Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Brian lakás - Brooklyn
by Brian Cox Today at 20:53

» Törölt karakterek
by Admin Yesterday at 15:14

» Cox Gallery - Brooklyn
by Admin Yesterday at 15:02

» Inwood Hill Park
by Thomas Mackenzie Csüt. Okt. 19 2017, 21:34

» Broadway
by Vitaly Rayt Csüt. Okt. 19 2017, 05:40

» Battery Park
by Thomas Mackenzie Kedd Okt. 17 2017, 22:33

» Brooklyn Közkönyvtár
by Garrett Seabrooke Hétf. Okt. 16 2017, 16:59

» Daryl's Loft
by Allena Rhys Szomb. Okt. 14 2017, 19:34

» Játékostárs kereső
by Aires Emerson Szomb. Okt. 14 2017, 10:10

» Trade Fair
by Alan Bret Csüt. Okt. 12 2017, 22:00

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Wall Street

  Share

  Wall Street

  on Pént. Jan. 16 2015, 09:42

  New York Stock Exchange
  NASDAQ
  New York Mercantile Exchange
  New York Board of Trade
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Wall Street

  on Kedd Ápr. 28 2015, 12:43   
  Caterinának és Magnusnak

   

   

  Első ránézésre a mai nap sem különbözik a többitől. A szokásos rutinfeladatokat, amik a könyvesbolt zárását követik, igyekszem gyorsan letudni. Ma még muszáj egy kis kitérőt tennem, mielőtt pihenhetnék.
  Sietősen lépkedek a Brooklyni utcákon túl jó az idő ahhoz, hogy egy nevetségesen rövid táv megtételéért kocsiba üljek, vagy metrózzak. Na azt aztán végképp nem. Nem egészen értem, hogy más vérfarkasok, hogy nem őrülnek meg a tömegközlekedéstől, de annak az embertömegnek a szaga enyhén gyomorforgató. Bár megszokás kérdése az egész…
  Már épp elérném a megbeszélt találkozó helyét, mikor csipog a telefonom, hogy megváltozott a helyszín... Egy mordulással fordulok a metró irányába, most már semmi értelme visszamenni a kocsimért... Majd egy órás utazgatás után már kevéssé lelkesen sétálok a Wall Streeten és keresem az sms-ben írt kávézót. Könnyedén kerülgetem az öltönyös mondénok tömegét és gondolatban már vagy hatszor megfojtottam Bane-t meg a nagyzolási mániáját.  

  Sosem fogom megérteni a warlockokat… Illegális varázslöttyökkel kereskednek és ahelyett, hogy egy eldugott helyet adnának meg találkozási pontnak, egy zsúfolt kávézóba hívnak!
  Kis nézelődés után már egyből kiszúrom őt. Mondhatnám, hogy meglep a tiritarka boszorkánymester látványa, de ez tőle csak a szokásos viseletnek számít. Valakihez beszél, ám a zsúfolt asztalok miatt nem látom kihez, de ahogy odaérek megpillantom Caterinát, a másik boszorkánymestert. Őt meglehetősen régen láttam már, és nem is hagy senkiben olyan visszás emlékeket magáról... Egy esetlen pincért kikerülve odalépek az asztalhoz.

  - Caterina micsoda meglepetés! Egy boszorkánymester helyett rögtön kettő! - Talán egy kicsit érződik a hangomban a meglepetés, nem mondhatnám, hogy örülök a népes közönségnek.
  - Magnus, reméltem, hogy valami kevésbé zsúfolt helyet választasz, nem nagy itt a tömeg?     

   "Most ne azon tanakodjál, hogy mid nincs. Azon törd a fejed, hogy mihez tudsz fogni azzal, amid van.”
   ©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Wall Street

  on Vas. Május 03 2015, 16:05


  Run away from me...

