szerető kiismertem róla egy pár dolgot még ha csak akkor ember voltam.-mondom ahogy forog az agyam és azon gondolkodom ami még Bronxban történt velem és Jacksonnal.-Azt hittem hogy a vámpírságommal könnyebben tudok hideg lenni előtte de nem éreztem túl hatásosnak magam.-mondom ahogy pislogok párat Noelre.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 07 2018, 00:49

  Szegény Cam, úgy fest mint egy ázott veréb vagy kismacska, aki remélte megússza a zuhit, de nem sikerült. Persze, hogy megöleli.
  -Valószínűleg igen, de ne felejtsük el, hogy most már tudod, egy mágusról beszélünk. Ember voltál. Én nem tudom, milyen volt igazán a kapcsolatotok, de az sem lepne meg, ha az is erre ment volna ki, hogy megszerezze Bronxot. Tudod... sok emberi munka természetfelettiként pocsék, mert nem tudnak olyan képességeket bevetni, mint mi. Ember maradsz, neked sem tűnt volna fel. az a baj veletek, hogy ti addig, amíg fut a szekér, em gondoltok arra, hogy bármikor összedőlhet minden. Márpedig neked most összeomlott mint egy kártyavár, huss.
  Cam gondolkodása nagyon emberi, de ez nem baj. Majd idővel ő is kinövi talán. Elengedi a lányt, tudja, hogy bosszantja ez az egész, de muszáj megértenie, hogy ami a múltban volt, az nem folytatható már abban a vonatkozásban. Megfogja a lány kezét és úgy néz rá.
  -Cam, te sosem leszel már Bronx maffiafőnöke. Az Julia klánjának a területe és a queensi farkasoké. Szerinted hagynák, hogy te csak úgy odamenj, és folytass mindent? Nem. Miért nincs célod? Miért nem keresel? Nem akarod elengedni, nem akarod elengedni... ne kapaszkodj a múltba. Építs új bandát, lépj a politikába majd, de előtte szedd össze magad, mert sok harcot fogsz vívni. A természetfelettieket emberként annyira nem érdekelted, egyedül a politikai cuccaidra figyeltek, ennyi, semmi több. Na de már nem vagy az.
  A ragaszkodás nagyon erős Camban, érzi, de akkor sem fogja olyasvalamivel biztatni, ami egyszerűen kivitelezhetetlen.
  ez olyan, mintha ő most fogná magát, visszamenne Párizsba, és ugyanazzal akarna foglalkozni, mint ezelőtt. Nem menne, mert jóval gyengébb a mágiája, mint amire szüksége lenne hozzá. Bumm neki. Attól még lehet a legjobb nekromanta, maximum elméleti szinten.
  -Mert még mindig szereted, azért. Ő vajon ugyanígy érez? Derítsd ki. Ha igen, miért nem jössz vele össze? Te tovább élsz, mint ő, nem? Időd mint a tenger. Nő vagy Cam, dobd már be magad. Bár ha már közölted a szándékaidat, akkor ez halott ügy, Jackson tudná, mire megy ki a játék. Viszont ha van a tarsolyodban néhány infó, tedd el későbbre. Igazság szerint én nem mentem volna el hozzá, vagyis nem ezzel, mint amivel te. Az ütőkártyádat játszottad ki, indításul.
  Vigyorog a lányon, egyértelműen odáig van a mágusért, ami jelenleg roppant kellemetlen és megnehezíti a dolgát is. A lényeg a lényeg, hogy Cam közölte a konkrét szándékait, ami szerinte nem volt jó ötlet. Ha még kompromisszumot tudtak volna kötni, az oké, de így lehetetlen.
  A hidegségre nevetni kezd.
  -Aha, hát hogyne. Úgy nézek ki, mint aki nem képes érzelmekre? Nem éppen. Még hosszú évekig benned marad az, sőt, azt mondják, ha tudod táplálni, nem veszik ki belőled.
  Ő is érez, nagyon is érez, és lehet, néha jól jönne a hidegség, de most egyáltalán nem akarja.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 07 2018, 23:08

