Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Tárgyaló

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Tárgyaló

  on Kedd Nov. 24 2015, 21:21

  First topic message reminder :

  .....
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Tárgyaló

  on Pént. Júl. 20 2018, 23:21

  - A tetteknek mindig megvannak a következményei – kérdés, ki fogja a rövidebbet húzni.
  A mosolyt viszonzom, mint két, régi, cinkostárs, akik tudják, mik is lesznek a következő lépések. Mert tudjuk. S azt is, hogy akár mi is tévedhetünk. Az önhittség a veszte mindenkinek.
  - Kellemesen felrázta az öregek hangulatát – akik persze előadják a sértettet, ám magukban jókat szórakoznak. Ám egyben védik, s vigyázzák is Noelt, s minden mást is, mely a klánhoz tartozik.
  Törődik Noellel, hiszen akkor nem hozzánk küldte volna.
  - Ez sok esetben jó hozzáállás. Még meg kell tanulnia elengednie dolgokat. Egészen jól halad.
  Sokat láttam már az évezredek alatt. Éppen ezért léptem ki a világ irányításából, mert azt is megtanultam, egyszer mindennek elérkezik az ideje. S nálunk, nálam elérkezett az, amikor a fiataloknak át kell adni a stafétabotot.
  - A túlzott magabiztosság írja a történelmet. Amik általában bukásról szólnak.
  Raul is sok mindent látott már, s mivel félig voltképpen másként látja a világot, az összefüggésekre is jóval hamarabb rájön.
  - Nemhiába jártak régebben a jósdákba, vagy jósoltak. A hit, a téves önismeret együttesen képes meghozni azt az értelmezést, amely romba dönthet, vagy felépíthet.
  Manhattan. Nem keserűség töltött el, mikor elmentem onnan. A remény, hogy azok, akik úgy vélték a klánban, másként akarják, s megkapták a lehetőséget, élnek is vele. Az idő az öregeket igazolta, s a fiatalok bizakodását. Erős klánná szerveződtek.
  A csomagra tekintek. Érintetlenül hagyom a csomagolást, ki sem kell nyitnom, hogy tudjam: újabb olyan dolog került hozzánk, amiért együtt maradtak a matuzsálemek: őrizni, óvni.
  - Ha tudnák páran, az orruk előtt van, amit keresnek...
  Az egyik szekrényhez lépek, s egy érintés után kinyílik az ajtaja, amiből kiveszek egy megfelelő méretű dobozt. Belehelyezem a csomagot, így már biztonságban van, s magam mellé helyezem az asztalon. Meglesz a helye a gyűjteményben.
  - A szükséges lépéseket megtettük. Ideje már egy tisztulásnak, hogy aztán ismét minden ereje teljében legyen képes működni.
  Mert engem csak ez érdekel a játszmában. Szeretem fenntartani úgy az egyensúlyt, hogy az előre vigyen. Mostanában azonban sok alja jelent meg, amelyek elszívják az erőt, és még csak lefelé sem taszítanak, csupán gyengítenek.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Tárgyaló

  on Szomb. Júl. 21 2018, 21:12

  -Igen, csak maradjunk meg az egyensúly talaján.
  Célzok arra, hogy hiába vagyunk lépéselőnyben, tudván, mi a terv, sosem szabad elbizakodottan, magas lóról kezelni a helyzetet. Bármi közbe jöhet, becsúszhat, és tudni kell, hogy akkor abban a pillanatban mit is kell lépni. Attól azonban nem tartok, hogy Alexander lekezelően bánna vagy gondolna bármire is, hiszen akkor nem ülhetne most itt.
  -El tudom képzelni.
  Egy ifjú megjelenése egy összeszokott, ráadásul nem éppen fiatalokat számláló klánban biztos, hogy felfordulást okoz valamilyen szinten, pláne ha annyira határozottan magabiztos és elszánt, mint a fiam. Nem, nem tudnék olyan helyzetet mondani, amikor ne okozott volna valamit, akár galibát nálunk is. Mindig volt valami, de tény, nem unatkoztunk. Reméltem, hogy Alexanderéknél megtalálja a számítását, és tud fejlődni végre anélkül, hogy kicsapná a biztosítékot.
  -Ez igaz, sokszor túlgondolja, és hiszi, hogy két kudarc után is ő hibázott. Remélem, hogy most már hamar rájön, nem véletlenül más úton jártok, mint ahol ő próbálkozik.
  Sok dolog van, amit a fiamnak be kell látnia ahhoz, hogy előre tudjon lépni, ne pedig hátra, vagy egy helyben toporogjon.
  -Talán.. ezért is borítékolható most is.
  Nincs problémám azzal, ha valaki mást szeretne, mint ami van, na de az, hogy ezt ész nélkül, hirtelenségből tegye... azzal már akad. Most is ez van kibontakozóban.
  -Mennyi tévedés van... elképzelni sem tudnád. A türelmetlenség könnyen tévútra visz, a hirtelen jött siker pedig könnyen megrészegít.
  Nem szükséges példákat említeni, Alexander is tudja, mikre gondolok, nem ma született ő sem, és lépett meg olyat, amit többen őrültségnek tartottak. Ahogy rólam is ezt suttogták, mikor létrehoztam a csoportomat.
  A csomag amit elé teszek, így is beszél magától, a "burok" alatt is egyértelműen mutatja, micsoda valójában.
  -Ugye? Pláne ha ezt Noel megtudja...
  Már előre nevetek az egészen, mert nem egy beszélgetésünk torkolt abba, hogy elújságolja, mennyire nem jutott előrébb a kereséssel.
  -Az megtörténik. Ami sokaknak meglepetést okoz majd, hogy az nem biztos, hogy az idősek között történik, hanem inkább az ifjak között. No de... a rohadt almát ki kell dobni.
  Mindennek oka van, és hiába hiszik azt egyesek, hogy az öregeknek már nincs helye itt, tévednek. Ők nem véletlenül maradtak "életben", de az ifjak többsége valami miatt elkorcsosult. Nem kicsit, nagyon, és vélem, hogy ez a meggondolatlan beválogatás és nem szelektálás következménye.  #cc3300
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Tárgyaló