  Nem ért meglepetésként amikor Lucian - bocsánat most már Luke - felhívott hogy szüksége lenne egy főzetre. Én mondtam egy árat, ő elfogadta innentől nem volt több kérdésem. El is készítettem, és három kis egymás melletti fiolába adagoltam, ahogyan kérte, és most ezt el is hoztam magammal egy aprócska dobozban amit a kabátom belső zsebe rejt. Igazából mivel ennyire csodálatos idő van és nekem amúgy is találkozóm volt Catarinával, írtam egy sms-t a farkasnak hogy a Wall Streetre jöjjön, ahol éppen az egyik kávézó, kávékülönlegesség iszogatjuk Cattel, és éppen azt magyarázom neki, hogy ha valakik jönnek hozzám, akkor többnyire innen rendelek azaz varázsolok kávét. Kivéve persze ha Alec főz. Nem foglalkozom a vendégekkel, akik rám pillantanak néha ahogy fekete- narancssárga szettemben pompázok és a hajam is ezekben a színekben játszik, bár most össze fogtam egy gumival hogy ne lógjon bele a kávémba. Sárga szemeim éppen barnának tűnnek, gyenge álca csak a mundén szemeknek, Cat és Luke is látni fogja a valódi színét nem szeretem eltitkolni, bár néha szükséges.
  - És képzeld el, elég mániákus ha kávéfőzésről van szó. Képes akár fél órát is elszöszmötölni azzal, hogy megcsináljon egy nagy adagot, és még ízesítse is, mikor fél percbe sem kerülne, de hát... elképesztő néha mennyire óckdik a varázslataimtól - panaszolom éppen a nőnek, amikor megjelenik a vérfarkas és kissé megemelkedek hogy kezet fogjak vele, üdvözlésképpen.
  - Á, pont jókor jöttél. Hm? Mennyivel kellemesebb egy ilyen kávézó mint egy sötét sikátor, nem? És még a kávé is finom. Meg kell kóstolnod, sosem ittál még ilyen finomat... - rendelek neki is egyet, mit sem törődve az esetleges tiltakozásával. Ezt neki is meg kell kóstolnia, nem hiszem hogy Jocelyn valaha is tudott volna ilyen kávét főzni.
  - Elhoztad a fizetségem? - érdeklődök könnyed csevegő hangon, hiszen én elhoztam a kért varázslöttyöt, ami nem volt igazán megerőltető számomra és még csak nem is egy fél vagyont kértem érte. Ez tényleg nem olyan nagy dolog, mint egy démon idézés mondjuk. Annak megkérem az árát, a mágia ritkán van ingyen.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Wall Street

  on Hétf. Május 04 2015, 12:24


  Magnus & Luke

  Mert az üzlet, az üzlet


  Néha elgondolkodom azon, hogy miért is barátkozom Magnus Bane-nel. Olykor felmerül bennem a gondolat, hogy vajon a találkozásaink mögött tényleg csak a barátság húzódik meg, vagy én egyfajta kontrollt is jelentek számára. Talán mindkettő egyszerre. Mindenesetre mikor jött egy üzenet, hogy találkozzunk, nem gondolkodtam, csak elindultam.
  Nem szeretem a Wall Streetet. Túl nagy felhajtás a semmiért. Egy emberélet megy itt tönkre a másodperc tört része alatt. Gazdag emberek egyik napról a másikra koldusbotra jutnak, s mindezt miért? Hogy halmozzanak. Pénz és értékpapír cserél itt gazdát. Tárgyalásokat folytatnak vastag falak mögött, és nem is ismerik a világot teljesen.

  Magnussal ellentétben én álcázom a külsőmet. Az ő macskaszemei nem feltűnőek - főként nem egy napszemüvegen keresztül. Minden valószínűség szerint az emberek meghökkenését, sőt a gyűlöletüket váltaná ki, ha tudnák, milyen kék a bőröm. Előfordult már az elmúlt évszázadok alatt.
  Alig telt el néhány perc, mikor Magnus felvilágosított róla, hogy csatlakozik hozzánk még valaki. Azonban időm sem volt reagálni rá, mert jött a panaszáradat Alecról, a kávéról, és hogy mennyire értelmetlen az élet mágia nélkül. Néha igazán fejbevágnám Banet egy serpenyővel... vagy egy plüss tengerimalaccal?
  - Magnus, te mindig mindent mágiával akarsz megoldani. Mi lenne, ha legalább a fenekedet nélküle törölnéd ki? - sóhajtok fel reménytelenül, miután reménytelenül folytattunk egy vitát arról, hogy a kávéfőzés igenis jó dolog. Kézzel csinálva, és nem mágiával.