  Hallgatom és finom mosoly szalad a számra. Ő boldog. De én tudom, hogy én meg Jackson...hogy lehetnénk mi valaha boldogok a másik mellett? Abszurd az egész. De ez alap szabály, mindig olyasmi kell amit soha nem kaphatsz meg igazán. Felnézek rá ahogy megfogja a kezem és vissza szorítom finoman neki ahogy hallgatom.-Azért mentem oda, hogy munkát kapjak. Nem azonnal el akartam foglalni Bronxot. Fájt amit tett velem, és tudom, hogy többet fog bántani még ennél. Ezért vannak terveim. Csak valamiért senki nem hiszi el, hogy egy tökéletes testnek esze is lehet főleg úgy, hogy nő.-mondom ahogy figyelem majd megrántom a vállamat és lassan elengedem a kezét.-Össze jönni? Jackson az emberi Camillát szerette ha szerette. Ahogy te is mondtad már nem ugyanaz vagyok. Már nem vagyok ember. Legfeljebb a melleimet, a fenekemet és a lábaimat látja az között meg egy barlangot amit sürgősen be kell tömni. Ennyi.-nevetek fanyarul.-Még ütőkártyám sem volt Noel, nem hogy kijátsszam.-forgatom meg a szemeimet.-Egyszerűen csak dolgozni akarok, de nem itt. Mert megbuggyannék ha még itt is lakok és még itt is dolgozok. Egyszerűen csak ki akarok szabadulni és folytatni azt amihez értek. Ha kell csak ötleteket adok de kimondhatom és vagy megfogadják vagy nem. Mert Jacksonban pont ez volt a jó. Ha nem rólunk volt szó hanem mondjuk munkáról kérhettük egymás tanácsát és ezekről kultúráltan tudtunk mindig is beszélni.-mondom ahogy összefonom magam előtt a kezeimet. Persze ő nem akar most hideg lenni. Noel boldog és Will is boldog tőle. De én legszívesebben egy mélyhűtőbe is beülnék....Ha már vámpír lettem előbb is lehetnék érzelmi szinten egy szekrénnyel. Jackson a legrosszabb döntés ezt már akkor is tudtam. Most is tudom...de valamiért nem akarom ezt tudni...
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 07 2018, 23:31

  Hallgatja Camillát, és a végén megint vigyorog. Nem kinevetni akarja, csak az a dac ami süt belőle... óriási.
  -Cam, neked az a bajod, hogy hülye vagy. Komolyan. Miből gondolod, hogy mindenki azt hiszi, hogy egy nőnek nem lehet esze? Miért érdekel, hogy mit gondolnak mások? Tudod miért hiszed így? Mert valljuk be, hogy úgy öltözöl, mint egy fruska, aki minden éjszakára más pasit akar. Ezt fejezd be. Oké, mutasd meg mid van, de ne úgy mint egy prosti, még ha vámpírként gyönyörű is így vagy. Maximum akkor, ha így akarsz kapcsolatokat építeni most.
  Most jön rá arra, hogy a lány olyan kisebbségi komplexussal küzd, ami már neki is fáj. Persze a véleményét nem titkolja el, mert Camilla bizony simán megmutat magából mindent. Egy idióta férfi naná, hogy a megdöntendő következő numerát látja benne. Viszont ha nem ez a cél, akkor változtatni kell.
  -Ez erősen valószínű. Szeretője voltál, persze, hogy arra pályázik, megint ott kössön ki, ez érthető.
  Vigyorogni kezd, erről eszébe jut, hogy vén kecske is megnyalja a sót. Így van. Montgomery hülye lenne nem erre hajtani, ha tudja, van esélye. Minden férfi ezt tenné, nem? De.
  -Camilla, azt, hogy neked a városod kell, meg ugyanaz a jogod ami volt, azt nem lehet úgy értelmezni, hogy melózni akarsz. Én is simán azt vettem volna ki belőle, hogy te a várost akarod visszaszerezni. Ez nem fog menni, erre mondtam. Melózni... hát ha meg akarsz alázkodni, akkor hajrá. Te mazochistább vagy mint én. Én tudod mit csinálnék a helyedben? Nyitnék egy műkincskereskedést vagy egy galériát most indításul. Annyi infót szedhetsz össze és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, ami után simán nyerhetsz Jacksonnal szemben. Egyelőre még nem. Fifikás az öreg, tudod jól. Minek adnál ötleteket neki, ha egyszer majd le akarod győzni? Oké, oké, légy az ellenséged közelében, tudom, de így is ott lennél.
  Egy pillanatra elgondolkodik, aztán vázolja az ötletét, ő mit tenne most, ha Camilla helyében lenne. Egy biztos, nem Jackson Montgomerytől kérne munkát. Inkább alapozna arra, hogy ott is van egy klán, akiknek akár a támogatását is elnyerheti, lévén védve van így is, úgy is, de legalább nem teszi ki magát a mindennapos inzultusnak.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 07 2018, 23:56