  on Vas. Júl. 22 2018, 20:46

  - A fák is megdőlnek a nagy viharban, mert tudják, máskülönben eltörnek – hogy aztán délcegen nyújtózzanak ismét a fény felé. Egyszer mindennek vége lesz. Egyszer én is eljutok odáig, hogy leteszem a lantot. De addig meg teszem, amit tudok és nem bízom el magam. Az a legrosszabb, másokat is bajba sodrok ezzel.
  Halvány mosoly jelenik meg a szám sarkában.
  - Jók a próbálkozásai, tanulunk is tőle. Az is lehet, hogy a kettő együttesen fog érni valamit is – nem hiszek a fekete fehér teóriákban. Vannak Noelnek jó ötletei, kiindulópontjai. A világot nem ismeri még, és sokszor fut neki a falnak. Idővel megtanul észlelni, majd lefékezni és végül kikerülni, vagy átugrani.
  - Nagy a valószínűsége – bólintok. Öregek vagyunk már, láttunk pár dolgot. Már az sem zavar, hogy látom, nem tanulnak belőle, újra és újra elkövetik ugyanazt a hibát.
  - Valóban nem tudom elképzelni. Az ostobaság határtalan.
  A csomag a dobozban van.
  - Ajánlom neki, hogy megtudja. Magától.
  Az ajtó kinyílik egy halk koppanás után, frissítőt hozva.
  - Arra gondoltam, régen fogyasztottunk már együtt abból a híres teából. S van még a ritka jó szivaromból is – amely ugyan nem zsongít be, de kellemes hangulatot tud adni. S látni rajtam, egyiket sem erőltetem. Újfent kettesben maradunk.
  - Talán túl sokan lettünk. S ez egy öntisztulási folyamat – nem gondolkodom el rajta, tudni, látni. Sokan vagyunk, hiába figyelünk oda. Ez az élet és a halál rendje.
  - Egyre biztosabb vagyok abban, hogy ebbe a táncba mi is beszállunk. Szerettem volna kívül maradni, ám talán éppen ezért vagyunk pont mi a célpont.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Tárgyaló

  on Vas. Júl. 22 2018, 22:40

  -Igaz, bár még így is vannak, kik nem bírják a terhet. Így kell lennie.
  A természetes szelektálódás. Hány ígéretes utód veszett oda, megszámolni sem tudnám, pedig voltak. Róluk a mély vízben derült ki, nem képesek úszni és küzdeni.
  -Ezt nem vitatom, mindig voltak olyan ötletei, amikre még én is azt mondtam, hm. nem is rosszak, ám a kérdés, hogy erre mennyire nyitottak mások. Az is előfordult, hogy korainak tartottam. Az a baj, hogy folyamatosan agyal, hogy mindenáron hozzá tudjon tenni valamit a közösséghez... csak ezt nem éppen a legjobb időben szokta ismertetni.
  Ismét elnevetem magam, mert ha belegondolok, hogy amikor egy félresikerült szertartás után álltunk ott és próbáltunk rájönni, hol siklott ki a dolog, és Noel megjelent mint egy tornádó, hogy ismertesse legújabb ötletét a holt test minél gyorsabb szóra bírására... nost... nem voltunk elragadtatva.
  -Biztosra mondanám, majdhogynem ezer százalékra. Párizs és Franciaország egésze téged támogat, jobb, ha ezt tudod. Az enyémek ugrásra készen állnak.
  Sejtelmes mosoly kúszik az arcomra, nem csak magamat hoztam, ha úgy jobban tetszik.
  -Előbb vagy utóbb rá fog jönni. Azt már tudja, hogy nálam van belőle, de azt nem, hogy hány darab, és még nem jött üzletelni. Szerintem a végére tartogat.
  Ismerem a fiamat, hogy először szisztematikusan felderít, aztán kezd gyűjteni, ha annak reális esélye van.
  -Szívesen tenném ismét, felelevenítve a múltat, köszönöm.
  Megvárom, míg ismét kettesben maradunk utána bólintok csak, s várom meg, hogy Alexander elvegye a teát, majd utána én is.
  -Igen. Az utóbbi 2-3 évszázadban sok beölelés, beharapás, ébredés és egyéb történt. Sok esetben úgy látom, hogy a nemző, teremtő, beölelő és felelős személy nem volt képes kimondani azt, hogy az ifjú alkalmatlan, és ez hosszú távon káros lehet. Azért tartunk itt.
  Felelőtlen döntések sokasága vezetett idáig. Pedig annak idején, bármilyen fájó volt is, mindenki képes volt belátni, ha mellényúlt, vagy az ifjúnak nem termett volna babér semmiféle formában. Ennek most híján vagyunk.
  -Nem fogtok tudni kívül maradni. Döntésre akarják vinni a dolgot. Vagy így, vagy úgy.  #cc3300
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Tárgyaló