  Rámosolygok Lukera, mikor megérkezik. Érzem a szavai mögött az enyhe élt, de nem foglalkozom vele.
  - Rég nem találkoztunk! Tudod... valakinek vigyáznia kell Banere, ha ő már folyamatosan bajba keveri magát. - felelem mindezt olyan könnyedén, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk, s utalok itt Magnus simlis kis üzleteire. Egyszer még megüti a bokáját. Vagy ha nem, akkor én rúgom bokán, amiért belekever mindenbe.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Wall Street

  on Vas. Aug. 02 2015, 20:44


  Weston & Lana
  What are you want from me?  reag reag reag reag Akkor nézzük is, hogy milyen volt a napom, hát... Nem is tudom, olyan átlagos, és semmit tevős, jobban mondva szétuntam a fejem, de most komolyan! Láttad te a reggeli divatbemutató közvetítést Párizsból? Remélem, hogy azt mondod, hogy nem mert nem sokat vesztettél vele, hogy lemaradtál róla, komolyan mondom borzalmas volt, hisz hogy lehet olyan borzalmakat közvetíteni a tévében? Egyből is írtam egy email-t hirtelen felindulásból. Még mindig nem bánom, hogy írtam nekik, hisz megérdemlik, konkrétan valami szart adtak le, és most nőiesen vissza is fogtam magam. Ennek örömére kitaláltam, hogy elmegyek vásárolni, hisz legalább nekem van ízlésem a ruhák terén nem úgy mint azoknak.. Szóval szekrényem elé ugrottam és nem is tudtam, hogy mit vegyek fel, annyi ruhám van már, de végül.. Nagy nehezen sikerült választanom egy világos, fodros és egyben rövid szoknyát húztam magamra és egy pántos fehér alapon fekete csipkével borított felsőt, lábikóimat pedig egy fekete magassarkúval koronáztam meg.
  Épp az utcán sétálgattam, még nem jutottam el a boltig, mikor valami halk zenét hallok jönni a Wall Street felől, hát nem tudtam megállni, hogy ne menjek oda és ne lessem meg mi folyik ott. Hatalmas tömeg volt, egy utcai zenekar zenélt egy tök jó ritmusra. Már kissé mozogva mentem oda, és élveztem a zenét, majd egyszer csak azt veszem észre, hogy a zenekar mellett vagyok és ara kértek, hogy táncoljak... Egyszer élünk, de akkor éljünk hát rendesen, elkezdtem táncolni, majd hátrálva neki koccantam egy kocsinak, és a tulajdonosára mosolyogtam.
  - Uppsz... - ahogy láttam nem karcoltam meg, és nagyon reménykedem benne, hogy nem kezd el velem kiabálni, mert most olyan jól érzem magam, s még bennem van a ritmus, még egy kicsit táncolok, majd mikor véget ér a zene tapsolok egyet, és újra a kocsi tulajdonosra mosolygok.
  - Sajnálom... - annyira azért nem, mert nincs semmi baja a kocsinak, de engem is neveltek a szüleim és kénytelen voltam elnézést kérni, mert tényleg én mentem neki a kocsinak. Bár azonban egy szemrevaló fiatal ember volt, és... Az előbb táncoltam, akkor a hajam valami iszonyat lehet... Gyorsan belepillantottam a visszapillantó tükörbe és megigazítottam a hajam, majd szép lassan egyenesedtem fel, ohh... Mivel az úriember a kocsi hátuljánál volt, akkor enyhén mondva bepucsítottam neki, ami nem igazán jó... Áhh mindegy, inkább figyelek rá, hogy mit reagál.
  Ruhaaa || music: - || words: számolj csak Razz
  ✖ K.P ✖
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Wall Street