  Homlokráncolva nézek Noelre.-Ha eddig nem tűn volna fel, nem prostiként öltözködtem.-Ezt azért kikérem magamnak. Soha nem léptem át határokat, egyszerűen tudtam hol a határ elegáns és obszcén között.-Az más, hogy szerinted ez már prosti-szerű.-Ha valamit soha nem rontok el az ez. Hogyan nézzek ki.-Ha nem tűnt volna fel, tök mindegy hogyan nézek ki. Magamra húzhatok egy kukás zsákot is akkor is megakarnának dugni, tudod?-De persze ő ezt nem érzi át hiszen, ő meleg. Lehunyom a szemeimet és megnyomkodom az orrnyergemet.-Mert te beölelt gyermekként nem követtél el hibákat és nem voltál hülye...-mondom ahogy elmosolyodva nézek rá.-Honnan tudod, hogy mit fogok csinálni? Nem tudom mit hiszel Noel, néha úgy érzem, hogy te a fejedben eldöntesz dolgokat és arról csak a te véleményed és terveid léteznek. Vagy, mintha nekem nem lenne agyam és helyettem akarsz gondolkozni, vagy én nem tudom. És ez nem kis önbizalom. Amióta ide kerültem, a legtöbben ezt éreztetik. Persze, hogy felbosszantom magam és török zúzok.-mondom csendesen. Olyan dolgokat mond, amikhez ő ért igazából, és lassan laposakat pislogva nézek rá.-Majd kitalálom, hogy mi az, ami közel áll hozzám és nem zavar senkit, hogy ezt csinálom. Bár tök mindegy így is úgy is belém kötnek mert hát én csak egy gyermek vagyok.-mondom, ahogy széttárom a kezeim és elnevetem magamat.-Nem hallottál még olyanról, hogy mondj igazat és senki nem fogja azt hinni, hogy hazugság?-kérdezem felvont szemöldökkel. Arra célzok, hogy még ő is bevette, hogy mindent egyből vissza akarok hódítani és nem volt képes átlátni a szitán. Pedig én minden kérdésre beletettem a mondataimba a választ.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szer. Aug. 08 2018, 00:25

  -Akkor másként fogalmazok. Kihívó vagy. Feszülnek rajtad a ruháid, mégis mit vársz? Oké, hogy egy csinos nő vagy, persze, de ha az inged majd kigombolódik a melleid miatt, hát hidd el, hogy a férfiak nem az arcodat fogják nézni.
  Megvonja a vállát, neki akkor is ez a véleménye, akár tetszik, akár nem.
  -Fogadjunk, hogy találok neked olyan szettet, amiben nem ez lesz valakinek az első gondolata, hogy megdöntsön.
  Na ő biztos nem akarná Camillát megdugni, de más lapra tartozik. Viszont tényleg tudna olyan kombinációt és ruhákat találni, amiről ez ugyancsak senkinek nem jutna eszébe.
  -Én csak azt követtem el Camilla, folyamatosan. Épp ettől akarlak megóvni, hogy te ne tedd ugyanazt.
  Hogy a fenébe ne tudná, mi az a hiba. Mióta idejött, minden napja a túlélésről szólt. Meghalt miatta egy ghoul, meghalt miatta a szerelme... sorolja?
  -Oké. Ha nem fogadsz el más véleményt, akkor minek kérdezel meg? Teljesen értelmetlen. Akkor tedd amit akarsz, de ne kérdezd meg, mit gondolok róla.
  Ismét megvonja a vállát, ötletet adott, ha nem tetszik, hát nem tetszik. Az, hogy továbbra is úgy gondolja, hogy hatalmas hiba Jackson Montgomerytől munkát kérni, ezen nem fog változtatni. Camillának ha ez kell, csinálja, de utána ne panaszkodjon, hogyan bánik vele a mágus.
  -Tényleg? 2-3 hónapja annak, hogy nem számítok gyermeknek, Cam. Azt hiszed, nem tudom milyen amikor lényegében azt mondják, neked kuss, mert gyermek vagy? Azt hiszed, nem tudom, milyen pengeélen táncolni folyamatosan, mert   egy szavammal elértem, hogy a következőnél mehetek a napra? Ne siránkozz nekem azon, hogy mert te csak egy gyermek vagy. Pontosan tudom, milyen. Türelem. Ismered ezt a szót? Én is beledöglöttem, mire az isten tudja hogy, de sikerült elérnem, ne legyek az.
  Neki nem kell megmagyarázni, milyen a gyermeklét, eleve kísérő nélkül nem mehetett szinte sehová. Igen felemelő érzés volt ám. Az más kérdés, hogy a végére egész jó viszonyt alakított ki mindenkivel, de addig... képtelen volt beilleszkedni.
  -De. Mondj igazat, aztán magadra vonod mindenki figyelmét, és az összes létező tervednek lőttek. Ez aztán zseniális.
  Nevetni kezd, mert ez kb. azt hozza magával, hogy minden létező lépését figyelni fogják, és nem csak napokig, hetekig, végig. Camilla előtt áll az, aki ugyanezt megtette, csak az a nem mindegy, kinek tette meg.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Szer. Aug. 08 2018, 22:00