  on Hétf. Júl. 23 2018, 22:47

  - Megtisztelő, köszönöm – döntöm meg magam kissé.
  Mintha valaki játszadozna, tudni szeretné, ki milyen színű kártyát tesz az asztalra.
  - Vigyázzatok, olyan, mintha valaki tudni szeretné az erőviszonyokat – egy ideje van egy ilyen sejtésem, s még csak pakolgatom a mozaikokat, de egyre jobban körvonalazódik mindez.
  - A biztos utolsó pont. Eszes – bólintok. Sejtem, hogy kezdi kapizsgálni, nálam is lehet, vagy legalábbis a klánban.
  - Örömmel hallom – a pillanatnak élni nem vágyom. Az idő más számomra. Ám élvezni a pillanatot, s a találkozásokat, annál inkább.
  - Igen, ezek is mind tényezők a kialakult helyzetben – beleszagolok a tea illatába, kezembe véve a csészét.
  - Pedig az lenne igazán számukra a csapás, ha kimondanánk, mi vagyunk Svájc – mosolyodom el. Még mindig semlegesek vagyunk, s tudom, jó ideig azok leszünk. Vannak terveim, miként léphetünk úgy bele, hogy voltaképpen nem is tesszük meg. Az évezredek tapasztalatai sokat számítanak.
  avatar
  Raul Dessauge

  Faj : Cambion
  Rang : Matuzsálem
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 1807
  Foglalkozás : Cambion/Matuzsálem/Nekromanta

  Re: Tárgyaló

  on Kedd Júl. 24 2018, 00:12

  Főhajtással felelek a döntésre, így illik, és egyébként is ezt szoktam meg.
  -Tudjuk, köszönöm. A hivatalos verzió szerint Párizs és a nagyobb városok nem nézik jó szemmel, hogy az idősek magukra hagyták az ifjakat, és kivonultak. Belső viták is születtek, hogy még látványosabb legyen az egész, mennyire nem értünk egyet még magunk között sem. A valóságban viszont akkor fog kiderülni, mégis melyik oldalon állunk, amikor megtörténik az első "kardcsapás".
  Csak és kizárólag megbízható forrásokkal dolgozunk, ennyi év alatt volt időnk kiszűrni magunk közül is az oda nem illőket. Kis színjátékot mi is rendezünk a kételkedőknek, váljanak csak magabiztossá.
  -Valahogy így.
  Egyáltalán nem fogok segíteni Noelnek abban, hogy meglelje amit keres, azaz célzottan biztosan nem. Majd összerakja szépen a mozaikdarabokat.
  A tea jól esik, sőt, mondhatni hiányzott is, régen fogyasztottam már. Bólintok a megállapításra, és hogy sajnálom-e? Nem. Ennek néha be kell következnie.
  -Várni fogom a bejelentést.
  Alexander is nagy sakkjátékos, nem féltem én attól, hogy nem talál ki valamit és ne oldja meg úgy, hogy utána széttárhassa a karjait, ott sem volt.
  Még jó ideig beszélgetünk kettesben, ám feltartani sem akarom, így amint elfogy a tea és tudom, hogy még dolga van, felállok, hogy megköszönjem a vendéglátást és távozzak. Nekem is van még mit elrendeznem.

  //Köszönöm a játékot! wow//  #cc3300
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Tárgyaló

  on Szer. Júl. 25 2018, 21:40

  Egyetértően hunyorítok Raul felé.
  Színpad az egész világ. És végre megint játszhatnak.
  Vannak, akik sajnálják, milyen rövid idő is jutott a baráti beszélgetésre. Fogalmuk sincs, hogy sosem a mennyiség a lényeg. Hanem az eltöltött idő tartalma. Talán ezért sem csavarodtam be még, noha vágytam a pihenésre, s készülődtem is, mikor Noel berobogott az életembe. Raullal történő beszélgetésünk előszelével.
  Kényelmesen elveszek a beszélgetésben, mintha mindig is ezt tettem volna. Raullal öröm beszélgetni, a búcsút nem sajnálom. Új lehetőséget ad későbbi találkozásra.
  Távozása előtt egy kisebb dobozkát nyújtok át Raulnak. Ritka ásványok, nehezen beszerezhetőek.

  //Köszönöm szintén! * - * //

  Re: Tárgyaló

  on Szer. Júl. 25 2018, 21:46

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Tárgyaló


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58