  on Vas. Aug. 02 2015, 21:49


  Weston & Lana
  What are you want from me?
  Elég sokat melózom mostanság, mióta egyedül maradtam szinte minden időm és energiám a munkába fektetem, alig szoktam kikapcsolódni és nincs is igazán kivel. Jelenleg alig hiányzik, mondjuk a hasonló szórakozás. Örülök ha hazaérek néha és bedobhatom magam az ágyba egy nagyot szunyálni. A különleges ügyek mozgatnak továbbra, is mint valami megszállottként kutatom őket és vállalok el minden hasonló fura és megmagyarázhatatlan haláleset felkutatását. A maradék időmben pedig e különleges dolgok után kutatok a könyvtárak polcain. Már meg sem tudnám mondani hány hasonló témájú könyvbe ástam bele magam. Mindenkinek kell, hogy legyen valami célja, nekem most ez az. Szeretnék fényt deríteni az ügyek valós hátterére és szeretném tisztán látni, hogy mi is zajlik ebben a hatalmas városban a kulisszák mögött. Ebből a szempontból a legjobb helyen dolgozom, mint vezető nyomozó.
  Leparkoltam a szolgálati autómmal, a kedvenc kávézóm mellett, ami egy szürke színű Dodge Charger. Igazából kiváló szolgálati autó, megfelelő teljesítménnyel, az iroda nem spórolt rajta én meg csak örültem neki. Ha bármi van, egyszerűen ráteszem a villogót oldalról és már akcióba is lendülhetek. Jelenleg egészen civil formában vagyok jelen csak. Bementem vettem egy nagy adag erős feketét és most a kocsimnak támaszkodva oldalról kortyolgatom magányosan. Az eszem egészen máshol jár, szinte fel sem figyeltem a közelben lévő kis koncertre és a tömegre. Nem az én világom, de most egyszerűen csak jó itt állni, míg nem ásom bele újra magam a munkába és az asztalomon heverő tucatnyi aktába.
  Egészen addig tart ez még egy kissé szeleburdi hölgy neki nem megy az autómnak. Előfordul az ilyesmi, nem dühösen vagy ilyesmi csak felkapom rá a fejem. Nézem, hogyan is reagál pontosan, láthatóan nem esett semmi baja az autónak még egy apró karcolás sem. Igazából nem megyek oda megnézni sem, aggódóan, tudom, hogy így van. Kortyolok egyet a kávéból és csak röviden végigmérem az illető szépséget. Hát nem rossz látvány meg kell hagyni, biztos kitombolni jött ide magát.
  - Semmi gond igazán.
  Intek felé a kocsi mellől és még egy halovány félmosolyt is megeresztek. Jelezve, hogy tényleg nincs gond. Nem fogom lebuktatni magam hogy hivatali személy, vagyok, nincs is rá szükség. Jelenleg nem rí le rólam annyira, hogy nyomozó vagyok. Egyszerű kék pulóver van rajtam és egy fekete farmer nadrág. Nem vagyok olyan feltűnő jelenség, de ez pont jó így. Jobb néha csak beleolvadni a környezetbe, és figyelni mi történik.
  Ami még megmosolyogtat az egészben, ahogy megvizslatja a tükrömben kissé kócos haját a táncolás után. Ez sem zavar, szóvá sem teszem. Egy pillanatra kalandozik csak el a tekintetem a formás pucsítás okán, de zavartan inkább más nézelődni való után rántom oldalra fejem. Ugyan Weston ne marhulj! Lassan úgy is visszamászik a tömegbe te meg mehetsz a dolgodra. A maradék kávémat azért még kiélvezem, egészen frissítő és kezdek helyrejönni tőle.


  Ruha: -| music: - || words: 454
  ✖ K.P ✖

  Re: Wall Street

  on Vas. Jan. 15 2017, 22:34


   Pontos idő: Szomb. Okt. 21 2017, 21:15