  -Körbe röhögnek szerinted mennyire figyelnek rám? Semennyire.-mondom szem forgatva.-Lesz ahogy lesz, most már bele léptem és bele kezdtem. Mindig megoldom akárhogy fajul. Azt nem szabta elő senki sem, hogy oldjam meg a dolgaim. Richard pedig azt mondta, hogy leginkább az erőmre figyeljek oda. Ezzel eléggé bizonyítom majd, mennyire vissza tudom fogni magam még ha nem is akarom.-mondom majd lassan leülök az egyik nyújtó padra.-Ha megvédesz a hibáimtól, akkor soha nem tanulok belőlük. Az pedig sehova sem vezet mert tudom, hogy valaki lehet mindig eltakarítja utánam a mocskot ha arról van szó. Csak adj tanácsot ennyit kértem. Az más kérdés, hogy megfogadom vagy nem. Ezzel pedig remélem nem bántalak meg, hogy nem hallgatok rád mindenben.-mondom ahogy felnézek rá kék szemeimmel és féloldalasan elmosolyodom. Nem fájnak Noel szavai mindig is ilyen volt. Sok mindenben nem értettünk egyet, vagy ha valamiben igen abban nagyon. De ez mindig így volt jó. Szerinte nem Jackson. de pont ez az, hogy Jackson az utolsó akitől mindig is megijedtem. Egyszerűen csak óvatos vagyok vele. Mint az őz gida aki a medve barlangját kerülgeti. Vagy megesznek vagy nem. Azt már én alakítom ki, hogy sikerül-e nekik vagy nem.-Türelmes vagyok.-rántok vállat.-Az más kérdés, hogy fintorgok hozzá vagy nem.-mondom ahogy lassan kinyújtom a lábaimat és lehunyom a szemeim ahogy kibontom felkötött hajamat.-De beszéljünk most rólad. Hogy vagy? Minden rendben? Willel mi újság? Régen hallottam róla...-kérdezem széles mosollyal ahogy figyelem Noelt.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Csüt. Aug. 09 2018, 12:07

  -Érd el, hogy ne röhögjenek.
  Megvonja a vállát, ha annak idején ment, most is menni fog, már ha persze Camilla nem süllyed bele abba, hogy neki most milyen rossz gyermekként.
  -Ugyan már. Megkérdezel, de közben egy cseppet sem érdekel a véleményem. Hiába mondok bármit, a saját fejed után mész, így pedig felesleges. Szerintem nem csak ezt mondta, de te tudod.
  A lánynak van egy elképzelése arról, mit szeretne igazán, és ugyan lehet, kérdez, de sok esetben mégsem akar mérlegelni. Ezzel nem tud mit kezdeni. Makacs, ami nem baj, egy bizonyos szintig.
  -Tényleg? Cam, ha minden nyomorult hibát meg akarsz tapasztalni, a léted nem lesz hosszú, most mondom. Szerinted viccből mondtam azt, hogy azoktól a hibáktól akarlak megkímélni, amit én elkövettem? Nem.
  Nem a hibázástól akarja megkímélni őt, erről szó sincs, hanem a végzetes baklövéstől, mert a marha nagy tapasztalni akarás előbb-utóbb ezt hozza magával. Ez tény.
  Neki majdnem sikerült belefutnia, mire megértette, hogy nem mindig az a jó, ha saját maga akar átélni mindent.
  -Annyira azért nem.
  Vigyorogni kezd, Cam kb. annyira türelmes, mint ő maga volt, azzal a különbséggel, hogy ő legalább bevágta a póker arcot és nem fintorgott, csak amikor senki nem látta.
  -Szuperül, köszi. Igen, már igen. Ő is jól van, újult energiával fogott mindenbe. Mint aki felpörgött. Nem beszéltetek mostanában?
  Elneveti magát, amióta Willről lekerült az átok, azóta szárnyalásba kezdett, és néha ő is csak kapkodja a fejét, hogy követni tudja, pedig sokkal fiatalabb tőle. Persze akkor is örül neki, mert ég és föld a különbség mindenféle téren.
  Az elején fogalma nem volt arról, hogy a férfi Richard gyermeke és Cam vértestvére, és amikor kiderült, ő lepődött meg a legjobban.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Kedd Aug. 21 2018, 15:31

  Hallgatom és csak figyelem kék szemeimmel majd ahogy kitér Willre elmosolyodom.-Jól van akkor. Vigyáz magára ahogy szokott. Nem, nem beszéltem vele mostanában. Csinálja a dolgait. Ahogy én is próbálok csinálni dolgokat.-mondom ahogy figyelem Noelt majd szusszanok nem mintha szükségem lenne rá de még a testem szerintem nem jött rá, hogy meghalt. -Egyenlőre most azt teszem amihez a legjobban értek és annál is maradok. Valahogy kialakulnak a dolgok, mert kitalálok valamit. Mindig kitalálok valamit.-mondom ki hangosan a gondolataimat és le pillantok magam elé ahogy pörögnek a gondolataim. Tudom mit fogok csinálni. Tudom, mit fogok megalkotni magamnak. Azt is tudom, hogyan fogom elérni. Mert nem vagyok gyerek. Felnőtt nő vagyok és vannak módszereim, vannak terveim. Mindent kiépíthetek az más kérdés, hogy az orrukra kötöm vagy nem. Csak dédelgetni kell mindent magamban és ennyi.-Köszönöm azért, hogy lejöttél hozzám, jól esik ha beszélgethetek valakivel. És nem kell hozzá feszes, jó gyerek arcot vágni.-nevetek csendesen.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szer. Aug. 22 2018, 20:38

  -Igen, csinálja. Mi lenne, ha felkeresnéd? Csak hiányzik, vagy nem?
  Will említésére elmosolyodik, tényleg mintha kicserélték volna, s bár az átok előtt nem ismerte, de valószínűleg jobb és energikusabb mint "új korában". Az pedig oké, hogy Cam és Will csupán vértestvérek, de nem ártana néha kommunikálniuk egymással.
  -Hajrá! Csak azt ne feledd el, hogy már nem vagy ember, és más elbírálása van a tetteidnek.
  Támogatja Camillát, de az ésszerűség határain belül. Bármilyen nehéz elfogadnia, hogy sok dolog már nem lehet úgy, mint régen, muszáj.
  -Bármikor lejövök, tudod. De azt kérem, hogy ne várd tőlem továbbra sem, hogy azt fogom mondani, amit hallani akarsz, mert nem így lesz. Á, azt tartogasd az öregeknek.
  Elvigyorodik, azért sosem volt az a jó kisfiú, de még nem kérdezte meg az időseket, mennyire kergetett mindenkit az őrületbe vele.
  Megöleli Camillát, tudja, hogy nehéz a gyermeklét, megszenvedett vele ő is, és még az sem biztos, hogy ez a döntés végleges.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Alagsor

  on Pént. Aug. 24 2018, 16:29

  -Nem tudom felkeresem-e. Ő mindig csinál valamit..-mondom mosolyogva ahogy Willen gondolkodom.-Meg most ott vagy neki te. Legyen csak szerelmes inkább mint hogy engem pesztráljon.-mondom halkan nevetve. Mert mikor ide kerültem és össze ismerkedtünk valóban olyanok lettünk mint a testvérek. Haj húzás, beszólogatás, játékos verekedés ami mindig azzal ért véget hogy durcásan két sarokba lettünk zavarva köztünk pedig az apánk áll és meg se merünk mozdulni mind addig míg el nem hagyja a terepet és újra kezdjük az egészet. Vagy amikor ő is tanított nekem értelmes dolgokat és akkor elő vette a nagy bátyó arcot és hajhúzás helyet csak megsimogatott mint egy macskát. Valóban elismerem és nem is akarom más hogyan. Willnél jobb tesóm nem lesz soha.-Hiányzik elismerem és néha valóban jól esne látni.-mondom ahogy Noelre pillantok.-Talán majd mikor érzékelem itthon egy kicsit vagy Richard esetleg meglátogatja akkor vele tartok.-mondom ahogy szusszanok és Noel szavaira halkan nevetek majd megforgatom a szemeim.-Soha nem kértelek arra, hogy hazudjál. Kiforgattad a szavaim.-bököm meg a mellkasát miközben megölel majd inkább én is szorosan át fonom persze semmi baja nem esik. Emlékszem a legelején csak egy kicsit feszítettem a karjaimon és egy ajtót téptem ki a helyéről...Most meg már úgy tudom ölelni Noelt mintha egy gyenge nő lennék. Ennyit számít a tanítás és az idő.-Meg is tartom nekik. Máshogy néha nem lehet velük kommunikálni.-nevetek Noel vállába.-Örülök, hogy barátom vagy Noel.-mondom ahogy bele nyomom a vállába a homlokomat. Jacksonnak nem volt abban igaza, hogy senki lettem azzal, hogy vámpírrá váltam. Ez nem igaz. Olyan dolgokat kaptam meg azzal, hogy vámpír vagyok amikről emberként álmodoztam. Lehet el vették tőlem a hatalmam és nem vagyok már nagy ember. Lehet. De mindent vissza szerezhetek idővel. És olyan dolgokat kaptam amiket már nem akarok soha elengedni. Az apámat, a bátyámat, a barátomat...ezek nem voltak. És tudom, hogy több lehetőségem nem lesz, hogy legyenek ők az életemben.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Alagsor

  on Szomb. Aug. 25 2018, 15:16

  -Ez hülyeség. Miért ne lenne ideje a húgára?
  Nem is érti ezt a megjegyzést, tényleg nem. Will biztos, hogy ha kell, megoldja, találkozzanak, nem mond nemet.
  [color=dodgerblue]-Oké, de attól még nem kell elzárkóznotok egymástól. A vértestvére vagy, nehogy már ne beszéljetek egymással, mert ők együtt vannak. Ez abszurd.
  -Mert? Minek várnál addig? Hívd fel, beszélj meg vele egy időpontot, biztos vagyok benne, hogy ha kell, akkor akár ide is jön.
  Még mindig nem érti, hogy mi tartja vissza a lányt attól, hogy találkozzon Willel. Olyan, mintha tartana valamitől, meg vissza akarna húzódni, nehogy zavarjon. Ez viszont szöges ellentétben áll azzal, amit Bronxban tett.
  -Nem is fogok. Megfogadod, megfogadod, ha nem, nem. A léted a tét, szó szerint, itt szigorúbbak a szabályok, mint emberként.
  Kedveli Camet, mert még sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint ő, hiszen közelebb van az emberi léthez. Félti is, mert saját maga is elég makacs és önfejű, volt is ebből problémája nem kevés, ettől megkímélné őt, ha lehet.
  -Na ezt jól látod. Mindenre oda kell figyelni.
  Nevetve öleli át a lányt, inkább nem megy bele abba, hogy egy rossz szóval is egy pillanat alatt felhúzott mindenkit, vagy csapta ki a biztosítékot, holott csak egyszerűen rosszul fogalmazott.
  -Én is Cam, és értsd meg, hogy féltelek.
  Még akkor is, ha nem az ő felelőssége, mit tesz vagy nem, hiszen egészen más úton jár, mint ő. Majd elválik, mi sül ki belőle, mást akkor sem mondhat, mint amit most elmondott.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Alagsor


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:14